Alla kategorier Dator Örebro Örebro Aspholmen Örebro

Aspholmen Örebro

Prologgatan 2, 703 70 Örebro — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
 
Hemelektronikkedja med lägre priser och bättre service. Köp hemelektronik billigt direkt på nätet eller i något av våra varuhus. Köp TV, DVD, digitalkameror, mobiltelefoner, datorer, vitvaror mm billigt hos oss.

Läs vad 1 kund tycker om Aspholmen Örebro

 • Hanna A
  Hanna A skrev om Aspholmen Örebro
  Skulle köpa en telefonladdare och fick hjälp 2 GÅNGER med att hitta rätt, men båda gångerna var det FEL. Första gången var det endast ett litet fel då det är en liten (nu ovanlig) usb uttag. Fick liknande första gången men andra gången då det var 3 personal som hjälpte mig fick jag med mig en laddare med ett uttag för 2 små uttag (vad den heter?), hur kan man se så fel?
  Samt att jag var tvungen att FÖRSVARA MIG i mitt byte när de hade gett mig fel laddare för att jag hade öppnat förpackningen. Detta hände i ÖREBRO ASPHOLMEN SIBA.
  LITA därför INTE på SERVICE du får i denna affär, trippelkolla att de har rätt innan du lämnar affären med din vara!!!!!!!!!!!!!
  Var även tvungen att betala 50 kr extra andra gången för den laddaren samt att jag fick betala massor med bensin för att åka dit 4 enkelresor utan att få syftet utfört. Samt en laddare jag inte har möjlighet att än en gång åka och lämna tillbaka då de ligger avsides och ej tillgång till fordon längre.

  Gick till Teliaaffären istället! Där fixade de det rätt på första försöket!!!!!!

  Fick betala 250 kr + 4 bilresors bensin för ingenting mer än jobbigheter! Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier