RS Elteknik AB

rselteknik.se
  • BadgeThreeYears
  • BestInSweden2025
4.7

Välkommen till RS Elteknik! Vårt team består av ett gäng engagerade elektriker som har som mål att alltid se till så att du i slutändan blir nöjd med ditt projekt. Oavsett om det handlar om små hushållsreparationer eller stora industriprojekt. Vi tar oss an alla uppdrag med noggrannhet och professionalitet. I varje kabel vi...

230 omdömen om RS Elteknik AB

Sedan starten hos Reco 2023

Linda N
Skrev om RS Elteknik AB

Trevligt bemötande och bra utförda jobb. Vi tilläggsisolerade vår vind och satte in flera friskluftsventiler i bostaden. Allt blev utfört effektivt till vår stora glädje. Vi rekommenderar RS Elteknik AB varmt till nya kunder.

Ulrika H
Skrev om RS Elteknik AB

Vi har blivit trevligt o bra bemötande av Samtliga från RS. Installationen av luft/luft Pump mm. Plus solceller +batteri var till Vår fulla belåtenhet. Enda minuset oklarhet offert 30-faktura 10dgr erhållit bra förklaring (Vi har anlitat RS för 1år sedan) Så vi känt oss mycket bekläma med RS som fixare av ovanstående

Kourosh S
Skrev om RS Elteknik AB

Smidigt och bra. Bättre kunde inte bli, mycket nöjd är vi och har rekommenderat till mina vänner och bekanter

Gun A
Skrev om RS Elteknik AB

Enbart gott att säga. Värmepaket installerat + paxfläkt och 3000 ventil.

Bengt B
Skrev om RS Elteknik AB

Helt ok. Arbetet de utförde var helt ok.

Nicklas J
Skrev om RS Elteknik AB

Snabbt och smidigt men lite svår kommunikation.

Per-Olof L
Skrev om RS Elteknik AB

Goa gubbar från första kontakten. Mycket bra utfört arbete och ett slutresultat som var perfekt

Caroline K
Skrev om RS Elteknik AB

Proffsigt bemötande inga bekymmer rekommenderar denna firma Jobb som utfördes var ventil och paxventil håltagning och montering

Oscar J
Skrev om RS Elteknik AB

Vi godkände en offert med ett belopp som fick oss att tro att det skulle vara ett stort arbete att montera ventiler hemma hos oss. När installatören kom så tog det honom mindre än en timme att göra jobbet, och han installerade bara innerventilen och inte det yttre gallret eller röret som går genom väggen. Skulle vi ha köpt materialet själva så skulle det gå på mindre än en tredjedel av det överenskommna priset. Vi tog kontakt med RS elteknik och framförde att vi tyckte att priset för jobbet var oskäligt, och RS elteknik...

Anette B
Skrev om RS Elteknik AB

Det gick bra när dom var här och fint och ordning. Men sedan började vårat larm gå när vi larmat på och inte var hemma de ringde hela tiden. Vi kollade upp och det var en ventil som satt nära kameran och de räckte att den skyddet i ventilen rörde på sig. Vi fick flytta kameran och sedan var det bra. Vi köpte 5 vanliga ventiler och 2 paxfläcktar

Daniel A
Skrev om RS Elteknik AB

Är otroligt nöjd med det ventilationsarbete RS Elteknik gjort åt mig i mitt hus. Det har varit ett väldigt proffesionellt, kunnigt och trevligt bemötande från första samtal, besök, offert till utfört arbete vilket gjorde att jag kände mig trygg i hela processen. Jag kan varmt rekommendera detta företag till andra.

Louise B
Skrev om RS Elteknik AB

Bra initiativ att lägga lapp i brevlådan om information. Trevlig och kunnig säljare som dessutom sträckte sig utöver sitt område för att hjälpa till att svara på frågor. Vi fick snabbt en installatör på plats som genomförde arbetet, också detta en mycket trevlig och kunnig person. Det enda som sticker lite i ögonen är betalningsmetoden. Men, vi förstår att detta är smidigt för er och kanske även nödvändigt om folk ej betalar sina fakturor. Dock tycker vi, att när det är ni som insisterar på denna betalningsmetod så tycker...

Jan K

Mycket trevlig och kunnig personal. Det blir högsta betyg. Tack

Martin L
Skrev om RS Elteknik AB

Ett proffsigt utfört arbete. Vårt intryck av RS Elteknik har varit rakt igenom positivt. Från första mötet när vi gick igenom vad som behövde göras till det faktiska genomförandet av ventilation och elinstallationer. Vi har fått installerat frånluftsventilation med appstyrda Pax-fläktar samt tilluft och mögelsanering. Våra förväntningar har överträffats och vi är mycket nöjda met resultatet. Vi kan varmt rekommendera RS Elteknik.

