Min Köpet hos Renewed AB gick mycket smidigt och snabbt, och telefonen beskrevs ärligt och korrekt, som jag såg.
Renewed AB
Som en ledande aktör inom återvunnen teknologi, utmärker vi oss på Renewed genom att leverera begagnade mobiler av hög kvalitet. Vi har 2 års garanti på alla våra produkter, samt fria returer inom 30 dagar, vilket gör oss till en bekväm och pålitlig partner. Vi är stolta över att vara ett svenskt företag som specialiserar sig...
2588 omdömen om Renewed AB
Sedan starten hos Reco 2021
Jag kan varmt rekommendera Renewed. Valet var ganska enkelt efter att ha tittat igenom de större företagen som säljer begagnade telefoner. Jag köpte en iPhone 15 plus i ”BRA” skick, lite skavanker på nedre hörnen och pytte pytte små repor på skärmen som inte ens syns om du inte letar riktigt noggrant. För mig var skicket på mobilen för mig mycket bättre än ”BRA”. Batterihälsan var på 86% vilket var positivt då de endast säljer telefoner på minst 80%. Jag har använt telefonen i flera dagar och har inte märkt att batteriet...
Enkel beställning på hemsidan, mycket snabb leverans och en produkt som överträffade förväntningarna!
Enkelt, bra, hyfsat pris! Jömför
Allting fungerade perfekt. Snabb leverans och en helt underbar telefon. Kan verkligen rekommendera er.
Snabb leverans, varans skick överensstämde med beskrivning, hemsidan är lättnavigerad och prissättningen är överskådlig och bra så jag är en mycket nöjd kund. Detta är vårt andra köp hos Renewed och första köpet var likaledes en bra upplevelse. Vi har, lyckligtvis, inte haft något problem med telefonerna så vi har inte behövt ha någon kontakt med kundtjänst eller reklamerat något så jag vet inte hur företaget är att ha att göra med i sådana situationer men för att köpa en begagnad telefon och få en snabb leverans så är jag som sagt mycket nöjd.
Bra priser, snabb frakt, dock lite dyr frakt.
Enkelt att välja produkt, snabb leverans med trevlig paketering och tydliga beställningsmejl.
Smidigt och snabbt! Fick en ”ny” S25 Ultra till halva nypriset. ReNewed rekommenderas!
Tack för omdömet och rekommendationen Anders! En S25 Ultra som känns ny till halva nypriset är svår att argumentera emot. Smartare för både plånboken och planetens resurser. Vänligen Lisa
Telefonen jag köpte såg så gott som ny ut. Installation och alla funktioner, precis som om den vore ny.
Tack för omdömet Lars Åke! Det är precis den känslan vi vill att en förnyad telefon ska ge. Som ny i både känsla och funktion, men utan att behöva tillverka ännu en ny mobil. Vänligen Lisa
Snabb leverans 🚚 bra mobil som förväntas. Nöjd med köpet för den andra gången jag köper härifrån.
Tack för omdömet Mohanad! Extra kul att du valt att köpa från oss igen. Snabb leverans och en mobil som lever upp till förväntningarna låter som en lyckad repris. Vänligen Lisa
Superbra ......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!.................,,,,,,,!!!!!!!!
Tack för omdömet Nina! Vi tolkar antalet utropstecken som att du är riktigt nöjd, och det gillar vi! Vänligen Lisa
Än så länge helnöjd! Bra produkt!
Tack för omdömet Ola! Härligt att höra att du är nöjd hittills. Vi håller tummarna för många bra år tillsammans. Vänligen Lisa
Nöjd med priset och snabb leverans.
Tack för omdömet Qasim! Bra pris, snabb leverans, precis så vi vill ha det. Vänligen Lisa
Fort o lätt Kunde varit billigare Saknar nytt batteri
Tack för omdömet Allan! Snabbt och smidigt gillar vi. Våra telefoner kommer inte alltid med nytt batteri, men de är noggrant testade och batteriet ska självklart leva upp till våra krav. Hoppas mobilen får ett långt andra liv hos dig! Vänligen Lisa
Det är för tidigt att bedöma efter några få dagar.
