Mycket bra samt snabb leverans fungerar felfritt
Renewed AB
Som en ledande aktör inom återvunnen teknologi, utmärker vi oss på Renewed genom att leverera begagnade mobiler av hög kvalitet. Vi har 2 års garanti på alla våra produkter, samt fria returer inom 30 dagar, vilket gör oss till en bekväm och pålitlig partner. Vi är stolta över att vara ett svenskt företag som specialiserar sig...
2626 omdömen om Renewed AB
Sedan starten hos Reco 2021
. Bra köp.....................
Purchase was good. We are happy that our contribution towards sustainability.
Toppen! Snabb leverans 2dagar, beskrivning av produkt 100%. De höll allt som utlovades! Ja har ju precis fått produkten så kan ju inte säga något om ev garantier och sådana saker! Men hittills full pott! 👍
Kanon! Produkten var ju helt ny i oöppnad förpackning
Blev bra bemött, o företaget levde upp till mina förväntningar. Blev köp av en el sparkcykel. MVH Anders
Mycket nöjd med köpet. Snabb leverans och produkten var i mycket bra skick. Rekommenderar Renewed AB!
Jättebra, allting! Renewed distanserar både Telia och Tele2/Comviq med HÄSTLÄNGDER !!!
Hej Jag var väldigt skeptisk när jag skulle beställa men jag tänkte att jag måste våga.. Och när robotdamsugaren kom snabbt och lätt blev jag otroligt lättad och jag måste säga att den ser helt ny ut och går superbra blir så rent o fräscht efter den gått en runda. Jag är supernöjd och kommer att hålla kontakt och köpa mer som jag behöver Rekommenderar er varmt
Snabbt leverans och varan enligt beskrivningen.
Scoutern fungerade inte allts.
Jättefin vara, helt ny! Å snabb leverans
Precis så vill vi att det ska kännas, Ingrid! En helt ny vara, snabb leverans och inga konstigheter. Tack för att du delade med dig!
Beställde en iPhone 16 PRO i ”bra skick”. Var någon lite repa på kanten men i övrigt toppskick! Batterikapacitet på 89%. Riktigt nöjd!
Härligt att höra, Agnes! Kul att din iPhone 16 Pro överträffade förväntningarna på skicket och att du är riktigt nöjd med både telefonen och batterihälsan. Tack för ditt fina omdöme!
It was a really great purchase—even better than I expected. Thank you very much, too, for the service when I needed you to resend the purchase invoice.
We’re so happy to hear that, Francesko! 😊 Even better than expected is exactly what we like to hear. And of course, we’re always happy to help when you need us. Thank you for your kind review!
Först o främst så gillar jag tanken med återbruk. Så detta var ett naturligt val för mig. Sen finns det mycket att välja på , även i olika prisklasser. Jag valde inte den högsta i klassen, utan nästa, dvs man kan se minimala spår av användning. Nej, jag kan inte se några. Och inget att anmärka på batterihälsan heller. Och mycket garanti på klockan; två år ! Jag väljer Renewed alla dagar i veckan. Prisvärt, bra beskrivning och, inte minst, man gör lite nytta för miljön
Vilket fantastiskt omdöme, Gudrun! 💚 Extra roligt att du lyfter fram återbruket! Att kunna göra ett mer hållbart val utan att kompromissa med vare sig skick, pris eller trygghet är precis vad vi vill erbjuda. Och att du inte ens kunde hitta de minimala spåren av användning tar vi som ett riktigt bra betyg! 😊 Stort tack för förtroendet och för att du väljer reNewed alla dagar i veckan!
Leveranstiden var kort och jag fick det dom lovade.😃
Härligt att höra, Jari! 😃 Snabb leverans och en produkt som lever upp till det vi lovar, precis så enkelt ska det vara att handla hos oss. Tack för ditt omdöme!
Beställde en Apple Watch 11 i nyskick. Fick den ett par dagar senare och den var verkligen i nyskick :)
Tack för att du valde reNewed Fari 😊 Nyskick ska verkligen kännas som nyskick när paketet öppnas. Härligt att din Apple Watch motsvarade förväntningarna och dessutom kom fram snabbt.
