Renovera Badrum Stockholm AB

Renovera Badrum Stockholm AB

www.renoverabadrumsthlm.se
  • BadgeTwoYears

Välkommen till Renovera Badrum Stockholm! Vi kan hjälpa dig med allt från att renovera ett badrum till totalentreprenader med högklassigt slutresultat precis utefter ditt önskemål .Vi erbjuder alltid fast pris och då ingår dessutom ett hembesök från oss. Förutom att renovera badrum tillhandahåller vi en rad olika tjänster såsom...

62 omdömen om Renovera Badrum Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2021

Johannes R
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Proffsigt och tillmötesgående företag som lämnade en hög nivå på finish i våra badrum när de var klara.

Per N
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Mycket bra utfört arbete, bra dialog och kommunikation. Rekommenderas väl.

Maria D
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Faktura helt enligt offert, lösningsorienterade, bra kommunikation. Hade önskat att få lite mer specifikation om vilka material jag behövde köpa in, annars är vi mycket nöja med helheten över denna badrumsrenovering

Bengt S
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Vi fick ett nytt badrum gjort i vår villa från 1931. Vi valde bolaget baserat på pris, offerter och kontakter där vi jämförde sex firmor. Kontakterna var positiva och snabba, aldrig problem att få tag i bolaget. De problem som uppstod under vägen löstes direkt på ett konstruktivs sätt. Trevliga att ha och göra med. Tidplanen höll, t.o.m. lite före förväntad tid. Vi är mycket nöjda.

Richard E
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Kanonbra process och resultat!

Jon S
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Fick hjälp att göra om mitt nya garage jag fått hyra från min brf, snygga till väggar, bygga platsbyggda hyllor för förvaring, blev klar över en helg, snabbt och smidigt. Jag tackar stort!

Hua D
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Jag är tacksamt för hur tålmodiga Renovera Badrum Stockholm AB är. Det är inte direkt ett framfritt projekt pga fick fel kakel och kinkel levererad från Hornbach flera gången samt skadad material efter leverans, samt jag är borta på semester under tiden av renoveringen. Men Renovera Badrum Stokcholm gjorde allt de kan från ta emot/ereturnera material som är fel samt ha riktig bra service under projekttiden då sakerna ej gå rätta väg (inte deras fel). Så jag är tacksam, och slutresultat blir väldigt bra. OCh vi också anlitade badrumsbesiktningar för besikta slut resultat och det gick också bra

Susanne D
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Trevligt bemötande där jag kände respekt kunnig snickare, kakel i kök och installation av toalett talade om i tid var jag kunde beställa kakel och toa. sedan skickade jag vad jag ville ha och de köpte allt. det ända som var en miss att jag väntade på snickaren som aldrig kom och fick när jag hörde ava sig att han inte kunde. sedan flöt allt och jobbet var verkligen välgjort och kunnigt Tack

Alma S
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Renovera badrum byggde vårt drömkök under sommaren och resultatet blev verkligen över förväntan. Skickliga snickare med superbra lösningar och väldigt lyhörda för våra önskemål. Vår renovering tog längre tid än väntat pga några felbyggen, men allt gick att lösa och Donne och Akram har varit otroligt fina att ha att göra med. Rekommenderar varmt!

Mardin S
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Väldigt nöjd med resultatet av min badrumsrenovering och hela processen har upplevts som väldigt trygg då de alltid varit tillgängliga för att svara på minsta lilla frågan. Arbetet har gjorts noggrant efter mina önskemål. De har varit professionella och samarbetsvilliga. Rekommenderar starkt!

Clara S
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Praktiskt exempel på proffs, mycket nöjd med den hjälp jag fick!

Marie N
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Min sambo och jag kunde inte blivit nöjdare med deras utförda arbete! Deras flexibilitet är något som vi har uppskattat under renoveringens gång. Rekommenderar renovera badrum starkt, om ni går i tankar på renovering.

Ahmad T
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

I allmänhet är laget väldigt bra och noggrant med utmärkt beteende och moral. Svarar snabbt på frågor och telefon. De gör ett mycket rent och felfritt jobb. Och det viktigaste är att göra jobbet efter kundens smak.

