Jag har anlitat Serviceförmedlingen Norr AB till flytthjälp och killarna var väldigt trevliga, duktiga och snabba. Dom lyckades pussla och få med alla min grejer i ett lass fast jag hade mycket mer än vad jag själv trodde! 😃 Jag är väldigt nöjd både med kommunikationen inför flytten och jag snabbt svar på mina funderingar och med bemötandet och servicen under själva flytten.

3 omdömen om Serviceförmedlingen Norr AB
Serviceförmedlingen Norr AB
Jag är verkligen jättenöjd med Serviceförmedlingen Norr AB! Från första stund kände jag att jag blev lyssnad på och tagen på allvar. Allt gick smidigt och proffsigt till, och de som jobbade med mitt ärende var både trevliga och hjälpsamma. Det märks att de bryr sig om sina kunder och vill att man ska bli nöjd – och det blev jag verkligen! Stort tack för ett superbra jobb och ett fantastiskt bemötande. Rekommenderas varmt!
Serviceförmedlingen Norr AB
Flyttstädning. Dom kom på avtalad tid. Gjorde ett mycket bra jobb, allt var precis så välstädat som jag själv skulle vilja ha det när jag flyttar in.
Svar från Serviceförmedlingen Norr AB
Hej Peter! Vi tackar för förtroendet och dina fina ord 😊. Vi uppskattar verkligen att ni är nöjda med vår service.