Smidig hantering och väl bemött. Ni höll leveranstider m,m!
Renton Vattenrening AB
Välkommen till Renton Vattenrening AB! Vattenanalys, vattenrening och vattenfilter - detta är grunden i vår verksamhet. Vi erbjuder prisvärda vattenfilter av högsta kvalitet till hushåll och lantbruk. På vår hemsida kan du smidigt beställa en vattenanalys av ditt vatten där du bor. Vi på Renton Vattenrening har lång erfarenhet...
657 omdömen om Renton Vattenrening AB
Sedan starten hos Reco 2020
Hej Eric Tack för dit förtroende för leverans av dina produkter, ha en fin helg Med vänlig hälsning, Kristian Team Renton
Köpte ett uv-filtrer, enkelt att beställa, bra bemötande, smidig montering
Hej Björn Tack och va kul att allt gick smidigt med monteringen Med vänlig hälsning, Kristian Team Renton
Bra från första kontakt via mail, till vidare samtal med säljare på telefon. Skönt med säljare som INTE är för jävla på och ägnar mer tid åt att prata skit om konkurrenterna än att berätta varför den egna produkten är bra.
Hej Jan. Roligt att höra att allt fungerat precis så bra som vi tänkt vid kontakt med oss. Vi tackar för fint omdöme och önskar en trevlig helg.
Suverän service och support, haft några funderingar under istallationsgången men de har svarat direkt på telefon och fått instruktioner, även ringt upp fredag kväll får att ge support.. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ tack Alvin och resten av gänget.
Tack så jättemycket för fina ord och kommer hälsa Alvin såklart, det är roligt att höra att installationen har gått bra, trevlig fredag kväll, Med vänlig hälsning, Kristian Nordvall Team Renton
Hej Kontakt med Renton har varit över förväntat, otroligt bra bemötande och en otrolig kundservice. Tack Johan för all service och omtanke. / Michael i Norrköping.
Hej Michael. Roligt att höra att allt fungerat som förväntat. Vi tackar för fina ord och önskar en fortsatt fin dag.
Jätteproffsigt och trevligt bemötande. Hade höga förväntningar och förväntningarna är uppfyllda. Känns säkert och med fullgod kvalité. Köpt avsyrningsfilter, järn- & mangan-filter, kol-filter och UV-ljus. Toppennöjd.
Tack Eva Kul att höra att produkterna gör dina förväntningar uppfyllda och ha en fin dag / mvh Kristian
Inga problem. Trevlig personal
Tack Benita. Roligt att höra att allt fungerat på bästa sätt. Allt gott.
Ni har sålt en anläggning som är förstör o för komplicerad för ett litet fritidshus Försäljaren borde frågat om vattenförbrukning och användningssätt av huset, nu kommer bakspolningen att förbruka dubbelt så mycket vatten mot vad som förbrukas! Kan det vara bra för filtret att var 3de bakspolning sker utan att vatten passerat? Huset använd ca 4-5 dagar i streck med en förbrukning av ca 70 liter/dygn, klockan behöver ju ställas efter varje avstängningen, så det blir ju inte jort så ofta Detta är ju dessutom halvfabrikat...
Hej Martin. Vi beklagar att installationen inte utförts enligt dina önskemål, filteranläggningen är i ditt fall vad som krävs för att uppnå ett fullgott vatten enligt vår 4-åriga reningsgaranti. Fortsatt fin dag.
Mycket hjälpsam personal.Fick det jag ville ha och bra support hur man ska installera lera . Är mycket nöjd än så länga har inte testat än men övertygad att det kommer bli bra .
Hej Jari. Mycket trevligt att höra att allt fungerat som tänkt vid ditt köp, och skulle frågor dyka upp längre fram så hör du bara av dig så är det snabbt löst. Trevlig helg.
Snabb och korrekt återkoppling samt att utlovad leverans hölls
Vi tackar för fina ord och är glada att allt fungerat som förväntat. Fortsatt fin dag.
Efter vattenprov så köpte jag på säljaren inrådan kalkfilter o uv-lampa då det fanns jordbakterier i vattnet efter ett skyfall. Säljaren sa att detta kan komma tillbaka vid senare tillfälle om jag inte sätter in filter. Efter ett par månder så visade det sig att filtret spolade ut enorma mängder vatten och jag fick stänga av vattnet. Vid kontakt så var man inte längre intressant. Jag hade inte fått några bruksanvisningar eller instruktioner alls. Jag inväntade återkoppling som uteblev. Sen hade han semester men återkom inte....
