shipmanbildelar.se

472 omdömen om shipmanbildelar.se

Sedan starten hos Reco 2020

Axel D
Skrev om shipmanbildelar.se

Det var lätt att hitta rätt del. Ordern gick vidare snabbt, men tyvärr funkade leveransen inta som tänkt. Jag fick inte ens ett meddelande. Efter helgen kom bakaxeln och nu sitter den under bilen. Den verkar vara hårdare i fjädrarna. Fick kompensation för sen leverans, verkligen toppen

Jussi H

Snabb leverans, bra grejer. Rekommenderar

Even K
Skrev om shipmanbildelar.se

Flott gjennomført handel. Kjapp og presis kundeservice og kjapp leveranse. Vil kjøpe igjen fra disse! Takk

Adham A
Skrev om shipmanbildelar.se

Balkan var bra men det finns en bossning det är inte finns

Lars H
Skrev om shipmanbildelar.se

Shipman är otroligt bra att beställa från. Snabba svar på frågor. Snabb orderhantering. Snabb service trots inkompetent fraktfirma. Bakaxeln till min peugeot var över förväntan. Proffsig renovering . Helt nöjd rekommenderar Shipman varmt.

Jan H

Utmärkt snabb.leverans jättebra exeptionellt

Lillemor C
Skrev om shipmanbildelar.se

Köpte en bakaxel balk till en Hyundai i30. Fick ett utmärkt bemötande av kunnig personal.

Tea O
Skrev om shipmanbildelar.se

Trevligt bemötade, hjälpsam personal. Serviceminded. För chassidelar rekommenderas shipmanbildelar.

Peter R
Skrev om shipmanbildelar.se

Blixtsnabb leverans och rätt delar!

Rickard S
Skrev om shipmanbildelar.se

Mycket trevliga och tillmötesgående!

Kjell L
Skrev om shipmanbildelar.se

Nöjd med hantering av beställning tillika frakt, även om det tog några dagar å va lite dyrt. Men allt fungerat och det viktigast.

Sargon G
Skrev om shipmanbildelar.se

Snabb service och leverans med bra produkt som värd priset, jag rekommendera starkt

Joakim K
Skrev om shipmanbildelar.se

Bra priser..snabb leverans..inte sista gången jag handlar där..

Henrik E
Skrev om shipmanbildelar.se

Kikade i deras webshop och hittade en artikel jag behövde till min bil . Stod att den fanns i lager , la en beställning och får Mail dagen efter att delen inte finns i lager och att det är i bästa fall 3 veckors leveranstid .

Svar från shipmanbildelar.se

Beklagar att din order inte kunde expedieras i tid. Ibland hinner den sista av en artikel säljas efter lagd order och då kan det ta lite tid att få hem nytt. Vi har i de flesta fall mycket snabb leverans och jobbar hårt för att alltid ha en hög servicenivå. Hoppas att de löste sig med dina delar och välkommen åter!

Robert V
Skrev om shipmanbildelar.se

Kanon bra service,bland de bästa jag vart med om

Anton N
Skrev om shipmanbildelar.se

Snabb leverans, bra produkter!

Björn A
Skrev om shipmanbildelar.se

Smidigt och snabb leverans till rätt pris

Timo K

Oj vilken service. Vänlig bemötande.👍👍👍

Egon A
Skrev om shipmanbildelar.se

Mycket trevlig och kunnig personal.

Leif P
Skrev om shipmanbildelar.se

Bra beställning, mycket snabb leverans. Varan ej monterad ännu. Får återkomma om den.

Carsten L
Skrev om shipmanbildelar.se

Bra jobbat, det blev rätt del och det tog två dagar att få leverans

Owe J
Skrev om shipmanbildelar.se

Mycket bra, kontaktade mig på eget iniativ och berättade om tillgång/levtid och sedan också om jag som de såg bodde i området istället ville komma och hämta istället för att betala för leverans. Omtänksamt. Förutom det var delarna helt korrekta

Rikard K
Skrev om shipmanbildelar.se

Hade blivit full pott om dom anlitar fraktbolag som kan klara av sina leveranser

Svar från shipmanbildelar.se

Ja, en vecka Nacka till Linköping är inte acceptabelt. Normalt går det över natten. Tyvärr är det ibland något som går snett med transporten, men som tur är inte ofta. Det är även så att den typ av otympliga tunga produkter vi skickar inte tas emot av många transportörer. Vi ordnar lite efterhandskompensation till dig.

