Lätt att få tider.det som gjorde att det blev tre poäng är att hasplåten lossnade när jag var ute och körde.
Rindstål Bil Verkstad
Välkommen till Rindstål Bil Verkstad AB – din Autoexperten Bilverkstad i Märsta! Vi tar hand om din bil (oavsett märke, modell och drivlina) med precision och omsorg. Vi utför bilservice, reparationer, bromsservice, däckbyte och hjulförvaring på vårt däckhotell samt installation av motor- och kupévärmare samt montering av dragkrokar....
75 omdömen om Rindstål Bil Verkstad
Tack för att du delar dina erfarenheter, det hjälper oss att se vad vi kan göra bättre.
Vänlig o kunnig personal. Tog sej tid med mina frågor. Mycket prisvärda. Fortsätter med mina verkstadsbesök där.
Trevlig personal som gör ett bra jobb. Alltid trevliga och tar alla problem och frågor fint. Man känner sig aldrig ”dum” även om man inte riktigt kan allt om bilar! Toppen!
Mycket bra och trevligt bemötande
Bra bemötande och snabb service.
Alltid trevligt bemötande och bra service!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Jag har mina däck på deras däckhotell. De ser till att däcken är i bra skick inför däckbyte och så löser de däckbyte snabbt och effektivt!
Snabb och Bra hjälp till ok pris
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Tryggt och bra. Bra service och vänligt.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Bra bemötande både i reception och från verkstad
Alltid trevligt bemötande. Snabba och duktiga.
Trevligt bemötande, en av de få mekaniker som jag litar på.
Alltid fint bemötande och snabb service.
Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.
Alltid bra bemötande och bra service!
Alltid trevligt bemötande, håller koll på min bil och ger tips på besparande lösningar om något behöver bytas.
Snabbt och bra däckskifte som bokades med kort varsel.
Som vanligt är jag mycket nöjd med Rindståls ! De är ett föredöme i branschen, ...många andra har en hel del att jobba på !
Bättre bilverkstad kan inte finnas! Alltid trevligt bemötande, de ser till att min bil är i toppskick efter service och har alltid en lånebil att låna ut. Mycket nöjd!
Alltid bra service och man får hjälp snabbt.
Trevligt bemötande och enkla att ha att göra med.
Snabb service och bra bemötande.
Jättetrevligt bemötande! Ni skulle kunna jobba med inredningen i receptionen så det känns mer välkomnande.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Toppen utmärkt på alla sett, väldigt bra
Bra service och trevlig personal!
Alltid bra service och trevlig personal.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Bra jobbat 👍. På tid och vettigt pris🤗
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Jag kom lite före angiven tid (för hjulbyte) men blev ändå mottagen direkt. Och hjulbytet gick snabbt. Att få det så snabbt och enkelt fixat var värt de 350 kronorna.
Professionell och smidig service!
Bra bemötande Bra service Får tid snabbt
Trevligt bemötande, snabbt och effektivt. Rekomenderar gärna Rindståls Bil Verksad, till vänner och bekanta. Ett stort Tack! M.v.h Opel Astra
Det går bra att få en tid snabbt och ett Väldigt bra möte med kundmottagaren
Fick snabbt tid. Blir alltid vänligt bemött och får snabbt bedömande vad som ska göras Den här gången skiftade ni till vinterhjul som ni förvarar åt mig varje säsong och det blev en mycket kort väntetid.
Jag blir alltid väl bemött då jag kontaktar Rindstål Bil Verkstad . Snabb och pålitlig service. Har tidigare anlitat dem för olika reparationer och alltid blivit nöjd. Den här gången fick jag mina vinterdäck påsatta.
Mycket hjälpsamma, tydlig plan och snabbt omhändertagande.
Snabb service och mycket trevligt bemötande
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Asså bättre verkstad finns inte! 😊
Fint bemötande. Kändes lätt att fråga och jag fick bra tydliga svar gällande min bil. Vad som var akut att laga och om det kunde vänta lite. Proffsigt och fint bemötande.
Bra, fint kundmottagande och fint utfört arbete Tack
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Stort tack till Rasmus på Rindstål Bil för kanonservice! Allt gick smidigt och han var supertrevlig och hjälpsam. Hit kommer jag gärna tillbaka! 🚗✨
Jag är glad att du serverar snabbt.
Bra service, mycket effektiv och pålitlig
Bra mottagning och uppdatering av arbetet
Mycket trevligt bemötande av verkstadens kundmottagare/ arbetsplanerare. Det utförda jobbet gällde en årsservice på bilen. Eftersom man som kund inte är vittne till de handlingar och de arbetsmoment som ingår i en specifik underhållsservice blir anlitandet av en bilverkstad i hög grad en fråga om förtroende. Rindstål Bilverkstad har gett mig intrycket att det förvaltar kundens förtroende på bästa sätt!
Snabba och duktiga och smidiga att lösa de situationer som uppstår.
Snabbt, smidigt och proffsigt
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Alltid bra bemötande lätt att hjälp.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten
De är lätta att komma i kontakt med, och jag har alltid fått ett trevligt och professionellt bemötande hos Rindstål verkstad där jag servat och reparerat min Volvo under flera år. De är snabba och lösningsorienterade, och jag har även fått tillgång till lånebil om jag har behövt det. Jag kan varmt rekommendera Rindstål Verkstad.
Bra kontakt men lösningen på problemet blev bara delvis fixad. Saknar rätt verktyg för att utföra diagnos på Citroën. Synd! Annars är jag nöjd.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Mångårig kund med min Skoda. Bytte från större verkstad pga, på den tiden, opersonligt, nonchalant bemötande. Fick det mindre företagets fördelar med igenkännande och tillmötesgående. Rindstål utför service enligt plan.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Trevligt bemötande och bra utfört arbete till ett rimligt pris.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten