Puustelli Täby

Puustelli Täby

4.7 / 5 baserat på 143 omdömen
Puustelli är det mest köpta och omtyckta köksmärket i Finland och har varit det under lång tid. Vi tillverkar kök att leva i länge! Individuella och miljösmarta kökslösningar kombineras med finsk kvalitét och material.

Ett kök från oss på Puustelli håller högsta energiklass vilket inte bara är snällt mot miljön utan även mot plånboken. Att ha kyl och frys på rätt plats och energisnåla lampor kan spara många kronor och i sin tur minska ditt hems miljöpåverkan. Vi hjälper dig göra miljöval i både det stora och det lilla!

Genom Puustelli all-inclusive sköter vi allt kring ditt nya kök. Från planering, måttagning och rivning till leverans och montering. Dessutom kan vi hjälpa till med finansiering och vi lämnar alltid lång garanti på våra egna produkter.

Kontakta oss så sätter vi igång med köksplaneringen!

Utmärkelser

143 omdömen om Puustelli Täby

Sedan starten hos Reco 2016
 • ULF M
  skrev om Puustelli Täby
  2023-03-11 Spontant omdöme
  Tack Teddy för all fin inspiration och engagemang som ledde fram till vår nya härliga Puustelli-kök.
  Ulf & Sofia
  Täby
  Tack själv Ulf!
  Vi fick till det bra och köksön tycker jag blev riktigt trevlig!
  Ha det gott.
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2023-02-06 Insamlad av företaget
  Trevligt och engagerat bemötande. Punktlig och pålitlig leverans där Puuselli tog ett helhetsansvar. Erfarna och skickliga hantverkare.
  Tack Barbro!
  Trevligt att få göra ert kök. Jag gillar den lite marina känslan som vi skapade.
  Ha det gott!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-12-19 Insamlad av företaget
  Mycket bra bemötande av ansvarig säljare Niclas, installation och finish toppklass.

  Vi köpte "hel entreprenad" inklusive leverans av maskiner och all installation.
  Totalt kostade det 700 000 SEK och det som kunde varit bättre är att de hanterat en reklamation av en av kylarna från Siemens snabbare och bättre. Den hade en dålig lukt som påverkade smak på maten som var i kylen.
  Siemens ansåg att den var som den skulle, det tog nästan 7 månader innan vi fick rätt. Puustelli borde tagit diskussionen med Siemens direkt (kostnaden för kylen är försumbar mot vad vi betalt för köket) och inte låtit oss sitta emellan.
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-12-17 Spontant omdöme
  Är så himla nöjd!! Teddy gjorde ett kanon jobb. Kände mej väldigt trygg med honom och hans team.
  Det kändes som ingenting var omöjligt, en kundservice som värmer i hjärtat.
  Dessutom fick jag ett snyggt och välfungerande kök med alla finesser.
  Tack Teddy
  Vad roligt att du är så nöjd Dorit, det är jag med! Tack så hemskt mycket för de fina orden. Köket blev toppen och jag gillar verkligen våra fina, tunnare laminatskivor som stänkskydd, det blev riktigt fint.
