Trevlig personal med snabb service, kommer lämna bilen hos er vid nästa problem
Servicepunkten i Täby AB
Välkommen till Servicepunkten i Täby AB – din Autoexperten Bilverkstad i Enebyberg! Vi erbjuder professionell bilservice och reparation för alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bland annat felsökning, däckservice, bromsservice, AC-service och byte av hjullager. Vi utför installation av motor- och kupévärmare,...
93 omdömen om Servicepunkten i Täby AB
Utmärkt kundbemötande och snabb service.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
**Där motorn sjunger** I varje skruv, i varje grepp, precision möter omtanke. Här lyssnar de till bilens hjärta, ger den nytt liv. Din resa är deras uppdrag – trygg, säker, väl omhändertagen.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Mycket bra, lämnar alltid våra bilar de på service
Väldigt trevlig och kunnig personal.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Mycket bra service o kunniga mekar
Serviceanda, bra bemötande och ett väl utfört jobb.
Bra och kunnig service med trevligt bemötande.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
De har en fantastisk service nivå och genomför det beställda arbetet på bästa sätt.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Mycket trevlig och kompetent personal som jag anlitat många gånger. Dessutom ligger verkstaden nära där jag bor.
Servicepunkten har alltid snabb, bra service och de är hjälpsamma!
Superbra bemötande och supertrevlig personal
Mycket bra som vanligt, snabb service
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Trevligt bemötande. Bra kommunikation.. Kan starkt rekommendera.
Kompetent o trevlig personal. Bra service.
Trevlig personal som gör ett bra arbete, återkommer alltid dit! Fick hjälp med handbromsen senast,har mina däck där också!
Mycket bra service och utfört arbete. Rekommenderas starkt
Mycket tillmötesgående, ärlig och hjälpsam personal. Fick svar på alla mina frågor kring bilen och reparation samt byte av däck. Enkelt och snabbt. Kan verkligen rekommendera! Tack!
Snabba, duktiga och tillgängliga - alltid lika nöjd!
Trevligt bemötande och snabbt utförande. Kontrollerar detaljer utan att jag behöver påpeka. Lätt att få tider.
Bra bemötande, snabb och bra service.
Toppen service! Alltid trevliga och har hög servicenivå!
Välbemött av ett bra gäng som alltid har gjort ett bra jobb rekommenderas varmt
Trevligt bemötande och snabb service. Bra att få uppskattad kostnad direkt, det är inte alltid man får.
Som vanligt smidigt att beställa jobb och bra bemötande och som vanligt ett snabbt utförande
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Väldigt bra bemötande, duktiga mekaniker och bra service. Jag rekommenderar Servicepunkten.
Raka puckar, inget krångel. Besöker gärna igen.
Alltid bra och genomtänkt hjälp!
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Trevlig personal och bra service!
Jag sökte för felsökning och service på min Mercedes C 200 D 4MATIC. Jag blev väl bemött och är mycket nöjd med servicen. Mvh Ulrich Hoffmann
Alltid bra service. Skönt med nån som verkligen ser över hela bilen och inte bara det som gäller för just den mil-servicen.
Ofta är saker besvärligt. Och grejer som "någon annan får fixa".
Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.
Har bara gott att säga om verkstaden. Jag blev väl omhändertagen av trevlig personal. Bilen blev servad och rullar nu vidare.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Som vanligt bra service, korta väntetider och konkurrensbara priser.
Hej! Alltid lika proffsiga som alltid. Servicen är grym och man vet att bilen är i trygga händer. Personalen vet vad de gör.
Personligt, bra kommunikation och tryggt
Omtänksamhet, tillgänglighet, kompetens.
Tillmötesgående och kunniga. Jag har fått snabb hjälp när jag behövt, nu senast åtgärder inför efterbesiktning.
Jag har alltid varit nöjd med det arbete Servicepunkten i Täby utför. Känns som de bryr sig om att lösa problemen på ett prisvärt och långsiktigt sätt.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
En riktig bilverkstad! Kan varmt rekommendera de kunniga och trevliga grabbarna på verkstan!
Snabb tidsbokning bra bemötande och trevlig personal
Som vanligt bra och snabb service.
Snabb och korrekt service till ett överkomligt pris. Trevligt bemötande
Snabb och proffsig service. Personlig kontakt direkt med mekanikern, ingen anonym kundservice.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Bra service och trevligt bemötande! Har servat mina bilar där snart i 8-årstid!
Jag fick hjälp med byte av halvljus lampa
Snabba, kunniga, tydliga och vänliga! Aldrig haft en så positiv upplevelse av en bilverkstad.
Alltid proffsigt bemötande. Känns ärligt och inte med ett ständigt behöv av att sälja på en fler reparationer och liknande (som vissa verkstäder).
Jättenöjd! Gjorde en större service
Bra service, ärligt och trevligt bemötande.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.