R & T Jonsons Bil AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Få pris & boka Ring 036-13 53 00 Dela

Välkommen till R & T Jonsons Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Huskvarna! Hos oss får du hjälp med bilservice, felsökning, bromsreparationer, AC-service och däckbyten – alltid med hög kvalitet. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi är en komplett bilverkstad som även erbjuder montering av...

353 omdömen om R & T Jonsons Bil AB

Jan Robert Mikael A
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Snabbt, smidigt, proffsigt bemötande.

Tl Motor I Västervik A
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Snabb och tydlig kommunikation!

Svar från R & T Jonsons Bil AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Thomas Ingemar J
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Bilen lämnades in för årlig service. Trevligt bemötande både när bilen lämnades och hämtades. De gjorde både service och ett extra arbete som jag pratade om när bilen lämnades in. Handikapprampen fungerar ännu bättre nu. Mycket nöjd kund

Nils Anders Kaij A
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Toppen- min fru körde Thahoen. Till er och som fd egen företagare- var ni var toppen. Hon gjorde en resa på 2x22 mil. Kaij

Erkki Olavi S
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Roine och hans gäng är alltid vänliga och hjälpsamma. Har haft en hel del bekymmer med min bil vilka man fixat till på ett snabbt och bra sätt. Rekommenderas!

Alf Gunnar Ö
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Bra rakt igenom! Från första kontakt till slutet.

Kurt Ingemar L
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Kort väntetid till verkstad och bra muntlig genomgång av avhjälpta fel och risk för framtida problem

Gazi Ö

Alltid trevliga och hjälpsamma! Duktiga på det de gör 😊

Elsa Marianne W
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Alltid trevlig och kunnig personal och ett bra bemötande.

Roys Bygg & Smide A
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Trevligt bemötande och snyggt jobbat med både service och hyrbil🤠

Mikael S
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Trevligt bemötande och bra tips fick jag också.

Anna Pia Rebecka K
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Kort sagt är de tillmötesgående, professionella och trevliga.

Nhvt Alltjänst A

Hjälpsamma och tillmötesgående

Karita Alice N
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Mycket trevlig personal. Snabb service.

Ivar Edvin B
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Bra o tillmötesgående service !

Emelie Linnea Iréne R

Mycket trevligt bemötande och bra service. Effektiva! Tack

Karoly K

Jag fickt proofs hjelp!Tack! Rekomanderar

Tomas Sture Lars N
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Trevliga och kunniga. Ibland lite dålig återkoppling på hur det går med bilen.

Eva Inger Birgitta L
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Smidigt och bra pris. Lätt att svänga in från vägen men lite svårt att hotta när jag var där första gånge.

Frigoparts Mp A

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar från R & T Jonsons Bil AB

Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Jl Mek O S
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Trevligt folk som alltid är hjälpsamma!

Lars Conny L
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Hej! Upplever att man blir bemött på ett bra och proffsigt sätt. Relativt korta ledtider att få bilen reparerad. Kunnig personal. Vänliga hälsningar conny

Joel Harald H
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Har gått hit i flera år och är alltid supernöjd! De fixade mina glödstift och var måna om att hålla priset nere genom att erbjuda andra delar än de svindyra original-stiften. Gratis lånebil också, vilket underlättar livet. Bästa verkstaden i min närhet helt klart!

Anton Eric Asser L

Maria K
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Trevligt och proffsigt bemötande. Fick en tydlig förklaring på vad det var för fel på min bil. Väntar nu på att få bilen lagad.

Hägnens Plåtslageri A
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Bra jobb utfört men svårt att få kontakt med verkstaden på telefon

Bo Håkan D
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Kanon grabbar och tjejer på R&T Jonssons bil Väldigt smidiga att ha och göra med Tack för ett mycket bra utfört arbete med min bil

Bg Motor U
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Bra utfört jobb till ett vettigt pris och vettig väntetid.

Imex A
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Grym Verkstad! Kan sin grej och levererar med topp produkter/service.

Per Arne Stefan C
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Alltid bra bemötande och hjälp!

Marita Inger Marian J
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Snabbt svar och snabb tid att få service. Proffsigt bemötande och snabb reparation.

Gehrkes Maskin & Svets A
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Riktigt trevlig o hjälpsam personal

Svar från R & T Jonsons Bil AB

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Berita Inger Viola O
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Mycket trevligt bemötande Bra utfört arbete med bilen

Eje Knut Einar Å
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Allt var mycket bra och dom har gjort vad dom ska.

Svar från R & T Jonsons Bil AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Az Bil A
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Mycket bra bil verkstad snabb arbete och trevlig

Svar från R & T Jonsons Bil AB

Härligt att höra. Vi ser fram emot att ta hand om din bil igen när det är dags för nästa service eller reparation.

Sari Anneli K
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Trevligt bemötande och arbetet utfördes snabbt och smidigt.

Svar från R & T Jonsons Bil AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka!

Camilla Maria H
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Trevlig personal. Bra bemött.Nöjd med min bil efter reparationen.

Källgren & Söner A
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Jag blir alltid bra bemött av R&T. Rep. o service av bil blev bra. Jag uppakattar när man kan ha dialog med repkille direkt. Viktigt för mig. Dom pratar mycket i telefon. Det kan vara lite jobbigt att komma fram. Skickade ett mail istället en gång men det hade dom inte uppmärksammat.

Nils Joel Robert H
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Trevlig personal o bra service.

Dan Erik R
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Väldigt duktiga och väldigt trevligt bemötande. Rekomenderas

Jan Peter L
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Toppen! Snabb service, kommer absolut tillbaka.

David Hans Fredrik L
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Snabbt och bra pris! Fick t.om tidigare tid än vad jag kunde boka via hemsidan

Nils-Olof Evert B
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Bra mottagande, fick snabbt hem delarna och monterade . Bakbromsarna.

Svar från R & T Jonsons Bil AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Iréne Karin Elisabe E
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Allt till belåtenhet, vänligt bemötande, vid service av min bil.

Svar från R & T Jonsons Bil AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Thomas E
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Som vanligt, toppen. Praktiskt att ha en verkstad som är komplett. Vid detta besök byttes framrutan, fyra nya däck och felsökning/åtgärd av ett elfel.

Sven Sture Ove S

Jag har använt r o t i många år ca 65år så jag är kund som är nöjd

Svar från R & T Jonsons Bil AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Eva Charlotte K
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Väldigt nöjd med bemötandet! Det var snabbt, enkelt och smidigt att få hjälp med att laga min bil. Bytte bromsskivor och bromsklossar. Även belysning på registreringsskylten.

Svar från R & T Jonsons Bil AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Jahn-Eber L
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Snabbt och billigt. Mycket nöjd.

Svar från R & T Jonsons Bil AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Nils Åke L
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

Alltid bra utfört jobb och alltid väldigt positivt bemötande! Simply the best!

Agneta W
Skrev om R & T Jonsons Bil AB

R & T Jonssons har skött om våra amerikanska bilar i mer än 10 år. Började på Pelles tid och det har fortsatt med Roine och hans gäng. Alltid bra bemötande, service, hjälpsamhet och med mycket hög kompetens. Det förtroende vi fick för R & T Johnsson från början står fast. Vi är tacksamma att ni finns. Idag fick vi hjälp med service och besiktning av vår bil.