Jag fick ett problem, låsning, med min styrning/servo efter ett gig i Jönköping. Vi blev bärgade till R&T mitt i natten, direkt när de öppnade fick vi hjälp med att se vad felet kunde va. Fantastiskt bra bemötande & engagemang! Min Ford Flex är ganska ovanlig & felet gick inte att lösa där & då, utan delar från USA. Grabbarna fixade så det blev en provisorisk lösning efter reset på styrsystemet. Vi kunde åka hem till Värmland med vår fullpackade bil och alla instrument. Så tacksam för servicen och sättet R&T hanterade vår...
R & T Jonsons Bil AB
Välkommen till R & T Jonsons Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Huskvarna! Hos oss får du hjälp med bilservice, felsökning, bromsreparationer, AC-service och däckbyten – alltid med hög kvalitet. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi är en komplett bilverkstad som även erbjuder montering av...
514 omdömen om R & T Jonsons Bil AB
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Bilen kom till Jonssons Bil torsdag 23/7 em. Jag ringde upp företaget ett par gånger och fick besked om att man inte hade felsökt. Inga löften om leverans. Uppgav att jag måste ha bilen den 3/8. Men på fredagen 31/7 fick jag svar om att man felsökt och hittat felet. Vi kom överens om att åtgärda felet, göra en helbesiktning och motortvätt samt ett halvt löfte om att ha bilen klar på måndagen 3/8 Fick besked 15.30 på måndagen, om att hämta bilen. Tog närmaste buss till Mjölkafållan promenad därifrån till verkstaden. Betalade...
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Mycket bra upplevelse, o bra service
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Snabb bedömning av vad som behövde göras vid läckage av kylarvätska. Vänligt bemötande av personalen.
Väldigt professionella och kunniga
Fixade fläkt och ac till vettigt pris.
Trevlig personal, bra service, bra information om priser och tid.
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Väldigt trevliga och bra service!
Snabbt enkelt rätt O bra tack för hjälpen
Vänligt och proffsigt bemötande.
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Duktiga på att kommunicera och möta kunden på dennes villkor. Ett uppvisat ödmjukt bemötande med en vilja att hjälpa kunden med dess fordonsproblematik.
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Hjälpsam och trevlig personal
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Bästa bemötande och fin service!
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Skadereperation. Bra bemötande och hörsamma för mina önskemål. Helt nöjd.
Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att vi får ta hand om din bil även nästa gång.
Snabbt, smidigt och trevlig personal
Suverän verkstad . Trots fullbokat tar de in oss o hjälper oss som är på genomresa med vår husvagn o fått problem med fullt partikelfilter i bilen , man lyckas efter lite klurande köra igång detta så vi kan komma vidare .
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Mycket positivt! Rekomderar det gärna till mina vänner!
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Alltid jätte bra service och bra utförda jobb!
Tillmötesgående och trevligt bemötande.
Helt fantastiska! Underbar personal o fantastiskt bemötande!
Mycket snabb o bra service, fick min beställning dagen efter 👍
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Alltid på tå med drivet fokus på kund och service
Serviceminded. Trevliga och kundfokuserade.
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Trevlig personal och bra bemötande .
Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.
Bra, hjälpsamma och prisvärda. De håller vad de lovar och har ett trevligt bemötande.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.
Bra service jobba hårt för kunden
Kundvänliga Tillmötesgående och snabba
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Enkelt att boka tid. Prisförslag stämde vid betalning. Trevligt bemötande.
Trevligt bemötande. Relativt snabbt fixat med tanke på att det är sommar
Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service eller reparation.
Professionell hjälp efter strul på bilen på E4.
Fantastiskt kundbemötande. Mycket kunniga mekaniker. Så här ska en bilverkstad fungera. Högsta betyg👍 Här kan ni med trygghet lämna er bil👌 Mats
Bra trevligt mottagande trevliga mekaniker fin verkstad mvh K A
Trevlig personal. Mycket kunniga när det gäller amerikanska bilar.
Vi blev väl bemötta Fick dock vänta länge på bilen, en hel vecka! Annars bra!
Helt otroligt hjälpsamma med allt löser alltid en bra deal med med att fixa fram delar m.m och så kunniga mekaniker 7000 tusen solar till dom på R&T Jonnson
Trevlig/ bra bemötande av personal, bra service på vår bil och vi är mycket nöjda med resultatet.
Ytterst vänlig och kompetent personal. När man kliver in i verkstan känner att här kan de bilar.
Trevligt bemötande och professionell hjälp 😀
Tack för trevligt bemötande och ett mycket bra arbete!!
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Mitt akuta fel med en dörr som inte gick att stänga åtgärdads på direkten. Trots att det tog en halvtimme och jag inte hade bokat tid. Fantastisk service! Kostnaden för tjänsten var också rimlig och sannolikt billigare än på annan verkstad. Jag är supernöjd.
Bra bemötande och hjälpsam personal. Efter felsökning ordnades en tid snabbt för byte av del.
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd och tar med oss dina fina ord i vårt fortsatta arbete. Varmt välkommen tillbaka.
Proffisionellt bemötande och smidigt att diskutera lösningar och önskemål. Möjlighet att som kund själv anskaffa reservdelar. Även möjligt få i förväg specifiserad reparations- eller servicetid och att denna utförs medan man väntar.
Hej! Jag försöker så ofta jag kan åka förbi detta mycket trevliga ställe i Husqvarna. Köper rätt delar till min brukskörda Dodge Ram och frågar ofta Royne om råd. Handlat här under många år nu och alltid blivit så fantastiskt väl bemött 😁 Som på en mack förr i tiden🙏 Mvh Krister
Bra bemötande vid lämning av bilen. Bra service. Bilen blev klar vid tidpunkten jag fick när lämnade in bilen, bra ifylld serviceprotokoll. Så jag är jättenöjd med servicen av bilen. Kent Gustafsson NTC03C
Toppenservice! Trevligt bemötande och de hjälpte mig väldigt snabbt och smidigt med att lösa min bils bromsar. Tog sig tid att kontrollera andra delar på bilen också. Lyssnade på mig som kund. 🙏⭐️
Snabbt och smidigt. Bra tips.
Alltid bästa proffsen. Högsta betyg!
Proffs som vet vad som skall göras Snabbt och korrekt mottagande
Bra service och allt till belåtenhet
Hög servicenivå och bra bemötande.