Bra jobbat. Inte alltför dyrt
Raka Rör Spolservice & Relining
Välkommen till Raka Rör Spolservice & Relining! Vi är ett företag som varje dag arbetar mot ett bättre rörklimat och en tryggare vardag för dig som har funderingar kring rören i fastigheten. Idag väntar vi ofta tills problemet blir akut och åtgärderna ofta blir dyrare och skadorna större. Det går verkligen med effektiva sätt...
226 omdömen om Raka Rör Spolservice & Relining
Sedan starten hos Reco 2023
Proffsig och trevlig personal som snabbt utförde sitt jobb. Supernöjd.
Bemötandet var bra både vid diskussion innan själva villaspolningen och när det genomfördes. Gick snabbt och smidigt. Slutresultatet blev bra och nöjd att allt såg bra ut.
Mycket trevligt bemötande.Det jag ser &hör är det ett väldigt bra jobb.Avloppsrören är klara,väntar på att Sebastian & medarbetare kommer tillbaka för att göra lika bra reling jobb med dagvatten rör.Mvh/Stig
Fantastiskt snabba och löste mina akuta problem under dagen. Gjorde vad som behöves och inte mer!
Vi fick ett trevligt bemötande och smidigt utförande av villaspolningen. Lukten i badrummet har försvunnit.
Informativt och bra utfört arbete. passade tiden bra. Vänlig och kunnig kvinna som utförde arbetet på ett proffsigt sätt. Intressant att kunna följa med hur rören såg ut och att det inte fanns några skador. Fick hjälp med rensning.
Toppenbra att ha o göra med. Rekommenderas varmt!
Försäljaren var proffsig och ingav förtroende. Tjejen som utförde jobbet gjorde ett mycket gott arbete och var proffsig även hon.
Snabbt och trevligt. Sen vet jag inte hur det blir i framtiden efter nästa jobb.
Det var en positiv kontakt rakt igenom. Vi rekommenderat!
Trevlig kunnig och snabbt urfört
Jättebra , bra bemötande och väl utfört jobb
Brukar inte uppskatta när ”säljare” knackar på dörren…. Men denna gång var det en saklig, trevlig och inte alls påträngande person som bara förhörde sig om jag var intresserad. Eftersom jag funderat på detta under många år så nappade jag på erbjudandet och några dagar senare kom en av deras anställda på besök och gjorde en professionell rengörings/spolning av i princip alla avloppsledningar plus filmning av delar av systemet. Resultatet blev mycket bättre avrinning från dusch, diskho, handfat etc, plus att vi kunde se...
Bra genomfört på alla sätt och dessutom var rören bättre än väntat!
Kom på utsatt tid. Proffsigt, trevligt och informativt
Mycket bra och noggrann spolning och genomgång.
Jag är nöjd med hur Sebastian på Raka Rör skötte relining av rör. Hade god kontakt hela tiden. Lämnade källaren i fint skick.
Blev bemött på ett mycket bra sätt med "undervisning" vad detta skulle innebära. - Hur blir nedsmutsningen? - Vilka rör är aktuella? - Hur fungerar röranalysen? När vi diskuterat ovannämnda körde vi igång, med kontinuerliga uppdateringar för amatörerna.
Kom på utsatt tid, trevligt bemötande, rent och snyggt!
Fick kontakt via en granne som fått kontakt med leverantören och beslutade oss att boka på oss för en villaspolning. Väldigt proffsigt och trevligt bemötande från bokning av tid till genomförande av villaspolningen. Väldigt kompetent och trevlig utförare som genomförde arbetet effektivt och informerade tydligt om vad som gjordes. Sammanfattningsvis en väldigt bra intryck och kommer absolut att anlita igen om behovet uppstår.
Kanon, kom snabbt o fixade problemet.
Mycket trevliga och proffsiga
Arbetet som blev beskrivit och utlovat var också vad som utfördes och enligt priset enligt överenskommelse. Personen som utförde jobbet var trevlig och professionell och förklarade vad som gjordes och hur statusen var på rören i fastigheten. Inget att klaga på.
En välbehövlig kontroll och säkerställande att allt fungerar efter 26 års boende i samma hus. Nu är vi rustade för ytterligare 26 år. // Peter
Besök av en trevlig och kunnig person som noggrant talar o vad som skall göras och sedan genomför det.
Trevligt bemötande när säljare ringde på vid min dörr. Bra beskrivning av utbudet Snabb tidsbokning o leverans Trevligt bemötande vid utfört arbete Rent och snyggt vid färdigt arbete
Bra arbete. Trevlig personal.
Mycket nöjd med det arbete som utfördes.
Snabb service och trevligt bemötande.
Kanon .trevlig personal Bra service
Hej Vi ”köpte” spolning av avloppssystemet och dagvattensystemet. Generellt så fungerade hela kedjan från ök till utfört arbete. Bra från försäljning, genom dörrförsäljning , med presentation förklaring och lätt administration, inga blanketter od bara byte av nödvändiga uppgifter och till ”handslag”. Ett plus med kort tid till utförandet. Bra och effektivt utfört arbete där vi kunde vara med och få se hur det såg ut. Rejält med rensning hela vägen till kommunal anslutning. Bra bemötande av både försäljare och en operatör...
Mycket bra och noggrann service. Minna som utförde arbetet var riktig duktig på sitt jobb. Jag är mycket nöjd mec arbetet.
Kunnig, trevlig och bra tips, noggrann
Allt var mycket bra vi är fullt nöjda mycket trevlig kvinna som var här Ann
Väldigt trevliga människor både säljarna och hon som utförde jobbet.
De var mycket service inriktade och professionella
Mycket trevligt bemötande och kunnig personal !!
Jag är väldigt nöjd, rekommenderas!
Vill man få sina rör rengjorda så är det enda raka att kontakta raka rör spolservice.
Raka Rör gav ett mycket professionellt och snabbt bemötande. Arbetet utfördes effektivt, noggrant och utan krångel. Trevlig personal som förklarade vad som gjordes och lämnade allt rent och snyggt efter sig. Kan varmt rekommenderas.
Allt hon gjorde hos oss kändes mycket rätt och kompetent. Vi är mycket nöjda med hur det gjordes och vilken insyn vi, genom filmningen, fick i hur det ser ut i våra rör. Normalt brukar vi vara restrektiva med att acceptera när vi får förslag från någon som knackar dörr, men i detta fallet ångrar vi inte att vi tog erbjudandet.
Snabba och kompetenta; löste problemet
Effektiv Renspolning av samtliga avlopp. Trevlig personal.
Trevlig och hjälpsam operatör. Bra och instruktivt jobb fö pengarna.
Kompetenta & trevliga. Rekommenderas!!
. Duktig tjej som gav goda råd
Bra servicetid på kvällen när jag var hemma. Kunnig personal som höll ordning på sin utrustning hela tiden och såg till att det inte skräpade ner trots långa slangar som varit nere i avloppet.
Fungerade väldigt bra, kom på utsatt tid, utförde jobbet proffsigt ,trevlig personal
Jag blev bemött på bästa sätt. Både av säljaren och utföraren (som hade det kämpigt i mörkret men fixade allt galant. Jag hade beställt villaspolning. Och det fick jag. Jag är mycket nöjd.