Reference Audio

Reference Audio

• BadgeSevenYears
2 006
4.7

Familjeägt företag som har funnits på Götgatan 35 i Stockholm sedan 1977. Men visionen att alltid leverera högpresterande och prisvärd HiFi & Hemmabio via hemsida och butik. Kunnig och vänlig personal finns alltid till hands i butik och via mail eller telefon för att hjälpa er att navigera i HiFi-djungeln. Med noga utvalda...

2006 omdömen om Reference Audio

Sedan starten hos Reco 2019

Visar 2006 omdömen med 4.7 i snittbetyg
Helena L
Skrev om Reference Audio

Otroligt kunnig personal och jag rekommenderar dem starkt. Jag hade beställt en förstärkare trodde jag… men det visade sig vara en amplifyer men utan att jag behövde känna mig dum hade de ett alternativ i samma prisklass som visade sig vara outstanding för mig. Jag kommer absolut att handla hos dem igen.

Anders Karl Erik T
Skrev om Reference Audio

Mycket bra bemötande. Trevliga.

Nicklas L
Skrev om Reference Audio

Mycket god upplevelse! Snabb leverans!

Kjell E
Skrev om Reference Audio

Bra hjälp av kunnig personal man blir inte påtvingad någon produkt man inte vill ha.

Sofie O
Skrev om Reference Audio

Trevligt bemötande och smidig beställning. Snabb leverans.

Sirak T
Skrev om Reference Audio

Kan varmt rekommendera gänget på Reference Audio. Lyssnar in på ens behov, besitter en hög produktkunskap och har en förmåga att hitta lösningar snabbt!

Joakim E
Skrev om Reference Audio

Företaget referens audio kan jag rekommendera det är ett ärligt och seriöst företag. Mitt senaste ärende tog lite längre tid än väntat men jag hoppas att blivande köp och inbyten går lika bra.

Thommy A
Skrev om Reference Audio

Bra priser samt mycket snabba leveranser.

Per P
Skrev om Reference Audio

En fantastisk affär. Tålmodig personal och mycket bra priser. Jag har handlat flera gånger där.. Mina varmaste rekommendationer.

Martin D
Skrev om Reference Audio

Smidigt köp, och snabb leverans.

Bengt J

Beställde,fick hemskickat snabbt

Simone J
Skrev om Reference Audio

Köpt hörlurar till min man som födelsedagspresent, han har dock inte fyllt år än :) Snabb och bra leverans. Mvh Simone

Nicklas G
Skrev om Reference Audio

Bra och snabb leverans. Kunnig personal och snabba svar på mail.

Daniel H
Skrev om Reference Audio

Var intresserad av en subwoofer och fick den demonstrerad i lugn och ro med liknande utrustning jag har hemma. Väldigt trevlig och kunnig personal. Det blev ett köp!

Jonas K
Skrev om Reference Audio

Mycket snabb leverans. Bra hemsida lätt att hitta på den.

Jonas G
Skrev om Reference Audio

Kunniga, trevliga, snabb leverans.

Klas R
Skrev om Reference Audio

Bra bemötande, när min tonarmskabel inte fanns i den längd jag beställt fick jag en längre (dyrare) till samma pris.

Sven I

Trevlig kontakt linning och proffsiga Bra leveranser Rekommenderas

Michael B
Skrev om Reference Audio

Jag köpte en marantz pm 80 i begagnat skick och efter snabb och trevlig mejlkonversation skickades den hem till mig. Leveransen var både snabb och proffsigt paketerad .

Thomas B
Skrev om Reference Audio

Mycket professionell och trevligt bemötande!

Johan B
Skrev om Reference Audio

Köpte bara en liten grej (nålvåg) och det gick helt smärtfritt. Skulle handla där igen.

Mikael J

Snabbt o enkelt 5+ beg sony cdv

Tor F
Skrev om Reference Audio

Trevligt bemötande och mycket bra service! Kan varmt rekommenderas :-)

Magnus S
Skrev om Reference Audio

Fick en Dual skivspelare hemskickad efter beställning. Direkt var det uppenbart att det var något fel på den, bara ljud i ena kanalen. Efter lite letande och ett mail till Reference Audio fick jag ett snabbt svar och ett snabbt avhjälpande av problemet med en ny pickup skickad. Mycket tacksam för den snabba hjälpen!

Stefan G
Skrev om Reference Audio

Hittade en annons på beg reciever i gott skick och det var den allt fungerade. Kom överens om att de skulle skicka den till mig. Kan bara rekommendera dem allt fungerade klockrent.

Bjarne A
Skrev om Reference Audio

Beställde en fjärrkontroll och allt gick smidigt och lätt!