  Njut och ha det bra!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-12-05 Insamlad av företaget
  Vi fick mycket bra hjälp och support av Teddy på Puustelli i Täby vilket resulterade i ett kanonfint, högklassigt och unikt kök som vi verkligen stortrivs med. Teddy förmedlar även kontakt med snickare, plattsättare, elektriker mm och allt var väldigt smidigt. Bara att göra alla val, luta sig tillbaka och veta att man är i trygga händer
  Tack för ditt fina betyg Martin! Jag tycker att alla "mina" kök är fina men det här blev grymt. Ni har gjort fina färgval som matchar utmärkt och jag gillar särskilt de svarta överskåpen som skjuter ut på djupet med belysningen under. Snälla, lägg ut på min googlesida för omdömen så att folk får se!
  Ha det gott!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-11-01 Insamlad av företaget
  Mycket fin kvalitet på köket. Mycket väl utfört arbete av underleverantören som utförde installation, målning och eldragning. Dock viss osäkerhet om tidsschemat efter att bänkskivorna visade sig felmätta av en annan underleverantör (försening av slutförandet). Vi är däremot mycket nöjda med slutresultatet!
  Hej Joakim,
  Tack för fint omdöme!
  Jag beklagar fördröjningen med bänkskivorna och tackar för ert tålamod.
  Slutresultatet blev riktigt bra och beslutet att öppna upp väggen mot vardagsrummet gjorde att köket fick ett ordentligt lyft.
  Hälsningar
  Niklas
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-10-14 Insamlad av företaget
  Vi beställde ett nytt kök med helhetspaket vilket inkluderade alla delar av köksrenoveringen. Vi är supernöjda med resultatet. Proffsigt bemötande och fantastiska hantverkare som gjorde att allt löpte på enligt plan.
  Tack Cecilia för det fina omdömet!
  Ja, verkligen ett lyckat och smidigt projekt.
  Jag tror att ni får stor glädje av köksön med matlagning och de andra praktiska utrymmena.
  Ha det gott!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • 2022-09-30 Insamlad av företaget
  Jag köpte ett kök samt en totalrenovering av vår lägenhet. Vi blev bemötta på ett bra sätt. Puustelli försökte alltid lösa dom problem som uppstod på vägen ( ex - när vi inte var nöjda med funktionerna på vår ugn, så fick vi en ny). Deras hantverkare var proffs. Ett enda negativ: när vi hade skrivit kontrakt fick vi först veta att handpenning inte behövdes - för att snabbt ändras till att ” vi vill ha 50% av kontraktsumman på 1,1 milj senast imorgon” - annars blir det problem. Som tur var hade vi just då 500.000 tillgängligt. Men just då var det INTE självklart för oss att gå vidare med affären. Men som sagt - fö allt OK
  Hej Torbjörn,

