Uppsala

Uppsala

Ring 031-721 11 00 www.siba.se
Omdömen totalt
2
Snittbetyg
2.0

Om företaget

Hemelektronikkedja med lägre priser och bättre service. Köp hemelektronik billigt direkt på nätet eller i något av våra varuhus. Köp TV, DVD, digitalkameror, mobiltelefoner, datorer, vitvaror mm billigt hos oss.

Skriv ett omdöme

2 omdömen om Uppsala

Visar 2 omdömen med 2.0 i snittbetyg
Gun B
Skrev om Uppsala

Ville köpa Nokia Lumia. Frågade när nyaste modellen skulle komma ut. Expediten hade igen aning, kunde ta länge. Köpte den äldre modellen. Såg skylten att man kunde få bonus om man var medlem. Frågade om vi kunde bli medlemar, svar ok. Poängterade att vi inte ville ha någon form av kredit, vill bara betala kontant på plats. Skrev på ett avtal, ur vilket det framgick att jag beviljats en kredit... jaha... ja.. Fick ett preliminärt medlemskort att ta till kassan så att bonus kunde noteras redan vid detta köp. Kassörskan... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
Hot Help
4.8/5 i betyg av 598 omdömen 4.8 av 598 omdömen
BadgeSixYears

Snabb service och kunnig personal.

Jonatan W
Skrev om Uppsala

Uppsalas bästa ställe för införskaffning av hemelektronik. Trevlig personal som säljer saker på kredit till packade kunder...nej seriöst dom är trevliga, dom borde bara läsa på vad dom jobbar med. Faktum är att ingen i den samlade personalkåren har någon som helst aning om vad det är dom säljer. Dock är dom som sagt trevliga och de ger bra service när dom väl fattat att man inte är där för att titta på skottkärrereparationskit. Bra sortimet och dåligt läge ger en lagom jäst och svennig känsla...najs!

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen