Snabbt, smidigt och väl utfört arbete
J. Rhodins El AB
Välkommen till J. Rhodins El AB! Vi grundades 2021 av Joakim Rhodin, en skicklig elinstallatör med ett decenniums erfarenhet inom elbranschen. Med en passion för teknik och ett engagemang för service har vi blivit en pålitlig aktör inom branschen. På J. Rhodins El AB strävar vi efter att vara ledande inom innovation och kundnöjdhet....
11 omdömen om J. Rhodins El AB
Sedan starten hos Reco 2023
Har bara bra saker att säga om arbetet Joakim utförde. Framförallt uppskattade jag den tydliga offerten och att han gjorde ett toppenjobb med att återanvända våra gamla fina strömbrytare från 60-talet istället för att försöka sälja in nya.
Väldigt duktig och effektiv elektriker. Vi har anlitat honom flera gånger. Jag kan varmt rekommendera honom!
Är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera Jocke! Han är kunnig, tillmötesgående och har ett supertrevligt kundbemötande.
Trevligt bemötande och snabb hjälp med installationen av mig spishäll. Toppen!
Håller vad han lovat och utförde arbetet proffesionellt.
Heter inte Julia, har aldrig anlitat företaget i fråga
Jag var mycket nöjd över Joakims arbete. Det var noggrant och snyggt gjort, och han var flexibel och tillmötesgående hela tiden. Rekommenderar! /Viktor
Service, snabb och lösningsorienterad!
Allt fungerade toppenbra! Kan varmt rekommenderas.
Vi renoverade hela lägenheten och Joakim gjorde ett superjobb med allt. Väldigt transparent med kostnader och jobbade effektivt. Otroligt trevlig också! 😊 rekommenderar starkt!