Otrolig snabb leverans vid beställning på nätet
RÖYK
Är du ute efter träningskläder eller friluftskläder? Vi på Röjk Superwear är ett ungt, svenskt företag som vägrar att förhandla om miljön. Vår filosofi är att multifunktionella kläder minskar konsumtionen eftersom kläderna har många användningsområden och passar många tillfällen. Oavsett om du ska ut på ett stort eller litet...
598 omdömen om RÖYK
Sedan starten hos Reco 2017
Jag köpte ett par sockor för 199 kr. Varför ska jag kommentera det? Dom är väl bra.
Bemötningen mycket bra Produkten överträffade förväntningar Merinoull mössan är toppen.
Älskar merino ull och era T-shirts att dom är gjorda på ett miljövänligt sätt. Mjuka sköna och varma.
Mycket bra kvalitet. Bra miljötänk.
Jag gillar stilen men kvaliteten lämnar lite att önska. Tröjan gick upp i sömmarna i handledsmuddarna nästan direkt. Har lagat den en gång själv men de gick upp igen sedan. Tror problemet är att det är resårtyg där men en vanlig tråd som använts för att fästa.
Jag blev bra bemött av röyk. Inget anmärka på, inget mer att önska. Jag förväntade mig kvalitet och gedigna material. Jag köpte produkter för att de var av Svensk ull, ett helt unik material som det bara är Röyk som använder vad jag vet. Jag köpte två stickade tjocktröjor som är fantastiska vinterplagg. De är ganska grova och känns robusta. Jag gillar den känslan, ingen delikat Kashmir som går sönder om man tittar för länge på den. Sen köpte jag en fiberpälsjacka som jag har haft nästan varje dag sedan jag köpte den...
Hade lite problem med hemsidan men fick snabbt hjälp av kundtjänst på ett professionellt och effektivt sätt. Plaggen är i mycket hög kvalitet.
Jag har köpt t-shorts, både långärmade och kortärmade. Tröjorna är jättesköna och har mycket bra passform och storlekarna stämmer bra. Tyvärr är det dålig kvalitet på både tyg och sömmar. Det går lätt hål i tyget pga slitage av tex skärp och sömmarna är av skiftande kvalitet, en del bra medan andra är sneda och knöliga. Jag har ingen erfarenhet an kundservice förutom att det är enkelt att handla och leveranser och betalning funkar bra.
Bra upplevelse, lite för höga priser för en pensionär som jag. Hög kvalet.
Utmärkta produkter, bra design. Dyra men värda priset.
Köpte skid- o vardagsstrumpor, väldigt nöjd!! Snabb o smärtfri leverans. Rekommenderar gärna!
Have bought a range of items from Röyk and all have proven to be extremely comfortable. Particularly like the bamboo range. Deliveries have been quick and without issue. Also have joined the mailing list and get great discounts. Happy camper.
after a week, jacket shows sign of material pilling , I will have to return the item and get something else somewhere
Hi Jessica, We regret to hear about your experience with your jacket. This is not the usual Röyk quality. Please contact us at info@royk.com and we'll make sure to sort this out for you. Kind regards, Röyk
Super grejer i alla väder året runt!!
Snabb leverans. Tröjan motsvarade mina förväntningar. Varm o tät, går högt upp i halsen, inget skav från dragkedja.
Snabb leverans. Hoppas att understället håller samma höga kvalitet som tidigare plagg jag har från Röjk som strumpor, lager 2 tröja och värme mammelucker.
Snabb leverans och superhärlig tröja
Quality wool products at a decent price.
Bra företag men inte så bra passform
Bästa strumporna. Provar många fabrikat, Röjk är klart bäst!
Bra passform och material/stil
Effektiv och trevlig webbutik. Jag är återkommande kund då produkterna håller hög kvalitet och passform för mig, har bra hållbarhet och har en god miljöprofil. Detta köp gällde en långärmad herrtröja, en T-shirt till frun och testar även underkläder i merinoull.
Alldeles utmärkta kompressionsstrumpor
Jag gav feedback vid sista leveransennom att jag inte kunde lägga in rabatten eftersom de glömt skicka ut en kod. Jag har fortfarande inte fått någon feedback mer än det automatiska vi mailet.
