Renew Service AB

www.renewservice.se
  • BadgeFourteenYears
4.7
Call 08-34 38 00 Share

Vi är ett familjeföretag med lång erfarenhet inom fastighetsförvaltning och fastighetsservice med bas i Upplands Väsby. Genom att anlita oss på Renew Service blir vi den enda kontakt du behöver för att sköta din fastighet. Är det något vi saknar kompetensen för har någon av våra nära samarbetspartners koll på hur det görs på...

276 omdömen om Renew Service AB

Sedan starten hos Reco 2012

Dan S
Wrote about Renew Service AB

Trevligt första möte följt av snabb återkoppling med offert. Proffesionellt bemötande under hela processen. Tidsplanen höll enligt utsago, trots kall o regnig inledning på sommaren (2025). Målarna var effektiva och noggranna. Vi är mycket nöjda med resultatet; i princip inget stänk eller ”kladd”. Vi uppfattar även att vi fick huset ommålat till ett bra pris. Detta var andra gången vi anlitande Renew och vi tvekar inte att rekommendera dem till våra vänner.

Kostas H
Wrote about Renew Service AB

Vi målade vårt hus med Renew Service Ab och blev jättenöjda! Mycket bra service!

Henrik J
Wrote about Renew Service AB

Bra killar och en leverans med kvalitet.

Nathalie L
Wrote about Renew Service AB

Vi har anlitat Renew för ommålning av huset för andra gången. Vi är mycket nöjda med allt.

Fredrik E
Wrote about Renew Service AB

Bra bemötande vid första kontakt. Bra projektledning och tydlig tidsplanering. Lite otydligt att målarna skulle dyka upp på lördag morgon då arbetet var planerat till veckan efter. Totalt sett upplevde vi att det var ordning och reda.

Vesna R
Wrote about Renew Service AB

Vi är otroligt nöjda med målarna och resultatet! Ett fantastiskt team – trevliga, hjälpsamma, sociala och dessutom mycket skickliga i sitt arbete. Hela processen har varit smidig och positiv från början till slut. Vi kan varmt rekommendera dem till alla som funderar på att måla om sin fasad. Stort tack Renew för ett fint samarbete!

Patrik S
Wrote about Renew Service AB

Det var enkelt att få kontakt och att få offert. Jobbet sköttes väldigt bra och jag är väldigt nöjd med resultatet. Så det var en väldigt positiv upplevelse. Jag rekommenderar Renew. /Patrik

Johan S
Wrote about Renew Service AB

Vänliga, serviceinriktade och hög nivå på utfört arbete.

Tomas H
Wrote about Renew Service AB

Allt funkade bra, bra kommunikation och resultat!

Sipan M
Wrote about Renew Service AB

Daniel som har yttersta ansvaret har varit bra genomgående, alltid tillgänglig och tydlig kommunikation hela vägen. - seriöst bolag! Tidsplanen hölls inte riktigt då det tog lite längre tid med tidigare hus vilket inte var någon fara alls för oss! Bra kvalité på målningen! Rekommenderar starkt!

Stefan S
Wrote about Renew Service AB

Trevliga målare, snabb återkoppling vid frågor.

Magnus A

Väldigt nöjd med hjälpen av målning, Trevlig personal /Magnus

Jonas L
Wrote about Renew Service AB

Professionellt utförande och toppen kundkommunikation

Cecilia B
Wrote about Renew Service AB

Vi är väldigt nöjda med teamet som gjorde jobbet hos oss. De var lyhörda och effektiva.

Lina L
Wrote about Renew Service AB

Väl utfört arbete! Inget att klaga på!

Paul Y
Wrote about Renew Service AB

Väldigt bra målare som gör ett noggrant jobb

Jessica S
Wrote about Renew Service AB

Väl utfört arbete. Noggrant och smidiga att ha att göra med. Rekommenderas starkt!

Dan L
Wrote about Renew Service AB

the company did the work of paint my whole house outside. the job is excellent done! Whenever I have any questions, they always nicely answered me. the quality of the work is five star. after the work, they also clean the everywhere. I am very satisfied with it and would recommend to everyone!

Katrin E
Wrote about Renew Service AB

Vi har fått vårt radhus målat av Renew Service AB och är jättenöjda. Arbetet genomfördes effektivt och smidigt och resultatet blev jättebra. Kontakten med målarna fungerade fint och vi upplevde att de var noggranna och måna om att det skulle bli bra.

Mahsa R
Wrote about Renew Service AB

Är väldigt nöjda med resultatet! Trevligt bemötande av målarna. Rekommenderas starkt.

Per S
Wrote about Renew Service AB

Superbra. Imponerad. Bra resultat och under offererat pris.

Anette U
Wrote about Renew Service AB

Professionellt bemötande och mycket tillmötesgående i alla kundkontakt. Vi är supernöjda med ommålningen av vårt hus och målarna var också diskreta under arbetets gång. Har bara gott att säga om Renew och rekommenderar dem!

Stefan N
Wrote about Renew Service AB

Otroligt seriöst företag som är väldigt noggranna och duktig. Skulle absolut anlita dom igen om det blir dags för målning eller annat jobb som de kan utföra..

Mats P
Wrote about Renew Service AB

Allt har fungerat alldeles utmärkt!

Ryser K
Wrote about Renew Service AB

Bra service. Bra resultat på arbetet som gjort.

Ulrika U
Wrote about Renew Service AB

Toppen hela vägen från start till slut - proffsiga, kunniga och vänliga

Vladimir P
Wrote about Renew Service AB

Proffsiga och lyhörda, vi är supernöjda med allt!

