Haft min båt hos Resarö Marinmotor i många år och inför denna säsong hanterade de att motorbyte åt mig. Alltid varit extremt nöjd; väldigt bra bemötande, flexibla och raka och ställer verkligen upp när det behövs (innan motorbyte hade jag fått stopp på Sanhamn och svarade sent en söndag kväll och guidade mig per telefon och kom och hämtade mig och båten för bogsering hem efterföljande dag - fantastisk service helt enkelt!). Kan varmt rekommendera!
2.3
3 omdömen om Resarö Marinmotor AB
Resarö Marinmotor AB
När båten hämtades var den väldigt smutsig med grusiga skoavtryck. Lovade snabb reparation flera gånger utan att det hände, tog två månader för en relativt enkel reparation. Ville sedan ha vansinnigt mycket betalt vilket dom backade från när jag protesterade. Mycket dåligt bemötande.
Resarö Marinmotor AB
Vilseledande information på hemsidan om att eget arbete är tillåtet. Efter inlämning fick vi veta att bottenmålning inte är okej – trots att inget nämnts vid bokning. Vi tvingades ta upp båten på annat varv efter sjösättning för att kunna måla. Ovänligt bemötande när vi ifrågasatte det. Välj ett varv som bryr sig mer om kundupplevelsen.