Tack för kommentaren Ulf! Helt rimligt, några dagar är lite kort tid för att lära känna produkten ordentligt. Välkommen åter :)
Jättenöjd, superbra, som helt ny!
Tack för omdömet Jacquelyn! "Som helt ny" är ungefär det finaste en förnyad mobil kan höra. Härligt att du är så nöjd! Vänligen Lisa
Helt ny produkt, endast öppnad kartong, till kanonpris!
Tack för omdömet Mats! Ibland behöver man faktiskt inte köpa nytt för att få känslan av nytt. Kul att du gjorde ett riktigt fynd hos oss. Vänligen Lisa
Beställde en iPhone 14 pro max, den kom i mycket bättre skick än vad jag hade förväntat mig, otroligt nöjd med köpet!
Tack för omdömet Ashur! Det gillar vi att höra. Begagnat får gärna överraska åt rätt håll, både när det gäller skick och pris. Vänligen Lisa
Köpte en iPhone 12 till sonen. Fungerade perfekt! Fint skick! Det var extra bra att man kunde beställa med skärmskydd och att man fick hjälp med att få på det. Telefonen kom dagen efter jag beställt så mycket snabb leverans!
Tack för omdömet Lena! Så kul att iPhone 12 blev ett bra val till sonen. Extra roligt när begagnat kan kännas både enkelt och tryggt från start. Vänligen Lisa
Snabb leverans, bra produkt till ett humant pris.
Tack för omdömet Mikael! Precis så vill vi att det ska kännas att välja begagnat, smidigt, prisvärt och enkelt. Vänligen Lisa
Jag är imponerad av Renewed. Vilken fantastisk hjälp och vilket engagemang från Personalen. Jag köpte en elektrisk Scooter och hade massor av knepiga frågor och de lyckades svara på alla. Jag fick två års garanti och produkten är toppen. Frakten tog bara två dagar. Jag kan med glädje rekommendera Renewed till alla andra. Ett stort TACK för bländande service.
Stort tack för de fina orden Anders! Vi blir extra glada när både produkt och service får toppbetyg. Att göra det enkelt och tryggt att välja ett mer cirkulärt alternativ är precis vad vi jobbar för. Ska dela detta med våran otroliga kundservice :D Vänligen Lisa
Snabb leverans av min ”nya ” IPhone 12 Som också var i det skick som utlovades.
Tack för omdömet Thomas! Härligt att höra att vi levererade enligt förväntan, tack för att du valt ett mer hållbart alternativ att handla teknik på. Vänligen Lisa
Telefonen uppfyllde kravet. Snabb och säker leverans
Vad roligt att höra att telefonen levde upp till dina förväntningar och att leveransen var snabb. Tack för att du valde ett mer hållbart alternativ. Vänligen Lisa
Kanonbra köp och enkelt. Handlar gärna igen.
Tack för ditt omdöme, Carina Ann-Charlotte! Vad härligt att höra att köpet gick smidigt och att du är nöjd. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång. Vänligen Lisa
Jag fick vänta på två olika leveranser eftersom laddaren saknades i den första försändelsen. Efter att jag kontaktade kundtjänst upptäckte företaget att laddaren hade blivit kvar hos dem och skickade den direkt. Bra att problemet löstes, men det borde inte ha hänt från början.
Tack för ditt omdöme, Saeed! Vi beklagar att laddaren inte kom med i den första leveransen och förstår att det innebar onödig väntan. Samtidigt är vi glada att vår kundtjänst kunde lösa det snabbt. Tack för att du delar med dig – vi tar med oss din feedback för att minska risken att det händer igen. Vänligen Lisa
Mycket nöjd, produkten stämde bra mot beskrivningen och våra förväntningar. Bra instruktioner så var lätt att komma igång. Snabb leverans då vi fick leverans redan dagen efter av robotgräsklipparen.