Precis vad jag förväntat mig. Perfekt mellan mitt tåg och jobb. Skönt att slippa gå 40 minuter nu i höst.
Det låter som att elsparkcykeln hittat helt rätt användningsområde, Mimi! 😊 Att byta 40 minuters promenad mot en smidig tur mellan tåget och jobbet låter inte helt fel, särskilt nu i höst. Kul att den motsvarade förväntningarna!
Jag är verkligen upphetsad. Jag letade efter och hittade en elsparcyckel. Beskrivningen var super korrekt. Endast förpackningen är skadad. Scootern är helt ny. Beställs på söndagar och levereras på onsdagar. Renewed kan bara rekommendera det. Perfekt och 5 stjärnor från mig.
Vilken härlig återkoppling, Hans-Gerd! ⭐ Kul att höra att du är nöjd med din nya elsparkcykel och att beskrivningen av produkten stämde väl överens med det du fick hem. Snabb leverans på det också, precis som vi vill ha det! Stort tack för de fem stjärnorna och rekommendationen!
Kanonbra! Köpte två till mina barn.
Vad kul, George! 😊 Hoppas barnen blir riktigt nöjda med sina nya prylar. Stort tack för förtroendet gånger två!
Bra pris, produkten var exakt som lovat, väldig snabb leverans. Supernöjd!
Så härligt att läsa, Austen! 🙌 Bra pris, snabb leverans och en produkt som motsvarar förväntningarna, bättre än så blir det knappast. Tack för att du delar med dig!
Bra priser och i ny skick har inte provat ännu men ser bra ut
Kul att första intrycket är så bra, Rickard! Vi hoppas att du blir minst lika nöjd när du börjar använda produkten. Tack för att du valde att handla hos oss!
Hittills fungerar telefonen som ny och skicket var väldigt bra 🙂
Det är precis den känslan vi vill att en reNewed-telefon ska ge, Jonas! 🙂 Härligt att höra att den fungerar som ny och att du är nöjd med skicket. Hoppas den fortsätter leverera länge framöver!
Bra. Som förväntat. Inget att klaga på.
Skönt att höra, Felix! 😊 Ibland är ”inget att klaga på” precis det betyg man vill ha. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!
Precis som det beskrevs jag är nöjd
Precis så vi vill att det ska vara, Anders! 😊 Produkten ska självklart motsvara beskrivningen, så det är kul att höra att du är nöjd med ditt köp.
Enkelt att handla och produkten var i fullt nyskick, snabb leverans
Vilken härlig återkoppling, Kent Fredrik! 😊 Att produkten kändes som nyskick är ett riktigt fint betyg. Kul att även beställningen gick enkelt och att leveransen var snabb! Stort tack för att du valde reNewed!
Smidigt och bra köp upplevelse med produkter som uppfyller förväntningar. Stämde allt från beskrivning om produktens skick osv. Motsvara till priset. Känsla av nytt produkt med mycket lägre pris
Härligt att höra, Josip! 😊 Att få en produkt som känns som ny, men till ett betydligt bättre pris, är precis den känslan vi vill förmedla. Kul också att skicket stämde väl överens med beskrivningen. Hoppas du får mycket glädje av ditt köp! reNewed
Bra pris. Blixtsnabb leverans. Telefon i mycket bättre skick än förväntat.
Tack för det fina omdömet, Anders! 😊 Blixtsnabb leverans och en telefon i bättre skick än förväntat, precis så vill vi att det ska kännas att handla från reNewed. Hoppas du blir riktigt nöjd med telefonen! Vänliga hälsningar, reNewed
Bra pris och bra beskrivning på en fin mobil
Tack för ditt omdöme, Karine! Kul att höra att du är nöjd med både priset, beskrivningen och framför allt mobilen. Vi hoppas att du får mycket glädje av den! Vänliga hälsningar, reNewed
Snabb leverans och bättre skick på telefonen än förväntat!
