Renovera Badrum Stockholm AB
Välkommen till Renovera badrum Stockholm!
Vi kan hjälpa dig att renovera badrum i Stockholm med omnejd. Vi erbjuder alltid fast pris och då ingår dessutom ett hembesök från oss. Förutom att renovera badrum så har vi en rad olika tjänster såsom renovera kök, bygga hus, måla om invändigt och utvändigt, lägga golv, slipa golv och mycket mer.
Tveka inte på att höra av dig.
Med många års erfarenhet inom branschen kan vi hjälpa dig med byggtjänster inom de flesta områden. Varmt välkommen till oss på Renovera badrum Stockholm!
Tveka inte på att höra av dig.
Utmärkelser
28 omdömen om Renovera Badrum Stockholm AB
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Jag är så otroligt tacksam för att jag valde Renovera Badrum Stockholm. Mina förväntningar på renovationen av badrum och kök var skyhöga, men Donne kom med förslag och var behjälplig under hela processen.
Resultatet blev helt magiskt.
Avslutningsvis så kommer jag att rekommendera dem till bekanta men även er! -
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Vi är super nöjda med vårat nya badrum! Hantverkarna och Donne har varit väldigt lyhörda kring våra önskemål och resultatet blev utöver förväntan. Rekommenderar starkt!😊
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Reparerade klinkerfog i duschhörna, blev riktigt bra och känns nu som nytt igen!
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Vi anlitade Renovera Badrum Stockholm AB för helrenovering av vårt badrum. Vi är väldigt nöjda med både bemötande och arbete. Arbetet utfördes inom utsatt tid och vi blev bra informerade under hela arbetets gång. Det kom inte heller till några kostnader utöver det offererade priset. Vi kunde också ställa frågor när som helst och få svar, tom på söndagskvällar!
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Hjälpsamma och trevliga att jobba med.
Flexibla med ändringar under arbetets gång. -
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Renoverade vårt badrum efter fuktskada. Har haft löpande bra dialog och ett bra utfört arbete. Rekommenderas.
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Vi behövde hjälp med att måla om vår nya lägenhet på 90,5 kvm. Vi tog kontakt med Akram som är kontaktperson på Renovera Badrum.
Han föreslog ett hembesök och dagen efter fick vi en bra och tydlig offert.
Vi hade väldigt höga krav då det var olika färger i varje rum och Akram och hans team gjorde ett fantastiskt jobb!
De startade i tid, hade full koll på färg till resp rum och de blev klara före utlovad tid. Vi är supernöjda och målarna var jättetrevliga och tog med sig all skräp samt dammsugade och städade upp efter sig.
Jag och min sambo ger Renovera Badrum våra högsta rekommendationer och kommer anlita de igen, utan tvekan!
Med vänlig hälsning
Patrik och Hanna -
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Trevlig och bra bemötande! Snabba och tydliga svar under arbetets gång, mycket serviceminded. Slutkostnaden blev i enlighet med offert. Vi beställde vissa material själva, andra via firman,och även här var de mycket måna om att vi skulle bli nöjda och de returnerade den gång det blev en miss i vår kommunikation. Slutresultatet blev jättebra! Mycket nöjda med vårt nya badrum, hemmakontoret och uteförrådet.
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Kunde inte varit nöjdare med kökrenoveringen de utförde hos oss. Mycket erfarna och precisa snickare. Anlitar de självklart till framtida projekt
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Fick hjälp att bygga ett 2m² badrum från grunden i ett attefallshus. Snabba svar på eventuella frågor. Väldigt duktiga hantverkare som jag absolut rekommenderar och kommer definitivt att använda detta företag igen när jag behöver det.
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Bra bemötande och samarbete längs hela projektet.
Om man som jag gjorde köpte badrumsmöbler på nätet med lång väntetid så kan det ta längre tid att få allt färdigställt men det har gått bra men tagit lång tid fast mitt eget fel… -
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Målade om samtliga väggar och tak i lägenheten. Mycket bra jobbat, uppskattade att de höll så rent och fräscht. Kommer definitivt anlita de till framtida projekt
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Fick hjälp att renovera mitt badrum, kunde inte blivit nöjdare. De kom ständigt med idéer för att slutresultatet skulle bli så bra som möjligt samt inköp av inredning så mycket rabatterade priser. Dessutom höll de tidsplanen vilket gjorde att vi kunde flytta in i tid. Kan hålla med tidigare referenser att kommunikationen underlättade processen för både mig och min familj. Mycket professionella, kan starkt rekommendera
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Supernöjd!!! Jag anlitade Renovera Badrum Stockholm för att totalrenovera köket och badrummet (med bl.a. spotlights i taket, nischar i väggarna osv.) och slutresultatet blev över förväntan!
Jag har tidigare renoveringar i mina gamla hus (som jag inte har varit nöjd med) att jämföra med och Renovera Badrum Stockholm är något utöver det vanliga. Allt är gjort med precision. Alltid tillgängliga för frågor. Alltid ett gott bemötande. Vid varje tillfälle jag har frågat 'om det går att göra såhär' så har jag fått svaret att allt går att lösa. Exakt det svaret man som kund vill höra och de har också levererat utefter det - de har löst så att jag har fått det precis så som jag vill ha det. Jag råkade beställa en för djup kyl/frys och trodde att jag skulle behöva skicka tillbaka den men de löste så att det blev jättefint och så att man inte ens lägger märke till djupet. Väldigt hjälpsamma och lösningsorienterade med andra ord.