Hej Ingrid. Med anledning av att ditt filter installation uppenbarligen inte levt upp till de krav som du som kund har rätt att ställa så kommer här några funderingar apropå ditt betyg av vår leverans hos Reco. Först och främst så är vi ett företag som alltid strävar efter att våra kunder skall få bästa möjliga service och produkter levererat från oss, detta gör självklart att vi gärna hjälper till att lösa eventuella problem som uppstår på vårat filterlösningar. Vi hör av oss till dig personligen så vi får göra funktionskontroller på filterlösningen och se vad som har blivit fel.
Vi fick den hjälp vi behövde efter vattenanalysen. Snabb återkoppling också efter analysen+
Hej Lise-Lott. Vi tackar för dina ord och är glada att allt har fungerat som tänkt. Och dyker det upp funderingar längs vägen gällande ditt nya filter så kontaktar du oss bara, så är det snabbt löst. Trevlig helg!
Snabbt, enkelt att få hjälp. Försäljaren skräddarsydde ett packet efter våra behov. Filterna kom hem nästan direkt med utförlig beskrivning, lätt att montera.
Hej Johan. Vi tackar ödmjukt för ditt väldigt fina omdöme av våra tjänster, och fortsätter framåt på samma spår. Mycket roligt att höra att allt fungerar som vi tänkt. Tack för ditt svar och fortsatt trevlig dag.😊
Bra. Snabb leverans av järnfiltret
Toppen att allt är till belåtenhet Hans! Välkommen att höra av dig om frågor uppstår framöver, så löser vi dem snarast. Allt gott!
Proffsigt bemötande och rekommendationer Köpte en avsyrningsanläggning som funkade bra
Härligt att höra Hans, roligt att allt fungerat som vi tänkt. Fortsatt fin dag.😊
Proffsigt man kände att rätt info mm Gavs
Hej Börje. Roligt att höra, vi tackar för dina ord.
Det luktar för äckligt fisk om den
Hej Catharina. Massan till ditt Humusfilter kan ha som bieffekt att ge lite doft alldeles vid uppstart när det är nytt. Efter några backspolningar kommer detta med säkerhet att förbättras, men Johan som är din kontakt hos oss kontaktar dig för att lösa detta. Fortsatt fin dag.
Bra service och bemötande. Bra priser.
Härligt Joakim, precis som vi vill att det ska vara för våra kunder. Fortsatt fin dag.😊
Trevlig personal o snabba svar
Kul att höra Fredrik, precis som det ska vara när man gör affärer. Fortsatt fin vecka, och dyker det upp frågor längs vägen så är vi ett samtal bort.
Det var snabb leverans och bra service av hss sa n jag pratade med i telefon
Roligt att höra att allt fungerat som tänkt Kristian. Vi tackar för ditt omdöme och önskar trevlig helg.🙂
Väldigt trevlig personal. Fick bra hjälp med telefon support.
Hej Anders. Fint att allt fungerat som vi tänkt att det ska vid kontakt med oss, nöjd kund är vårt allra främsta mål. Fortsatt fin dag.🙂
👍 köpte ett Arsenikfilter, snabb leverans till ett bra pris, Filtret fungerar perfekt, enkelt att installera och ställa in. Jag är mycket nöjd och är övertygad om att det kommer att fungera många år.
Roligt att höra att allt är till belåtenhet Lennart, precis som det ska vara.🙂 Och dyker det upp frågor eller problem längs vägen, så finns vi ett samtal bort. Fortsatt fin dag.
Fick ok service och info via telefon. Min Uv-50 leverades snabbt. Utgår från att den gör sitt jobb. Har inte tagit nytt vattenprov än.
Hej Dan. Det låter bra att allt fungerat enligt plan så långt, och när du känner att det blir läge för ny analys så kontaktar du oss, så löser vi det. Allt gott.
Jag är nöjd med bemötandet och utfallet
Hej Göran. Fint att höra att allt fungerat som du som kund förväntat dig, och att våra filterlösningar levererar som utlovat. Vi jobbar på i samma riktning, och dyker det upp frågor längs vägen så finns vi ett samtal bort. Fortsatt fin dag.