Maria S
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Vi anlitade Renovera Badrum Stockholm AB för renovering av vardagsrum och kök. Både Akram och Donne är mån om att projektet ska bli bra och lyhörda på de önskemål vi hade.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Maria! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Team Renovera Badrum Stockholm AB

Åsa B
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Snabb i svar o kommunikation, jobbet väl utfört. Vi är nöjda

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Åsa! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Team Renovera Badrum Stockholm AB

Samuel G
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Gjorde om mitt badrum i början av året, kunde inte vara mer nöjd. Redan från början så fick jag ett super trevligt bemötande och fick känslan direkt av ett seriöst företag. Arbetet gjordes på ett super professionellt sätt av Akram och Bobby, resultatet blev fantastiskt. Rekommenderar starkt till alla som vill renovera sitt badrum.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Samuel! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Team Renovera Badrum Stockholm AB

Sebastian P
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Totalrenovering och ombyggnad av lägenhet. Allt flöt på mycket bra enligt tidsplan och budget.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Sebastian! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Team Renovera Badrum Stockholm AB

Oliver N
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Stor renovering där vi installerade nytt kök och badrum och tog upp ny ytterdörr och fönster i ena änden av huset för att kunna hyra ut. Vi utökade uppdraget med ytterligare en toa, ett nytt sovrum, golvläggning på hela nedervåningen, byte av elcentral och byte av ytterdörrar. Allt har inte gått på räls vilket det sällan gör vid större projekt men vi har haft bra kommunikation hela tiden och alla saker vi påpekat har fixats och lösts. Offerten var tydlig och priset bra. Projektledaren har varit tillgänglig och svarat på...

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Oliver! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Team Renovera Badrum Stockholm AB

Marko G
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Fick hjälp med att bygga in garderober samt spackla och måla om väggarna för att fräscha upp lägenheten. Mycket nöjd med kommunikationen och Akrams finsnickeri !

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Marko! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Team Renovera Badrum Stockholm AB

Mattias L
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Mycket nöjd med projektledare Donne och hans killar. Har från dag ett haft ett enkelt samarbete med rak och tydlig kommunikation med dem. Fick en tydlig offert med vad som ingick som vi tillsammans gick igenom och kom överens om jobbet, därefter ett startmöte när allt drog igång på plats.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Mattias! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Team Renovera Badrum Stockholm AB

Johan E
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Tog hjälp av Donne för att montera en duschdörr. Från start till slut var Donne tillgänglig, hjälpsam, och allt gick hur smidigt som helst. Duschdörren monterades snabbt och smidigt av Bashar (stavning) som även han var trevlig, snabb, och proffsig. Vi är supernöjda och rekommenderar absolut Renovera Badrum Stockholm. 🫶

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Johan! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Team Renovera Badrum Stockholm AB

Kristin L
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Jag skulle sammanfatta det i ordet "schysst". Pris exakt enligt offert. Jobb utfört enligt offert. Inte massa snack och krångel, utan de är måna om nöjda kunder. Snyggt och med bra fall mot golvbrunn tyckte även Byggkeramikrådet som tittade in och gjorde stickprov. Tack Donne med personal!

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Kristin! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Team Renovera Badrum Stockholm AB

Fredrik H
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Renovera Badrum Stockholm AB gav från start ett mycket proffsigt intryck som man sedan under projektet följt upp med ett lika proffsigt genomförande. Alltid tillgängliga och kundorienterade. Eventuella problem löses friktionsfritt. Mycket nöjd med resultatet och har redan beställt andra jobb.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Fredrik! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Team Renovera Badrum Stockholm AB

Erik G
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Fick hjälp att renovera badrummet hos mina föräldrar i Hässelby. Håller med om tidigare referenser som vi ringde upp, att Donne prioriterar att vara tillgänglig dygnet runt för att kunden ska känna sig trygg. Projektet gick helt enligt plan och plattsättningen går inte att sätta ord på hur proffsigt det utfördes!!

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Erik! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Graziela R
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Jag har gjort en totalrenovering med Renovera Badrum Stockholm AB. Bostadshuset är från 20-talet men lägenheten var utblåst totalrenoverad på 80-talet. Renovera badrum har hjälpt mig att återställa lägenheten till 20-tal. Nya golv i massivt gran, satt in gamla renoverade spegeldörrar, överljus ovanför dörrarna, nya dörrfoder och golvlister, dragit om el, målning, ny vägg och garderober, badrum, en extra toalett och kök. Vi gjorde även en större öppning i en bärande 40cm tjock vägg. Under hela ombyggnaden hade jag tajt kontakt...

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Graziela! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Pouya P
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Jättebra bemötande och professionella hantverkare. Jättenöjd med deras arbete som de utförde i mitt badrum och tvättrum. Uppdraget var kakel och klinkersarbete i båda rummen samt ett nytt golvbrun som skulle dras in i tvättrummet. Snabbt och effektiv arbete. Tack för jobbet!