Niklas G
Skrev om shipmanbildelar.se

Snabb leverans och rätt kvalitet.

Neven S
Skrev om shipmanbildelar.se

Snabb leverans, bra pris och rätt artikel.

Peter P
Skrev om shipmanbildelar.se

Delen höll den förväntade kvalitet och leveransen gick snabbt och smidigt

Lars S
Skrev om shipmanbildelar.se

Delarna kom snabbt och passade bra! Suveränt! Tack!

Lars H
Skrev om shipmanbildelar.se

Hej, första gången jag köpt delar från shipman, en renoverad bakaxel till Renault. Renoveringen verkar proffsigt gjord på en rostfri stomme som blivit blästrad och grundmålad med nya bussningar. Ej monterad ännu . Enda minus var några smärre transport skador som ett stukat fästöra men inte värre än att jag kan fixa själv. Förstår att det är svårt att emballera ett sådant föremål på ett säkert sätt. I stort sett är jag nöjd med mitt köp. Lars

Göran O
Skrev om shipmanbildelar.se

Blev först förvånad över att hitta en renoverad bakaxel till en 24 år gammal bil som inte fanns på auktoriserade bilskrotare som reservdel. När jag fann reservdelen efter sedvanlig "googling" visade det sig vara korrekt bakaxel. Änne mer glad blev jag efter att jag fann ett telefonnummer att ringa till där dessutom svarade en person som förtjänstfullt svarade på mina frågor. Frågorna var enbart av karaktären att få bekräftelse att bakaxeln skulle passa den bil det gällde. det var ingen tvekan från personen son jag pratade...

Daniel F
Skrev om shipmanbildelar.se

Väldigt smidigt och fantastisk kundservice.

Olof G
Skrev om shipmanbildelar.se

Snabbaste leverans jag fått någon gång när jag beställt på nätet. Axeln var perfekt, är nu monterad och klar.

Boel N
Skrev om shipmanbildelar.se

Beställningen gick jättesmidigt men tyvärr passade inte det befintliga tanklocket till tankröret jag köpte.

Jorge R
Skrev om shipmanbildelar.se

Seriöst! Lätt att kontakta, snabb leverans, och bra kvalitet på reservdelar.

Anders H
Skrev om shipmanbildelar.se

Trevligt bemötande, bra service och schyssta.

Pierre L
Skrev om shipmanbildelar.se

Bra service snabb leverans vid beställning

Gunbritt H
Skrev om shipmanbildelar.se

Det är första gången som vi handlat hos Er. fick bra memötande med er på telefon. Och delen passade och är på plats nu.

Jari L
Skrev om shipmanbildelar.se

Hamnade på shipmanbildelar genom sökning av bildelar till min bil och de hade precis vad jag behövde.. Snabb leverans så bara positivt.

Lenka A
Skrev om shipmanbildelar.se

Snabb leverans! Trevlig servis.

Anita H
Skrev om shipmanbildelar.se

Hej! Köpte en bakaxel till en Golf-99, passade utmärkt,snabb leverans. Bara +++++++

Eddy B
Skrev om shipmanbildelar.se

Allt var till full belåtenhet.

Anton L

Perfekt service. Snabb kontakt. Snabb leverans. 10/10

Anneli E
Skrev om shipmanbildelar.se

Köpte bakaxel till bil,en golf,har bara positivt att säga om företaget,bra leverans,välpaketerat!Nu ska den monteras ...

Lars L
Skrev om shipmanbildelar.se

Flott service og god fagkunnskap om varene gjør at man får riktig del snabbt levert

Lars K
Skrev om shipmanbildelar.se

snabb leverans till ett bra pris

Daniel L
Skrev om shipmanbildelar.se

Vänligt bemötande, snabba svar Delarna passade perfekt

Toivo M
Skrev om shipmanbildelar.se

Trevlig personal ock snabb leverans 😎

Knut A
Skrev om shipmanbildelar.se

Snabb leverans och rätt bildelar

Jörgen P
Skrev om shipmanbildelar.se

Snabb o bra leverans med bra grejer 👍

Ekerö A
Skrev om shipmanbildelar.se

Bra info och trevligt bemötande

Marcus Z
Skrev om shipmanbildelar.se

Mycket bra upplevelse. Trevliga killar som driver denna shop