Trevligt bemötande, bra instruktioner för att installera uranfilter via telefon.
Hej Christina. Toppen att allt fungerar som förväntat, och att vi levererar som utlovat. Allt gott. 😀
Smidigt, snabba svar, enkla att få kontakt med honom och återkopplat varje gång. Toppen kanon!
Underbart att höra Emma! 🙂 Precis som vi vill att det ska fungera vid kontakt med oss på Renton. Fortsatt trevlig dag.
Trevligt bemötande snabb leverans , filtret fungerar förträffligt, lättat montera och bra manualer. Hälsningar Jan J
Hej Jan-Anders. Roligt att höra att allt är till belåtenhet och fungerar som det är tänkt. Och dyker det upp funderingar längs vägen, så slår du oss bara en signal på 0224-79 90 23 så hjälper vi dig. Fortsatt fin dag.
Snabb leverans. Bra pris. Bra manualer och allt fungerade vid montering. Telefon kontakt bra. Om sedan kvaliteten är bra på filter så är jag mycket nöjd. Kjell
Väldigt trevligt att höra att du är nöjd, och att allt fungerat som tänkt vid våra kontakter. Vi hoppas att även kvaliteten på våra produkter lever upp till dina förväntningar, och dyker det upp funderingar längs vägen så är vi endast ett samtal bort för att avhjälpa dessa. Vi tackar för ditt omdöme Kjell, och önskar en trevlig dag.
Väldigt bra bemötande och support.
Hej Max. Roligt att höra att allt fungerar som vi tänkt att det ska göra. Tack för ditt omdöme, och fortsatt fin dag.
Mycket bra bemötande och fick bra känsla av proffsighet och kan verkligen rekommenderas
Vi tackar för dina fina ord Anders, och siktar in oss på att fortsätta framåt på inslagen bana. Roligt att höra att allt är till belåtenhet. Fortsatt fin dag.
Bra hjälp vid beställning. Ringde upp när jag hade frågor angående produkten. Beställde ny filtermassa.
Hej Mathias. Fint att höra att allt är till belåtenhet, precis som det ska vara. Tack för ditt svar och trevlig helg. 🙂
Possibly the worst company I have dealt with. They are great when they want to sell you one of their filters but if you have a problem or need a spare part they will never return your call. Their sales person Andreas told me several times he had sent stuff. He hadn’t and obviously had no intention to. Avoid this company at all costs! Terrible!
Snabbt och smidigt och ett bra bemötande, Nöjd kund
Så roligt att höra att allt fungerat precis som tänkt Ann-Mari. Vi fortsätter på samma linje och passar också på att tacka för förtroendet. Fortsatt trevlig dag.🙂
Bra bemötande och trevligt samtal och inga problem alls
Vi är jätteglada över att vi lever upp till våra egna förväntningar och levererar till dig som kund på bästa sätt. Stort tack för dina fina ord Per Arne och trevlig helg.
Otroligt trevlig,kunnig och hjälpsam säljare som beskrev funktion och allt för mig (äldre kvinna utan kunskap). Han lyssnade tålmodigt och svarade så bra på alla mina säkert ganska dumma frågor, utan att få mig att känna mig korkad. Underbar människa! Jag beställde avsyrningsfilter .
Underbart att höra Lilian. Det gläder oss mycket att din kontakt med oss blev precis så bra som vårt mål är att den ska bli. Mycket trevligt.😊
Snabb smidig leverans, bra support vid montering!
Hej Markus. Vi tackar för fint omdöme, och jobbar vidare för att våra kunder alltid skall vara nöjda precis som du.🙂
trevligt personal bra servis och bra priser
Vi tackar för dina fina ord Glenn, och önskar dig en trevlig dag. Allt gott.
