Har alltid blivit trevligt bemött. Rebecka är alltid hjälpsam. När jag kontaktade dom så visste jag att dom hjälper mig, och gör detta på ett bra sätt. Jag uppdaterade mitt virusprogram som jag har köpt av dom sedan tidigare. Och självklart så får jag den hjälp jag behöver.
Rebeckas IT AB
Välkommen att kontakta oss för alla dina IT-behov, oavsett om de är stora eller små! På Rebeckas IT är vi din fullständiga partner när det kommer till service, support och försäljning av IT-lösningar. Vi är här för både privatpersoner och företag, redo att assistera antingen genom personlig service på plats eller via fjärrstyrning.
543 omdömen om Rebeckas IT AB
Sedan starten hos Reco 2024
Ett proffs som gjorde allt grundligt. Ingenting var omöjligt. Hon fixade allt. Tack Rebecka, hade inte klarat detta själva.
Kompetent som håller vad hon säger. Återknyter alltid och har bra uppföljning. Rekommenderas starkt.
Bra bemötande, lyssnade på mina önskemål och utifrån det genomfördes arbetet snabb och effektiv. Förklarade allt och mycket hjälpsam och trevlig. Fick rekommendationen av MediaTeknik att kontakta Rebeckas IT. Kommer att fortsätta anlita deras tjänster i framtiden.
Nöjd med besök hemma hos mej och att själv få hantera en för mej ny dator olik min gamla. Fick ”lättfattliga” tips. Mvh anita
Otroligt snabbt och smidig service, rekommenderar varmt!
Rebeckas IT har alltid levt upp till fantastisk service när jag varit i kontakt med dom
Snabbt , effektivt o en trevlig Rebecka!
Rebecka är superproffsig, snabb och har stenkoll! Jag vänder mig alltid till henne när jag behöver hjälp!
Rebecka ställer alltid upp och fixar det man behöver snabbt och effektivt. Kommer också med egna förslag för att förbättra saker. Nöjd kund kommer alltid tillbaka!!
Trevligt bemötande, både när jag bokade o vid besöket. Fick god hjälp med min dator. Kände förtroende och skulle något problem dyka upp igen kan jag lätt få återkomma
Proffsigt och smidigt vid nytt datorköp!
Kunde verkligen sin sak. Tog mitt problem via telefon. Ställde upp även på kvällstid. ska rekommendera henne till alla jag känner
Jag fick hjälp med allmän datorservice. Jag har inga kunskaoer inom IT och behövde hjälp med att installera eller ta bort appar. Det är lätt att få kontakt med Rebeckas IT och jag är tacksam för hjälpen.
Vänligt bemötande. Snabb och professionell. Ö
Rebeckas IT var riktigt smidig, pedagogisk o tydlig i sin hjälp. Väldigt omtänksam och service minded i sitt bemötande. Kändes kunnig och professionell.
Trevlig, lätt att få kontakt med och snabb service
Hej. Hon har hjälpt mig ett flertal gånger och är det bästa som finns kommer aldrig att ringa någon annan.Vänliga Hälsningar Göran Skattberg.
Helt perfekt. kunnig och seviceminded !
Vältdigt bra bemötande och profsigt utfört arbete
Snabb hjälp. Trevlig oc bra bemötande
Jag får allltid den hjälp jag behöver. Hittills har det varit köp av toner till min skrivare, men jag skulle inte tveka om jag behöver hjälp med köp eller installation
Grym support! Enkel, kunnig och lättillgänglig när man behöver hjälp
Eftersom mitt ärende inte var prioriterat fick jag vänta lite på samtal. Då jag blev uppringd löste Rebecka problemet snabbt till ett rimligt pris.
Blev kontaktad angående förlängning av mitt ESET virusskydd. Snabb och smidig hantering samt förslag på en ändring. Mycket nöjd.
ALLTID LIKA BRA BEMÖTANDE REBECKA LÖSER ALLA MINA PROBLEM HUR LÄTT SOM HELST. SMIDIGT NÄR MAN INTE KAN SÅ MYCKET SJÄLV TACK FÖR HJÄLPEN !! MVH NILKS-PETER
Servis på bästa nivå. Snabbt och proffisionellt.
Jar bara positiva ord till rebeckas förerag
Superbra service och trevligt bemötande!!
Vänligt trevligt bemötande. Snabb service inga långa väntetider och ett stort kunnande. Autstanding! Rekommenderas
En service som inte kan bli bättre! Om jag behöver hjälp så vet jag vem jag ringer. Eiler
Bästa hjälpen i Varberg, ringer snabbt tillbaka och med fjärsupport är hjälpen snabbt på plats.
Professionell och engagerad serviceinriktad leverans av både tjänster och produkter.
Hon gjorde det jag bad om. Instruerade mig, löste problem som uppstod. Jag ringde upp ett par dagar senare, och hon svarade på en fråg om skrivaren. Mycket bra!
Snabb och effektiv service och Rebecka kunde dessutom hjälpa till med ett akut IT problem (bl.a. problem med internet/wifi anslutning) på kvällstid. Hade hört gott om Rebecka från affärsbekanta och hon levde definitivt upp till våra förväntningar. Ett trevligt och förtroendeingivande bemötande. Mycket nöjda!
Trevligt och personligt bemötande. Alla förväntningar infriades. Det gällde uppdateringar och rådgivning. Mycket bra.
Väldigt hjälpsam , fixar allt . Hon är en fin Ängel ! Mvh Lars-Gustaf Nilsson Tvååker
Snabb och adekvat hjälp. Enda rekommendationen för mig! Per
Snabb och bra riktad service.
Mycket bra 👍 Vänligt bemötande Snabbt och lätt fixade Rebecka mitt TV problem 👋 Kan varmt rekommendera Rebeckas IT🤩
Bra tillgänglighet. Alltid snabb att lösa problemen. Trevligt bemötande.
Jag är väldigt nöjd med all hjälp av installation Och trevligt bemötande
Mycket nöjd med allt. Snabbt, vänligt och proffsigt bemötande.
Bra service, bara positivt och har inget att klaga på.
De är duktiga och hjälpsamma. Ställer upp snabbt.
Hon är bra och kan det som man behöver hon har bra service och hon är snabb
Bra och snabb service, rekommenderas starkt!
Mycket duktig och profetionell.
Kompetens levereras snabbt och med ett trevligt bemötande.
Mkt services minded! Får man inte tag på ngn på firman så är de alltid pålitliga å återkopplar så snart de kan. Väldigt duktiga på sitt yrke. // Nick Hammarcrantz