Snabb, proffsig hantering av ett reservdels-ärende
R & T Jonsons Bil AB
Välkommen till R & T Jonsons Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Huskvarna! Hos oss får du hjälp med bilservice, felsökning, bromsreparationer, AC-service och däckbyten – alltid med hög kvalitet. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi är en komplett bilverkstad som även erbjuder montering av...
412 omdömen om R & T Jonsons Bil AB
Otroligt bra information, kunskap och service. Tacksam att man tog tid och förklarade alla förutsättningar att laga eller inte laga min importerade amerikanare.
Det var mycket trevlig bemötande bra survic finns ingenting att klaga på
Trevligt bemötande och det gick snabbt
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Hej jag fick toppen hjälp med att hitta rätt reservdelar till min corvette . jag har ju givetvis en 05 med bsra just det årets configruering . toppen service
Trevligt bemötande Snabb åtgärd Gör vad som behövs utan att lägga till en massa "måste"
Bra service och proffsigt bemötande.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket bra bemötande.. Svarade på frågor och pratade efter jobbet med mig om status på bilen.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
En smidig, trygg och effektiv upplevelse.
Mycket trevligt Mycket duktiga jag kommer och bli Kund hos er tack
Kompetenta på amerikanska bilar . Bra service Lite dåliga på att svara i telefon dock, men får endå ett bra betyg 💯💯👍
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra och alert bemötande samt service avklarad på utsatt tid - till ok pris.
Snabb och bra service, fint bemötande
Trevlig personal och duktiga på att reparera bilar
Alltid lika kompetenta och professionella. Rekommenderas verkligen att kontakta om ni har nya som äldre bilar! Gjorde oljebyte och service, fick en tid så att jag kunde sitta och vänta, är beroende av att kunna åka iväg när som helst, därför svårt att lämna in den över natten och vara utan den! Tack för hjälpen alla på R & T Johnsons Bil AB
Allt gick så smidigt och snabbt
Den var bra,trevligt bemötande och stort plus att dom hämtade mig på stationen. Lite dåliga på att svara i telefonen när man ringde ibland.
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Alltid lika bra service. Bra priser också. Mvh Martin Elf
Bra första mötet klart kundvänligt
Trevligt bemötande och professionell service.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra bemötande och kunnig personal
Mycket nöjd, alltid trevligt. 5 av 5.
Bra arbete trevlig personal fina lokaler
Mycke bra bemötande. Trevliga killar som fixat min bil.
Mycket bra en bra verkstad bra personal
Var missnöjd men dem löste problemet så jag blev nöjd
Trevliga bemötande och bra service. Jag rekommenderar alla som vill ha trygga service 🤝
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Trevligt bemötande. Rimliga priser. Hjälpsamma. Riktigt bra verkstad
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Alltid bra bemötande och vill hjälpa till. Gör ett bra jobb på min Corvette och löser eventuella tekniska problem på ett professionellt sätt.
Gjorde jobbet snabbt och bra. Återkopplade om det var något speciellt.
Mycket tillmötesgående mottagning och snabbt levererande av varor. .
Fantastiskt trevlig, kunnig serviceminded personal. Alltid lika trevligt att komma dit.
Bästa verkstaden i stan! Så trevliga och tillmötesgående
Super proffsiga och trevliga, snabba med att svara samt boka in en tid!
Trevligt och positivt bemötande. Serviceinriktade. Inger förtroende. Bra prisbild mot märkesverkstäder.
Det var lätt att få tid och de är alltid trevliga att prata med. De är kunniga och vet vad de gör, det är inte massa prat om löften som inte infrias.
Snabbt och billigt, finns inget att klaga på
Kör ifrån Kalmar en gång om året för den årliga servicen pga deras proffesionella bemötande och utmärkt utförande av arbete. Samt riktigt bra kundservice. Topp betyg på alla sätt. Rekommenderas starkt! /Richard
Kan bara rekommendera R&T Jonson mycket kompetenta på amerikanska bilar.
Bra bemötande och bra utförd service samt information om skicket på bilen. Kommer absolut att boka fler gånger till denna verkstad.
Det var bra, kollade igenom andra saker också som var bra.
Bra, snabb och prisvärd firma. Servicevänliga !!
Snabb hjälp, smidigt med betalning. Förbättringsförslag: svårt att få kontakt på telefon.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framå
Allt toppen från bokning till leverans! Stort tacksam! Hälsningar, Micke
Fantastisk service! Snabba och trevliga. Mycket kunniga. Rekommenderas varmt!
Ett mycket bra bemötande. 👌….
Tydligt, enkelt och smidigt.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra service och ett gott bemötande som första gången som kund känner att jag är välkommen
Mycket bra bemötande och trevlig personal.
Riktigt grymt arbete och service