Snabb leverans som kom i utlovad tid. Bakaxel till berlingo
shipmanbildelar.se
330 omdömen om shipmanbildelar.se
Sedan starten hos Reco 2020
Bra service. Fick fel lager ifrån början men det skulle ordnas
Skit enkelt på allt sätt. Att personalen tog sin tid för att hjälp till är bäst 👏👏
Bra bemötande vid första kontakten med bolaget Bensin röret som jag beställde kom i tid enligt överenskommelse Bra jobbat
Bra information om produkten som jag köpte. Leveransen blev försenad men det berodde up UPS och inte Shipman. Bra bemötande, snabb respons tillbaka på email korrespondens ang den försenade leveransen. Och de hjälpte till med dialogen med UPS. Mycket bra service! Skulle inte tveka att handla från dem igen.
Lätt att byta snabb leverans
Hej! Jag är väldigt nöjd med servicen. Skulle köpa en drivaxel, det visade sig att den jag hade valt som jag trodde var rätt inte skulle fungera med min bil. Så de ringde upp mig och förklarade vänligt läget och hänvisade mig till en annan firma som hade delen som jag skulle ha, samt att det fanns i det andra bolagets lager. Detta var jag mycket tacksam över. Snälla och bra!
Mycket snabb o bra service allt perfekt kan rekomderas
Jag har skruvat som proffs i över 40 år jag blev bemöt precis som jag förväntade mig proffsigt det jag inte kände till om mitt fordon förklarade shipmans "säljare" på ett proffsigt sätt så att jag kunde beställa rätt reservdelar från början mvh Ronny
Mycket trevligt bemötande,bra service snabb leverans.
Köpte en drivaxel som blev fel . Det löstes sig jätte smidigt . En stor eloge till chipman bildelar. Rekomenderar dom till vänner och bekanta.
Hej, det som var fantastiskt var att det fanns någon som svarade i telefonen när jag ringde, och det är inte vanligt i dag, och han visste vad han pratade om och hjälpte mig att få rätt del, en framvagns balk till Dodge Caliber. Snabb leverans av balken. Mvh Anders Palm.
Snabb leverans av delar till en VW Golf 4
Beställde kompressor på söndag fick den på tisdag fantastiskt
Smidigt att beställa, snabb leverans.
Bra att dom kontaktade mig för att kolla att allt passar👍
Trevlig personal på kundservice.
Riktigt bra, kunniga och trevliga, snabb leverans av reservdelen jag behövde, kommer att handla av er igen om behov finns 👍
bra proffsigt bemötande,köpt förr bakvagnsbrygga,nu framvagnsbalk, hamnarlacka och hålrumsspruta balken den kom målad svart,men med hamnarlack bli det tjockare när man pensla
Fantastiskt proffsigt bemötande och ett unikt tålamod hade Johan alla de gånger vi hade kontakt via telefon. Enkelt att beställa.
Klockren service. Jag fick luftkompressorn till en BMW F11 levererad hem till mig på mindre än 18 timmar och den fungerar som den ska göra. Stort tack till Johan på Shipman Bildelar.
Smidigt, snabbt och kunniga. Ringde efter min beställning då jag trodde jag beställt rätt men de jämförde mot orginal och ändrade utan extra kostnad! Rekommenderas varmt, Mattias med Xc90
Snabb leverans och rimligt pris. Jag är helnöjd.
Ett företag som höll löfte och lätt att få tag på rätt personal.
Rätt reservdel till bra pris, samt supersnabb leverans 👌🏻
Snabb leverans Har inte hunnit kika på delen ännu
Snabbt och professionellt. De tog kontakt efter beställning och dubbelkollade så att axeln skulle passa bilen
Har inte fått min vara. Försökt att få kontakt med dem flera ggr men ingen återkoppling sker. Så starkt avråd att handla här
Hej, Tyvärr har den produkt du beställt blivit försenad från leverantör. Detta ligger utanför vår kontroll och det verkar som att denna info inte har nått dig vilket vi beklagar! Vi kommer att kontakta dig för att reda ut detta på bästa möjliga sätt.
Snabb leverans! Bra produkter!
Trevlig personal. Och snabb leverans. Proffsigt företag rekommenderas varmt.
Snabb och effektiv service. Bra kundtjänst!
BRA ATT JAG KUNDE RINGA OCH PRATA MED EN FYSISK PERSON. JO JAG FICK MINA DELAR FORT. JAG KÖPTE EN BAKAXEL
Bra bemötande i telefon, blixtsnabb leverans bra förpackning
Snabb leverans och lätt att handla
Lätt å hitta rätt prylar . Bra leverans till dörren .
Paket kom helskinnat men det är fan att man ska vara hemma två dagar från jobbet för att ni ska komma ut med ett paket och få en signatur på saker och ting när jag säger till chauffören när han ringer mig att han kan lägga grejerna runt husknuten så duger inte det häller köpte en framvagnsbalk för 1600kr så kostar det 4000kr i tappad lön för o ta emot mina delar kom på ett bättre system typ… postombud
Hej! Tråkig upplevelse du fick. Vi levererar dock inte paket - det är ett transportföretag som gör. Det brukar fungera bra i 99% av fallen, även att lämna när man inte är hemma. Vissa kunder adresserar sin leverans till arbetsplatsen för att det är enklare. Postombud fungerar inte med denna typ av produkter - PostNord vill inte köra dem då de är otympliga och kan skada andra kollin. Om transportföretaget klantat sig med din leverans beklagar vi det och vi kommer att ge dig en rabatt i efterhand som lite plåster på såren.
Det funkade bra när jag beställde har inget att klaga på
Köpte bakaxel till våran Toyota. Levererades till dörren på ca 23 timmar! Mycket nöjd med Shipman Bildelar.
Mycket snabbt leverans kan inte bli bättre
Enklare & fortare än så här går det inte att få, Gjorde beställning efter 9 timmar så hade jag bakaxeln på min gård!///SvennE
Jättebra snabb leverans 😃👍👍
Mycket bra bemötande och service inriktad personal
God kommunikasjon og rask leveranse
Bra service och snabb leverans. De håller måttet helt enkelt. Det är första gången jag handlar hos de och jag blev förvånad när jag fick min vara hemlevererad redan nästa dag.
Mycket bra, trevlig personal, snabb leverans
Bra produkter, prisvärt, bra kundbemötande
Bra sida att beställa på , enkelt att förstå. Bra och snabb leverans.. även pratat med kundtjänst och blev mycket bra bemötande av denna person. Mvh Jonas
Snabb leverans och bra prisbild.
Bra kundservice, trevliga i telefon, hjälpsamma
Blev lite fel i leveransen men det ordnades snabbt på ett bra sätt!! Lätt att komma i kontakt med företaget, det är viktigt för mig!