Mycket bra firma, snabb leverans och trevlig personal, mycket drivna och vill leverera i toppklass.
Sarves Industrigolv & Måleri AB
Välkommen till Sarves Industrigolv & Måleri AB! Vi har gedigen erfarenhet inom industrigolv och måleri. Och efter många år i branschen vet vi vad som funkar och är hållbart i längden. Vi hjälper företag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. Hos oss får du en och samma kontaktperson genom hela projektet, från start till...
11 omdömen om Sarves Industrigolv & Måleri AB
Stort tack för dem fina orden Anders, alltid trevligt att hjälpa er!
Alltid proffsiga och bra bemötande.
Ett proffsigt och positivt bemötande. Arbetet genomfördes på ett sätt som visade på stor yrkesskicklighet. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera företaget!
Trevligt bemötande, god kommunikation och bra utfört arbete inom rimlig tid. Vi är mycket nöjda!
Mycket proffsigt företag, från första kontakt till genomfört arbete.
Tack för dem fina orden Dennis!
Bra bemötande och hjälpsamma. Bra kvalitet på jobbet.
Tack Krister! Det blev riktigt fint.
Snabbt på plats, professionella, effektiva och lämnar ett bra pris. Alltid ett jäkligt trevligt bemötande och löser problemen!
Tack för de fina orden Jesper, vi är glada att ni är nöjda & ser fram emot att hjälpa er igen!
Bra jobb, riktigt trevliga grabbar
Stort tack för det fina omdömet Johan!
Jag känner mig mycket väl bemött och fick ett bra arbete utfört inom önskad tid Det var målningsarbete som gjordes i uterummet och på balkongen.
Sarve Betonggolv och Måleriservice har gjort måleriarbeten på vår villa. Deras bemötande var trevligt och professionellt. Arbetet blev mycket väl utfört, och vi rekommenderar därför denna firma.
Jag blev vänligen bemött med ett mail på att personligt sätt .jag blev lovad att dom skulle komma till våren och det fungerade utmärkt. Jag beställde tvättning av hus o taket och är väldigt nöjd