Tack för ditt omdöme, Henrik! 😊 Extra kul att höra att telefonens skick överträffade dina förväntningar och att leveransen gick snabbt. Hoppas du får mycket glädje av den! Vänliga hälsningar, reNewed
Fick telefonen väldigt snabbt. Den är i fint skick, hade kanske hoppats på lite högre batterihälsa när jag valde bästa skicket. Men överlag mycket nöjd! Har köpt telefon från Renewed tidigare och föredrar att det är svensksålda mobiler.
Tack för ditt fina omdöme, Tove! Extra roligt att du har valt att handla hos oss igen och att du är nöjd med både telefonens skick och den snabba leveransen. Vi förstår samtidigt att du hade hoppats på en högre batterihälsa. Batterihälsan kan variera mellan enheterna och är inte kopplad till den kosmetiska graderingen, men alla telefoner ska självklart uppfylla våra krav på batterihälsa. Tack för förtroendet och för att du väljer reNewed igen! 💚 Vänliga hälsningar, reNewed
Väldigt bra skick på telefonen snabb leverans Till överkomligt pris Bra att den är genomgången och testad innan leverans Kan varm rekommendera Mvh Lars Thulin
Stort tack för ditt fina omdöme, Lars! Härligt att höra att du är nöjd med både telefonens skick, priset och den snabba leveransen. Tack också för att du lyfter fram att våra telefoner är genomgångna och testade innan försäljning. Stort tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar, reNewed
Jag köpte min begnade telefon av Renewed genom Vimla. Telefonen är i mycket bra skick och jag är väldigt nöjd med köpet. Varma hälsningar Ingrid
Tack för ditt fina omdöme, Ingrid! 😊 Vad roligt att höra att du är så nöjd med telefonen och dess skick. Vi hoppas att du får mycket glädje av den framöver! Varma hälsningar, reNewed
Helt perfekt produkt. Ser inte ett tecken på att IPhone 15 PRO Max var använd.🙌 Extremt snabb leverans. Så nöjd. Kommer aldrig mer köpa någon ny produkt utan att kolla med Renewed. 10 av 10
Stort tack för det fantastiska omdömet, Niclas! 🙌 Riktigt kul att höra att din iPhone 15 Pro Max känns som ny och att leveransen gick snabbt. Att vi får vara ditt förstahandsval nästa gång det är dags för en ny pryl är ett riktigt fint betyg. 😊 Vänliga hälsningar, reNewed
Smidigt och snabbt..............
Tack för ditt omdöme, Sam! Härligt att höra att allt gick smidigt och snabbt. Precis så vill vi att det ska vara! Vänliga hälsningar, reNewed
Än så länge så har denna Iphone 15 inte haft några problem alls. De enda spår av användning jag kan hitta hittills är en liten mikroskopisk prick från något vasst på sidan och runt om kameran. Dock så blir man lite ledsen när man beställde utmärkt kvalité och endån är batterihälsan 87%, hade förväntat mig att det skulle vara omkring 90-95% men det är nog inte möjligt med en mobil från 3 år sen.
Tack för ditt omdöme, David! Kul att höra att din iPhone 15 fungerar bra och att du är nöjd med skicket i övrigt. Vi förstår samtidigt att du hade hoppats på en något högre batterihälsa. Batterihälsan kan variera mellan enskilda telefoner och är inte kopplad till den kosmetiska graderingen, men alla våra telefoner ska självklart uppfylla våra krav på batterihälsa. Vi hoppas att du får mycket glädje av telefonen framöver! Vänliga hälsningar, reNewed
Snabb leverans och fin mobil.
Tack för ditt omdöme, Beatrice! Så kul att höra att mobilen motsvarade förväntningarna och att den kom fram snabbt. Hoppas du blir riktigt nöjd med den! Vänliga hälsningar, reNewed
Jag är mycket nöjd med min nyinköpta Iphone 13 Mini. Smidigt köp och snabb leverans! Tack!
Tack för ditt omdöme, Claes! Vad roligt att du är nöjd med din iPhone 13 Mini och att både köpet och leveransen gick smidigt. Vi hoppas att du får mycket glädje av telefonen! Vänliga hälsningar, reNewed
Min Köpet hos Renewed AB gick mycket smidigt och snabbt, och telefonen beskrevs ärligt och korrekt, som jag såg.