Jag blev bemött på ett väldigt bra sätt, fick hjälp att tolka mitt vattenprov och hjälp med rätt person som skulle installera. Vi köpte Vattenfilter med sand i som ska motverka järn & mangan, vilket det också gjorde. Vattnet är drickbart igen utan bismaker samt tvätten blir ren när vi tvättar💪🏼
Hej Linnea. Jättekul att få höra att allt fungerat perfekt, precis som vi vill att det ska göra för dig som kund. Och dyker det upp funderingar framåt så är vi bara ett telefonsamtal bort. Fortsatt fin dag.😊
Fram till våran övereskommelse om att dom skulle ordna med en rörmokare som skulle instalera, var allt bra men än är det inte gjort. Så hur det fungerar har jag ingen aning om? Svårt att betygsätta något som inte är färdigt
Hej Mats. Som vår vattenrådgivare Kristoffer tidigare förmedlat så är det under sommaren inte helt lätt att snabbt få tag i en rörmokare på grund av semestrar. Tyvärr har vi inga egna rörmokare som vi styr över, utan rekommenderar endast de fristående som vi anser håller måttet rent kvalitetsmässigt. Vi arbetar självklart för att få din installation löst så snart som möjligt, och följer upp så att allt fungerat därefter. Fortsatt fin dag.
Snabb och bra service av kunnig säljare! Uppskattas!
Tack för fina ord Kristoffer, roligt att höra att det fungerar precis så som vi vill att det ska för dig som kund. Allt gott!
Mycket bra, men jag har tv å olika reningar köpta av er som drar mycket vatten.
Hej Lars-Olof. Fint att höra att allt fungerar som det ska. båda dina lösningar drar som du säger en del vatten vid sina backspolningar. Så länge de går med förinställda värden så är detta helt normalt. Men om du känner att du behöver assistans eller har frågor så är du alltid välkommen att ringa oss på 0224-79 90 23. Fortsatt fin dag.🙂
Bra service och uppföljning. Mycket uppskattat
Hej Lars. Mycket trevligt att höra att du är nöjd med oss, vi fortsätter på samma spår. Fortsatt fin dag.😊
Alltid svarade direkt på telefon och bra uppföljning på ärendet.
Hej Zee. Roligt att höra att allt fungerar som vi har tänkt att det ska göra för dig som kund. Fortsatt fin dag.🙂
Blev trevligt bemött. Beställde en vattenrening som kom snabbt. Har inte haft möjlighet att installera den än, p.g.a att montör inte har haft tid förrän september.
Hej Anna. Fint att allt fungerat så långt, då förutsätter vi att du är lika nöjd när allt är monterat och klart. Och dyker det upp frågor senare så hör du bara av dig så löser vi det snarast. Fortsatt fin dag.
Jag hade väldigt svårt att få service på anläggningen - ett år efter installationen..
Hej Inger. Det är tråkigt att höra att du upplever det så, men det bottnar eventuellt i att vi inte själva har personal som gör hembesök för service. Däremot förmedlar vi väldigt gärna kontakt till en av oss rekommenderad rörmokare som snabbt hjälper dig på plats. Så hör bara av dig på Telefon: 0224-79 90 23 så är allt snabbt fixat. Trevlig dag.
Bra och trevligt bemötande försäljare trevlig och kunnig
Hej Sverker. Vi tackar för de fina orden och önskar fortsatt fin dag.😊
Har köpt filter för kalk o uran. Installeras denna el nästa vecka. Den kontakt vi hittills haft har varit riktigt bra
Hej Gisela. Roligt att du är nöjd så långt, vi hoppas att känslan blir än bättre när allt är installerat och klart. I annat fall så återkommer du bara så löser vi det omgående. Trevlig dag.😊
Bra service och hjälp från försäljare som kan deras sak. Snabb leverans och vattnet smakar äntligen bra efter problem med för mycket järn/mangan.
Roligt att höra Kristof, att vi löst dina bekymmer gällande vatten på bästa sätt. Tack för fint omdöme och trevlig midsommar😀.
Jättetrevlig bemötelse när man skulle köpa produkter. Killen lovade att hjälpa till efteråt. När jag hade väl köpt allt fick jag ingen respons när jag smsade killen (flera gånger) och fick ringa. För mig är det otroligt viktigt om hur en leverantör beter sig efter köpet. Vi får se hur det blir längre fram, men just nu kan jag inte rekommendera de.
Hej Sean. Detta verkar numera vara utrett som vi förstår saken, och berodde på ett felaktigt telefonnummer. I annat fall kontaktar du oss på Tel. 0224-799023 så löser vi dina frågor omgående. Fortsatt fin dag.
Företaget ringde upp och kollade så att det var rätt vattenfilter jag beställt. Snabb leverans hem till dörren, ingick i priset.
Hej Birgitta. Vi gör alltid så för att allt ska bli korrekt och i slutändan generera en nöjd kund. Fortsatt fin dag i solen.😊