Alla kategorier Postorder Kalmar Kalmar Scand. Design Online AB

Scand. Design Online AB

Amerikavägen 10, 393 56 Kalmar — Visa karta

4.3 i betyg av 3 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 3 kunder tycker om Scand. Design Online AB

 • Hanne L
  Hanne L skrev om Scand. Design Online AB
  Designonline är ett riktigt bra företag och det bästa är det stora utbudet av produkter. Ett genomtänkt sortiment och en bra service.
  Eva
  gillar detta
 • Leon
  Leon skrev om Scand. Design Online AB
  Gillar man inrednings- och designprylar men inte orkar springa runt i tio butiker på stan är Designonline ett alternativ. Denna webbutik är inte alltid billigast, men jag tror inte heller det är meningen. Istället är Designonline ett ställe där du hittar schyssta grejer som du kanske inte hittar någon annanstans, eller som du inte visste fanns. Företaget verkar också vara ett sånt som faktiskt har ett riktigt telefonnummer man kan ringa om man behöver hjälp med något.
  gillar detta
 • Cecilia K
  Cecilia K skrev om Scand. Design Online AB
  Hos detta internetföretaget är det en superbra sevice. Snabba svar på frågor och funderingar, snabba försändelser och aldrig några som helst problem. Det har inte varit några som helst problem att få komma in och hämta sakerna hos dem man beställt heller, för att få slippa betala frakt. Och de som jobbar där är jättegulliga, hjälpsamma och trevliga, och visar en gärna sina varor när man är där så man kan få en inblick i hur de ser ut för framtida köp. Deras tillhåll är ett vackert gammalt funkishus som jag merär gärna skkulle kunna BO i om det var så. Fantastiskt företag!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Amerikavägen 10, 393 56 Kalmar
Kategorier