Jag har känt mig trygg från början till slut och rekommenderar verkligen företaget! -
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Tanken att jobba med Renovera Badrum Stockholm AB var för renovering av badrummet, men samtidigt kände jag att resten av lägenheten behövde också renoveras. Det skulle bli ett stort projekt och jag känner nu att jag gjorde rätta valet att arbeta med Akrom och Donne. Jag är väldigt nöjd och jätteglad med resultatet. Teamet är väldigt duktiga och tillmötesgående, projektet har pågått från start till slut utan några större krångligheter. Kommunikationen och tillgänglighet har varit ett stort plus, Akrom och Donne fanns alltid tillgänglig via telefon för återkoppling fram och tillbaka, vilket gav mig en stor trygghet. Hantverkarna har varit flexibla under hela processen och har hållit sig inom tidsramen, trots detaljer som jag velat få åtgärdat. De visar stor kompetens och har stor erfarenhet då de kommit med förslag och åtgärder där det behövs.
Jag kunde inte ha blivit nöjdare! Följde alla mina önskemål. Jag rekommenderar varmt detta företag, till både stora som små projekt!! -
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Vi är väldigt glada och nöjda med resultatet. De var lätta att jobba med och bemötte oss alltid bra med idéer och tips. Själva processen kändes bra och de var väldigt effektiva. Utöver att de var bra på att kommunicera var de dessutom väldigt bra och snabba på att återkoppla. Kunde som sagt inte blivit nöjdare!
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Jag renoverade mitt badrum. Första mötet var de lyhörda på vad jag ville ha gjort. De kom även själva med ideer som gjorde det kostnadseffektivt. Under arbetets gång har de informerat mig om de olika faserna. Byggarbetarna har varit väldigt respektfulla, snälla och hjälpsamma.
Skulle jag anlita de igen, ABSOLUT! -
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Snabba, effektiva och väldigt bra kommunikation!
Byggde in ett badkar hos oss och gjorde det toppenbra. När saker inte blev som vi tänkt, så som det alltid blir när man bygger grejer, var de väldigt tillmötesgående, förstående och gjorde om. -
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Fick hjälp med Totalrenovering av badrum och kök. Super-nöjda, instämmer med tidigare kund att Akromjon har ett inget är omöjligt inställning! Rekommenderar starkt!
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Trevligt bemötande och fint renoverat badrum. Men lite oklar fakturahantering.
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Bra slutfört arbete! Kommer att använda mig utav de igen.
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Jag har bara gott att säga om Renovera badrum Stockholm AB. Allting har funkat perfekt från offert till faktura. Renovera badrum Stockholm AB har renoverat våran tvätt stuga efter fuktskador samt lagt klinker och målat i vårat pannrum. Vi är helnöjda och kan tänka oss anlita dem igen.
Per i Täby -
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Smidigt och enkelt, kan rekommendera starkt.
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Jag är mycket nöjd med min renovering av tvättstuga. Det blev bättre än förväntat Bra bemötande och trevlig och hänsynsfull personal. Jag kan verkligen rekommendera företaget.
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Totalrenoverade ett litet badrum på 4m2. Företaget ger ett bra intryck och är mån om att projektet skall bli bra. De har tagit ansvar för hela projektet från start till färdigställande. De har haft mycket bra underentreprenörer som gjort el, vatten och plattsättning.
Jag kan varmt rekommendera dem. -
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Anlitade detta företag för att renovera badrum.
Blev bra bemött från första besöket och vi tyckte det var smidigt att dom även köpte in allt material och den inredning vi valt och inkluderar det i offerten så man vet vad allt kommer kosta.
Resultatet blev 5/5 - vi är nöjda med allt! -
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Jag blev bemött på ett bra sätt ifrån företaget! Mitt projekt har fungerat jättebra ifrån början till slut och det har inte varit några problem på vägen! Han som driver företaget är proffsig och duktig på det han gör och är väldigt kunnig samt har ett bra bemötande och lyssnar på vad kunden vill ha ! Jag bor på andra våningen i lägenhet och när dom skulle börja så var han noga med att täcka ifrån när man går in i porten och tre trappor upp samt täcka ordentligt i lägenheten! När dom var klara med bilningen så ordnade han att en städare kom upp i lägenheten och städade bort allt bygg damm och hon var väldigt noga och städade jättefint i lägenheten!Jag anlitade dom för att jag tyckte det kändes bra ifrån första mötet när han kom och tittade på mitt badrum och därför fick han uppdraget till att renovera mitt badrum! Jag kan varmt rekommendera detta företag om man går i renoverings tankar!
skrev om Renovera Badrum Stockholm AB
Vi fick hjälp med att totalrenovera vårt kök och lägga nytt ekgolv och vi är otroligt nöjda. Inte nog med att arbetet gick snabbt (vilket uppskattades av grannar i bostadshuset) men kommunikationen var otroligt bra. Jag fick uppdateringar under hela projektet vad som var gjort och vad nästa steg skulle vara.
Jag uppskattar också att de var ordning och redan efter varje arbetsdag så att minimalt med damm och skräp inte spreds i trapphus och hiss.
Mycket bra killar att anlita