Reference Audio

Reference Audio

• BadgeEightYears
2 428
4.8

Familjeägt företag som har funnits på Götgatan 35 i Stockholm sedan 1977. Men visionen att alltid leverera högpresterande och prisvärd HiFi & Hemmabio via hemsida och butik. Kunnig och vänlig personal finns alltid till hands i butik och via mail eller telefon för att hjälpa er att navigera i HiFi-djungeln. Med noga utvalda...

2428 omdömen om Reference Audio

Sedan starten hos Reco 2019

Håkan J
Skrev om Reference Audio

Trevlig och kunnig personal och utmärkt service.

Morgan S
Skrev om Reference Audio

Jag har handlat från Reference Audio flera gånger. Deras bemötande är alltid proffsigt och servicen är perfekt. Förväntningarna uppfylls oavsett om man handlar i butiken eller online.

Ragnar H
Skrev om Reference Audio

Trevlig personal. Bra priser samt bra lagerhållning.

Birgitta E
Skrev om Reference Audio

Det var min son som köpte ett par hörlurar. Han var mycket nöjd med köpet.

Mathias Eric J
Skrev om Reference Audio

Riktigt snabb leverans och produkten var kanon.

Viktoria F
Skrev om Reference Audio

Kunnig och serviceminded personal, ärliga och bra råd!

Raoul Stefan Nils L
Skrev om Reference Audio

Väldigt kompetent personal , och bra service

Thomas H
Skrev om Reference Audio

Awesome experience. Professional and service minded.

Bo S
Skrev om Reference Audio

Fungerade problemfritt. Ordentligt förpackat.

Martin E
Skrev om Reference Audio

Bra service, bra priser och snabba leveranser.

Tom Rikhard E
Skrev om Reference Audio

Bra hemsida där det var lätt att beställa hem saker. Dessutom besökte jag butiken och fick råd samt kablar inköpta.

Peter A

Snabb leverans Bra pris Myket nöjd

Oliwer P
Skrev om Reference Audio

Väl packat, snabb leverans och marknadsmässigt bra pris.

Fred J
Skrev om Reference Audio

De var lätta att handla hos via nätbutiken. Betalning sker via klarna som så många andra butiker har näthandel säkrad via klarna. Där får man välja upplägg men jag föredrar faktura.

Sven D
Skrev om Reference Audio

Snabb leverans. Rekommenderar denna butik!

Animesh T
Skrev om Reference Audio

Fast, no fuss, got what I expected.

Martin W
Skrev om Reference Audio

Första gångs kund. Allt gick smidigt. Mycket nöjd. Nu letar jag efter en sub till högtalarna jag köpte

Thomas P

Bra bemötande !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Per M
Skrev om Reference Audio

Bra kommunikation, snabb leverans!

Per S

Snabb leveransssssssssssssssssss

Fredrik L
Skrev om Reference Audio

Snabb leverans och bra förpackat. Tack!

Mats B
Skrev om Reference Audio

Mkt snabb och korrekt leverans utan krångel. Fick de produkter jag ville ha.

Ann-Charlotte L
Skrev om Reference Audio

Alltid bra kommunikation och service.

Hans P

Supertrevlig personal! M.V.H Hans Palm

Martin B
Skrev om Reference Audio

Bra produkter och riktigt snabb leverans. Rekommenderas!

Daniel B
Skrev om Reference Audio

Världsklass. Verkligen, världsklass. Servicen är direkt jämförbar med Porsche Center och arnrika Nordiska Galleriet. Vilket säger ganska mycket.

Nicklas S
Skrev om Reference Audio

Kunniga och ett trevligt bemötande. Rekommenderas!

Kai Ö
Skrev om Reference Audio

Engagerad, kunnig och trevlig försäljare, smidig leverans, och personlig uppföljning efter leveransen. Det kan väl inte bli bättre?

Markus N
Skrev om Reference Audio

Beställde ett par hörlurar från dem som var i lager enligt deras hemsida men tydligen hade man endast öppnade exemplar kvar. Det snabba och trevliga bemötandet tillsammans med bra alternativ man fick välja mellan gör att de får en välförtjänt femma.