Lena L
Wrote about Renew Service AB

Bra genomfört arbete av målning av hus.

David S
Wrote about Renew Service AB

Daniel och sitt team har skött ommålningen av vårt och grannarnas hus otroligt bra! Lyhörda och hjälpsamma, hela processen har fungerat felfritt. Rekommenderar varmt Renew Service AB och kan tänka mig anlita dom i framtiden.

Kenneth N
Wrote about Renew Service AB

Renew har verkligen överträffat våra förväntningar från början och till slut. Ett trevligt och seriöst bemötande med ett bra avtal utan frågetecken och ett mycket väl utfört arbete utan fördröjningar eller andra problem. Vi är mycket nöjda med Renew. Christina och Kenneth Nordin Eriksrogränd 4, Upplands Väsby

Eila T
Wrote about Renew Service AB

Från klar och tydlig offert till fint färdig-målad hus - bara positivt!!

Anton L
Wrote about Renew Service AB

Kontakten med Renew var prickfri från start till färdigmålat hus. Vi är väldigt nöjda med det slutliga resultatet och kan start rekommendera företaget.

Åke J
Wrote about Renew Service AB

Arbetet gällde fasadmålning av trähus (villa) med svart Falurödfärg samt vita snickerier och orange förstukvist, och utbyte av murkna eller spruckna trädetaljer. Väldigt bra bemötande, inklusive att de sköt på målandet ett par dagar då vi skulle ha födelsedagsfest hemma. Levde i stort upp till våra förväntningar vad gäller målning och utbyte av dåligt virke. Att de inte lyckades hitta rätt fasadpanel (ej standardmått) för att byta spruckna fasadbrädor på sydfasaden är knappast Renews fel. En viss nackdel vad gäller kommunikation...

Tobias L
Wrote about Renew Service AB

Snabbt, Snyggt, Service minded.

Anders L
Wrote about Renew Service AB

Mycket proffesionellt arbete! Bra kommunikation samt nogranna och trevliga hantverkare. Rekommenderas!

Ulrika B
Wrote about Renew Service AB

Bra resultat och riktigt bra och kundhantering. Daniel på Renew verkar vara en klippa! Målningen genomfördes både tidigare och snabbare än väntat. Vi är absolut nöjda!

Kerstin B
Wrote about Renew Service AB

Ommålning fasad. Mycket bra resultat! Bra kommunikation både före och under arbetet. Professionella, trevliga och prisvärda. Rekommenderas varmt!

Per L
Wrote about Renew Service AB

Renew Service har skött uppdraget att måla om vårt hus med stor professionellt från ax till limpa. Vi kan varmt rekommendera att anlita Renew Service.

Dan G
Wrote about Renew Service AB

Andra gången jag anlitar Renew (men till olika hus), fint utfört och på överenskommen tid. Väldigt bra kommunikation med Daniel på Renew. Jag är jättenöjd.

Daniel Bull B
Wrote about Renew Service AB

Mycket bra och noga utfört! Trevligt gäng! Snabba och effektiva, men utan bristande kvalitet. Rekommenderas!

Kwatelai J
Wrote about Renew Service AB

Snabbt och effektivt målningsarbete med god känsla för detaljer.

Fredrik B
Wrote about Renew Service AB

Renew målade om mitt hus. Vilka toppenkillar! Superduktiga och noggranna. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera Renew.

Staffan S
Wrote about Renew Service AB

Jag anlitade Renew för målning av takfot, källarfönster och grund. Arbetet utfördes under en veckas tid och allt ser toppen ut. Inget färgspill eller kladd någonstans. Jag är helnöjd!

Henrik A
Wrote about Renew Service AB

Mycket hög servicegrad där de gjorde gjorde klart allt helt enligt våra önskemål.

Benny P
Wrote about Renew Service AB

Enkelt och lätt att ha att göra med. Synnerligen noggranna målare. En bredare insats i vår samfällighet med lite drygt 20 fastigheter som valde fastighetsmålning via Renew.

Lillemor L
Wrote about Renew Service AB

Jag är jättenöjd med målning av huset och målarnas arbete. Tack

Mikael S
Wrote about Renew Service AB

Väl utfört jobb och bra specade kostnader. Väldiigt bra och seriöst. Vi kommer använda Renew igen.

Anna K
Wrote about Renew Service AB

Vi fick vårt hus ommålat av Renew Service AB och är mycket nöjda med resultatet, det blev väldigt fint. Vi tycker däremot att kommunikationen om diverse förseningar hade kunnat kommunicerats på ett tidigare och bättre sätt, än vad det blev (på mail två dagar innan beräknad startdatum). Särskilt under semestertider då man är kanske bortrest och har många andra planer som man behöver ändra i sista stund.

Magnus F
Wrote about Renew Service AB

Oerhört nöjd med Renew Service AB. De har nyligen utfört en komplett fasadrenovering av vårt parhus. Hela renoveringen har löpt på flytande. Det har varit bra kommunikation inför och under arbetet. Det uppstod ett litet hinder med vår utedel till luftvärmepumpen men efter ett mail till Daniel så kom en certifierad kille samma dag och monterade ner den så att arbetet kunde löpa vidare. Litet plus i kanten vill jag också ge för att snickaren som bytte panel höll orning på verktygen och packade undan allt vid varje...

Daniel B
Wrote about Renew Service AB

Mycket trevligt bemötande och fint utfört arbete. Rekommenderas varmt.