Tack för ditt omdöme, Martin! Vad roligt att höra att robotgräsklipparen levde upp till era förväntningar och att ni kom igång så enkelt. Extra kul att leveransen hann fram redan dagen efter, precis så vill vi att det ska kännas att handla hos oss. Hoppas ni besparar er många klipptimmar i trädgården. Vänligen Lisa
Fick telefon i fel skick levererad, men jätte bra bemötande och snabb lösning.
Tack för ditt omdöme, Josefinée! Vi beklagar att du fick en telefon i fel skick, men är glada att höra att du är nöjd med bemötandet och att vi kunde lösa det snabbt. Tack för att du tog dig tid att dela med dig. Vänligen Lisa
Skickade samma dag och varan (robotgräsklippare) var i nyskick precis som det sades, så bara bonus att få den lite billigare.
Hej Johan, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det är riktigt roligt att höra att robotgräsklipparen levde upp till dina förväntningar och att du uppskattade både det fina skicket och den snabba leveransen. Att kunna erbjuda produkter i toppskick till ett bättre pris är precis det vi strävar efter. Vi hoppas att du får stor glädje av din nya robotgräsklippare och hälsar dig varmt välkommen tillbaka till oss! Vänliga hälsningar reNewed
Allt som det skulle o enligt beskrining
Hej Timo, Vad roligt att höra att allt motsvarade beskrivningen och levde upp till dina förväntningar. Det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder. Tack för att du valde reNewed, och varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar reNewed
Hittills allt på topp (1mån)😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Hej Peter, Stort tack för ditt härliga omdöme! 😃 Vad roligt att höra att allt har fungerat på topp under den första månaden. Vi hoppas att du kommer att fortsätta vara lika nöjd med ditt köp under lång tid framöver. Vänliga hälsningar reNewed
Allt var som angiven. Topp. Snygg förpackning!
Hej Franziska, Vad roligt att höra att allt motsvarade dina förväntningar och att du uppskattade både produkten och förpackningen. Vi lägger stor vikt vid att våra produkter ska levereras i ett skick som känns både tryggt och professionellt. Vänliga hälsningar reNewed
Änsålänge funkar maskinen perfekt, städar kanon bra👍
Hej Anders , Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med din robotdammsugare och att den städar så bra. Vi hoppas att den fortsätter att göra vardagen lite enklare för dig. Tack för att du valde reNewed, och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa köp! Vänliga hälsningar reNewed
Snabb leverans Bra vara (tror jag) Mobilen funkar
Hej Börje, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att mobilen fungerar som den ska. Vi hoppas att du kommer att ha glädje av den under lång tid. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa köp! Vänliga hälsningar reNewed
☆☆☆☆☆ Lysande!! Köpte dotterns första telefon. Enkelt att klicka sig igenom köpet med önskade tillbehör, snabb leverans och en telefon helt i skick med vad som utlovats. Skärmskyddet som beställdes till sitter perfekt och jag är så otroligt positiv till hur enkelt, tryggt och bra det här köpet blev! Ska definitivt köpa "ny" telefon till mig själv härigenom nu med!
Hej Rebecka, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att din dotters första telefon motsvarade era förväntningar och att både köpupplevelsen, leveransen och skärmskyddet levde upp till vad vi utlovat. Att du kände dig trygg genom hela köpet betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig även när det är dags för din egen "nya" telefon. Varmt välkommen tillbaka! Önskar dig och din dotter allt gott! Vänliga hälsningar reNewed
Enkelt att beställa, snabb leverans. Telefonen motsvarade beskrivning och förväntningar.
Tack för omdömet Marie! Vad roligt att höra att både leveransen och telefonen levde upp till förväntningarna. 💙 Vänligen Lisa
Klockan är som ny och med 2 års garanti känns det tryggt att köpa.
Tack för omdömet Ann! Vad härligt att du är nöjd med klockan och vi vill verkligen att det ska vara tryggt att handla hållbart. Vänligen Lisa
Mycket snabb leverans. Motsvarade mina förväntningar. Bra pris och kvalitet.