  Tack för ditt omdöme!
  Köket blev jättefint med fina materialval.

  Angående betalningen så tar Puustelli normalt sett inte förskott utan det kommer en faktura på 21 dagar från att köket levererats hem.
  I vissa fall som detta där beloppet var ganska högt så kan det ibland bli så att man vill ha 50% i förskott.
  Detta borde jag såklart informerat dig om och jag ber om ursäkt för det!
  Nu kom den här informationen ganska sent och nära inpå när köket behövde skickas till produktion tyvärr.
  Jag beklagar detta men som tur var så löste det ju sig ändå!

  Återigen, tack för att du är nöjd med vårt arbete och resultatet blev ju bra!

  Hälsningar
  Niklas
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-09-28 Insamlad av företaget
  För mig är Puustelli ett premiumvarumärke med kvalitetsprodukter. Det förstärktes genom den proffsiga säljaren som vägledde oss genom hela processen med engagemang och ödmjukhet.
  Kan definitivt rekommendera Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-09-20 Insamlad av företaget
  Vi är mycket nöjda med Puustelli i Täby! Vårt nya kök har blivit precis så bra som den vision vi först hade när vi kontaktade Puustelli. Vi är tacksamma att Netten stod ut med alla ändringar och nya idéer vi ville prova i samband med designprocessen.
  Köket är vårt drömkök och att Puustelli kunde leverera precis enligt tidplan gjorde valet lätt att välja vilken köksleverantör vi skulle gå för.
  Viktoria, tack så mycket för det fina omdömet!
  Kul att ni är nöjda och att det blev precis så som ni önskade. Ert stora kök blev verkligen något extra och så fint! Riktigt snyggt val med två olika färger på Dektonskivorna i kombination med de mörkare träluckorna.
  Ha det så bra,
  Hälsningar Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-09-19 Insamlad av företaget
  Proffsigt bemötande, snabb hantering, vi fick verkligen hjälp med att planera vårt kök fr ritning till utförande! Mycket nöjda hela vägen!
  Tack Ulrika!
  Vad roligt att ni är så nöjda. Jag gillar verkligen att ni valde ett grönt kök, det blev så fint ihop med den ljusa stenskivan. Kul att du uppskattar hela processen från planering till färdig montering. Jag ska hälsa alla våra inblandade montörer det och då speciellt Björne!
  Ha det så bra,
  Hälsningar Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-08-30 Insamlad av företaget
  Köpt ett nytt kök från Puustelli i Täby. Bra genomgång och diskussioner vid val av luckor, bänkskiva och allt annat som finns i ett kök. Bra skisser/ritningar att fundera över och granska och återkoppla kring.
  Väldigt bra team som installerade köket. De hörde av sig med status regelbundet och likaså om det fanns något som var oklart. Mycket bra helhetskoncept från köp av kök tills allt är installerat och klart. Så nöjd, det blev supersnyggt.
  Tack för det fina omdömet Birgitta! Dina materialval är väldigt genomtänkta och skapar en trevlig atmosfär. Jag gillar särskilt vitrinlösningen med mörka stommar som matchar luckorna perfekt! Och sen vår underbara personal på Norrö Bygg som bygger allt så bra:-)
  Ha det gott!
  Hälsningar
  Teddy
  Ps. Sven återkommer till dig.
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-06-20 Insamlad av företaget
  Proffsigt bemötande och kunnig.
  Och leverans på utsatt tid!
  Tack Per!
  Det blev en snabb och smidig process. Och ett fint kök! Jag gillar vår 20 mm laminatskiva som sattes in!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-06-14 Insamlad av företaget
  Jag och min sambo blev mycket bra bemött av Puustelli i Täby och kom i kanon bra kontakt med en säljare av kök (Teddy Hallin) Han hjälpte oss att sätta ihop ett bra kök till oss.
  Vi bor inte i Sthlm, vi bor i Hudiksvall så vi löste frakten själv.
  Leveranstiden var som utlovat inte lång alls så tummen upp för det.
  Köket kommer inte att monteras än på ett par mån , men jag tror det blir jättebra.
  Summering av vårat köp av detta kök av Teddy och Puustelli i Täby var super och vi kommer att rekommendera denna butik för vänner. /Dennis
  Tack Dennis!
  Väldigt trevligt att få ha med dig och din sambo att göra. Den här mörkbruna ekluckan ni valde är en av mina favoriter. Det ska bli spännande att få se köksbilder sen. Det är ju inte ofta vi får leverera till Hudiksvall:-)
