Motagande var fint och snällt. Man måste vänta att se hur det ska funka med reperationen.
R & T Jonsons Bil AB
Välkommen till R & T Jonsons Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Huskvarna! Hos oss får du hjälp med bilservice, felsökning, bromsreparationer, AC-service och däckbyten – alltid med hög kvalitet. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi är en komplett bilverkstad som även erbjuder montering av...
276 omdömen om R & T Jonsons Bil AB
Reparation och släckning av ombesiktning 2:a Fick snabbt en tid och snabbt åtgärdat
Trevligt bemötande och snabb service.
Allt fungerade perfekt. Trots personalbrist pga sjukdom, löstes mitt problem. Väldigt trevligt kundbemötande
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Kunniga och trevlig personal😄😄
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Alltid bra bemötande och professionell hjälp.
10/10 Från början till slut har jag fått ett väldigt positivt bemötande. Trevlig receptions uppringning för att hålla mig uppdaterad. Mekanikern ringde mig innan för att få förstahands bakgrundsinformation och sedan med sin bedömning och förslag till åtgärd, jag var hela tiden informerad. Smidigt och tydligt arbetsbekräftelse system. Jag kände mig trygg genom hela processen. Hoppas honungen smakar som jag lämnade till fikat som tack. Bilen kör fint också 😀
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Så proffsiga och trevliga!!!!!
Ringer inte upp eller meddelar på annat sätt att bilen är klar. Annars lätta att ha o göra med.
Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en kommentar, din synpunkt är viktig för oss.
Trevlig personal ,lätt att komma tills tal med Tillmötesgående!! Fixar lätt delar till bilen Mycket bra omdöme rekommenderar Er till andra MVH Eva Rönnberg ❤️🚗🤙
Bra service å trevliga. Gjorde ett bra jobb oxå, hoppas jag 😁. Det blev bra för stunden iallafall
Samtidigt som jag hade min bil på service så fick jag punktering på den andra bilen. Trots fullt i verkstaden, så tog de in bilen och fixade den läckande ventilen, vilket är en service jag uppskattar.
De gör så gott de kan med våra 2 bilar.
Kunniga,trevliga, hjälpsamma lätta att ha med att göra
Inget krångel och utmärkt service.
Jag fick hjälp direkt och är tacksam över att det går så praktiskt varje gång jag har behövt hjälp med mina bilar.
Denna gång är jag INTE nöjd med hur det hanterades. Resultatet är bra men inte hanteringen, som återkoppling. Sen är jag evigt tacksam för att vi fick hjälp med att byta till vinterdäck!
Vi stävar alltid efter att ha nöjda kunder, tack för att du tar dig tid att ge oss feedback.
Bra och trevligt bemötande, snabbt jobbat med utmärkt resultat, och det kostar inte skjortan, och det är därför jag fortsätter att använda RT Jonsons bil, plus att jag får känslan att dom faktiskt aktivt försöker spara på min pengar.
Mycket god service. Det finns ingenting att anmärka på.
Trevliga, kunniga och bra pris!
Väldigt gott bemötande. Kunnig mekaniker som kunde lösa mina problem, även mycket trevlig.
Vänligt och trevligt bemötande!
Bra bemötande och bra service. Tack
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Som alltid, snabb service och hjälpsam personal!
Snabb och smidig bokning online bra service och tydlig rapport om vad som gjorts.
bra bemötande och kort väntetid och är nöjd med ert utförande
Bra och kunniga mekaniker ,snabb service men det kostar.
Det finns bara idel beröm för det arbete Autoexperten i Husqvarna har gjort De lämnar klara besked, som lugnar oss De lovar inte mer än de kan hålla De är professionella och löser problem, i vårt fall ett mekaniskt fel på en robotlåda till husbil. Vi är mkt nöjda och det har vi lagt ut på FB också.
Jobbet är bra gjort och alla som jobbar där är super trevliga
Bra service och trevlig personal
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Som vanligt snabb och bra service, fick reservdelen levererad dagen efter telefonkontakt. Alltid bra bemötande!
Kanon alltid en bra service å trevlig personal
Jag sökte efter en mycket bra bilverkstad till min nyligen inköpta BMW som är noggranna, tydliga i kommunikationen, trevligt och bra bemötande, kan ta ett helhetsansvar för service & projekt inkl däck och däckhotell. Dessutom viktigt med ordning och reda i bilverkstaden. Att man som kund enkelt kan se in i bilverkstaden (fönster) från kundmottagningen är ett stort extra plus. Rimlig prissättning är också viktigt. R&T Jonsons Bilverkstad fick som första uppdrag montera helt nya vinterdäck på bilen (som jag levererade separat...
Visade sig vara en avsevärt mycket billigare reparation än förväntat, och då tog de mindre betalt också. Den ärligheten ökar förtroendet enormt, och visar på att de värdesätter sina kundrelationer ⭐️
Jättenöjd bra service och trevligt bemötande genom åren alla rekommendationer!
Blev bemött på ett fantastiskt trevligt sätt både vid telefonkontakt och vid besöket. Väldigt fin service. Kommer att ringa dem i fortsättningen om bilen går sönder. De hjälpte mig att byta EGR ventilen till ett bra pris. Mycket nöjd kund.
Vänlig och duktig personal som löste problemen på min bil! Mycket nöjd och kommer fortsätta att använda mig av denna verkstad 🙂
Bra och trevligt bemötande. Dock var det svårt att telefonledes få kontakt med någon handläggare. Fick ringa många gånger!
Vi uppskattar din återkoppling, den hjälper oss att utveckla vårt arbete.
När väl låshylsan var på plats, gick det bra med hjulbytet
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra bemötande Lite strul så det tog en dag extra, men så är det ibland. Inget knusslande, utan proffsigt så som man kan förvänta sig.
Trevlig personal i kassan, hjälpsamma. Framhjulsinställningen blev lyckad. Nu är ratten äntligen ”rak” när man kör.
Alltid Duktiga och trevligt bemötande
Mycket trevliga,proffsiga och kunniga!!!!!!!!!!!!!!!!❤️😀
Bra bemötande och bra service!
Bätre verkstad hitar du inte.inte biligas på tim pengen,men det blir bigaste i slutändan.och garanti på sina jobb. Har lämnat mina bilar på TT JONSSON I FLERA ÅR O BYTER EJ VERKSTAD.ALTID VÄNLIGT BEMÖTANDE.MYCKET KUNIG PERSONAL OCH GOTT KAFFE. TEDDY EILEFORS
Alltid så trevliga och hjälpsamma 👍🏼
Alltid positiva och glada. Snabb service och kunniga. Gör alltid ett bra jobb. Händer det något, kom in så fixar vi. Ett team guld värda.
Bra och trevlig personal. ...
Bra och snabbt mottagande. Bilen var klar före utsatt tid.
Jag blev bra bemött. Bra och trevlig och kunnig personal. Jag är helnöjd 👍