Renaissance Clinique AB

Tingeling S

Jag är nöjd med att jag nu har 2 bröst

Marisol C
Wrote about Renaissance Clinique AB

Christian är väldigt professionell och kunnig men samtidigt empatisk och förstående.. Jag blev bemött med stor respekt och har känt mig trygg och omhändertagen.. Viktoria är varm,omtänksam och lyhörd .Svarar alltid på minsta fråga och bryr sig verkligen om mig .. Rekommenderar starkt!

Annette R
Wrote about Renaissance Clinique AB

Jag kan varmt rekommendera Christian. Han är oerhört skicklig, professionell och ger stort förtroende. Kliniken visar alltid omtanke och ger ett mycket varmt och trevligt bemötande.

Tove H
Wrote about Renaissance Clinique AB

Jag har haft förmånen att känna Christian Montrayal i över 15 år, och jag kan med säkerhet säga att han är en av de mest skickliga och professionella plastikkirurger jag har träffat. Hans engagemang för sitt arbete är enastående, och det är tydligt att han verkligen bryr sig om sina patienter. Från det ögonblick man kliver in på hans klinik, möts man av en varm och välkomnande atmosfär. Personalens professionalism och omtanke gör hela upplevelsen trygg och bekväm. Christian är inte bara en duktig kirurg; han är också en...

Sevgi C
Wrote about Renaissance Clinique AB

Varning‼️ Har försökt få tag företaget, efter min operation. Kliniken uttrycker att man har använt självfallande tråd och att den kommer att trilla av, men att det kan ta ett par veckor. Detta trots att jag kontaktad de efter operationen och sa att det känns som vanlig sytråd. Christian blir upprörd och uttrycker att han var med och såg vad det var för tråd. Nu 6 veckor senare har jag fortfarande stygn som sitter fast!! Kloningen som återkom samma dag eller dagen efter, innan operationen, vägrar svara eller återkomma

Brandon S gillar detta
Brandon S
Wrote about Renaissance Clinique AB

Underbar klinik som verkligen gör sitt yttersta för patienten Dr Christian är skicklig i det han gör och rekommenderas varmt

Brandon S gillar detta