  Ha en trevlig sommar så hörs vi!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-06-02 Insamlad av företaget
  Bra hjälp vid design av köket, gedigna och snygga produkter, kunniga och trevliga hantverkare vid byggnation/montering samt likaledes koordinering och arbetsledning och på det hela taget en professionell och trevlig upplevelse. Enda smolket i bägaren var lite långsam hantering från HK/fabriken, när något blev fel och behövde skickas på nytt, vilket föranledde viss försening. Den lokala organisationen gjorde dock allt för att hantera detta på ett bra sätt. Är väldigt nöjd med slutresultatet (vilket bekräftas av kommentarer från familj och gästande vänner 😁) och vårt val av leverantör!
  Hej Tony,
  Tack för det fina betyget!
  Jag håller med, fabriken kunde hanterat detta lite snabbare.
  Men nu blev det ju ett supersnyggt kök! Jag tycker att oljade ekluckor är riktigt bra kombination mot de svarta ekluckorna. Och köksön som pricken över i:et.
  Ha en bra sommar!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-05-25 Insamlad av företaget
  Från planering till färdigt resultat har vi varit otroligt nöjda!
  Fantastisk service från Netten Engström iTäby. Alltid tillgänglig med svar på alla våra frågor. Ett fantastiskt byggteam från Norröbygg som gjorde vår köksdröm till verklighet.
  Köket är helt fantastiskt och kommer möjligen i ett inredningsreportage så småningom. Vi tackar Puustelli och co för allt
  Tack för det fina omdömet Cecilia!
  Så kul att höra att ni är nöjda med köket och alla annan renovering.
  Jag har ju sett bilder och det ser superfint och lyxigt ut. Kommer gärna förbi snart och tittar.
  Hälsningar
  Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-05-23 Insamlad av företaget
  Mycket bra bemötande. Höga förväntningar som i stort uppfyllts. De fel som uppstod under inhandlingen och monteringen av vårt nya kök hanterades på ett föredömligt sätt.
  Tack Sören för ditt fina omdöme!
  Det blev riktigt bra när köket flyttades till ett annat rum.
  Fina och klassiska materialval!
  Hälsningar
  Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2022-05-19 Insamlad av företaget
  Jag blev mycket professionellt bemött utav Teddy hos Puustelli.
  Han var mycket noggrann och tillmötesgående.
  Jag är mycket nöjd med mitt nya kök, Puustelli håller hög kvalitet.
  Kan varmt rekommendera Puustelli i Täby.
  /Per
  Tack Per!
  Kul att ni köpte ytterligare ett kök av oss. Riktigt snyggt kök och stänkskyddet blev ju pricken över i:et!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • 2022-04-05 Insamlad av företaget
  Efter en skakig start och några missförstånd frågetecken och oro från vår sida blev vi i slutändan nöjda med kommunikationen och hanteringen av vårt ärende och köksdrömmen blev till slut verklighet.
  Köket färdigställdes enligt Puustelli’s tidsram. Med mycket bra, effektiva och kompetenta yrkesgrupper. Några små saker blev lite försenade, och ordnades allt eftersom. Butikschefen Teddy Hallin är alltid lika trevlig och tillmötesgående.
  Vi köpte ett komplett kök med vitvaror och granit bänkskivor. Total entreprenad med utrivning och bortforsling av de gamla köksdelen.
  Vi är mycket nöjda med hela arrangemanget och lever nu vårt bästa köksliv.!! Kan varmt rekommendera Puustelli, butikschef Teddy Hallin och deras butik i Täby Stockholm
  Hej Marjolijn!
  Jag instämmer, och beklagar detta. Vi har sett över rutinerna för att säkerställa att alla inblandade yrkesgrupper får rätt information i rätt tid. Och kommunicerar till kund! Det har varit väldigt trevligt att få ha med er att göra och jag kan bara gratulera till det fina köket! Att avsluta köksbänken med täcksida i sten är ju bara så snyggt:-)
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • 2021-12-08 Spontant omdöme
  Hjälpsam och trevligt bemötande Fick all hjälp och bra idéer Lätt att montera
  Tack Danielle!
  Det blev ju riktigt snyggt i ditt badrum med både stängd och öppen förvaring.
  God jul!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • 2021-11-23 Insamlad av företaget
  Netten gjorde ett grymt jobb som säljare, förstod precis vad vi var ute efter och lyckades balansera det med egna inspel och utmaningar som gjorde slutresultatet bättre.
  Byggarna från Norrö bygg höll tidsramen, var trevliga och ytterst noggranna med de små detaljerna som gör helheten.

