Uppsala

Fyrisparksvägen 1, 752 67 Uppsala — Visa karta

2.0 i betyg av av 2 omdömen
 
Hemelektronikkedja med lägre priser och bättre service. Köp hemelektronik billigt direkt på nätet eller i något av våra varuhus. Köp TV, DVD, digitalkameror, mobiltelefoner, datorer, vitvaror mm billigt hos oss.

Läs vad 2 kunder tycker om Uppsala

 • 2014-03-07

  Spontant omdöme
  Gun B skrev om Uppsala
  Ville köpa Nokia Lumia.
  Frågade när nyaste modellen skulle komma ut. Expediten hade igen aning, kunde ta länge. Köpte den äldre modellen.
  Såg skylten att man kunde få bonus om man var medlem. Frågade om vi kunde bli medlemar, svar ok. Poängterade att vi inte ville ha någon form av kredit, vill bara betala kontant på plats.
  Skrev på ett avtal, ur vilket det framgick att jag beviljats en kredit... jaha... ja..
  Fick ett preliminärt medlemskort att ta till kassan så att bonus kunde noteras redan vid detta köp.

  Kassörskan meddelade att vi inte kunde få bonus eftersom vi inte ville köpa på kredit... (??!!) Ok, då. Då ville jag inte heller ha något medlemskap. Haha... det gick ju inte att stoppa längre.

  Efter kontakt med Siba fick jag veta att det är Resurs Bank jag måste kontakta för att få bort medlemskapet. Suck... Försökte ringa Resurs Bank, kom inte fram. Skrev e-post, men dom tar inte bort medlemskap på basen av e-post. Måste ringa... FAAAN...! Skrev till både Siba och Resurs än en gång och var väldigt förbannad.

  Nu sitter jag här med mitt jä...a medlemskap. Som jag inte vill ha och med en j-vla kredit jag inte vill ha.

  Inte nog med detta!!! När jag kom hem och loggade in på datorn så fanns ett meddelande från Nokia där det stod att den nya telefonen nu fanns hos återförsäljarna, även hos SIBA i Stenhagen.... vilket säljaren alltså inte hade en aning om...
  Jag skyller inte på säljaren, detta är ett ledningsproblem.
  För min del:
  ALDRIG Siba
  ALDRIG Resurs Bank Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Hot Help
  4.9 / 5 i betyg — 47 omdömen
  Badge2020
  "En vän i nöden- Så fort jag får problem och ringer HotHelp så får jag svar per omgående, samt proffsig hjälp då jag själv är ganska okunnig"
 • 2009-03-20

  Spontant omdöme
  Jonatan W skrev om Uppsala
  Uppsalas bästa ställe för införskaffning av hemelektronik. Trevlig personal som säljer saker på kredit till packade kunder...nej seriöst dom är trevliga, dom borde bara läsa på vad dom jobbar med. Faktum är att ingen i den samlade personalkåren har någon som helst aning om vad det är dom säljer. Dock är dom som sagt trevliga och de ger bra service när dom väl fattat att man inte är där för att titta på skottkärrereparationskit. Bra sortimet och dåligt läge ger en lagom jäst och svennig känsla...najs! Läs mer
  gillar detta
Kategorier