Sareld Living AB

4 omdömen om Sareld Living AB

Sedan starten hos Reco 2026

Eva L
Skrev om Sareld Living AB

Mycket enkla och smidiga att ha att göra med och gör dessutom mycket snyggt hantverk till rimlig kostnad. Skickliga hantverkare

Svar från Sareld Living AB

Tack för förtroendet att få arbeta med både ert vackra boende ”på landet” och er fina lägenhet i stan!

Emma E
Skrev om Sareld Living AB

Fantastiskt företag. Duktiga, snabba och vänliga byggare. De har även en mycket bra företagsledning!

Svar från Sareld Living AB

Tack för förtroendet Emma! Staffan och du var också bra på att förklara hur ni ville att det skulle bli. Bra dialog.

Ingrid H
Skrev om Sareld Living AB

En snickare med enastående yrkesskicklighetoch en pedagogisk förmåga att förklara varje moment så att vi som kunder känner oss trygga genom hela processen.

Svar från Sareld Living AB

Tack Ingrid, ert hem är nog ett av de vackraste jag vet! Det är en förmån att få återkomma då och då!!

David S
Skrev om Sareld Living AB

Fem stjärnor står för Exceptionell, enligt Recos gradering. Det är ett rimligt och det enda rätta uttrycket för Josef och Sareld Livings leverans. Jag anlitade Sareld Living för en totalrenovering sv en lägenhet. Inte bara valde Josef ut elektriker och rörmokare med noggrannhet och omsorg. Det sätt som arbetet har styrts och organiserats har varit exceptionellt - välorganiserat, med tydlig kommunikation och noggrann uppföljning. Josef och hans hantverkare levererar en enastående kvalitet i alla delar. Från grovt arbete...

Svar från Sareld Living AB

Tack David, ja, det gjorde vi bra... under tidspress för inflyttning.