  Dyrt, men inom ramen vi hade räknat med och väl värt pengarna.
  Tack så mycket för det fina betyget och vad roligt att ni är nöjda! Fina och klassiska materialval och att ta ner väggen mot matrummet gjorde verkligen att hela huset blev mer öppet och inbjudande.
  Hälsningar
  Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2021-11-21 Insamlad av företaget
  Fick ett trevligt bemötande av Netten i Täby. Snabb återkoppling på mail.
  Vi köpte ett kök från puustelli som blev väldigt fint. Är också väldigt nöjd med Norröbygg som utförde allt arbete.
  Hej Jeanette!
  Vad kul att du är nöjd och tack för ditt fina omdöme. Köket blev verkligen jättefint. Snyggt med de ljusa luckorna i kombination med bänkskivan som även går upp på väggen som stänkskydd.
  Hälsningar
  Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • 2021-11-07 Insamlad av företaget
  Vi totalrenoverade vårt kök som hade flera decennier på nacken. Vi kände oss väl omhändertagna från första stund och de var ytterst lyhörda - men framför allt kunde de ge goda råd när vi inte visste. Ingen fråga var för liten. De hade också extremt duktiga, engagerade och snabba hantverkare. Ett kvalitetskök med service som prio ett.
  Tack Lise-Lott! Och tack för att du berömmer våra fantastiska hantverkare som är så viktiga för vår fina verksamhet, jag framför detta till de! Vi syns snart när jag kommer förbi och tittar på underverket:-)
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • 2021-10-29 Insamlad av företaget
  Så proffsigt bemötande från början till slut! Vi köpte kök och installation av köket via Teddy, som hjälpte oss att planera köket också. Snabb leverans av alla delar och hjälp med koordinering i alla delar. Fantastiska hantverkare som Puustelli anlitade. Allting klaffade utan problem. Mycket nöjd kund!
  Och mycket nöjd köksinredare får jag tillägga! Det var ett nöje att få hjälpa er med hela renoveringen och jag tycker att vi fick till det riktigt bra. Särskilt bra tycker jag att det blev med vitvaruväggen där alla maskiner linjerades och centrerades på ett väldt fint sätt.
  Njut nu!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2021-10-07 Insamlad av företaget
  Att börja köksrenoveringen genom personligt besök i köket var ett korrekt första steg. Det andra, senare besöket med berörda hantverkare förtydligare strukturella lösningar o möjligheter.
  Puustellis inredare kunde förvandla mina ideer till ett par alternativa förslag som diskuterades vidare före slutgiltigt beslut.
  Avgörande att välja Puustellis kök var att få allt i ett: transporter med leverans in i huset, erfarna hantverkare, tillgång till en rådgivare - o finsk kvalitet i vackra snickerier - samt genomförande inomen tidsplan som höll. I ett halvgammalt kök dyker upp vissa svprigheter som kunde lösas smidigt. Slutresultatet blev ett tjusigt kök med uppgraderade vitvaror o fiffig förvaring.
  Torkskåpet ovanför diskbänken kan jag sörskilr rekommendera då det är både tids- o arbetseffektivt.
  Hej Kirsti!
  Vad roligt att du är nöjd, köket blev verkligen fint. Förutom disktorkskåpet så gillar jag även hur bra det blev med sittbänken och vitrinskåpen med glaset på sidan. Tack för ditt fina omdöme!
  Hälsningar
  Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2021-08-27 Insamlad av företaget
  Det klickade direkt med säljaren som var både lyhörd för våra önskemål, kunnig, tillmötesgående och serviceminded. Resultatet blev ett praktiskt och mycket snyggt kök som vi trivs i och kommer att ha mycket glädje av framöver.

