Jörgen Warberg

Jörgen Warberg

Jörgen Warberg är mäklare på RE/MAX Warberg & Co

Jörgen Warberg har varit registrerad mäklare sedan 1984-08. Jörgen Warberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.4. Jörgen Warberg har haft 15 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det allra bästa med att jobba som mäklare är friheten, förtroendet och ansvaret man har i jobbet.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Man ska välja mig eftersom jag har lång och god erfarenhet av mäklaryrket och dessutom ett globalt nätverk, vilket är en klar fördel för att nå köpstarka kunder. Jag skulle även beskriva mig som en mycket ansvarsfull, pålitlig och tillgänglig mäklare. Bra egenskaper att ha vid bostadsaffärer!

Vad gör du helst på fritiden?
När jag är ledig seglar jag gärna!

2022-09 - 2023-08

114 omdömen om Jörgen Warberg

Sedan starten hos Reco 2015
Mats Sören Kortland D
Onsala

Kan ge de bästa rekommendationerna till Jörgen Warberg efter försäljningen av vårt hus. Hans erfarenhet och fingertoppskänsla i sin bedömning av marknaden är på topp! Marknadsföring, visning och hantering av oss som säljare och även vägledning av köparna kan bara ges bästa betyg! Kan verkligen rekommendera Jörgen som mäklare.

Leena Maj E
Almedal

Proffsig och personlig service

Svar från Jörgen Warberg

Tack för omdömet! Jag försöker alltid leva upp till kundernas förväntningar, även om det är tufft i dessa tider. //Jörgen

Clara B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jörgen Warberg en del av RE/MAX Warberg & Co
Högsbo

Jörgen överträffade alla mina förväntningar på hur en mäklare skall vara. Service minded är bara förnamnet. Svarade snabbt och tydligt om jag hade några frågor, ingenting var ett problem. När tiden var knapp på min lunchrast när vi skulle skiva kontrakt kom Jörgen och hämtade mig på jobbet för att sedan köra tillbaka mig när vi var klara. Bara en sån sak visar verkligen att han gör det lilla extra för sina kunder. Jag är otroligt nöjd med Jörgen som mäklare och min nya lägenhet. Tack :)

Svar från Jörgen Warberg

Tack Clara för dina varma och fina ord med dina omdömen samt önskan om God Fortsättning! Vi ses säkert framöver! //Jörgen

Bert F
Köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Warberg en del av RE/MAX Warberg & Co
Styrsö

Jörgen har med sin långa erfarenhet och otroligt höga servicenivå, på ett mycket betryggande sätt lett oss genom processen att köpa vårt nya hem. Vi är supernöjda köpare, och allt var till vår fulla belåtenhet. Vi kommer att å det varmaste rekommendera Jörgen och Remax till alla våra vänner och bekanta. Tack Jörgen! Ewa-Lena o Bert

Svar från Jörgen Warberg

Tack Bert och Ewa-Lena för de fina orden, det uppskattas verkligen. Jag försöker alltid att överträffa förväntningarna mina kunder har på en fastighetsmäklare och sätter som mål att bli lite bättre varje dag, i alla de moment jag gör. Kunden skall känna sig trygg och bli ledsagad genom denna stora affär i livet, när den sker. Tack och lycka till ute på Vrångö i Göteborgs skärgård! //Jörgen

Karin G
Styrsö

Stort engagemang och rekordsnabb hantering. Han är mästerlig på att sortera fram rätt kund bland mängder av kunder så att jag inte behövde diskutera själv med alla intresserade. Skönt med en ny ägare till mitt hus som känns rätt🌷

Svar från Jörgen Warberg

Tack Karin för omdömet. Jag är glad att du blev nöjd även denna gång i dina fastighetsaffärer. Lycka till på ert nya ställe framöver och njut av livet! Vi ses framöver! //Jörgen

Olof Petter L
Öckerö

Aktiv i rätt läge. Månar om både köpare och säljare.

Svar från Jörgen Warberg

Tack! Jag är jätteglad att kunna hjälpa till med fastighetsaffärer! Nöjda kunder kommer tillbaka, det gäller alltid! Tack! //Jörgen

Eva Agneta Elisabeth Å
Älvsborg

Jörgen W. : Full av energi, varm, charmig, rolig, kunnig. Ett proffs med det ” lilla extra”. Vi är så nöjda. Agneta o. Staffan Åkerlund

Svar från Jörgen Warberg

Tack Agneta! Ja, det var inte bara jag i denna affär. Jag tycker att du var en av orsakerna till att vi fick ihop det så bra. Jag uppskattar uppdragsgivare som inte bara är trevliga och sympatiska utan som också medverkar i hela processen, ett "dreamteam" m a o... Tack Agneta och Staffan!

Kicki O
Göteborg

Jörgen Warberg är len lättillgänglig mäklare. Han är en mycket seriös och duktig säljare.. Warberg har bra samarbetspartners bl a en mycket duktig fotograf! Jörgen är en positiv person och han uppfyllde verkligen de förväntningar jag hade inför försäljning av min lägenhet! Jörgen Warberg tar god hand om såväl säljare som köpare och han är mycket hjälpsam! Rekommenderas Seglaregatan 35 Kicki Oschlak

Svar från Jörgen Warberg

Tack Kicki för de värmande orden. Vi mäklare har normalt ingen "månadslön" utan lever enbart på ren provision. Inga affärer, ingen lön för mödan, tufft men effektivt. Det gäller därför att ligga på och att alltid vara tillgänglig. Det är roligt när vårt idoga arbete uppskattas, då det ligger mycket jobb bakom varje affär som inte syns. Tack Kicki för ditt omdöme och lycka till i din nya bostad! //Jörgen Warberg

Josefine R
Nya Hovås

Vi är super nöjda med Jörgen! En toppen mäklare som vi kommer använda oss av igen

Svar från Jörgen Warberg

Tack Josefine, Ja, det ar trevligt att träffa er och hjälpa till med er fösäljning. Nu skall vi hjälpas åt att hitta något nytt också till er... Tack för fina ord... //Jörgen

Ulla A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jörgen Warberg en del av RE/MAX Warberg & Co
Nya Hovås

Bästa mäklaren jag kunde få. Fixade en lägenhet till mej snabbt, precis där jag ville bo. Hade aldrig kunnat ordna detta själv på så kort tid. Jörgen är toppenbra. Jag är helnöjd!! Mvh Ulla

Svar från Jörgen Warberg

Tack Ulla för dom härliga orden och omdömet. Ja, jag älskar att ha en hög servicegrad till mina kunder och är glad över att det uppskattas! Lycka till I din nya lägenhet!