Helnöjd! Vi har köpt ett par maskiner för vårat behov och allt är bra.
Ratels Machinery AB
Ratels Machinery AB arbetar med maskinimport och logistiklösningar och erbjuder ett brett utbud av prisvärda maskiner. Vi underlättar importprocessen av maskiner och skapar smidiga och kostnadseffektiva lösningar. Vi hanterar allt från inköp och transport till tullhantering och leverans. I vårt maskinutbud hittar du bland...
20 omdömen om Ratels Machinery AB
Tack! Vi är glada för detta! Hoppas allt är bra i framtiden för er!
Jag är jätte nöjd med Grävmaskinen Och tackar Magnus för en bra affär
Super! vi blir så glada att ni är nöjda! ha det bäst och gräv på bara ! :-)
Blev väldigt bra bemött av företaget Köpte en radistyrd betesputs som var bättre än förväntat.
Toppen, Hoppas du får mycket nytta av maskinen!
Bra och tydlig kommunikation, trevliga att samarbeta med. Jag köpte en S320 kompaktmaskin och tycker maskinen håller förväntad kvalitet. Det kunde vara mera dokumentation med maskinen vad det gäller användning, skötsel och underhåll men Ratels har varit snabba att svara på de frågor jag haft.
Tack Thomas för ditt omdöme. Vi hoppas du får många roliga dagar med maskinen. Ang. dokumentationen så håller vi med, leverantören har varit dåliga på den biten. Vi ska se om de kommer något mer ifrån dem.
Service is outstanding, they helped me in many ways with the import of an machine. They have the experience and contacts to make it easy and safe. The company exeeded my expectations. I look forward to continue to work with Ratels Machinery Ab in the future.
Thank you Simon! Lets do more machinery buisness in the future!
Bra hantering och hög trovärdighet
Tack Tomas! återkom om du behöver något mer !
Har nu fått hem mina maskiner ( 2,5 tons grävmaskin samt en liten frontlastare) Grymt bra bemötande genom hela processen . Löpande uppdateringar , bra information . Proffsig leverans Kan verkligen rekommendera Ratels och kommer troligen köpa fler maskiner den vägen .
Toppen Magnus! Önskar dig all lycka och hoppas du får nytta av maskinerna!
Bra bemötande och lätta att få kontakt med. Köpte en liten kinagrävare och den har fungerat precis som jag tänkt mig.
Perfekt Magnus! Lycka till med din maskin!
Jag vill härmed lämna ett mycket positivt omdöme gällande mitt köp av en traktor från Ratels Machinery. Jag är otroligt nöjd både med själva traktorn och det bemötande jag fick under hela köpprocessen. Personalens professionalism och kunskap gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Traktorn levererades i utmärkt skick och överträffade mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Ratels Machinery till andra som är intresserade av att köpa traktor! Med vänliga hälsningar, Gabi Isa
Tack Gabi! Ha det bäst och vi önskar dig allt gott!
Bra service och bemötande. Lösningsorienterad.
Tack Daniel. Hoppas du har roligt med maskinen på Gotland!
Otroligt bra service och bemötande. Rekommenderar starkt deras maskiner. Mini lastare H130 är en väldigt stark flexibel maskin med många olika tillbehör
Tack Bill. Hoppas du får en fin tid med maskinen och att den kommer till bra nytta för dig!
Trots förseningar i leverans som stod utanför deras makt blev leveransen bra. Ett av tillbehören till maskinen behövde modifieras innan full funktion uppnåddes och de har varit behjälpliga hela vägen. Kan rekommendera dem som leverantör.
Tack för dina varma ord, ha det gott och hör av dig om det är något mer du behöver importera!
Ratels Machinery AB har varit trevliga och hjälpsamma med att importera en hjullastare åt mig.
Hej Erling, Tack för de orden. Vi har fått tag på manualen till dig på motorn. Denna kommer till dig imorgon!
Bra att ha att göra med. Leverans av maskiner snabbt.
Tack Per-Erik. Hör av dig om du behöver något mer från oss!
Allt från första kontakten till hemleverans av minigrävare Ratels R06 fungerade perfekt.
Toppen Tomas! hoppas du har roligt med grävmaskinen! :-)
Fantastisk support från första kontakt till leverans!!!
Tack Johan. Hör av dig om du behöver någon mer hjälp från oss!
jag har köpt en ratels h130. 3wd maskin. Mycket nöjd med maskinen och med det bemötande jag fått hos ratels machinery. Har plogat med den i 25cm snö och är imponerad av vad denna lilla maskin klarar av.
Tack Kjell. Hör av dig om du behöver en gräsklippare agg till maskinen!
Jag har köpt en Ratels H130 våren 2024. Jag är väldigt nöjd med bemötande och service! Ibland kan de inte svara när man ringer, ibland är de utomlands på jobbresa, men då har jag fått på SMS att de hör av sig när de kommit hem till Sverige igen. Funkar väldigt bra att sms:a frågor och funderingar med Magnus också, som jag köpte maskinen av. Bra, ärligt och serviceinriktat företag ⭐️
Tack Marie! vi hjälper dig om du behöver något. bara att höra av dig
Jag köpte en grävmaskin Ratels RO6. Är mycket nöjd med maskinen och den har fungerat utan problem. Maskinen är liten och smidig och jag har fått bra hjälp av säljaren.
Tack. Hoppas du får mycket nytta av maskinen!
Magnus på Ratels hade annons på en mini mini grävare ”R06”. Jag har länge letat mini maskin som jag lagligt kan lasta och dra, vilket då alla vet är tekniskt omöjligt med B kort.och ska man gå ner i sån storlek så är väl kvalité därefter” skulle man kunna tro”. Men efter att ha köpt R06 av Ratels så har jag grävt buskar, stubbar, sten mm Jag har verkligen gjort allt man kan göra och INTE ska göra med min R06. Och inte så mycket som en bult är bytt, jag har nu 150tim på min maskin och det lär bli minst lika många Tim...
Tack Robin! Väldigt fina ord. Vi är glada att du är så nöjd med grävmaskinen!