  Vi hade lite otur med försenade vitvaruleveranser, men inget som Puustelli kunde styra över i dessa pandemitider. I övrigt flöt allt på smidigt och enligt tidplan.

  Vi är mycket nöjda och kan absolut rekommendera ett kök av Puustelli Täby.
  Det klickade ordentligt Barbro och gjorde mitt arbete med er väldigt roligt:-) Ja, världen ser lite annorlunda ut nu och det för med sig besvär lite här och var. Tack för er tålmodighet med vitvarorna men jag kan tänka mig att ni nu har stor glädje av den fina hällen med inbyggd fläkt!
  Ha det bra nu så kommer jag förbi och hälsar på snart.
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2021-06-30 Spontant omdöme
  Teddy är flexibiliteten personifierad. Vi behövde ett helt nytt kök med en massa speciallösningar. Inte ens vårt färgval matchade standard. Efter många vändor och bollande av olika alternativ sitter nu ett kök som blev bättre än vad vi hade förväntat oss. Puustelli Täby levererar en enastående service utöver det vanliga!
  Stort tack för all hjälp och ditt tålamod😉
  Tack så hemskt mycket Joachim för de fina orden! Vi hade ju en riktigt trevlig köksprocess och då är det enkelt att engagera sig tycker jag. Ni gjorde väldigt snygga materialval och de låga sittbänkarna som avslutar köket ger ett väldigt harmoniskt intryck. Jag ser fram emot att få se köket någon gång när jag ger mig av söderut.
  Ha det så gott!
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2021-06-10 Insamlad av företaget
  Prosfessionell och snabb service från säljare. Mycket bra bemötande och tips på vägen vis vår köksbeställning :)
  Kul att ni är nöjda. Ert val av luckor och bänkskivor var så snyggt!
  Hälsningar
  Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2021-06-09 Insamlad av företaget
  Jag kompletterade ett befintligt Puustellikök från 2006. Trots att det gått nästan 20 år sedan köket gjordes ser köket efter kompletteringen både modernt och lyxigt ut. Kan inte vara mer nöjd.
  Kul att du är nöjd Anna! Det blev riktigt lyckat och jag gillar de extra stora dörrarna som vi gjorde i samma luckmaterial som övriga köket.
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2021-05-16 Insamlad av företaget
  Vi köpte ett helt nytt kök inklusive renovering av hela köksutrymmet. Vi fick ett väldigt gott intryck från första stund när vi träffade Teddy i butiken. Vi hade höga förväntningar - som överträffades! Allt har fungerat väldigt bra under hela processen. Samtliga hantverkare har varit fantastiska och allt har flutit på enligt den ursprungliga planen, främst tack vare Anders. Vi är supernöjda och stolta över vårt nya kök.
  Lena & Magnus
  Hej Lena och Magnus,
  Tack så hemskt mycket för de fina orden! Jag har hälsat snickaren Anders också:-)
  Jag tycker särskilt att granitskivan blev toppen. Och stänkskyddet i samma material, supersnyggt.
  Ha det bra nu och njut av ert fina kök!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2021-04-23 Insamlad av företaget
  Familjen köpte ett nytt kök utan vitvaror.
  På det stora hela är vi väldigt nöjda och vi skulle vilja ge ett betyg mellan rekommenderas och utmärkt.
  Puustellis helhetskoncept med leverans och installation passade familjen väldigt bra då vi slapp att själva hitta hantverkare.
  Det som drar ner betyget lite är att vi hade 4 olika hantverkare. De flesta av dom var dessutom mycket bra men dom var inte riktigt samordnade. När en ny dök upp hade han inte blivit informerad vad den tidigare hade gjort. Det hände även att en hantverkare lämnade efter dagens slut och sa att han skulle återkomma dagen efter men det blev någon annan.
  Sammantaget är vi väldigt nöjda med vårt nya kök och kan rekommendera Puustelli som leverantör och installatör.
  Hej Curt och tack för ditt betyg!
  Jag beklagar att vår samordning inte nådde den kvalitet vi är vana att ge. Vi har anställt mer personal med anledning av den ökande efterfrågan och har gjort vårt yttersta för att trimma in dessa så smidigt som möjligt. Men jag är glad över att du ändå totalt sett är nöjd med vår insats. Köket blev ju toppenfint och jag gillar särskilt din köksö som blev riktigt bra med ekskivan som kläddes runt graniten. Hoppas att ni trivs i köket!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2021-04-13 Insamlad av företaget
  Topp-klassbemötande från köksdesignern. Smarta lösningar, serviceminded och snabba justeringar oavsett tid på dygnet. Snickarna var snabba, trevliga och noggranna. Vi är extremt nöjda!
  Hej Yasemine,
  Så kul att ni är nöjda! Det blev riktigt snyggt med valnöt och vit i kombination.
  Hälsningar
  Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2021-04-12 Insamlad av företaget
  Snyggt kök och bra service. Duktig och lyhörd säljare samt snabb och väl utförd montering.
  Hej Julia,
  Jag kan bara instämma, köket blev jättefint.
  Hoppas att ni får glädje av den fina köksön!