Tack för omdömet Sanna! Vad roligt att höra att du är nöjd med både kvalitet och pris. 💙 Vänligen Lisa
Bra, såg helt ny ut när den kom i paketet. Nöjd!
Tack för omdömet Sara! Det är precis den upplevelsen vi vill ge genom att ge teknik ett längre liv. 💙 Vänligen Lisa
Lätt att beställa och fick den snabbt
Tack för omdömet Kurt! Vad kul att höra att beställningen var smidig och att leveransen gick snabbt. Tack för att du valde ett mer cirkulärt alternativ. 💙 Vänligen Lisa
Snabbt , enkelt. Kunde dock kosta på klockan ett armband som inte var så slitet o ofräscht .
Tack för ditt omdöme Lennart! Vad roligt att höra att beställningen och leveransen fungerade smidigt. Tack också för din feedback kring armbandet. Vi tar med oss synpunkten i vårt fortsatta arbete för att bli ännu bättre. Vänligen Lisa
Ja fick paket alt är bra men jag har inte sett nått bild på era hemsidorem mobilen är bra men finns lite repor i sedan den bara svårt att se på era hemsida jag vill se allt transparens innan men köper mobilen tacka
Tack för ditt omdöme Mohamed! Vad bra att telefonen motsvarade förväntningarna. Tack också för din feedback kring bilderna och informationen om skicket. Vi har tyvärr inte möjlighet att fotografera varje enskild mobil, därför hänvisar vi till våra skickbeskrivningar som ska ge en tydlig bild av telefonens kosmetiska skick. Transparens är viktigt för oss och vi tar med oss dina synpunkter i vårt fortsatta arbete. Vänligen Lisa
Det fanns mycket att välja på ! Enkelt att beställa ! Så vi är nöjda med vår nya telefon till ett bra pris !
Tack för ditt omdöme Håkan! Vad roligt att höra att ni hittade rätt telefon och att både beställning och pris levde upp till förväntningarna. Vi hoppas att ni får mycket glädje av den. Vänligen Lisa
Bra och snabb leverans, är mycket nöjd med telefonen.
Tack för ditt omdöme Mats! Härligt att höra att både leveransen och telefonen levde upp till förväntningarna. Tack för att du valde reNewed. Vänligen Lisa
Min Iphone 13 är i utmärkt skick och leveransen var supersnabb👍
Tack för ditt omdöme Helena! Vad roligt att höra att du är nöjd med din iPhone 13 och att leveransen gick snabbt. Tack för att du valde ett mer hållbart alternativ, Vänligen Lisa
Telefonkvalitetgraderingen stämde väldigt bra överens med den jag köpte. Stort + Snabb leverans+
Tack för omdömet Csaba! Vad roligt att höra att skicket på telefonen stämde överens med förväntningarna och att leveransen gick snabbt. Tack för att du valde reNewed. Vänligen Lisa
Enkelt at bestille og telefonen kom hurtigt. Den ser ud helt som ny, og fungerer perfekt. Et plus at der er 2 års garanti.
Tack för ditt fina omdöme Sjannie! Härligt att höra att telefonen motsvarade förväntningarna och att både leverans och kvalitet levde upp till det du hoppats på. Extra roligt att du uppskattar vår 2 års garanti. Vänligen Lisa 💙
Utmärkt skick på mobilen, stämde väl med beskrivningen.
Tack för omdömet Sofia! Vad kul att höra att mobilen motsvarade beskrivningen och att du är nöjd med skicket. Tack för att du handlade hos oss. Vänligen Lisa 💙
Allt till full belåtenhet. Jag köpte en iPhone 14.
Tack för omdömet Kerstin! Vad roligt att höra att du är nöjd med din iPhone 14 och upplevelsen hos oss. Vi hoppas att du får mycket glädje av den. Vänligen Lisa
Smidigt, snabb leverans och en vara som motsvarar förväntningarna.
Tack för ditt fina omdöme Stina! Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att produkten motsvarade dina förväntningar. Det betyder mycket för oss. Vänligen Lisa