Inget att klaga på! Grymt jobbat👍🏼👍🏼!
Scaffolding Projects Sweden AB
Välkommen till Scaffolding Projects Sweden AB! Vi är specialister på fasadställningar och utför ställningsbyggnation för både företag och privatpersoner, med möjlighet till ROT-avdrag. Vårt team har expertkunskaper inom industriställningar och kan hantera även de mest komplexa projekt. Vi förstår vikten av effektivitet och...
13 omdömen om Scaffolding Projects Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2023
Tack Thomas! Ses på nästa projekt!
Bra bemötande och service samt en bra prisnivå .
Härligt Jonas! Vi kämpar på och ser fram emot fortsatt samarbete!
Håller alltid avtalade tider och överenskommelser. Smidigt och väl utförda ställningsarbeten Mvh Johan Tapper Målericentrum AB
Tack Johan! Hoppas vi kan fortsätta framöver också :) Vi värdesätter vår relation starkt!
Överlag var samarbete bra från början till slut. Scaffolding placerade en vaken svensktalande ledande montör på bygget vilket medförde att vi slapp både språkförbistringar och större missförstånd. Tycker vi hade en bra kommunikation utan några frågetecken.
Tack Marcus! Hoppas marknaden kommer igång snart så fler projekt kan utföras tillsammans!
Upplever att Scaffolding levererar snabbt och effektivt och ställer upp snabbt vid ändringar!
Tack för orden Peter, service är något vi försöker eftersträva!
Bemötandet är alltid bra De håller vad de lovar Gör ett bra jobb
Tack Robert! Vi kämpar på precis som ni!
Bra bemötande från kontaktpersonen Ställningsentreprenaden blev vi besvikna på då avsaknaden av engelsk eller svensktalande ledare för killarna inte fanns. Det gick inte att kommunicera- de nickade bara och sedan hade de ändå inte förstått. Våra egna arbetsledare fick vara arbetsledare för ställningskillarna. De började sina dagar inne på sitt huvudkontor vikket gjorde att vi förlorade mycket tid på arbetsplatsen Mycket dubbelfakturering- blev lovade att detta inte "kunde ske" men ändå visade det sig flera gånger att...
Hej Mimmie! Tråkigt såklart men ingen är perfekt. Diskussioner har förts och vi har såklart tagit åt oss av alla punkter även om planeringen från projektets sida inte var helt korrekt. Vi kan tyvärr inte styra hur ni sätter er kalkyl om vi inte kan få vara med i kalkylarbetet. Har ni räknat med för lite så är det inte mycket vi kan göra något åt. Vi tar betalt för våra tjänster som vi anser, och väldigt många fler är väldigt väldigt bra. På återseende!
Leverans och montage av ställning till större projekt i göteborgsområdet. Proffsigt bemötande, snabb leverans, lyhörda och lösningsorienterade.
Tack Kim för dina fina ord! Hoppas vi ses igen =)
Toppen hjälpsamma och Toppen att de är hjälpsamma och trevliga
Tack Lars-Inge! Ser fram emot flera projekt med Dig!
När man har med detta företag att göra, kan man förvänta sig det allra bästa. Jag har aldrig haft något som helst problem vid upphandlingar, tid och utförande enligt överenskommelse, och ett mycket trevligt bemötande, både från chefer och personal. J.O Måleri AB, kan verkligen rekommendera Scaffolding Projects Sweden AB. Vänligen, Jonas Jonas Olsson Måleri I Göteborg AB
Hej Jonas! Tack för de fina orden! Ska hälsa gubbarna / Nicklas
fantastiskt. Tillmötesgåeende. effektiva
Tack Tony för den feedbacken! Vi tackar för uppdraget 🙏
Mycket professionella. Ett seriöst bolag som tar sina kunder på stort allvar. Lätt tillgängliga, lösningsorienterade. Skulle rekommendera.
Tack Patrik! Vi tackar för samtliga uppdrag från Er och ser fram emot fortsatt samarbete.
Vi använder Scaffolding Projects på våra byggprojekt och får alltid den produkt vi vill ha. Snabb och genomtänkt!!
Tack Anders! Vi ser fram emot fler projekt tillsammans / Nicklas