Jag känner mig väldigt nöjd med produkterna från Röyk, superfin kvalitet. Kan varmt rekommendera deras kläder. /Åsa
Ok förutom strul med rabattkod. Frågade om det per Mail men fick aldrig svar. Missade ca 100kr i rabatt. Köpte två underställströjor
Underbart sköna och dessutom fina kläder!
Gillar eran varorna då de är av naturmaterial.
Snabb leverans fina varor. Bra kvalitet och stämmer väl överens med beskrivningen.
Snabb leverans, toppenprodukter.
Bästa strumporna och snabb service!
Köpte en tröja via röjks webbplats. Rea, enkelt betalningsförmågans. Leverans i tid. Tröjan var varm och god.
Jag är mycket nöjd med de produkter jag har köpt av Röjk. Jag shoppade brett och köpte både sockar, trosor, en t-shirt och ett par byxor. Mycket nöjd med allt, men mest överraskande bra är nog trosorna - väldigt bra passform och otroligt skönt att ha bra material närmast kroppen!
Product arrived fast! The sweater was super lovely, really excited to give it as a birthday gift. The color was MUCH better than I expected, the photo showed it as a bright yellow but it was a rusty orange, which was soooo much nicer.
Bra produkter, snabb hantering och gott bemötande när det behövts
Jag har ju ännu inte fått mina byxor så har lite svårt o tycka något…
Hej Mathias! Jag kan bara beklaga att du ännu en vecka senare inte har mottagit det du har beställt. Vi arbetar aktivt på att ha så snabba leveranser som möjligt. Jag ser att du har varit i kontakt med vår kundtjänst som handlägger ditt ärende. Jag hoppas att du blir nöjd och att vi fortsatt får ditt förtroende i framtiden. /Röyk
Jag köpte bland annat en vara som enligt hemsidan gick att returnera men varan kom i en förpackning som var omöjlig att återförsluta men för att prova behövde jag bryta förpackningen. Tyvärr var plagget för litet för mig och jag kontaktade Röyk för att dubbelkolla om det var ok att returnera varan trots den motstridiga informationen på hemsidan och i informationen i paketet. Trots påminnelser har jag aldrig fått något svar från Röyk, vilket jag tycker är under all kritik. Jag värdesätter bra service och stöttar gärna seriösa...
Hej Kerstin! Jag vill börja med att beklaga och be om ursäkt för den tråkiga upplevelsen hos oss på Röyk. Vi håller oss själva till en högre standard än så. Nu har jag letat och letat, utan framgång, för att hitta både en order och mail från dig, men hittar inget av dem i våra system. Om du kontaktar oss på info@royk.com med ditt ordernummer så ser vi till att skyndsamt hantera ditt ärende. Berätta gärna också på vilket sätt du har kontaktat oss tidigare så att vi kan säkerställa att samma fel inte uppstår igen. Självklart...
Mycket snabba på att leverera. Köpt t-shirts i ull som är helt underbara!
Varorna var precis som jag förväntat mig, perfekta!
Snabb leverans. Allt fungerade bra.
Snabb leverans och superfin kvalité på ulltröjorna, så mjuka och sköna!
Bra produkt, snabb leverans. Passformen helt perfekt. Köpte ett par vandringsbyxor
Köpt olika tröjor både man och dam modeller och alltid blivit nöjd. Bra storlekar, snabb leverans, bra kvalitet.
Har beställt online några gånger. Snabba leveranser, bra produkter för mig som älskar ylle. Köpte tunna T-shirts i ylle och fina byxor i bambu till rea priser.
Jag har köpt flera tröjor, och alltid blivit lika nöjd!
Hej första klädköpet på nätet. Gick jättesnabbt och varorna motsvarade förväntningarna. Beställde kalsonger och strumpor i ull
fantastiska tröjor fin kvalite och en härlig ull-känsla.
Mycket snabb leverans av min merinoulls tröja. Har länge sökt efter detta användbara plagg.
Hållbart praktiskt miljövänligt varmt snyggt skönt passar till alla tillfällen såsom middagen, fjällturen, vandringen och hemma myset.