Saxmek Däck & Bilverkstad

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.6
Få pris & boka Ring 0512-501 85 Dela

Välkommen till Saxmek Däck & Bilverkstad – din Autoexperten Bilverkstad i Nossebro! Vi är din kompletta bilverkstad som erbjuder bilservice, reparationer, däckbyten och felsökning för alla bilar oavsett märke och modell. Vårt team har lång erfarenhet och hjälper dig även med bromsar, AC-service, hjullagerbyte, batteritest, batteribyte...

12 omdömen om Saxmek Däck & Bilverkstad

Björn Lennart Holger W
Skrev om Saxmek Däck & Bilverkstad

Lyhörd och gör alltid det lilla extra

Andreas Alexander L
Skrev om Saxmek Däck & Bilverkstad

Extreme bra och trevlig.......

Svar från Saxmek Däck & Bilverkstad

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Pontus Lars H
Skrev om Saxmek Däck & Bilverkstad

Proffesionellt, bra bemötande, bra pris.

Elsa Margareta S
Skrev om Saxmek Däck & Bilverkstad

Bra bemötande och enkelt att lämna in om man inte har möjlighet själv, bra service och mycket rimliga priser. Dedsutom bra priser på nya däck och däckbyten..

Siv Inga-Lill J
Skrev om Saxmek Däck & Bilverkstad

Lämnade min bil på service och bad han kolla ett oljud i bilen. Han gjorde allt till belåtenhet. Rekommenderar honom.

Svar från Saxmek Däck & Bilverkstad

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Arne Linus Tobias M
Skrev om Saxmek Däck & Bilverkstad

Duktig, förtroendeingivande och trevlig mekaniker!

Svar från Saxmek Däck & Bilverkstad

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Ing-Marie Catharina A
Skrev om Saxmek Däck & Bilverkstad

Ärligt, rakt och ansvarsfullt. Har servat, lagat och bytt ut delar på bilen här i flera år och förvarar/köper däcken här och har alltid varit nöjd. Är tydlig med det som behöver göras på bilen men också det som inte behöver göras eller kan vänta när jag kommer dit och undrar och kanske är orolig (försöker inte utnyttja min okunnighet för att tjäna extrapengar). Nu sist bytte jag bromsskivor och servade innan besiktningen som gick jättebra. Att jag inte sätter femma i betyg beror på att jag tycker "exeptionellt" låter som överdrivet hög förväntning på någon.

Jens Tor S
Skrev om Saxmek Däck & Bilverkstad

Trevligt bemötande och bra priser på arbete och material.

Britte Elisabeth G K
Skrev om Saxmek Däck & Bilverkstad

Bästa. Kunnig, snabb och serviceinriktad. Helt enkel professionell.

Svar från Saxmek Däck & Bilverkstad

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Mvh Autoexperten

Uno Roger Lennart H
Skrev om Saxmek Däck & Bilverkstad

Hade problem med oljeförbrukningen på min V70 D4. Fick snabb hjälp med bilen och allt löste sig på bästa sätt. Rekommenderas!😃

Svar från Saxmek Däck & Bilverkstad

Tack! Så roligt att du uppskattade besöket hos oss. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Emma Angelica E
Skrev om Saxmek Däck & Bilverkstad

Alltid en trevlig upplevelse att besöka saxbergs.

Svar från Saxmek Däck & Bilverkstad

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Mats Olof O
Skrev om Saxmek Däck & Bilverkstad

Bra och snabb reparation. Bilen fick den reparation som krävdes, det var inte så mycket som jag befarade.

Svar från Saxmek Däck & Bilverkstad

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan