Har i alla pr blivit mycket bra bemött
Servicepunkten i Täby AB
Välkommen till Servicepunkten i Täby AB – din Autoexperten Bilverkstad i Enebyberg! Vi erbjuder professionell bilservice och reparation för alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bland annat felsökning, däckservice, bromsservice, AC-service och byte av hjullager. Vi utför installation av motor- och kupévärmare,...
8 omdömen om Servicepunkten i Täby AB
Har servat och lagat mina bilar här i flera år. Alltid snabb service, kunnig mek och trevligt bemötande! Rekommenderas varmt.
Otroligt trevligt och professionellt bemötande.
Vi fick just hjälp med vår, numera lite äldre, Mini. Krånglig reparation som Servicepunkten i Täby klarade av galant och nu är vår gamla goda vän åter på vägarna. Ett av många bilproblem de har fixat åt oss Genom åren. På Servicepunkten bemöts vi alltid på bästa sätt. Pelle och Jerry är alltid vänliga, tar sig tid och kommunicerar ang arbetet på det bästa sättet. Det finns ingen bättre bilmeck än Servicepunkten i Täby. Tack Pelle och Jerry!
Grym service! Rekommenderas starkt.
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten
Vänligt ärligt uppriktigt bra jobb
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Hos Servicepunkten Täby blir man alltid bra bemött av kunnig och serviceminded personal. Alltid nöjd.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Snabb och väldigt bra service. Trevligt bemötande
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan