"På vilket sätt blev du bemött av Selecta Recruitment AB?" Jag blev bemött på ett mycket professionellt, respektfullt och personligt sätt. Dialogen präglades av tydlighet, engagemang och genuint intresse för både uppdragen och min profil. Alain, som leder bolaget, kombinerar ett affärsmässigt fokus med ett mänskligt och transparent förhållningssätt. Det märks att relationer och långsiktighet är viktiga värden i bolaget. "Vilka förväntningar hade ni och hur levde Selecta Recruitment AB upp till dem?" Mina förväntningar var...
Selecta Recruitment AB
Selecta Recruitment är ett bemannings- och rekryteringsföretag grundat med ambitionen att skapa träffsäkra och långsiktiga matchningar mellan företag och talanger. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov på djupet och levererar lösningar som är både effektiva och hållbara över tid. Vi erbjuder rekrytering, bemanning...
12 omdömen om Selecta Recruitment AB
Sedan starten hos Reco 2026
Alain som jag har haft kontakten med är super! Trevlig, lyssnar på ens önskemål och handlägger snabbt. Han uppdaterar en kontinuerligt trotts han inte har ny information, men får en att känna sig trygg! Rekommenderar starkt!
Jag är glad över att jag valde att samarbeta med Selecta Recruitment. Ny som erfaren konsult, kan branschen kännas svår att navigera. Från första samtalet kände jag mig sedd och lyssnad på jämfört med vid andra kontakter – inte bara som socionom, utan som person. Min kontakt, Alain tog sig verkligen tid att förstå vem jag är, vad jag brinner för och vilken typ av uppdrag som skulle passa mig, vilket har gjort stor skillnad för mig. Att arbeta som socionom kan vara krävande och då betyder det mycket att ha en trygg kontakt...
Jag har haft en bra kontakt med Selecta Recruitment AB. De har varit snabba på att svara, hjälpsamma och tillmötesgående i kommunikationen. De hjälpte mig även smidigt med min HLR-kurs. Även om jag ännu inte tagit något uppdrag via dem, har de verkligen försökt hitta passande uppdrag åt mig som sjuksköterska och varit engagerade i att lösa möjligheter som skulle fungera för båda parter. Tyvärr har tider och upplägg inte riktigt passat min situation just nu. Jag upplever dem som professionella, trevliga och seriösa, och jag skulle absolut kunna tänka mig att samarbeta med dem i framtiden.
Engagerad konsultchefer och Proffsigt bemötande från start till mål. Otroligt hjälpsam och försöker alltid möta mina önskemål. Rekommenderar starkt!
Företaget har alltid ett fint bemötande i alla samtal. Professionell hantering lösningsfokuserade och otroligt bra på att följa upp. Rekommenderas starkt. Lisbet
Lyhörd och snabba åtgärder. Tydlig, direkt och bra villkor.
Av alla bemanningsföretag jag har haft kontakt med är det endast Selecta Recruitment som har gett mig all information jag behöver för att känna mig trygg redan från första arbetsdagen. De håller mig kontinuerligt uppdaterad, vilket gör att jag aldrig känner mig bortglömd mellan uppdragen. Bemötandet är otroligt professionellt, respektfullt och varmt. Oavsett vilka frågor jag har får jag alltid tydliga svar – och ofta mer därtill. Det uppskattas enormt, särskilt när man fortfarande är relativt ny i konsultbranschen. Att börja här är utan tvekan ett av de bästa beslut jag har tagit.
Min upplevelse av Selecta Recruitment AB har varit mycket positiv. De har visat ett professionellt och engagerat bemötande genom hela processen. Kommunikation har varit tydlig, snabb och transparent, vilket har skapat trygghet och förtroende. Rekryterarna är lyhörda och måna om att verkligen förstå både kandidaters och företags behov, vilket gör att matchningen känns genomtänkt och kvalitativ. Jag uppskattar särskilt deras personliga engagemang och tillgänglighet – man känner sig sedd och prioriterad. Sammanfattningsvis...
Stort tack för din fina och genomtänkta återkoppling 🙏 Det gläder oss verkligen att du upplevt processen som professionell, tydlig och engagerad. Just transparens, lyhördhet och personlig närvaro är värden vi arbetar aktivt med varje dag – så det betyder mycket att det märks. Tack för förtroendet – vi ser fram emot att fortsätta samarbetet framöver! 🌟
Jag är jätte nöjd med hur jag har blivit bemött, och hur mina önskemål har varit prio när det kommer till att hitta ett uppdrag till mig. Sen måste jag tillägga att Alain har varit helt underbar och verkligen lagt mina behov i fokus och fått mig att känna mig så välkommen då det är min första gång jag kör bemanning. Har rekommenderat så många nära vänner till att söka bemanning hos er då jag har fått en positivt upplevelse.
Stort tack Tamyah för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva detta 🙏 Det betyder verkligen mycket att du kände dig trygg och välkommen, särskilt när det var din första gång inom bemanning. Extra tack också för att du har rekommenderat oss vidare till dina vänner – det är det finaste betyget vi kan få. Vi ser fram emot att fortsätta följa din resa och stötta dig framåt! 🌟
Jättetrevlig och härlig bemanningschef, tänker långsiktigt och för det bästa för konsulten😃 Vid önskemål om specifik uppdrag, gör chefen det bästa för att få uppdraget för konsulten. Rekommenderar starkt! 😃
Tusen tack Zahra för dina fina ord och din rekommendation! Det betyder mycket att du upplever vårt samarbete som långsiktigt och genuint. För oss är det alltid viktigt att du känner dig trygg och nöjd inför varje uppdrag. Stort tack för förtroendet – vi ser fram emot fler samarbeten framöver! 🌟
Vet inte vilken rekrytering det gäller?