Smidigt, bra utbud på varor, bra service, mkt nöjd!
Reference Audio
Familjeägt företag som har funnits på Götgatan 35 i Stockholm sedan 1977. Men visionen att alltid leverera högpresterande och prisvärd HiFi & Hemmabio via hemsida och butik. Kunnig och vänlig personal finns alltid till hands i butik och via mail eller telefon för att hjälpa er att navigera i HiFi-djungeln. Med noga utvalda...
1858 omdömen om Reference Audio
Sedan starten hos Reco 2019
Bra & trevligt bemötande, levererar som förväntat.
Allt bara bra och mina frågor bemöttes inte med suck och stön , för när de gäller HiFi finns de djungel att förlora sig i .
Köpte en Luxman T12, fick den skickad. Snabba mailsvar, mycket bra kontakt och mycket bra packat. Hade gärna besökt butiken ofta, men jag bor långt från huvudstaden. Mycket nöjd
Köpte en pickuplyft jag är mycket nöjd fungera utan problem på min skivspelare Sony 2250.
Serviceinriktade, snabba med att svara, kompetenta och prisvärda.
Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra!Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra! Enkelt och bra!
Smidigt köp av förstärkare som stämde med beskrivningen.
Fantastisk service & kompetens
Min Naim Uniti Atom Headphone Edition fanns inte tillgänglig hos tillverkaren vid min beställning. Jag fick snabbt information om detta från Reference Audio och en ny beräknad leveranstid. Den nya leveranstiden överträffade sedan vad som utlovats. Mycket bra service. Thomas
Otroligt bra service! Alltid kunden i fokus och snabb support.
Snabb leverans och stiftet till grammofon fungerar till belåtenhet.
Utan dess like- trevligt bemötande , professionellt omhändertagande och tillmötesgående som överträffar förväntningarna. Man känner sig som en del av familjen.
Jag köpte en hemmabio förstärkare Marantz 60 Allt fungerade till belåtenhet
Trevlig kontakt och bra service.
Jag fick snabb leverans av köpt vara.
Snabb leverans trots att den fanns hos leverantören. Hann komma innan jul.
Enkelt att beställa, snabb leverans. Produkterna motsvarade mina förväntningar.
Alltid funkat klockrent. Konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.
Snabbt och smidigt från referens audio sida.
God service, konkurrenskraftiga priser och bra sortiment i olika prisklasser, inkl begagnat i ett bra läge!
Mycket trevligt bemötande trots att jag inte köpte några exklusiva högtalare.
Är väldigt sällan jag ger fullt betyg, men i detta fall måste jag göra det. Personal (Erik) är väldigt trevlig och proffsig i sitt sätt att lyssna och berätta utan man behöver känna någon köppress på det man är intresserad av. Har varit kund i många år och kommer med stor sannolikhet att återkomma flera gånger om eller när det ska handlas igen. Som sagt stort tack! Mvh Göran A
Sjukt bra, proffsiga och framförallt ser inga hinder om det är problem! Bättre affär kan du glömma hitta. Sex stjärnor respekt! Fredrik Lindh
Inga konstigheter. Fungerade som en näthandel bör. Köpte ett skylt ex, och det hade hanterats varsamt.
Har internetköpt en del hifi från Reference Audio och nu senast Monitor Audio Silver högtalare Deras bemötande är alltid perfekt Deras support före och efter köp, är fantastisk bra och den som jag har haft mest kontakt med är Erik, som får högsta betyg, han är helt otroligt bra
En bra sammanfattning är snabbt och okomplicerat.
Bra service, konkurrenskraftiga priser och snabb leverans
Jag beställde en streamer och fick den till ombud efter två dagar kanon jätte bra. Peter.
Kunnig och intresserad personal
Stort sortiment, mycket i lager. Att kunna provlyssna och göra mitt val. Efter mycket funderande blev det ett par Dynaudio Evoke 50.
Bra bemötande( näter) och Snabbt och smidigt leverans.
Bra utbud och suverän hjälp inför och efter köp - toppleverantör - och jag har höga förväntningar på de jag köper av
snabb leverans med möjlighet att hämta i butik, trevlig välkommnande i butiken.
Fick bra återkoppling om mitt köp och hjälp med att korrigera min beställning då jag valt en kombination som inte passade ihop.
Snabb leverans av bra välfungerande produkt.
Hade inte produkten, som dom hade på deras hemsida.
Kan rekommenderas, bra grejer till rätt pris..
Enkelt o snabbt att beställa Yamaha CD-växlare.
Bra och snabb leverans, lätt och smidigt att hitta det jag sökte på hemsidan
Bra sortiment i en bra hemsida.
Bra sortiment! Bra med enhetlig rabatt under Black friday.
snabbt och vänligt svar på mail.. leverans 2 dagar senare
Bra utbud, snabbt skickat, säkert
Snabb respons. Väl emballerat.Snabb leverans
Allt började med ett mail ang Regas p8 vinylspelare. Fick mycket förklarat för mej när det gällde vinylspelare,förstärkare,kablar,mm. Dom här killarna vet verkligen vad dom pratar om när det gäller HiFi🤗🤗 Dom är skojfriska och lätta att ha och göra med🤪🤪 I nulägget har det blivit Regas p8, Rotels RA-6000, ny högtalarkabel+jumpers. Dom hjälper dej att hitta det bästa efter din plånbok, och inga jävla försök att pracka på dej det dyraste i butiken. Nu väntar jag bara att min vinylspelare ska komma hit ifrån England, sen så...
Supersnabb leverans. Mycket nöjd
Hittade snabbt det jag sökte. Enkel betalning och snabb frakt. Bara bra!
Beställning er gått bra dog har jag inte fått min vara!!!!
Mycket nöjd med varan . Likaså leveransen