revivabio.se

810 omdömen om revivabio.se

Sedan starten hos Reco 2018

Daniela M
Skrev om revivabio.se

Extremely fast and efficient service on Revivabio's part!

Annika J
Skrev om revivabio.se

Förstklassiga produkter och förstklassig service. Varje gång!

Åsa W
Skrev om revivabio.se

Snabb leverans! Har inte ännu hunnit använda produkterna så länge, magnesium och lacto bifidum men de verkar vara precis vad jag behöver då jag har känslig mage.

Anna K
Skrev om revivabio.se

Bra produkter även för mig som är mycket känslig. Snabb frakt.

Eva L
Skrev om revivabio.se

Bra produkter och snabb leverans!

Ann-Louise V
Skrev om revivabio.se

Quercetin bättre än antihistaminer mot histamin känslighet 👍

Catarina A
Skrev om revivabio.se

Trevligt bemötande och bra information. Fick svar på mina frågor.

Mikaela K
Skrev om revivabio.se

Enkelt och smidigt att beställa

Lamija S
Skrev om revivabio.se

Enkelt att beställa och snabb leverans.

Lena A
Skrev om revivabio.se

Jag har köpt DAOfood mini men har inte hunnit prova produkten. Känner stort förtroende för revivabio.se / Lena

Maria R
Skrev om revivabio.se

Bra produkter. Alltid snabb leverans. Känns stabilt.

Annica L
Skrev om revivabio.se

Jag beställde DAOfood plus och som alltid kommer dom supersnabbt hem i lådan!

Anna B
Skrev om revivabio.se

Enkelt att beställa och snabb leverans

Eva Irene B
Skrev om revivabio.se

Bra produkter och hjälpsam kundtjänst!

Kerstin H
Skrev om revivabio.se

Snabb leverans av en bra produkt

Kristina B
Skrev om revivabio.se

Snabb leverans. Bra produkt. Tack!

Anette W
Skrev om revivabio.se

Bra sortiment. Väldigt snabb leverans.

Maria N
Skrev om revivabio.se

Bra kvalitet på sina produkter vilket gör att man kan handla och känna sig trygg med att man får det man beställt och bra varor. Enkelt att få tag i dem via telefon om man har några frågor innan beställning. Kommer väldigt snabbt direkt hem i brevlådan

Jill H
Skrev om revivabio.se

Bra produkt och snabb leverans.

Lisbeth A
Skrev om revivabio.se

Alltid snabb leverans. Det känns som om de packar mitt daosin plus i samma sekund som jag beställer

Lena A
Skrev om revivabio.se

Så enormt smidigt och bra att handla en så otroligt vacker matta av detta förerag som verkligen överträffade min förväntan med råge! Snabbt gick det och leverans till dörren! Excellent! Tack!

Ilona C
Skrev om revivabio.se

Proffsigt trevligt bemötande. Snabba leveranser.

Susanne H
Skrev om revivabio.se

Pga histamin beställer varor av revivabio.Lätt att beställa levereras fram till dörren och tar oftast 2 dagar så får man sina varor. Jättenöjd kund

Ulrika K
Skrev om revivabio.se

Alltid snabb leverans. Det har räddat oss många gånger när vi glömt att beställa DAO.

Pia H
Skrev om revivabio.se

Revivabio är kunnoga och har bra produkter.skönt att det finns företag som inte bara tänker på vinst utan bryr sig om sina kunder. Superbra bemötande.

Annika C
Skrev om revivabio.se

Enkelt och snabbt. Bra produkter.