  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2021-03-23 Insamlad av företaget
  Fantastisk service rakt igenom hela projektet!
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2021-03-22 Insamlad av företaget
  Nytt kök.
  Utmärkt service. Välorganiserat. Logistiken (koordination med olika aktörer) fungerade väldigt bra.
  Höga förväntningar sedan tidigare (det är vårt andra kök genom puustelli). Mycket nöjda med resultatet.
  Kvalitén är hög.

  Vi skulle välja Puustelli igen. Mycket positiv erfarenhet
  Hej Leonie,
  Stort tack för fint betyg och den fina blomman:-)
  Jag tycker att det blev så snyggt med den helkaklade väggen som bröt av fint mot de ljusa möblerna.
  Hälsningar
  Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2021-03-18 Insamlad av företaget
  Hög kvalitet på kundbemötande och service. Mycket nöjda med kvaliteten på produkterna. Mycket hög kvalitet på installatörer och utfört arbete
  Tack Peter,
  Det var ett rent nöje att få hjälpa er!
  Luckorna blev riktigt snygga.
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2020-12-05 Insamlad av företaget
  Renovering av köket med nys luckor och lådor.
  Mycket trevligt bemötande.
  Förväntningarna infriades.
  Jag är mycket nöjd med bemötandet och att de tog sig tid med alla mina frågor.
  Mycket proffsig snickare som var mycket noggrann.
  Tack Eva!
  Jag tycker också att vi fick till det bra och färgen du valde är supersnygg!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • 2020-12-03 Insamlad av företaget
  Väldigt kunnig snickare som både var trevlig, hörde av sig och kom på överenskomna tider. Han tog sig tid att föreslå bättre lösningar så slutresultatet blev snyggare än ursprungsplanen.
  Tack för fint betyg, vi är väldigt stolta över våra duktiga snickare!

  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2020-12-03 Insamlad av företaget
  Jag och min sambo bytte ut vårt gamla kök till ett fräscht Puustelli kök! Det blev bättre förvaring, mer arbetsytor och mer lättjobbat i det nya köket. Trots att ytan för köket är densamma som innan. Stort plus!

  Inredarna på Puustelli Täby var väldigt hjälpsamma och tillmötesgående, lyssnade in våra idéer och kom också med förslag.

  Allting gick väldigt smidigt, från planeringen till att köket levererades och monterades.
  Vi valde att ta All Inclusive, så även el, vatten och golvläggning sköttes via Puustelli. Väldigt smidigt! Rekommenderar varmt!

  //Anna
  Tack Anna för fint betyg och jättekul att höra att ni är nöjda med köket. Det blev verkligen så snyggt!

  Hälsningar Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • 2020-11-18 Insamlad av företaget
  Bra bemötande, service och tillmötesgående på val av kök och hjälp med vad som ska ingå!
  Tack Christian för en trevlig köksplanering! Köket blev riktigt fint, bra färgval!
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • 2020-11-18 Insamlad av företaget
  Bra och proffsigt bemötande från första kontakt i butik till hembesök av säljare och installation.
  Tack för fint betyg och kul att ni är nöjda. Köket ser jättefint ut!
  Hälsningar
  Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2020-11-04 Insamlad av företaget
  Totalentreprenad av nytt kök.
  Engagerad och lösnings fokuserad säljare.”Allt var möjligt”
  Uppskattar att han vid ett flertal tillfällen besökte vårat hus trots att vi bor i Nacka och butiken är i Täby.
  Viktigt att också kunna ta kontakt även efter att köket är klart om det uppstår problem eller frågor=livstids garanti.
  Tack för fint betyg! Stämmer bra, vi finns tillhands även efter installationen:-)
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2020-08-13 Insamlad av företaget
  Vi köpte ett kök till vårt sommarställe i skärgården.

