S-P Snickeri O Måleri

Åsle Stora Skattegården 5, 521 91 Falköping — Visa karta

1.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om S-P Snickeri O Måleri

 • 2019-07-26

  Spontant omdöme
  Rebecca Anna Lea Roberta S skrev om S-P Snickeri O Måleri
  Håller helt med ovanstående omdöme!
  Vill varna för detta företag av samma skäl som ovan. Efter en första delbetalning om 130 000 kr hörde jag inte av ägaren Sonny på ett halvår trots att han bedyrat att han skulle påbörja arbetet med beställning omgående utifrån att vi flyttat till en fastighet utan VA/A. Under denna period hände mkt annat i mitt liv så var sjölv inte särskilt pådrivande men efter 6 månader hörde jag av mig till Sonny som då kom med en hel hop förklaringar till varför arbetet inte påbörjats ännu. När jag påpekade det orimliga i aktuell fördröjning samt bad om ett snabbt åtgärdande av saken fick jag höra att de hade annat att göra på firman så detta fick vänta. I samband med detta sjönk mitt förtroende för företaget till 0 och jag önskade avsluta avtalet. Fick då höra av Sonny att det var jag som gjort fel som brutit avtalet vilket jag anser vara en bedömningsfråga. Någon återbetalning av de 130 000 förekom överhuvudtaget inte Inser givetvis att jag borde skött allt annorlunda och bett om skriftligt avseende när uppdraget skulle vara slutfört med skadestånd om avtalad tid överskreds men så var nu inte fallet så det blev en dyr läxa för mig! I vilket fall vill jag nu varna för denne man och hans verksamhet. Till saken hör att han initialt ger ett mkt gott intryck då han är lyhörd och förstående samt mkt hjälpsam och trovärdig i de inledande samtalen kring uppdraget.

  Rebecka Storfält Skövde Läs mer
  gillar detta
 • 2011-06-04

  Spontant omdöme
  Mårten S skrev om S-P Snickeri O Måleri
  Kallar sig officiellt för S-P Gräv o Bygg.
  Vi har under ett år blivit lovade att de skulle hjälpa oss med dränering av vårt hus. Men det hände aldrig något. När det äntligen var vår tur att få dränerat så kom den ena bortförklaringen efter den andra om varför de aldrig dök upp. Men till slut var de på plats. Då var det dags för nästa ursäkt, när vi då efter någon dag undrade var de höll hus så var vi oflexibla, ohumana och otrevliga. Så de avbröt det icke påbörjade arbetet.
  Inte direkt min tolkning av ett seriöst företag... Läs mer
  Rebecca Anna Lea Roberta S gillar detta
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco