Alla kategorier Uthyrare Dalarna Falun Rådhuskällaren

Rådhuskällaren

Stora Torget, 791 71 Falun — Visa karta

3.0 i betyg av 4 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 4 kunder tycker om Rådhuskällaren

 • Urban L
  Urban L skrev om Rådhuskällaren
  Ny ägare, nyrenoverat, Makalöst bra mat, bra utbud på dryck
  gillar detta
 • Jonas G
  Jonas G skrev om Rådhuskällaren
  En fin miljö i centrala Falun. Var där med tjejen för några dagar sen för att äta middag. Tyvärr har de bytt ut sin gamla meny (positivt iofs att de bytt ut de hemska fysiska menyerna =) mot en ny, ganska anonym variant. 149 (eller var det 129?) för en kycklingsallad som var okryddad och smaklös, tjejen tyckte samma om sin med "handskalade" räkor. Maten sådär mao.

  Däremot så glänser servicen. Personalen är helt enkelt outstanding, en klar femma! Lyhörd och vänlig, och när vi sa som det faktiskt var på frågan hur maten smakade, blev vi kompenserade med fri dessert. Awesome.

  På kvällarna är det inte så mkt att säga, hög musik som kanske inte passar alla, stressad personal och lång toakö. Helt okej, men kanske inte så mycket mer än så.
  gillar detta
 • Åsa Nisse N
  Åsa Nisse N skrev om Rådhuskällaren
  Det må vara en mysig restaurang dagtid. När Rådhuskällaren har sina tillställningar kvällstid/nattetid är det faktiskt inte så roligt. Precis som Club Etage och alla andra uteställen i Falun kör dom likadan musik.

  Techno, techno, techno .. när ska människor kliva ur fjortispaltorna?
  gillar detta
 • Erika S
  Erika S skrev om Rådhuskällaren
  En av Faluns mysigaste och finare restauranger. Erbjuder en unik miljö som passar utmärkt för både en romantisk middag liksom för affärslunch, då det finns olika rum som man kan äta i. Bra utbud av olika viner och kompetent personal. Erbjuder även en stor uteservering på sommartid, som brukar annorna konserter och annat härligt! Ett mycket bra ställe med andra ord!
  Åsa Nisse N gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Stora Torget, 791 71 Falun
Kategorier