Arne H
Skrev om RS Elteknik AB

Proffsigt från start till mål. Inga konstigheter, enkel och rättfram kommunikation och leverans.

Perry Ö
Skrev om RS Elteknik AB

Mycket bra å trevlig personal. Bra utfört arbete.

Bertil J
Skrev om RS Elteknik AB

Vilken behaglig inne temperatur vi fått tack vara RS Elteknik! Kan verkligen rekommendera detta företag ! Fantastisk personal :)

Diako B
Skrev om RS Elteknik AB

Dem är professionellt faktiskt mycke nöjd

Per B
Skrev om RS Elteknik AB

Proffsigt deluxe! Anlitade de helt på deras bemötande. Oerhört proffsigt från offert till färdigt jobb. Smidiga att ha att göra med och väldigt lätta att kontakta om frågor skulle dyka upp. Är supernöjd!

Annika H
Skrev om RS Elteknik AB

Dålig återkoppling med tid för utförande efter signering av offert. Saknar ventilationsgaller på tilluftsventil efter installation, återkopplade till säljaren men får ingen respons.

Svar från RS Elteknik AB

Hej! Vi hade strul med vår SMS - funktion i samband med inbokningen av arbetet hos er som vi pratade om i telefon vilket är beklagligt såklart. Ventilationsgallret på utsidan byter vi normalt inte ut om det sitter ett befintligt men det ska vi givetvis ordna till :)

Mattias I
Skrev om RS Elteknik AB

Vi är mycket nöjda med både installationen och servicen! Företaget installerade två värmepumpar och en laddbox hos oss, och allt fungerade smidigt från start till mål. Vi fick tydlig och kunnig vägledning i valet av produkter, och resultatet blev precis som vi önskat. Arbetet utfördes noggrant, proffsigt och med ett trevligt bemötande. Vi kan varmt rekommendera företaget till andra som söker en pålitlig installatör

Svar från RS Elteknik AB

Tack för det fina omdömet, vår målsättning är alltid att leverera toppklass!

Mikaela S
Skrev om RS Elteknik AB

Bra service blev dock bortglömd i några veckor.

Svar från RS Elteknik AB

Hej! Skönt att du är nöjd med service, leveranstiderna är ibland längre olika perioder av året! :)

Periklis M
Skrev om RS Elteknik AB

Väldigt positiv upplevelse. Proffsiga, tillmötesgående, ödmjuka. Känslan av trygghet infann sig när killarna var på plats. Väldigt positivt att de städade efter sig - både utvändigt och invändigt. Ja, det kanske många andra firmor gör men här var det kliniskt. Uppskattas!

Svar från RS Elteknik AB

Tack för dem fina orden, vi siktar alltid mot att leverera toppklass! :)

Anna-Lena H
Skrev om RS Elteknik AB

Väl utfört arbete och trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda. 😊

Svar från RS Elteknik AB

Skönt att ni är nöjda, vår målsättning är alltid en 100% nöjd kund :)

Tobias T
Skrev om RS Elteknik AB

Inga problem med själva utförandet av arbetet, toppklass. Men kommunikation, planering var dålig så det drar ner betyget lite.

Svar från RS Elteknik AB

Tack för din feedback, känns skönt att du är nöjd med vårt arbete hos dig trots lite strul vid planering.

Emese B
Skrev om RS Elteknik AB

Dålig kvalitet på arbetet och försenat utförande. Lovad kompensation för över ett halvår sedan har fortfarande inte kommit.

Svar från RS Elteknik AB

Hej! Mycket tråkigt att din upplevelse är som du beskriver, vad jag kan se så har vi inget avtal med någon med ditt namn. Välkommen att ringa oss så kan vi reda ut det hela. MVH RS Elteknik AB

Mikael H
Skrev om RS Elteknik AB

Bra rådgivning av kunnig petsonal. Försöker inte sälja på en saker. Bra resultat när alla ventiler var installerade.

Svar från RS Elteknik AB

Härligt att du är nöjd med arbetet och vår personal!

Bo R
Skrev om RS Elteknik AB

Trevligt bemötande och bra förklaring varför problemen har uppstått

Svar från RS Elteknik AB

Härligt att du är nöjd med oss!

