Puttes Skog och Alltjänst

Puttes Skog och Alltjänst

www.puttesskogochalltjanst.se
4.6

Puttes Skog och Alltjänst är ett företag som erbjuder professionella skogs- och trädgårdstjänster över hela Sverige. Vi hjälper dig med trädfällning, skogsvård och allt som rör din utemiljö. Vi har flera års erfarenhet och erbjuder skräddarsydda lösningar för privatkunder och företagskunder. Vi erbjuder säker och kontrollerad...

7 omdömen om Puttes Skog och Alltjänst

Sedan starten hos Reco 2024

Curt O
Skrev om Puttes Skog och Alltjänst

Ett professionellt sätt att säkert fälla och upparbeta ett tjugotal aspar och granar. Säkerheten skattas högt.

Svar från Puttes Skog och Alltjänst

Tack för fint samarbete och uppdrag som tog tid men säkerheten går alltid först. Med vänlig hälsning, Puttes skog och alltjänst

Eva R
Skrev om Puttes Skog och Alltjänst

Jag är mycket nöjd med Puttes Skog och Alltjänst. Bra kommuniktion, bra utfört arbete. Kan varmt rekommendera dem.

Svar från Puttes Skog och Alltjänst

Roligt att höra och stort tack för förtroendet. Med vänlig hälsning, Patrik på Puttes skog och alltjänst

Anders P
Skrev om Puttes Skog och Alltjänst

Proffsigt utfört arbete och trevlig personal

Svar från Puttes Skog och Alltjänst

Tack för dom fina orden och ett nöja att göra kunden nöjd. Med vänlig hälsning, Patrik på Puttes skog och alltjänst

Christer M
Skrev om Puttes Skog och Alltjänst

Punktlig. Säkerhet. Både innan och under fällandet. Rekommenderas varmt.

Svar från Puttes Skog och Alltjänst

Tack för en fin dag och trevligt med Nöjda kunder, Med vänlig hälsning, Patrik på Puttes skog och alltjänst.

Anna-karin H
Skrev om Puttes Skog och Alltjänst

Mycket professionellt utfört arbete! Trevligt bemötande och med lyhördhet för våra önskemål. Väldigt nöjda och kan varmt rekommendera detta företag

Svar från Puttes Skog och Alltjänst

Tack för förtroendet och trevliga kunder.

Sofie N
Skrev om Puttes Skog och Alltjänst

Kompetens och behörigheter på plats, vänligt och ansvarsfullt bemötande, rekommenderas varmt.

Svar från Puttes Skog och Alltjänst

Tack och trevligt med nöjda kunder.

Niklas L
Skrev om Puttes Skog och Alltjänst

Kan varmt rekommendera Puttes Skog och Alltjänst!! Ett förstklassigt utfört arbete, som utfördes snabbt och effektivt! Och snyggt städat efteråt!

Svar från Puttes Skog och Alltjänst

Tack och bra med nöjda kunder samt trevligt bemötande.