Servicepunkten i Täby AB

A part of Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9
Call 08-792 13 40 Share

Välkommen till Servicepunkten i Täby AB – din Autoexperten Bilverkstad i Enebyberg! Vi erbjuder professionell bilservice och reparation för alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bland annat felsökning, däckservice, bromsservice, AC-service och byte av hjullager. Vi utför installation av motor- och kupévärmare,...

95 omdömen om Servicepunkten i Täby AB

Robert N
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Bra och snabb service mycket nöjd

Svar från Servicepunkten i Täby AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Eva-Pia Kri H
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Bra, snabb och vänlig service! Jag återvänder gärna!

Mikael Andreas N
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Trevlig personal med snabb service, kommer lämna bilen hos er vid nästa problem

Niklas Per F
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Utmärkt kundbemötande och snabb service.

Svar från Servicepunkten i Täby AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Per-Arne J
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

**Där motorn sjunger** I varje skruv, i varje grepp, precision möter omtanke. Här lyssnar de till bilens hjärta, ger den nytt liv. Din resa är deras uppdrag – trygg, säker, väl omhändertagen.​​​​​​​​​​​​​​​​

Eva Kristina V
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Mycket bra, lämnar alltid våra bilar de på service

Elfirman I Sthlm A
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Väldigt trevlig och kunnig personal.

Svar från Servicepunkten i Täby AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Frida Gabriella B
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Mycket bra service o kunniga mekar

Kjell Curt Henning L
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Serviceanda, bra bemötande och ett väl utfört jobb.

Johan Olov R
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Bra och kunnig service med trevligt bemötande.

Svar från Servicepunkten i Täby AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Aina Marianne S
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

De har en fantastisk service nivå och genomför det beställda arbetet på bästa sätt.

Carl-olof B
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Mycket trevlig och kompetent personal som jag anlitat många gånger. Dessutom ligger verkstaden nära där jag bor.

Anna Ulrika T
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Servicepunkten har alltid snabb, bra service och de är hjälpsamma!

Maud Kristina Elisab A
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Superbra bemötande och supertrevlig personal

Anna Matild E
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Mycket bra som vanligt, snabb service

Svar från Servicepunkten i Täby AB

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Hans-göran Bengt K
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Trevligt bemötande. Bra kommunikation.. Kan starkt rekommendera.

Eva Margareta S
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Kompetent o trevlig personal. Bra service.

Gunnel Elsa Kristina H
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Trevlig personal som gör ett bra arbete, återkommer alltid dit! Fick hjälp med handbromsen senast,har mina däck där också!

Jeanette Dolores B
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Mycket bra service och utfört arbete. Rekommenderas starkt

Anita Lillemor K
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Mycket tillmötesgående, ärlig och hjälpsam personal. Fick svar på alla mina frågor kring bilen och reparation samt byte av däck. Enkelt och snabbt. Kan verkligen rekommendera! Tack!

Annika L
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Snabba, duktiga och tillgängliga - alltid lika nöjd!

Inga Ul V
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Trevligt bemötande och snabbt utförande. Kontrollerar detaljer utan att jag behöver påpeka. Lätt att få tider.

Karin Marie B
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Bra bemötande, snabb och bra service.

Efva Linnea G
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Toppen service! Alltid trevliga och har hög servicenivå!

Nils B
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Välbemött av ett bra gäng som alltid har gjort ett bra jobb rekommenderas varmt

Per Gustav L
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Trevligt bemötande och snabb service. Bra att få uppskattad kostnad direkt, det är inte alltid man får.

Ulf B
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Som vanligt smidigt att beställa jobb och bra bemötande och som vanligt ett snabbt utförande

Svar från Servicepunkten i Täby AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Johanna Eva Maria V
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Väldigt bra bemötande, duktiga mekaniker och bra service. Jag rekommenderar Servicepunkten.

Bo Sivert G
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Raka puckar, inget krångel. Besöker gärna igen.

Fulmarus Bilar A
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Alltid bra och genomtänkt hjälp!

Joni Tapio S
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Trevlig personal och bra service!

Ulrich Joakim H
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Jag sökte för felsökning och service på min Mercedes C 200 D 4MATIC. Jag blev väl bemött och är mycket nöjd med servicen. Mvh Ulrich Hoffmann

Oskar Carl Bertil E
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Alltid bra service. Skönt med nån som verkligen ser över hela bilen och inte bara det som gäller för just den mil-servicen.

Erik Gustaf L
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Ofta är saker besvärligt. Och grejer som "någon annan får fixa".

Svar från Servicepunkten i Täby AB

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Ulla Birgitta A
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Har bara gott att säga om verkstaden. Jag blev väl omhändertagen av trevlig personal. Bilen blev servad och rullar nu vidare.

Tony W
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Som vanligt bra service, korta väntetider och konkurrensbara priser.

Emma Maria M
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Hej! Alltid lika proffsiga som alltid. Servicen är grym och man vet att bilen är i trygga händer. Personalen vet vad de gör.

Emma Maria M och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Erik Mats Hjalmar Jose E
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Personligt, bra kommunikation och tryggt

Peder S

Omtänksamhet, tillgänglighet, kompetens.

Anna Birgitta L
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Tillmötesgående och kunniga. Jag har fått snabb hjälp när jag behövt, nu senast åtgärder inför efterbesiktning.

Petra S
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Jag har alltid varit nöjd med det arbete Servicepunkten i Täby utför. Känns som de bryr sig om att lösa problemen på ett prisvärt och långsiktigt sätt.

Johan G
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

En riktig bilverkstad! Kan varmt rekommendera de kunniga och trevliga grabbarna på verkstan!

Håkan Lennart E
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Snabb tidsbokning bra bemötande och trevlig personal

Anders J
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Som vanligt bra och snabb service.

Irene H
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Snabb och korrekt service till ett överkomligt pris. Trevligt bemötande

Lennart S
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Snabb och proffsig service. Personlig kontakt direkt med mekanikern, ingen anonym kundservice.

Eija Inkeri E
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Bra service och trevligt bemötande! Har servat mina bilar där snart i 8-årstid!

Ulla Catarina K
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Jag fick hjälp med byte av halvljus lampa

Per Martin W
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Snabba, kunniga, tydliga och vänliga! Aldrig haft en så positiv upplevelse av en bilverkstad.

Karl Johan Henrik S
Wrote about Servicepunkten i Täby AB

Alltid proffsigt bemötande. Känns ärligt och inte med ett ständigt behöv av att sälja på en fler reparationer och liknande (som vissa verkstäder).