Paul S

Helt underbara kan inte bli bättre i hälsa alla mVh Paul och Anette ☺️☺️☺️☺️

Ulf P
Skrev om Reference Audio

Proffs!! Kan allt och väldigt trevliga.

Leo S
Skrev om Reference Audio

Grymt! Helt klart!, köpte en cd-spelare och är supernöjd!

Stig J
Skrev om Reference Audio

Mycket nöjd , snabb leverans . Jättenöjd med produkten cd spelare .

Krister N
Skrev om Reference Audio

Jag har handlat hos Reference Audio ett antal gånger nu. Förstärkare, Högtalare, Hörlurar, DAC/Amp:ar och kablar och de är alltid mycket vänliga, trevliga och professionella. Har man frågor så får man bra svar på dessa och är det problem så har de alltid varit hjälpsamma och jobbat för att komma till en snabb och smidig lösning. De kanske är lite dyrare än konkurrenterna, men även om så är fallet så vet jag i alla fall här att man alltid för bra bemötande och hjälp. Så jag har inget annat än gott att säga om Reference Audio. Har handlat här förr och kommer fortsätta så!

Janne N
Skrev om Reference Audio

Schysst bemötande och snabb leverans.

Jonas N
Skrev om Reference Audio

Cool killar, kunniga som svarar om de kan svara, och hänvisar till kollega eller vidare om det behövs.

Fredrik S
Skrev om Reference Audio

Inga problem alls. Handlat där förut också.

Herr S
Skrev om Reference Audio

Jaaaha ja .. ja dom lirarna vet ju vad dom pysslar med.. De e så kul när folk börjar babbla om ljud å högtalare å dylikt.. då brukar man bolla med kunskapen som ni har .. då blir dom flesta tysta... å framför allt nyfikna.. så jag e så glad att ni finns ..Tack tack... kommer snart förbi igen å tjackar nått... mbh Calle Brandbergen

Allan S

Oooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jan W
Skrev om Reference Audio

Proffsiga och trevligt bemötande.

Peter E
Skrev om Reference Audio

Snabb hantering av min order. Köpte en argon audio solo begagnad. Helt trygg med detta då Reference Audio går igenom produkten och lämnar garanti. Som alltid Reference Audio borgar för kvalite.

Thomas A
Skrev om Reference Audio

Mycket bra service. Tydlig information i de fall då någon produkt från en tillverkare var försenad. Rekommenderas starkt.

Mikael G
Skrev om Reference Audio

Snabb leverans och mycket trevlig bemötande vid kontakt

Greger G
Skrev om Reference Audio

Bästa servicen i Sverige. Tålmodiga svar även på enkla frågor. Bra tips.

Anders L
Skrev om Reference Audio

Inga problem vare sig med servicen angående priset , betalningen eller leveransen. Fick t.o.m. hjälp trots att butiken egentligen var stängd för inventering. Tack alla! Mvh Anders Lånström

Lars K
Skrev om Reference Audio

Allt var som utlovat,bra packad.Snabb leverans.Prisvärd produkt.

Thomas E
Skrev om Reference Audio

Mycket hjälpsamma och professionella! Intresserade av att ge goda råd; och de stämmer! Fantastiskt att utan kostnad kunna låna hem även dyrare produkter speciellt för mig som kund ute på landet och inte boende i storstan.

Per Ö
Skrev om Reference Audio

Känner till RA sedan tidigare; imponerad av sortimentet och bemötandet. När min gamla men utmärkta ljudanläggning drabbades av ett par haverier, undersökte jag vad som fanns att ersätta bortfallen med. Hittade en gammal men välspecificerad, begagnad receiver som verkade intressant. Beställde en demo, där jag fick välja en nyare (och betydligt mer kvalificerad) enhet att jämföra receivern med. Demon genomfördes på ett utmärkt sätt, med musik jag tycker om och känner till. Blev övertygad att receivern skulle fungera bra...

L Jonas M H
Skrev om Reference Audio

Mycket Trevlig och kunnig personal som vid order på distans är en stor fördel.. En mycket nöjd kund!

Zeljko S
Skrev om Reference Audio

Enkelt. Smidigt. Bra grejer. Nöjd. Mvh Zäta.