ETT mycket fint bemötande och välgjort arbete.Kommer att kontakta Russo vid ev. framtida frågor.MvhBerit R.
Russo Rörservice AB
57 omdömen om Russo Rörservice AB
Sedan starten hos Reco 2026
Mycket nöjd med Russo Proffsigt arbete. Satte in konsoll för vattenmätarbyte och bytte några rör och monterade ny kökskran. Har rekommenderat Russo till mina grannar.
Snabbt, proffsigt och bra pris.
Hade ett mindre problem med läckage i badrum, inget akut. Ändå dök Russo upp inom en timme och fixade det snabbt och bra
Jättebra och snabb service, trevlig och kunnig man på alla sätt och vis. Med vänliga hälsningar Sven-Inge Johansson
Men vilka fina ord, tack! Bara att höra av dig om ni behöver hjälp i framtiden!
Bra service, snabbt och proffsigt utfört arbete. Bra prisbild med fast pris. Jag bytte vattenmätare.
Kul att höra att du är nöjd med både arbete och pris! Trevlig helg ☀️
Professionellt trevligt bemötande till ett likaså professionellt slutfört arbete fick jag från russo rörservice.
Tackar tackar! Kul att höra att du blev nöjd Jari!
Toppen! Oerhört bra service! Rekommenderas starkt!
Men vilka fina ord! Tack för att du tog dig tid att skriva en recension!
Levererar det man kommit överens om och vänligt bemötande dessutom
Stort tack! Kul att höra att både jobbet och bemötandet kändes bra.
Proffsig, pålitlig, kunnig, enkelt att kommunicera med.
Vilka fina ord, tack! Bara att återkomma om du behöver hjälp i framtiden.
Trevlig, bra pris, bra utfört jobb.
Tack att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Extra roligt att du är nöjd med hjälpen!
Jag är mycket nöjd med arbetet. Byte av vattenmätare gick smidigt och utan problem. Extra plus för att han tog ansvar och höll i kontakten med kommunen efter att vår provstängning misslyckades. Professionellt, lösningsorienterat och bra bemötande. Rekommenderas!
Tack för omdömet! Jätteglada att allt gick smidigt och att du uppskattade bemötandet och hjälpen med kommunen.
Kunnig, trevlig Snabb hjälp Prisvärd
Tack Kerstin för fina ord, det glädjer oss!
Jag googlade hitta jag er i första hand bemötande är utmärkt lätt prata och han är bra lyssnare dessutom beskriver saker och ting på lätt sätt till kunden .
Stort tack! Kul att höra att allt kändes enkelt och tydligt, det är så man vill ha det själv också. Tack för omdömet!
Seriöst företag som löste mina problem mot ett bra pris. Snabbt på plats och bra referenser. Rekommenderar!
Tack Filip, det uppskattas! Ha en fin dag!
Vi, min fru och jag upplevde Russo Rörservice mycket positivt. Företaget svarade snabbt och korrekt efter vår förfrågan och kom precis på utsatt tid som överenskommits. Problemet vi hade var att värmen på elementen var för låg och pga ålder har vi själva svårt att ordna med vissa till synes enkla åtgärder. Russo fixade problemet och gav goda råd. Vi var mycket nöjda med hjälpen vi fick. Hälsningar Maria och Ulf Holmgren
Stort tack! Härligt att höra att allt gick smidigt och att värmen kom igång som den skulle. Vi uppskattar verkligen att ni hörde av er.
Vi är väldigt nöjda med Russo Rörservice AB. De var lätta att ha och göra med, gav snabb och trevlig service och genomförde arbetet mycket professionellt. Lino, som var rörläggaren, gjorde ett riktigt bra jobb och är en person man kan lita på.
Stort tack! Vi blir verkligen glada att höra att allt kändes smidigt och proffsigt. Extra kul att Lino fick beröm, det uppskattas.
RR agerar snabbt och är mycket lösningsorienterade. De vet vad som ska göras vilket bridrar till ett snabbt utförande utan stora diskussioner.
Tack för omdömet! Superglada att höra att vårt arbetssätt uppskattas.
Mycket bra o snabb service. Allt ordnades utan problem. Bra o trevligt bemötande. Kommer absolut att anlita Russo igen
Men vad kul att höra! Bara att höra av sig vid behov! /Lino
Trevliga, snabba, enkla, noggranna, kompetenta och prisvärda!
Det var många fina ord, tack snälla för det!
Snabb & bra service samt bra utfört arbete
Tack Jafer för fint omdöme! Ha en fin helg!
vi har letat länge på en partner som ska klara leverera VVS lösningarna till våran projekt och RUSSO Rörservice AB har levererat varenda gång med seriositet och noggrannhet. dem rekommenderas varm till varenda en som är i behov av en kunnig rörläggeri. dock inte för mycket för tid för våran projekt ska finnas kvar :)
Tack för det fina omdömet! Blir verkligen glad av att höra att ni är nöjda med både leverans och noggrannhet. Lovar att spara tid åt era projekt också. =)
Ett väldigt trevligt bemötande. Snabbt och skickligt Supernöjd med allt. Byte av duschkran
Men vad kul att höra, ha en härlig helg!
Lino har varit mycket service-minded från första kontakt till avslutat uppdrag. Punktlig, professionell och kunnig med support mycket snabbt efter första kontakt. Trevlig och lätt att ha göra med! Rekommenderas starkt.
Vad glada vi blir av att höra att ni känner så, tack för omdömet!
Snabbt och smidigt utfört arbete. Vettigt pris. Bra kontakt.
Stort tack! Härligt att allt funkade så bra.
Mycket snabbt och bar bemötande när min el-panna började läcka och behövde ersättas omgående. Jag har endast goda erfarenheter i mina kontakter med Russo!
