Saneco Bygg AB

Saneco Bygg AB

www.sanecobygg.se
  • Badge2025
4.7

Välkommen till Saneco Bygg AB! Vi är det gröna byggföretaget i Stockholm som arbetar med fokus på hållbarhet och tillgänglighet. Vi arbetar över hela Storstockholm med entreprenad, renovering, nyproduktion och byggskador för beställare inom både privat och offentlig sektor. Vi har bred kompetens inom flera olika områden och...

20 omdömen om Saneco Bygg AB

Louise D
Skrev om Saneco Bygg AB

Otroligt bra organiserat av Igor och otroligt bra genomfört av alla yrkeskategorier!!

Svar från Saneco Bygg AB

Hej Louise Vi har tillsammans lyckats att göra det så fint som det blev Team work :)

Lars-Johan N
Skrev om Saneco Bygg AB

Den anmärkningen är att branschanpassningarna blev betydligt dyrare.

Peter Ö
Skrev om Saneco Bygg AB

Vi renoverade ett stort badrum och var otroligt nöjda med både hur proffsigt det hanterades från början till slut, och inte minst - hur trevliga alla var som kom hem till oss. Det märktes att de var genuint måna om att badrummet skulle bli så bra som möjligt. Sen uppskattade jag också deras tydlighet med kostnader - inga tråkiga överraskningar som man annars kan få vid renoveringar. Varma rekommendationer från oss.

Svar från Saneco Bygg AB

Hej Peter Tack för ditt svar Det har varit ett stort nöje för mig som projektledare att få arbeta med dig. Jag uppskattar verkligen när allt är tydligt och smidigt redan från början – det gör jobbet både roligare och enklare. Tack för ett fint projekt, och hör gärna av dig om du behöver hjälp i framtiden. :) Med vänliga hälsningar, Igor Lenskyi

Mari j
Skrev om Saneco Bygg AB

Saneco var bästa som jag hade jobbat med. De har professionell projektledning, arbete, bemötande. Alltid får svar på våra frågor. Igor är stjärna, super nöjd. De blev klara på 14 dagar med badrummet Vi fick mycket hjälp av Igor Hela familjen är så nöjda med allt som var gjort

Holtsjö K
Skrev om Saneco Bygg AB

Proffsigt bemötande, bra återkoppling och lätt att få tag på dem. Mycket pålitliga.

Svar från Saneco Bygg AB

Hej. Tack för ditt omdöme. Uppskattar verkligen att du hittade tid för att skriva det :) Fin dag Mvh Igor Lenskyi

Helena Ö
Skrev om Saneco Bygg AB

Badrummet blev väldigt fint. Snabb återkoppling på mail. De problem vi stötte på löstes utan diskussion.

Svar från Saneco Bygg AB

Hej Helena Tack för ditt svar. Håller med att inte allt hade gått som det ska, men hojta till om ni behöver hjälp med renovering nästa gång, så vi kämpar ännu mer för att få 5 stjärnor :) Glad Påsk Med vänliga hälsningar Igor Lenskyi

Marelize E
Skrev om Saneco Bygg AB

They were a treat to work with! Easy and smooth process. Thank you

Hi Marelize Thanks for your answer :) Kind regards Igor Lenskyi

Maria R
Skrev om Saneco Bygg AB

Tydlig kommunikation och snabbt åtgärdat problem.

Svar från Saneco Bygg AB

Hej Maria Tusen tack för ditt omdöme och den tiden du la för att skriva det Glad påsk Mvh Igor Lenskyi

Sun M
Skrev om Saneco Bygg AB

Lagat min badrummets rör genom kontakt Trygg-Hansa. Projektledare Igor Lenskyi va lätt ha kontakt med o trevlig. Alla som kom gjort bra jobb. Jag är nöjd!

Melek D
Skrev om Saneco Bygg AB

Allt gick väldigt smidigt från första kontakt till färdigt golv.

Andreas D
Skrev om Saneco Bygg AB

Mycket professionellt och snabbt bemötande från första kontakten

Sara C
Skrev om Saneco Bygg AB

Har ingenting att klaga på utan allt har flutit på smidigt. Trots att hjälpen vi fick inte gällde mig själv utan min far så gick kommunikationen jättebra mellan mig och Saneco.

Maria Therése A
Skrev om Saneco Bygg AB

Pga en vattenskada i badrummet fick jag genom Trygghansa kontakt med Igor på Saneco. Jag fick väldigt tydlig information om processen och tidsplaneringen. Kommunikationen fungerade perfekt med Igor som gav bra tips och råd. Alla hantverkare som var inblandade var jättetrevliga och utförde sina jobb perfekt samt passade avtalade tider. Tidsplaneringen höll och jag är supernöjd med mitt nya badrum. Mina förväntningar uppfylldes till fullo. Jag skulle anlita Igor på Saneco alla dagar i veckan om jag behöver en badrumsrenovering.

Mats L
Skrev om Saneco Bygg AB

Mycket positiv upplevelse i samband med renovering av badrum. Vi fick snabbt en projektledare (Igor Lenskyi) som var en suverän guide genom hela arbetet - koordinerade allt effektivt, snabb och hjälpsam med att besvara frågor, ge råd etc. Genomgående toppbetyg till alla som vi hade att göra med - vvs, el och plattsättare. Kommer absolut ringa Igor och Saneco nästa gång vi skall renovera i villan och rekommenderar alla att göra det samma. Vi kände fullt förtroende genom hela resan och slutresultatet blev suveränt!

Stefan S
Skrev om Saneco Bygg AB

Ordning och reda, kommer på avtalad tid, snyggt jobb och lämnar platsen städad och fin.

Madeleine G
Skrev om Saneco Bygg AB

Vi är mycket nöjda med Saneco bygg och Igor Lenskyi som vi fick rekommenderat genom Trygghansa. Igor Lenskyi var projektledare i vårt försäkringsärende (vattenskadat badrum) och han skötte processen så bra! Alltid tillgänglig för att svara på frågor och för att få råd. Han hjälpte oss genom hela processen vilket kändes tryggt och vi är så nöjda med resultatet. Alla hantverkare har varit trevliga, tillmötesgående, professionella och ordningssamma. Vi kommer att vilja anlita Igor Lenskyi på Saneco bygg igen för andra typer av projekt då det kändes tryggt och säkert.

Fredrik S
Skrev om Saneco Bygg AB

Ett företag med ordning och reda. Arbetet är mycket professionellt utfört. Extra plus till killarna som var mycket trevlig och förstod mina önskemål.

Micaela M
Skrev om Saneco Bygg AB

Renoveringen har har följt tidsplan och killarna har varit hur trevliga som helst! Extra plus i kanten för hur rent de hållit runtomkring under tiden och efteråt. Stort tack!

William U
Skrev om Saneco Bygg AB

Enkla att ha ett göra med, snabb respons och snabbt genomförande, höll ordning och reda :)

Johan L
Skrev om Saneco Bygg AB

Använde oss av Saneco via Trygg Hansa, kommer aldrig göra det misstaget igen! Dålig kommunikation, planering och tog längre tid än vad det borde för de har tagit på sig för mycket jobb. De kom inte när de skulle komma, kunde vara försenade flera timmar utan återkoppling. Även dålig kommunikation och sammanfattning om fakturering. Överlag väldigt besviken på deras arbete, då de även var otrevliga och oförskämda. Kan inte rekommendera.