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Pouya! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Barbro W
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Trevligt och tillmötesgående bemötande Byte av toalett och blandare i duschrum Uppfräschning av silicon runt duschkabin. Renovera var lätta att arbeta med och fullföljde smidigt vad de ålagt sig att göra.. Med vänlig hälsning, Barbro Wennerholm

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Barbro! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Max V
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Renovera badrum Stockholm gjorde ett fantastiskt arbete med renoveringen av både hall och kök. Har renoverat flertalet tidigare lägenheter och har aldrig varit så nöjd som jag blev med Akram’s arbete! Kommer verkligen rekommendera vidare.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Max! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Julia Ö
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Väldigt nöjd med hjälpen jag fick utav Donne på Renovera badrum. Han har verkligen varit hjälpsam under hela processen. Jag behövde återställa badrummet efter en fuktskada och passade på att göra en lite uppfräschning. Donne har kommit med bra idéer under renoveringens gång, allt för att uppfylla min vision. Badrummet blev över förväntan och jag kan starkt rekommendera Donne för en smidig renovering utan krångel och ett riktigt fint resultat. Kommer ta hjälp i framtiden för andra projekt.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Julia! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Ebba S
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Nöjda med renovering av badrum och golvläggning. Snabb återkoppling från projektledare.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Ebba! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Semir N
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Fick hjälp med att renovera mitt badrum i Vendelsö innan jag skulle sälja lägenheten. Projektet var tidspressad och Donne som alltid var lättillgänglig och mån om att resultatet ska bli bra underlättade processen något enormt. Jag kunde även ändra planlösningen under arbetets gång utan några konstigheter, uppskattas. Kunde inte blivit nöjdare!

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Semir! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Mikael K
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Väldigt bra och professionellt bemötande. Flexibla och kunniga att diskutera med kring frågor och förändringar som kom upp under arbetets gång. Vi är väldigt nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera dem.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Mikael!! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Charlott J
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Fick hjälp att renovera ett badrum. Projektet genomfördes utan problem. Alla var jättetrevliga och serviceimriktade.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Charlott!! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Amanda S
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Killarna jobbar snabbt, effektivt och lyhört. Arbetet är bra och dom är måna om att man blir nöjd.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Amanda!! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Adam Å
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Jag är så otroligt tacksam för att jag valde Renovera Badrum Stockholm. Mina förväntningar på renovationen av badrum och kök var skyhöga, men Donne kom med förslag och var behjälplig under hela processen. Resultatet blev helt magiskt. Avslutningsvis så kommer jag att rekommendera dem till bekanta men även er!

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Adam!! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Anna T
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Vi är super nöjda med vårat nya badrum! Hantverkarna och Donne har varit väldigt lyhörda kring våra önskemål och resultatet blev utöver förväntan. Rekommenderar starkt!😊

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Anna och Joakim! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Håkan J
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Reparerade klinkerfog i duschhörna, blev riktigt bra och känns nu som nytt igen!

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Håkan! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Katarina S
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Vi anlitade Renovera Badrum Stockholm AB för helrenovering av vårt badrum. Vi är väldigt nöjda med både bemötande och arbete. Arbetet utfördes inom utsatt tid och vi blev bra informerade under hela arbetets gång. Det kom inte heller till några kostnader utöver det offererade priset. Vi kunde också ställa frågor när som helst och få svar, tom på söndagskvällar!

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Katarina! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Fenglin W
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Hjälpsamma och trevliga att jobba med. Flexibla med ändringar under arbetets gång.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Fenglin! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Petra J
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Renoverade vårt badrum efter fuktskada. Har haft löpande bra dialog och ett bra utfört arbete. Rekommenderas.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Petra! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Patrik W
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Vi behövde hjälp med att måla om vår nya lägenhet på 90,5 kvm. Vi tog kontakt med Akram som är kontaktperson på Renovera Badrum. Han föreslog ett hembesök och dagen efter fick vi en bra och tydlig offert. Vi hade väldigt höga krav då det var olika färger i varje rum och Akram och hans team gjorde ett fantastiskt jobb! De startade i tid, hade full koll på färg till resp rum och de blev klara före utlovad tid. Vi är supernöjda och målarna var jättetrevliga och tog med sig all skräp samt dammsugade och städade...