Brita P
Skrev om revivabio.se

Hej! Jag köpte en utmärkt produkt för tarmfloran ”Akkermansia ”, som jag inte funnit någon annanstans i Sverige. Har köpt förut från ett företag i USA, men då har det tagit ca tre veckor att få den. Det var lätt att beställa från Revivabio och jag fick leveransen efter bara några dagar. Detta var första gången jag beställde från dem men det kommer jag att göra framöver. Med vänlig hälsning, Christina

Betina B
Skrev om revivabio.se

Beställde Akkermansia Muciniphila 500 PRO den 4 augusti, och fick dem levererade den 6 augusti, superbt! Har nu bara 5 kapslar kvar i 1:a burken och ska beställa min 2:a. Efter första veckan kunde jag märka en markant skillnad. Dels på avföringen, dels på vågen. Troligen hjälpte Akkermansia till att påverka vattenförlust, minska systemisk inflammation och förbättra fettmetabolism vilket kan stödja viktreglering. Dessutom märkte jag en tydlig gasighet, vilket tyder på fermentation som kan ha påskyndat energiutnyttjande.

Marie A
Skrev om revivabio.se

Alltid bra service och produkter.

Marie M
Skrev om revivabio.se

Daofood plus är en fantastisk bra produkt som hjälper mig att leva ett någorlunda normalt liv, till skillnad mot innan jag började med produkten. Ett stort plus är också att den snabba leveransen. Eftersom jag handlar ofta hos revivabio hade det varit mycket värt om man kunde få lite rabatt emellanåt. Det blir dyrt i längden.

Åse C
Skrev om revivabio.se

Högkvalitativa produkter med uttömmande beskrivningar! Mycket snabba leveranser!

Marie H

Alltid bra service ifrån Revivabio

Sivan A
Skrev om revivabio.se

Hej! det var mycket bra mycket nöjd med beställningen varan och produkten var mycket bra:-)

Robin W
Skrev om revivabio.se

Jag fick bra service och de har bra utbud av produkter.

Sonja G
Skrev om revivabio.se

Snabb leverans och kompetent kundtjänst!

Jane E
Skrev om revivabio.se

Har tagit dom i tio år och för mig funkar dom. Men tar dom vid behov kombinerat med antihistamintabletter. Eftersom dom är så dyra.

Milott N
Skrev om revivabio.se

Väldigt snabb leverans,, Nöjd med varan!

Jen L
Skrev om revivabio.se

Jo,jag tyckte det gick bra, köpte daosin, har inte ätit det så länge än, men är nöjd. J Linde.

Annelie E
Skrev om revivabio.se

Bra sortiment. Snabb leverans.

Kimberly D
Skrev om revivabio.se

Bra produkter och otroligt snabbt leverans.

Stina G
Skrev om revivabio.se

Snabb service. När jag ringer får jag alltid trevligt bemötande och hjälp.

Johan Daniel Andreas E

Unikt urval av kosttillskott som man inte hittar någon annanstans. Mycket informativ hemsida. Och extremt snabb leverans. Det kan inte bli annat än toppbetyg.

Marie K
Skrev om revivabio.se

S n a b b l e v e r a n s

Christina L
Skrev om revivabio.se

Det är en bra produkt och den levererades snabbt utan krångel.

Monica &
Skrev om revivabio.se

Mycket bra produkter. Dämpar ner mina symtom jag alltid får hängande kvar efter en infektion.

Juha K
Skrev om revivabio.se

Tack för snabb och Bra service

First-Name L
Skrev om revivabio.se

Enkelt att beställa och snabb leverans!

Tarmo H
Skrev om revivabio.se

Jag har använt Lugols lösning som jodtillskott i några månader nu, och jag är verkligen imponerad över resultaten. Redan efter några veckor märkte jag en tydlig förbättring i min energi och mentala klarhet. Jag har tidigare haft problem med trötthet och låg ämnesomsättning, men efter att ha lagt till detta tillskott i min dagliga rutin känner jag mig mycket mer balanserad och pigg. Det känns tryggt att använda en klassisk och välbeprövad form av jod, och jag uppskattar att doseringen är lätt att justera efter behov. Flaskan...

Lisbeth B
Skrev om revivabio.se

Inga problem att handla hos Revivabio. Fungerade bra. Tyvärr hjälpte inte produkten DAOSIN mig. Fick mer klåda än jag hade tidigare. Hade en förhoppning att DAOSIN skulle påverka mina histaminpåslag.

Astrid J
Skrev om revivabio.se

Bra preparat som gör att jag kan hantera min histaminintolerans.