Varje gång jag kontaktat Sikö och frågat om något, har jag fått svar. Bemötandet har alltid varit gott och man har hjälpt mig tjänstvilligt. Jag har köpt byråer, speglar. Jag är nöjd med varorna och de har sin plats hos mig.
Sikö Auktioner Kristianstad
107 omdömen om Sikö Auktioner Kristianstad
Sedan starten hos Reco 2026
Ibland är dock sakbeskrivningarna lite för dåliga. I övrigt ok
Sikö har en bra hemsida som jag upplevt alltid fungerar. Bra information om villkor, tider etc. Enkelt att betala och hämta det man köpt, bra personal när man vill fråga. Enda som skulle kunna bli bättre är att det ibland är lite snålt med bilder från olika vinklar och lite mer detaljerade beskrivningar på objekten, storlek/höjd etc.
Bra bemötande. Trevlig personal. Inget att klaga på alls. Bara positivt att säga.
Bra överlag. Beskrivning och bilder är kanske inte alltid top notch. Förstår att det är svårt med lagerhållning av vunna auktioner men det är inte alltid helt lätt att ta sig till era lokaler i tid när man ska hämta grejer. Har man något litet är det inte så praktiskt eller miljövänligt att man måste köra och hämta det. Hade varit bra med lite längre liggtid.
Sikö och medarbetare är snabba och korrekta!
Trevliga och hjälpsamma. Kunde lätt gå och titta runt i lokalen på de olika föremålen utan att känna sig bevakad. Mitt senaste inköp var en spegel som en kvinnlig medarbetare hjälpte mig att få in i bilen. Bra parkeringar. Hemsidan är tydlig och man kan göra sina egna önskemål hur ofta man vill få meddelanden, både genom sms och mail. Toppen!
Jag skulle gärna se lite fler bilder på auktionerna med keramik och porslin och då gärna undersidan på sakerna. I övrigt tycker jag det är mycket bra.
För kort avhämtningstid när man vunnit.. Då kna har lagt ner är det en bit att köra o planera in.
Alltid trevliga o hjälpsamma i Kristianstad där jag handlar
Smidig process med inlämning och uthämtning.
För lite beskrivningar i objekttexterna
Bra hemsida och lätt att hämta vunnit bud, (Kristianstad)
Fint mottagande vid inlämning och hämtning.
En bra auktonsite, bra bemötande av personal , tydlig hemsida. Rekommenderas.
Personalen är trevlig och hjälpsam vid utlämning. Kompetensen vid inlämning och objektsbeskrivning har utrymme för förbättringar. Bilder saknas ofta på skador och s.k. oläsliga signaturer är ofta fotograferade med för dålig upplösning för att kunna tydas korrekt. Nätauktioner måste kunna presenteras på ett sådant sätt att jag kan ta rätt beslut utan att ta mig till själva auktionshallen. Transportkostnader mellan ställena verkar sakna någon form av regelverk. Känns helt godtyckligt.
Väldigt nöjd med allt förutom svårt med öppettiderna som gärna hade fått vara lite generösare.
Vänligt bemötande, kunniga och hjälpsamma medarbetare. Korrekt!
Bra och intressant vad som finns inför den kommande auktionen
Bra , men vill ha fler bilder och mått på föremålen i auktionerna.
Bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@!!!@!!!!!!!!!
Alltid trevligt bemött i Kristianstad. Något som kan bli bättre är tex(för de som inte själv alltid kan komma o kontrollera föremålen, utan handlar på nätet) Bilden på lampor ska tas så man ser hur sladdarna ser ut! Om de behöver dras om, är gammal kontakt osv. Detta kan också nämnas i annons!!
Jag blev bra och trevligt bemött. Sikö levde upp till mina förväntningar. Jag köper mest verktyg och prydnadssaker. Det har funkat bra. Skulle det vara något som blir fel så går det att lösa på ett bra sätt.
Hej. Jag tycker det är roligt att titta på alla intressanta föremål. Man kan bli lite nostalgisk och bli påmind om saker som man kanske hade som liten. Förutom det så kan man fynda bra saker som får ett nytt liv hos en ny ägare. Lite beröm till era bilder som visar föremålet från olika vinklar det är bra.
De skulle ha bättre beskrivningar av objekten
Trevlig personal som alltid hälsar när man kommer. Att varorna motsvarar beskrivningen Köper en hel del glas å hittills har jag varit nöjd med allt jag köpt
Alltid hjälpsam och trevlig personal
Har köpt många olika varor från Sikö och allt har varit efter förväntan
OK,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Trevligt bemötande när man kommer ,som återkommande kund sen 20 år hejar alla i personalen på en igenkännande Servicen är bra och tillmötesgående Uppstår några problem löser vi det i samförstånd Hjälper gärna till när det är tunga föremål som ska lastas Mvh Roger
Jag tycker att oftast så lever föremålen upp till förväntningarna. Nöjd!
Fungerar bra. Lätt att hämta ut och det fungerar bra även om varan är i Malmö. Kommer fort till Kristianstad.
Sikö Kristianstad som vi har fem mil till Dåliga beskrivningar, objekt kan vara sönder Svarar inte på mail ibland Konstiga ihopsättningar av objekten, saker som inte alls harmonierar sätts ihop Elektriskt och maskinellt provas inte, kan inte vara så svårt att sätta i en kontakt eller prova att starta en maskin
Ordning och reda. Bra bemötande
Det är Smidigt och bra affär med Sikö auktioner. Bra mötande och snabb avhämtning.
Alltid bra skött. Lite svårt att göra fynd, men det beror ju på att många letar där. Fått sålt en del til ok priser.
Väldigt bra, jag tittade bara in och hämtade ut det jag vunnit. Precis som det ska vara.
Personalen i Kristianstad är verkligen toppen!! Jag skulle önska att det redan på första bilden/samlingssidan av varorna fanns angivet t ex K eller M så man vet var det finns att hämta/förhandstitta på. Jag är inte intresserad av att betala frakt eller köra 10 mil för att hämta eller bara titta på. Alltså slippa behöva gå in på artikeln för att se var den finns någonstans, utan bara snabbt scrolla vidare i auktionsutbudet.
Min upplevelse är enbart positiv. Det enda negativa är att det inte är öppet på helgerna alls. Jag har lite svårt att få ihop det med hämtningar ibland när man jobbar länge på vardagar.
Handlat mycket åhus glashyttans glas. Mycket bra. Personalen är alltid väldigt vänliga och trevliga
Kunniga, hjälpsamma, smidiga. Trevligt bemötande.
Ok cccccccccccxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Enkel auktionssajt med bra grejor
Alltid spännande o kul! Trevliga o smidiga bemötande av personalen.
Det kommer underlätta om ni skriver lite extra om hemelektronik verkligen fungerar eller ej.
Trevligt bemötande och svarar alltid på mail och frågor. Tar inte ut böter om man inte har möjlighet att hämta i tid.
Bästa auktion i Skåne Blekinge bara positivt
Alltid ett bra bemötande och smidiga när man behöver hjälp. Handlar gärna via Sikö har varit kund i drygt ett år. Har gjort fler än hundra köp.
Det funkar bra! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helt ok!! Enda önskningen är öppettid på förmiddagen, iaf någon dag i veckan.