Snabbt och billigt. Mycket nöjd.
R & T Jonsons Bil AB
Välkommen till R & T Jonsons Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Huskvarna! Hos oss får du hjälp med bilservice, felsökning, bromsreparationer, AC-service och däckbyten – alltid med hög kvalitet. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi är en komplett bilverkstad som även erbjuder montering av...
306 omdömen om R & T Jonsons Bil AB
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid bra utfört jobb och alltid väldigt positivt bemötande! Simply the best!
R & T Jonssons har skött om våra amerikanska bilar i mer än 10 år. Började på Pelles tid och det har fortsatt med Roine och hans gäng. Alltid bra bemötande, service, hjälpsamhet och med mycket hög kompetens. Det förtroende vi fick för R & T Johnsson från början står fast. Vi är tacksamma att ni finns. Idag fick vi hjälp med service och besiktning av vår bil.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Kanon service på alla plan och ett jättebra bemötande
Det var mycket bra service och trevlig personal Dem levde upp till mina förväntningar även om det bara var en vanlig service. Jag har inget som jag kan klaga på
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder mycket för oss.
Very good experience with this garage
Great to hear that you're satisfied, it means a lot to us.
Snabba agerande..trevliga superbra vänliga
Jag tycker dom har ett bra bemötande!
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Ett jordnära företag med mycket kompetens. Trevligt bemötande samt att de står för vad de lovar. Mitt givna val av verkstad.
Bemötandet på R&T är vad man förväntar sig, proffsigt och mycket trevligt! Förväntningar man hadw var på samma sätt man blev bemött, bland de bästa utanq tvekan! Jag brukar lämna in bilen där så har gjort lite olika jobb på den, men de är aldrig något som inte har blivit bra. Så sammanfattat så är de proffsigt och trevlig ställe!
Ville boka till för att laga bil med fel på ljuddämpare. Fick tid för reparation kort efter kontakt. Snabb respons på felet och information om kostnad. Bra service, tydlig information och felet var snabbt åtgärdat.
Mycket bra bemötande. Vi hade en förhoppning om att få proffsigt bemötande och hjälp, vilket vi också fick. Arbetet vi bestälde var en elfelsökning och en bagelucka som inte gick att öppna. Allting löstes snabbt . Vi är en mycket nöjd kund.
Tack för din feedback! Vi är glada att ni är nöjd med erat besök hos oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags att serva eller laga bilen.
Mycket bra bemötande och service.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Trevlig och bra, gott kaffe, men blir mer besök
Vänligt bemötande. Upplever dom som seriösa och proffsiga på det dom gör. Rekommenderas.
Pålitlig verkstad Trevlig service
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Motorbytet tog lång tid men vi fick fortlöpande information av en trevlig kille. Vi är nöjda!
Trots att det är nära jul kunde de snabbt hjälpa mig med att sätta dit ett nytt handtag på bagageluckan. Toppen!
Bra kunnig personal. Trevligt bemötande!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket nöjd med servicen! Verkstaden fixade bilen snabbt och bilen funkar felfritt igen. Trevlig personal, tydlig kommunikation och inga överraskningar med priset. Rekommenderas varmt!
Lika bra bemötande som alltid, behjälpliga och löste problemet smidigt
Alltid god stämning i kontakten med dem och väldigt nöjd med firman, nyttjat dem flera gånger och kommer fortsätta. Det som kan förbättras lite är svarstiden på telefon och mail.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
De tog in bilen på bestämd dag och bilen var klar när jag kom och skulle hämta den samma eftermiddag. Allt i sin ordning med bra kommunikation, utfört arbete och med bra bemötande.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Supernöjd med arbetet som utfördes på min bil.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Fantastiskt bemötande och service.
De visade bra kunnande och jag kunde hämta en bil som känns riktigt bra.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Mycket trevliga och hjälpsam personal Löste mina problem snabbt .
Jag är väldigt nöjd med dem trots att jag inte var kund hos dem. Jag kommer att rekommendera dem till mina vänner.
Det funkade som det skall !!!!!!!!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra bemötande. Lösningsorienterade och transparenta vilket uppskattas.
Motagande var fint och snällt. Man måste vänta att se hur det ska funka med reperationen.
Reparation och släckning av ombesiktning 2:a Fick snabbt en tid och snabbt åtgärdat
Trevligt bemötande och snabb service.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Allt fungerade perfekt. Trots personalbrist pga sjukdom, löstes mitt problem. Väldigt trevligt kundbemötande
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Kunniga och trevlig personal😄😄
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Alltid bra bemötande och professionell hjälp.
10/10 Från början till slut har jag fått ett väldigt positivt bemötande. Trevlig receptions uppringning för att hålla mig uppdaterad. Mekanikern ringde mig innan för att få förstahands bakgrundsinformation och sedan med sin bedömning och förslag till åtgärd, jag var hela tiden informerad. Smidigt och tydligt arbetsbekräftelse system. Jag kände mig trygg genom hela processen. Hoppas honungen smakar som jag lämnade till fikat som tack. Bilen kör fint också 😀
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Så proffsiga och trevliga!!!!!
Ringer inte upp eller meddelar på annat sätt att bilen är klar. Annars lätta att ha o göra med.
Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en kommentar, din synpunkt är viktig för oss.
Trevlig personal ,lätt att komma tills tal med Tillmötesgående!! Fixar lätt delar till bilen Mycket bra omdöme rekommenderar Er till andra MVH Eva Rönnberg ❤️🚗🤙
Bra service å trevliga. Gjorde ett bra jobb oxå, hoppas jag 😁. Det blev bra för stunden iallafall
Samtidigt som jag hade min bil på service så fick jag punktering på den andra bilen. Trots fullt i verkstaden, så tog de in bilen och fixade den läckande ventilen, vilket är en service jag uppskattar.
De gör så gott de kan med våra 2 bilar.
Kunniga,trevliga, hjälpsamma lätta att ha med att göra
Inget krångel och utmärkt service.
Jag fick hjälp direkt och är tacksam över att det går så praktiskt varje gång jag har behövt hjälp med mina bilar.
Denna gång är jag INTE nöjd med hur det hanterades. Resultatet är bra men inte hanteringen, som återkoppling. Sen är jag evigt tacksam för att vi fick hjälp med att byta till vinterdäck!
Vi stävar alltid efter att ha nöjda kunder, tack för att du tar dig tid att ge oss feedback.
Bra och trevligt bemötande, snabbt jobbat med utmärkt resultat, och det kostar inte skjortan, och det är därför jag fortsätter att använda RT Jonsons bil, plus att jag får känslan att dom faktiskt aktivt försöker spara på min pengar.
Mycket god service. Det finns ingenting att anmärka på.
Trevliga, kunniga och bra pris!