Fick från början stort förtroende för Viktor. Kom till oss på exakt tid och dag som vi bestämt. Arbetet gick snabbt och precis som vi förväntat oss.
Röjex AB
14 omdömen om Röjex AB
Tack för din recension och för att vi fick utföra stubbfräsningen!
Supersnabb och bra service, Hög tillgänglighet och dessutom trevliga!
Stort tack för din recension och för att vi fick förtroendet att utföra arbetet!
Smidig att kontakta och jobbet blev toppen!
Tack för din recension och välkommen tillbaka 🙏
Vi skulle ta ner en stor björk på tomten som dessutom lutade kraftigt. Vi kontaktade Victor på Röjex AB han kom och fällde björken med stor precision Vi kan verkligen rekommendera Röjex AB för stor yrkesskicklighet och ett trevligt bemötande MVH Gunnar och Siv
Stort tack för er fantastiska rekommendation! Ni är varmt välkomna om ni behöver hjälp med fler besvärliga träd eller med stubbfräsning.
Han är noggrann, omsorgsfull, trevlig, lyhörd. Jag har bara gott att säga.
Stort tack och välkommen tillbaka 🙏
Mycket bra utfört professionelt gjort mycket nöjd med arbetet
Stort tack för din recension, välkommen tillbaka som kund till Röjex!
Kanonbra service och proffs på jobbet. Snabbt och enkelt.
Tack för att vi fick fräsa bort din stubbe och stort tack för din recension 🙏
Beställde stubbfräsning och är mycket nöjd! Snabbt, smidigt och professionellt utfört arbete. Kan varmt rekommenderas!
Stort tack för din recension. Lycka till med era projekt i trädgården!
Vi fick snabb och smidig hjälp av Victor som utförde jobbet med bravur. Rekommenderas varmt!
Tack för att vi fick utföra jobbet och tack för den fina recensionen!
Mycket nöjd med jobbet! Victor var tydlig, punktlig och effektiv. Stubben frästes bort precis som utlovat. Rekommenderas varmt!
Tack för din recension och för att vi fick fräsa bort din stubbe 🙏
Inga konstigheter. Jobbet gick mycket snabbt och smidigt.
Tack, vad roligt att ni blev nöjda med strubbfräsningen!
Snabbt, smidigt och till ett rimligt pris! Rekommenderas starkt!
Tack så mycket för att vi fick fräsa bort era stubbar. Lycka till med resten av arbetet i trädgården! 👍
Kom med kort varsel och var mycket snabb men noggrann. Tog bort två stora stubbar. Bra pris. Rekommenderar varmt.
Tack så mycket för att du lämnade ett omdöme. Du är varmt välkommen nästa gång du vill ha hjälp med trädfällning eller stubbfräsning i Nyköpings kommun.
Hjälpsamma och noggranna med det lilla extra. Nöjda!
Tack för din recension och för att vi fick utföra trädfällningen och stubbfräsningen.