Vad skönt att du är nöjd med jobbet! Ha en härlig dag.
Kanonbra arbete! Kommer absolut anlita Russo Rörservice igen. Tryggt, smidigt och proffsigt! Inte minst trevligt bemötande 👍 Rekommenderas
Tack snälla för ditt fina omdöme! Så kul att du är nöjd med både jobbet och bemötandet. Vi uppskattar verkligen att du vill anlita oss igen!
Trevlig bemötande. Tydlig beskrivning av arbetet och överträffade förväntningarna. Rekommenderas varmt.
Men vad roligt att höra! Vi tackar och bockar.
kompetent, trevlig ärlig seriös. nöjd med jobb som de utfört! kommer att anlita igen vid framtida behov.
Det blir vi glada av att höra! Bara att höra av sig vid behov.
Trevligt och proffsigt bemötande. Perfekt utfört arbete på utsatt tid och till överenskommen kostnad.
Stort tack! Kul att höra att allt funkade smidigt!
Bra utfört jobb och lätt att komma överens om pris mm
Stort tack! Smidigt att allt funkade med både jobb och pris.
Kom när de skulle, tydlig kommunikation och gjorde ett bra jobb
Stort tack! Kul att höra att både kommunikationen och jobbet funkade så smidigt.
Lino har bytt alla avloppsrör och vattenledningar i huset i samband med vattenläcka och senare även badrumsrenovering. Han har gjort ett utmärkt jobb och håller alltid vad han lovat. Jag kan varmt rekommendera Russo rörservice!
Vilka fina ord, det tackar vi för! Ha en härlig dag.
Fick snabbt hjälp med akut problem. Vi är mycket nöjda.
Vad skönt att höra! När problemen är akuta känns det alltid bra att kunna hjälpa till.
Fantastisk bra bemötande och professionellt utfört jobb
Vilka fina ord, tack så mycket!
Bra flexibelt bemötande. Bra genomgång, resultatet motsvarade förväntningarna gott och väl. Ny toastol, byte till nya snyggare rördragningar, men framförallt bytet av ny ventil till pannans actank. Snabbt och bra jobbat.
Härligt att allt flöt på smidigt och att du är nöjd med både arbetet och kontakten. Det betyder mycket för oss, tack för omdömet!
Proffsigt bemötande, serviceinriktad och bra kommunikation Kostnad enl överenskommelse. Tack!
Tack för omdömet! Jätteglada att bemötandet och servicen kändes bra!
Snabb och bra service med brunnsbyte och ny rördragning i badrummet
Gott att höra att jobbet blev bra!
Grym service! Gjorde ett fantastiskt jobb, kom på avtalad tid, trevlig, serviceminded och gjorde det där "lilla extra" som man gillar när man tar hem en hantverkare🙏
Tack för att du tog dig tid att skriva! Fantastiskt att höra att du uppskattade både resultatet och servicen.
Jobbet utfördes på ett utmärkt sätt. Trots att en av rördimensionerna ej var standard.
Tack för omdömet! Kul att allt blev bra även med den lite ovanliga rördimensionen. Bara att höra av dig om du behöver mer hjälp framöver.
Letade efter en rörmokare för byte av kökskran, som jag köpt. Svårt att få tag i då alla var fullbokade. Sökte ett mindre och personligt företag i närområdet och efter lite letande dök Russo Rörservice upp i datorn. Första mycket trevliga och hjälpsamma kontakten var Miranda, som kollade med Lino, som i sin tur snabbt hörde av sig med svar "visst kan jag hjälpa dig med kranbytet". Så redan efter några dagar kom Lino med full utrustning. Hade också säkrat med sig en extra kran då jag nämnt att en annan kran kanske bör bytas....
Tack snälla för ditt fina omdöme! Grymt kul att du är nöjd med både kontakten och jobbet. Bara att säga till om du behöver något mer framöver.
Snabb, Bra och trevlig :-) ...
Fina ord att läsa, tusen tack!
Russo rörservice kom o gjorde sitt jobb på ett utmärkt sätt. Skulle gärna anlita dem igen
Det vad roligt att höra. Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.
Dem installerade hela VVS delen när vi totalrenoverade vårt badrum dvs avlopp för kommod & blandare samt dusch. Det var inte givet hur avloppet till nya kommoden skulle dras men montören kom med ett eget förslag som var det bästa både ur utseende & kostnadsperspektiv. Montören var också väldigt flexibel gällande att komma och utföra vissa moment på kort varsel & hade respekt för det faktum att man som kund inte vill vara utan dusch längre tid än nödvändigt.
Tack snälla! Så kul att höra att allt funkade smidigt och att du är nöjd med resultatet. Vet själv hur tufft det är att leva i en renovering, aldrig roligt att stå utan dusch ect!
Very professional. Excellent service.
Thank you for your kind words! Have a lovely day.
Seriöst, tryggt, trevligt och proffsigt!!
Tack för fina ord, det glädjer oss att höra!
Trevlig och snabb service. Bra kommunikation och uppdaterade om vad som behövdes göras för att det skulle bli bra.
Tack för omdömet! Jätteglada att du är nöjd med både servicen och kommunikationen.
Superbra och trevlig på alla sätt. Kan verkligen rekommendera Russo Rörservice AB.
Tack för de fina orden! Jätteroligt att du är nöjd med både bemötande och service. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva.
Super lätt att ta kontakt med och trevligt bemötande, hjälpte oss direkt med det vi behövde hjälp med och genomförde jobbet snabbt och perfekt.
Stort tack! Så kul att du upplevde kontakten som enkel och att jobbet blev bra!
Sympatisk och bra service. Hjälpte oss få dit spolservice när stoppet var för stort.
Vad glad jag blir att ni kände att servicen var bra! Tack för ett fint omdöme.