  Vi är mycket nöjda med bemötandet och Puustelli överträffade våra högt ställda förväntningar.
  Vi är imponerade över att samordningen av entreprenörer sköttes så smidigt.
  Vi rekommenderar Puustelli i Täby varmt.
  Ja, det blev verkligen riktigt bra i ert sommarhus.
  Och att vi valde att behålla era gamla knoppar till luckorna gav köket den fina känslan.
  Visar att man inte alltid behöver köpa allting nytt.

  Hälsningar Martin
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2020-06-08 Insamlad av företaget
  Teddy Hallin hjälpte oss med att skapa ett jättehärligt, harmoniskt och förvaringsmässigt top-notch kök. Vi har fått jättefin service från ax till limpa både gällande köksplanering och övrig renovering som skulle göras. Jag skulle säga att min upplevelse av både säljare och hantverkare är mycket proffsig.

  Jag kan varmt rekommendera Puustelli i Täby om du har höga krav på planering, leverans och service!

  Hälsningar
  Therese
  Stort tack Therese för ditt fina betyg till oss! Det var ett rent nöje att få planera köksrenoveringen med er och resultatet blev ju toppen! Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2020-05-07 Insamlad av företaget
  Fick jätte bra hjälp med planeringen av vårt nya kök och montörerna var superbra. Köket blev just så bra som vi trodde.
  Vad roligt att ni är nöjda, det blev verkligen så fint. Stilen passar perfekt i ert sommarhus!
  Hälsningar
  Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • Peter M
  skrev om Puustelli Täby
  2020-04-16 Insamlad av företaget
  Bad Puustelli installera ett nytt kök och hall, vilket de gjorde med bravur! Ett stort tack till alla inblandade från försäljare till hantverkare.
  Peter, så kul att du är nöjd . Det blev ju superfint!
  Hälsningar Netten
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2019-11-06 Spontant omdöme
  Fantastiskt bemötande från första kontakt med Teddy Hallin.
  Snabb återkoppling vid frågor samt ändringar.
  Väldigt bra info gällande leveransen samt otroligt kompetenta köksmontörer.
  Supernöjd med hela upplevelsen hos Pusstelli i Täby.
  Tack Johan!
  Det här var ett väldigt roligt projekt och en riktigt bra process där vi fick fram en bra kökslösning.
  Köksön blev grym!
  Ha det bra så hörs vi.
  Hälsningar
  Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2019-11-01 Insamlad av företaget
  Vi köpte ett kök med montering av Puustelli Täby. Från det av vi klev in i butiken första gången tills dess att köket satt på plats hemma. Så har vi blivit professionellt, engagerat, vi har fått bra tips och idéer av så väl säljare och snickare. Vi upplevde att ingen fråga var för komplicerad och det man inte kunde svara på i stunden återkom med information om. Det har varit en kul resa att bygga nytt kök och ledstången för oss har varit Netten och Sven på Puustelli Täby. Vi är supernöjda med vårt nya kök som vi med glädje lagar mat i.
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2019-10-29 Insamlad av företaget
  Köpte ett komplett, stort kök inklusive montering. Vi hade besökt många köksleverantörer och kommit långt i diskussioner med Noblessa, men kände oss tveksamma. Besökte därefter Ballingslöv och fick ett tråkigt bemötande. Paniken spred sig. Svängde in hos Puustelli och blev totalt gripna av både produkt men också konceptaffärskoncept och duktig säljare. Preliminär beställning, P tar mätansvar, slutlig beställning när väggar på plats, P ordnar montering, P fakturerar EFTER montering. Slutresultat Kanon. Inga besvikelser, topp i alla avseenden.
  Gilla
 • skrev om Puustelli Täby
  2019-10-28 Insamlad av företaget
  Jag köpte ett kök av Teddy Hallin och jag måste säga att han är väldigt mån om att jag, som kund, alltid ska vara nöjd. Ett företag som sätter kundnöjdhet först helt enkelt.
  Tack Johan för fint betyg!
  Det var ett rent nöje att få hjälpa er att skapa detta fantastiska kök.
  Må gott!
  Hälsningar Teddy
  Puustelli Täby
  Gilla