Tack för ditt fina omdöme, Esam! Härligt att höra att köpet gick snabbt och smidigt och att telefonens skick stämde väl överens med beskrivningen. Precis så vill vi att det ska vara! Vänliga hälsningar, reNewed
Jag kan varmt rekommendera Renewed. Valet var ganska enkelt efter att ha tittat igenom de större företagen som säljer begagnade telefoner. Jag köpte en iPhone 15 plus i ”BRA” skick, lite skavanker på nedre hörnen och pytte pytte små repor på skärmen som inte ens syns om du inte letar riktigt noggrant. För mig var skicket på mobilen för mig mycket bättre än ”BRA”. Batterihälsan var på 86% vilket var positivt då de endast säljer telefoner på minst 80%. Jag har använt telefonen i flera dagar och har inte märkt att batteriet...
Stort tack för ditt fantastiskt fina och utförliga omdöme, Emma! 😊 Det gör oss verkligen glada att höra att din iPhone 15 Plus överträffade förväntningarna på skicket och att du är nöjd med både batteriet och skärmskyddet. Extra roligt att du lyfter fram vår support och tryggheten i att handla från oss, det betyder mycket för hela teamet. Stort tack för att du valde reNewed och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! 💚 Vänliga hälsningar, reNewed
Enkel beställning på hemsidan, mycket snabb leverans och en produkt som överträffade förväntningarna!
Stort tack för det fina omdömet! Extra roligt att höra att produkten överträffade dina förväntningar och att både beställningen och leveransen gick smidigt. Vi hoppas att du har stor glädje av ditt köp! Vänliga hälsningar, reNewed
Enkelt, bra, hyfsat pris! Jömför
Tack för ditt omdöme, Lars-Göran! Kul att höra att du tycker att det var enkelt och smidigt att handla hos oss och att priset kändes bra. Vi hoppas att du är riktigt nöjd med ditt köp! Vänliga hälsningar, reNewed
Allting fungerade perfekt. Snabb leverans och en helt underbar telefon. Kan verkligen rekommendera er.
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Andreas! 😊 Härligt att allt fungerade smidigt och framför allt att du är så nöjd med din nya telefon. Stort tack för rekommendationen, det uppskattar vi verkligen! Vänliga hälsningar, reNewed
Snabb leverans, varans skick överensstämde med beskrivning, hemsidan är lättnavigerad och prissättningen är överskådlig och bra så jag är en mycket nöjd kund. Detta är vårt andra köp hos Renewed och första köpet var likaledes en bra upplevelse. Vi har, lyckligtvis, inte haft något problem med telefonerna så vi har inte behövt ha någon kontakt med kundtjänst eller reklamerat något så jag vet inte hur företaget är att ha att göra med i sådana situationer men för att köpa en begagnad telefon och få en snabb leverans så är jag som sagt mycket nöjd.
Tack för ett väldigt fint och utförligt omdöme, Lars! 😊 Extra roligt att höra att detta är ert andra köp hos oss och att ni varit lika nöjda båda gångerna. Vi hoppas att telefonerna fortsätter att fungera precis som de ska, och skulle ni någon gång behöva vår hjälp finns vi självklart här för er. Vänliga hälsningar, reNewed
Bra priser, snabb frakt, dock lite dyr frakt.
Tack för ditt omdöme, Rasmus! Kul att höra att du uppskattar våra priser och att leveransen gick snabbt. Vi tar självklart med oss din feedback kring fraktkostnaden. 😊 Vänliga hälsningar, reNewed
Enkelt att välja produkt, snabb leverans med trevlig paketering och tydliga beställningsmejl.
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Jonas! 😊 Härligt att höra att du är nöjd med både beställningen, leveransen och paketeringen. Vi hoppas att du är minst lika nöjd med produkten! Vänliga hälsningar, reNewed
Smidigt och snabbt! Fick en ”ny” S25 Ultra till halva nypriset. ReNewed rekommenderas!
Telefonen jag köpte såg så gott som ny ut. Installation och alla funktioner, precis som om den vore ny.
Snabb leverans 🚚 bra mobil som förväntas. Nöjd med köpet för den andra gången jag köper härifrån.
Superbra ......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!.................,,,,,,,!!!!!!!!