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Patrik! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Jesper B
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Trevlig och bra bemötande! Snabba och tydliga svar under arbetets gång, mycket serviceminded. Slutkostnaden blev i enlighet med offert. Vi beställde vissa material själva, andra via firman,och även här var de mycket måna om att vi skulle bli nöjda och de returnerade den gång det blev en miss i vår kommunikation. Slutresultatet blev jättebra! Mycket nöjda med vårt nya badrum, hemmakontoret och uteförrådet.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Jesper! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Juan G
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Kunde inte varit nöjdare med kökrenoveringen de utförde hos oss. Mycket erfarna och precisa snickare. Anlitar de självklart till framtida projekt

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Juan! Stort tack för samarbetet, det glädjer oss att ni blev nöjda! Mvh Akrom & Donne

Susanne L
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Fick hjälp att bygga ett 2m² badrum från grunden i ett attefallshus. Snabba svar på eventuella frågor. Väldigt duktiga hantverkare som jag absolut rekommenderar och kommer definitivt att använda detta företag igen när jag behöver det.

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Susanne! Tack för samarbetet, hoppas Sarah trivs i nya huset. Mvh Donne & Akrom

Charlotte L
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Bra bemötande och samarbete längs hela projektet. Om man som jag gjorde köpte badrumsmöbler på nätet med lång väntetid så kan det ta längre tid att få allt färdigställt men det har gått bra men tagit lång tid fast mitt eget fel…

Hej Charlotte! Stort tack för samarbetet! Mvh Akrom & Donne

Parham T
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Målade om samtliga väggar och tak i lägenheten. Mycket bra jobbat, uppskattade att de höll så rent och fräscht. Kommer definitivt anlita de till framtida projekt

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Parham! Stort tack för samarbetet, vi är glada för er skull att lägenheten uppfräschades! Mvh Donne & Akrom

Yosser Z
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Fick hjälp att renovera mitt badrum, kunde inte blivit nöjdare. De kom ständigt med idéer för att slutresultatet skulle bli så bra som möjligt samt inköp av inredning så mycket rabatterade priser. Dessutom höll de tidsplanen vilket gjorde att vi kunde flytta in i tid. Kan hålla med tidigare referenser att kommunikationen underlättade processen för både mig och min familj. Mycket professionella, kan starkt rekommendera

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Yosser! Vi vill tacka stort för samarbetet, er badrummet kunde inte blivit snyggare. Vi är glada över att vi fick hjälpa till i varje del i processen i renoveringen! Njut av er exklusiva badrum! Mvh Donne & Akrom

Ni K
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Supernöjd!!! Jag anlitade Renovera Badrum Stockholm för att totalrenovera köket och badrummet (med bl.a. spotlights i taket, nischar i väggarna osv.) och slutresultatet blev över förväntan! Jag har tidigare renoveringar i mina gamla hus (som jag inte har varit nöjd med) att jämföra med och Renovera Badrum Stockholm är något utöver det vanliga. Allt är gjort med precision. Alltid tillgängliga för frågor. Alltid ett gott bemötande. Vid varje tillfälle jag har frågat 'om det går att göra såhär' så har jag fått svaret att...

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Ninni! Vi kunde själva inte blivit nöjdare med renoveringen hos er. Ord kan inte beskriva hur bra jobb ni gjorde med val av kök och inredning vilket gjorde slutresultatet 11/10. Hoppas ni trivs i er snygga badrum och kök! Mvh Donne & Akrom

Martin V
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Tanken att jobba med Renovera Badrum Stockholm AB var för renovering av badrummet, men samtidigt kände jag att resten av lägenheten behövde också renoveras. Det skulle bli ett stort projekt och jag känner nu att jag gjorde rätta valet att arbeta med Akrom och Donne. Jag är väldigt nöjd och jätteglad med resultatet. Teamet är väldigt duktiga och tillmötesgående, projektet har pågått från start till slut utan några större krångligheter. Kommunikationen och tillgänglighet har varit ett stort plus, Akrom och Donne fanns alltid...

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Martin! Vi hoppas du får många trevliga år i din nyinköpta bostad, vi kunde inte blivit nöjdare med samarbetet! Mvh Donne & Akrom

Rahel A
Skrev om Renovera Badrum Stockholm AB

Vi är väldigt glada och nöjda med resultatet. De var lätta att jobba med och bemötte oss alltid bra med idéer och tips. Själva processen kändes bra och de var väldigt effektiva. Utöver att de var bra på att kommunicera var de dessutom väldigt bra och snabba på att återkoppla. Kunde som sagt inte blivit nöjdare!

Svar från Renovera Badrum Stockholm AB

Hej Rahel! Ord kan inte beskriva hur snyggt ditt badrum blev och vi är glada att vi fick hjälpa till med det, stort tack för samarbetet. Mvh Donne & Akrom