Kajsa S
Skrev om RS Elteknik AB

Kompetenta,trevliga man känner sig trygg med personalen som utför arbetet

Svar från RS Elteknik AB

Vad skönt att höra att ni känner er trygga, det är alltid vår målsättning att se till att kunden är 100% nöjd.

Cristina V
Skrev om RS Elteknik AB

Nöjd med servicen och med hur ventilationen fungerar.

Svar från RS Elteknik AB

Vad bra att du är nöjd med ventilationen! Det gör oftast stor skillnad!

Jennifer S

Snabb och professionell hjälp

Svar från RS Elteknik AB

Vår målsättning är alltid att leverera toppkvalitet hela vägen, skönt att du också fick uppleva det! :)

Lena H

Bra service Väl utfört arbete Trevligt bemötande

Svar från RS Elteknik AB

Vad bra att du upplever oss som trevliga och att arbetet blev som du tänkt dig :)

Moayad I
Skrev om RS Elteknik AB

Väldigt trevliga och duktiga, de har utfört jobbet och städat efter sig. Rekommenderar de.

Lennart S
Skrev om RS Elteknik AB

Mycket bra ock kunniga montörer. Under mina 50 år som husägare har jag inte upplevt ett sådant bemötande ock kunnighet!

Helen A
Skrev om RS Elteknik AB

Ett perfekt utfört arbete med montering av taklucka och PAX fläkt. RS Elteknik har ett proffsigt bemötande och vi är så nöjda.

Ulrica E
Skrev om RS Elteknik AB

Utförde uppgiften enligt tidplan och trevligt bemötande!

Styrbjörn F
Skrev om RS Elteknik AB

Fantastiskt bra genomfört arbete och trevlig personal.

Zuzana V
Skrev om RS Elteknik AB

Levererar det de lovar. Bra kundbemötande.

THOMAS J
Skrev om RS Elteknik AB

Trevlig personal. Väldigt till mötes gående.

Klingvall Jon K
Skrev om RS Elteknik AB

Jag fick väldigt professionell hjälp med att välja rätt laddbox för mina behov. RS Elteknik kunde dessutom hjälpa till med installationen under industrisemestern, kom enligt uttalad tid och gjorde en väldigt snygg installation.

Marita J
Skrev om RS Elteknik AB

Trevliga hantverkare som gjorde ett snabbt och bra arbete.

Arja C
Skrev om RS Elteknik AB

Trevligt bemötande. Proffsiga på sitt jobb.Både isolering och uppsättning av ventilation. Mycket nöjd med jobben 👍

Lars D
Skrev om RS Elteknik AB

Trevligt bemötande av teknikern. Installationen blev som jag hade förväntat mig. Kan rekommenderas.

Mostafa H
Skrev om RS Elteknik AB

Bemötande var helt fantastiskt, Bra kvalitet, bra service, jag rekommenderar starkt

Anders M
Skrev om RS Elteknik AB

Ett företag med kunden i fokus! Erbjuder flexibla lösningar och har bra och tydlig kommunikation. Enkelt att kontakta vid frågor Kan rekommendera RS

Christian Ö
Skrev om RS Elteknik AB

Trevligt bemötande och kunnig personal Gör ett bra jobb

Martti H
Skrev om RS Elteknik AB

Duktiga killar, jobbade snabbt och trevliga och gav bra information om jobbet som utfördes, mycket nöjd, tack

Petter S
Skrev om RS Elteknik AB

RS Elteknik AB var hos mig och genomförde ett arbete med husgrunden. Lade ut markduksisolering, värmeslingor samt fläkt för avfuktning. Är ett gammalt hus med trång och komplicerad krypgrund men det löstes galant. Mycket bra bemötande från början till färdigt arbete. Det genomförda arbetet upplevs hålla hög kvalité och ser väldigt bra ut, trots att det "bara" är en husgrund. Trevlig personal och väldigt attraktiva priser. Kan inte annat än rekommendera detta bolag!

Lilyan I
Skrev om RS Elteknik AB

Vi vill varmt rekommendera RS Elteknik för deras oerhört goda service och engagemang. De har hjälpt oss med flera olika tjänster, och varje gång har arbetet utförts med stor noggrannhet, punktlighet och ett vänligt bemötande. Det är tydligt att de värnar om kvalitet och kundnöjdhet. Vi är väldigt nöjda och kommer definitivt att anlita dem igen!

Karima R
Skrev om RS Elteknik AB

Snabbt, effektivt och diskret arbete. Hållet tidsschemat.