Bra beskrivning och snabb leverans
Reference Audio
Familjeägt företag som har funnits på Götgatan 35 i Stockholm sedan 1977. Men visionen att alltid leverera högpresterande och prisvärd HiFi & Hemmabio via hemsida och butik. Kunnig och vänlig personal finns alltid till hands i butik och via mail eller telefon för att hjälpa er att navigera i HiFi-djungeln. Med noga utvalda...
2221 omdömen om Reference Audio
Sedan starten hos Reco 2019
Butiken är förvisso liten men jag fick god hjälp när jag var där och fick lyssna en god stund på de högtalare jag var intresserad av. Någon vecka senare slog jag till på de Spendor classic 2/3 jag provlyssnat, och fick, trots att det inte var black week då, den rabbat på 13% som gällde under black week. Totalt sett är jag mycket nöjd med både Reference Audio och mina Spendor classic 2/3.
Bra sortiment, perfekt service och snabb leverans.
Fungerade perfekt! Mycket nöjd!
Haft bra dialog och hjälp så kan inte ge annat än högsta betyg för god service
Bra rekommendationer inför val av vinylspelare. Snabbleverans
Snabba svara på frågor och det jag ville veta. Köpte produkt till bra pris och mycket nöjd :)
Finns alltid tillgängliga för frågor och råd. Trevligt bemötande. Snabb leverans.
Bra service och ett väldigt bra kundbemötande
De har det bästa i stan helt enkelt, det mesta långt över min budget, men så kan man också fynda utsökta föremål begagnat, helrenoverade. Klockrent om man ska byta upp sig att då också sälja tillbaka sin tidigare klenod.
Stort sortiment och hög kunskap.
Kul med en butik med både nytt och begagnat. Trevlig och tillgänglig personal.
Utmärkt. Sen var ju hörlurarna jag köpte ett toppenköp. :-)
Trevlig och kunnig personal. Serviceminded. Stort sortiment. Kontaktade leverantörerna omgående eftersom mina produkter inte var lagerförda i butiken och kom snabbt tillbaka med relevant information. Jag köpte två inbyggnadshögtalare för vägg och en subbas. Väger bortåt 80 kg ihop. De erbjöd sig t.o.m. att köra hem grejerna till mig då jag bor i närheten av butiken.
Toppen! Smidigt, snabbt och hög kvalitet!
Kunnig och serviceinriktad personal samt ett bra utbud till rätt pris gör att man gärna kommer tillbaka.
Alltid superbra, därför jag oftast handlar av dem!
Mycket fint och proffesionellt bemötande!
Bra priser, snabb leverans, seriös.
Allt har funkat bra inga problem alls
Toppenservice när jag bytte mina högtalare inhandlade under BF
Trevliga, duktiga, snabba, professionella.
Trevligt bemötande och bra info inför köp.
Extremt bra att ha att göra med, snabb och bra återkoppling på frågor.
Bara bra upplevelser......................
Kunnig och hjälpsam personal, bra pris och snabb leverans! Köpte den stekheta Magnetar UDP800 MK2
De är måna om mina specifika behov och lyssnar in.
Mkt bra. Svårt att klaga. Tydlig information och snabb leverans.
Alltid ett seriöst, kunnigt och trevligt bemötande i stort som smått. Trevligt med en fysisk närvaro i djungeln av nätbutiker. Rekommenderas starkt.
Det var första gången jag handla så jag fick klicka runt lite innan jag hittade rätt. Har dock inget att klaga på.
Handlade begagnade Audiopro högtalare. Bra tillmötesgående och ingen stress hämta. Kunniga och vänliga!
Superservice och superkablar.
Trevlig och kunnig personal. Kan rekommendera andra att handla från Reference Audio.
Bra utbud av enheter, utmärk service av personal med mycket bra kunnande, och en förståelse för det du önskar, vilket jag uppskattar när man söker en produkt i en djungel av utbud. Rekommenderas när du som jag söker efter passande enheter där man önskar bästa pris och kvalitet.
Bra service och bemötande! Bra pris var det också!
Någon försening pga leverantör men allt bra när paketet väl var framme
Bra service , bemötande och utbud av hifi
Precis så bra som jag trodde. Utmärkt support vid fråga efter leverans.
Snabb leverans och beställningen överträffade min förväntan.
Lite seg leverans, annars toppen! Det
Snabbt och enkelt, betalning och frakt ;-)
Man får vad man beställer service å kvalitet
Lätt att hitta det man behöver till ett bra pris
Mycket bra och hjälpsamma. Proffs.
Jag beställer, de levererar, inget konstigt med det!
Alltid bra köp här! Rekommenderar denna butik
Bra butik med bra personal och ett noga utvalt sortiment!
Allt gick smidigt och problemfritt.
Enkelt att beställa, utmärkt kommunikation, snabb leverans.
Bra service, order hanterades snabbt och fick direktleverans från generalagenten för snabbast möjliga leverans.