Russo Rörservice AB

31 omdömen om Russo Rörservice AB

Sedan starten hos Reco 2026

Pierre S
Skrev om Russo Rörservice AB

Kanonbra arbete! Kommer absolut anlita Russo Rörservice igen. Tryggt, smidigt och proffsigt! Inte minst trevligt bemötande 👍 Rekommenderas

Linda H
Skrev om Russo Rörservice AB

Trevlig bemötande. Tydlig beskrivning av arbetet och överträffade förväntningarna. Rekommenderas varmt.

Andreas A
Skrev om Russo Rörservice AB

kompetent, trevlig ärlig seriös. nöjd med jobb som de utfört! kommer att anlita igen vid framtida behov.

Fredrik S
Skrev om Russo Rörservice AB

Trevligt och proffsigt bemötande. Perfekt utfört arbete på utsatt tid och till överenskommen kostnad.

Jonas S
Skrev om Russo Rörservice AB

Bra utfört jobb och lätt att komma överens om pris mm

Caj Fredrik H
Skrev om Russo Rörservice AB

Kom när de skulle, tydlig kommunikation och gjorde ett bra jobb

Fredrik L
Skrev om Russo Rörservice AB

Lino har bytt alla avloppsrör och vattenledningar i huset i samband med vattenläcka och senare även badrumsrenovering. Han har gjort ett utmärkt jobb och håller alltid vad han lovat. Jag kan varmt rekommendera Russo rörservice!

Karolina Cecilia L
Skrev om Russo Rörservice AB

Fick snabbt hjälp med akut problem. Vi är mycket nöjda.

Anders O
Skrev om Russo Rörservice AB

Fantastisk bra bemötande och professionellt utfört jobb

Tomas A
Skrev om Russo Rörservice AB

Bra flexibelt bemötande. Bra genomgång, resultatet motsvarade förväntningarna gott och väl. Ny toastol, byte till nya snyggare rördragningar, men framförallt bytet av ny ventil till pannans actank. Snabbt och bra jobbat.

Linus A
Skrev om Russo Rörservice AB

Proffsigt bemötande, serviceinriktad och bra kommunikation Kostnad enl överenskommelse. Tack!

Lars J
Skrev om Russo Rörservice AB

Snabb och bra service med brunnsbyte och ny rördragning i badrummet

André
Skrev om Russo Rörservice AB

Grym service! Gjorde ett fantastiskt jobb, kom på avtalad tid, trevlig, serviceminded och gjorde det där "lilla extra" som man gillar när man tar hem en hantverkare🙏

Sven-Allan K
Skrev om Russo Rörservice AB

Jobbet utfördes på ett utmärkt sätt. Trots att en av rördimensionerna ej var standard.

Jan F
Skrev om Russo Rörservice AB

Letade efter en rörmokare för byte av kökskran, som jag köpt. Svårt att få tag i då alla var fullbokade. Sökte ett mindre och personligt företag i närområdet och efter lite letande dök Russo Rörservice upp i datorn. Första mycket trevliga och hjälpsamma kontakten var Miranda, som kollade med Lino, som i sin tur snabbt hörde av sig med svar "visst kan jag hjälpa dig med kranbytet". Så redan efter några dagar kom Lino med full utrustning. Hade också säkrat med sig en extra kran då jag nämnt att en annan kran kanske bör bytas....

Tommy O
Skrev om Russo Rörservice AB

Snabb, Bra och trevlig :-) ...

Bo V
Skrev om Russo Rörservice AB

Russo rörservice kom o gjorde sitt jobb på ett utmärkt sätt. Skulle gärna anlita dem igen

Mika P
Skrev om Russo Rörservice AB

Dem installerade hela VVS delen när vi totalrenoverade vårt badrum dvs avlopp för kommod & blandare samt dusch. Det var inte givet hur avloppet till nya kommoden skulle dras men montören kom med ett eget förslag som var det bästa både ur utseende & kostnadsperspektiv. Montören var också väldigt flexibel gällande att komma och utföra vissa moment på kort varsel & hade respekt för det faktum att man som kund inte vill vara utan dusch längre tid än nödvändigt.

Patrick A
Skrev om Russo Rörservice AB

Very professional. Excellent service.

Britt-Inger H
Skrev om Russo Rörservice AB

Seriöst, tryggt, trevligt och proffsigt!!

Gewarges O
Skrev om Russo Rörservice AB

Trevlig och snabb service. Bra kommunikation och uppdaterade om vad som behövdes göras för att det skulle bli bra.

Mikael A
Skrev om Russo Rörservice AB

Superbra och trevlig på alla sätt. Kan verkligen rekommendera Russo Rörservice AB.

Caroline P
Skrev om Russo Rörservice AB

Super lätt att ta kontakt med och trevligt bemötande, hjälpte oss direkt med det vi behövde hjälp med och genomförde jobbet snabbt och perfekt.

Kristina W
Skrev om Russo Rörservice AB

Sympatisk och bra service. Hjälpte oss få dit spolservice när stoppet var för stort.

Daniel N
Skrev om Russo Rörservice AB

Väldigt professionella. Bra och tydlig kommunikation. Professionellt och snyggt resultat. Snabba på att starta upp och proaktiva i projektet.

Annika U
Skrev om Russo Rörservice AB

Snabba, trevliga och bra utfört arbete!

Anita L
Skrev om Russo Rörservice AB

Byte av termostater justering av panna allt fungerar perfekt

Göran Å
Skrev om Russo Rörservice AB

Allt fungerade perfekt, mycket nöjd.

Niklas L
Skrev om Russo Rörservice AB

Bra, snabbt utfört jobb, inte några frågetecken. Rekommenderas

Anna I
Skrev om Russo Rörservice AB

Snabb respons och hjälp. Var lyhörd för att hitta tillfälliga lösningar på mitt problem. Han fick prioritera om besöket två gånger, vilket inte gjorde så mycket för min del.

Lennart J
Skrev om Russo Rörservice AB

Snabbt och effektivt bra resultat !! Bra jobbat !! Toppen !!