Edward A
Skrev om Reference Audio

Jag är faktiskt missnöjd på grund av 3 anledningar: 1. Själva DVD-spelaren var inte i bra skick. Displayen lyser så svagt att det nästan inte går att se vad som står på den. Tycker inte varan stämmer i det skick som man skrev på hemsidan. 2. I paketet låg inte bruksanvisningen till DVD-spelaren jag betalade för utan för en helt annan vara. En digital våg. Suck. 3. Trots jag skickade butiken ett extra mail PLUS skrev i rutan vid köpet att varan skulle skickas till en annan adress än den registrerade adressen so...

Magnus H
Skrev om Reference Audio

Fin guidning via telefon och lån av mejsel för tekniska problem. Att det tog 7 veckor för grammofonen att anlända och att armen inte gick att höja till rätt nivå (där gick en vecka till) var nog orsakat av Rega-fabriken i England. Där tycker jag att britterna får skärpa sig. Men nu är vi igång med lyssnandet och det låter väldigt lovande och bättre lär det väl bli allt eftersom grejerna blir inspelade. Detta omdöme gäller för köp av Rega Planar 10 med Apattha 3 + Gold Note PH-10. Magnus.

Christer K
Skrev om Reference Audio

Mycket hjälpsamma trots att det krånglade

Kristjan V
Skrev om Reference Audio

Handlar på distans. Det går bra.

Per E
Skrev om Reference Audio

Snabb leverans och en enkel navigerad hemsida med bra utbud!

Petrus L
Skrev om Reference Audio

Kunnig och serviceinriktad personal.

Inge K
Skrev om Reference Audio

Bra service. Trevligt bemötande. Perfekt levererat. Toppen.

Tommy S
Skrev om Reference Audio

Mycket bra personal trevliga o väldigt kunniga på sin sak.Snabba o svara på mail o alltid fått ett utförligt svar när man ställt någon fråga.En butik som jag kan rekommendera.Köpte högtalare Spendor A2

Jennifer K
Skrev om Reference Audio

Lätt att hitta det jag ville köpa, fjärrkontroll. Snabb och smidig leverans.

Anders K
Skrev om Reference Audio

Jag köpte på hemsidan vilket fungerade utmärkt. Fick hjälp att lasta bilen av trevlig och hjälpsam personal på plats. Kommer säkerligen att handla på Reference audio igen.

Ann Helen Irene A
Skrev om Reference Audio

Snabb och bra service, hemleverans fungerade felfritt från underleverantören.

Staffan N
Skrev om Reference Audio

Snabb och personlig service via mejl och telefon. Omedelbar leverans sv beställda varor. Allt har fungerat så bra som man kan önska sig.

Lars R
Skrev om Reference Audio

Väldigt positivt bemötande. Absolut ingenting att klaga på. Fantastisk butik med riktigt fina produkter.

Savannah Z
Skrev om Reference Audio

Everything was as expected. I would use Reference Audio again.

Niklas J
Skrev om Reference Audio

Kunnig personal och excellenta produkter till ett bra pris

Bosse D
Skrev om Reference Audio

Smidigt och bra. Inget onödigt krångel.

Peter L
Skrev om Reference Audio

Allt fungera väldigt bra, fin dialog och snabb leverans

Ulf S
Skrev om Reference Audio

Hemlån som ledde till köp. Allt fungerade perfekt. Rekommenderas.

Stefan W
Skrev om Reference Audio

Mycket bra kundbemötande och kundansvar långt över vad man kan förvänta sig. Köpte en tonarm och tonarmsplatta.

Mats I
Skrev om Reference Audio

Funkar alltid smidigt o snabbt.

Ivan B
Skrev om Reference Audio

Fint bemötande och trevlig personal.

Michael J
Skrev om Reference Audio

Mycket informativ hemsida och bra produktutbud gjorde inköpen lyckat. Hade enbart positiva förväntningar och Reference Audio levde upp till dem. Köpte ett nätfilter och en kabel som var längre än den som följde med filtret och är mycket nöjd med hela inköpet.

Fredrik L
Skrev om Reference Audio

Jag beställde en Pro-ject E1 BT (skivspelare) i valnöt som var beställningsvara. Det tog rätt lång tid utan att jag hört något om leverans, men när jag hörde av mig och frågade så visade sig just valnöt ha väldigt lång leveranstid från tillverkaren. Reference Audio erbjöd mig då en Pro-ject T1 Evo i valnöt som de hade hemma i en butik (utan BT) för samma kostnad istället. Det nappade jag på då Bluetooth inte var viktigt för mig. Jag tycker de hanterade ärendet snyggt och jag är väldigt nöjd med min Pro-ject T1 Evo.

Henrik M
Skrev om Reference Audio

Bra service, trevlig och kunnig personal. Brukar handla i butiker och ibland på nätet. Snabba leveranser.