Bemötande: alltid ett vänligt bemötande o hjälpsamma Förväntningar helt ok Inköp av konst Jag rekommenderar ofta Sikö Auktioner Ksd Transport föremål Sikö Malmö - Ksd mycket bra pris Funderingar/Förbättring Parkering Kan vara svårt med parkeringar, på vilket sätt skulle man kunna förbättra detta Kanske skyltar ”kundparkerig” upplever parkeringen rörigt/ oorganiserat Markerade p-platser Beskrivning Beskrivning av föremål kunde ibland vara lite mer utförliga tex mattor slitage fransar mm Allt för kort beskrivning……..
Sikö Auktioner Kristianstad
Internetauktioner dygnet runt hela året! Hos Sikö Auktioner möts tradition och tillgänglighet i en modern auktionsvärld med rötterna i Skåne. Som ett väletablerat auktionshus hjälper vi både privatpersoner och företag att sälja och köpa allt från unika inredningsdetaljer till praktiska verkstadsföremål. Oavsett om du letar efter...
232 omdömen om Sikö Auktioner Kristianstad
Sedan starten hos Reco 2026
Alltid trevliga och hjälpsamma. Kunden i fokus.
Det har gått bra med reklamation på felaktiga varor. Personalen är alltid trevlig och tillmötesgående. Saknar dock möjligheten att fördröja avhämtning av varor pga sjukdom eller resor utan att betala straffavgift.
Bra hemsida, lätt att buda på sakerna, lätt att betala och lätt att hämta sina varor.
Bra auktionshus, med trevligt bemötande. Dock kan beskrivningar ibland vara väl kortfattade, så att det blir svårt att först faktiskt skick på föremålen.
Bra service och bemötande , Stor andel av köpesumman går till olika avgifter, säljare o köparen avgifter ska alltså adderas
Alltid enkelt och bra att handla hos Sikö!
Trevlig auktion fina saker bra bemötande
Smidigt och bra så jag kommer att fortsätta handla där.
Bra bemötande. Lätt att lägga bud. Inga konstigheter
Enkelt att buda på auktioner. Snabbt och smidigt när man hämtar ut sina föremål.
Dagliga Auktioner. Bra spridning av objek. Trevlig personal. Bra lokal överskådligt. Bra bilder på objekten.
Älskar att saker någon inte vill ha hittar nytt hem till någon som gillar.
Kunnig och serviceinriktad personal i bra lokaler som ligger strategiskt placerad.
Trevligt bemötande. Köpte en lampa som levererades till Kristianstad från Malmö. Fin lampa som behandlas väl o fint packad!
Serviceinriktade, trevligt bemötande. Önskar att man skulle beskriva föremålen lite bättre i text.
mycket bra å vänliga ordning å reda
Jag gillar sikö skarpt. Jätte roligt sätt att handla beg prylar. Det ända jag verkligen inte gillar är att tiden ökar om man lägger bud sent och att man inte kan titta eller hämta på helg men jag kan såklart oxå förstå varför så tummen upp för sikö
Bra bemött, helt ok. Proffsigt allting. Både köpt o sålt.
Mycket gott kundbemötande. Lättillgängligt i anslutning till butiken.
Ett fantastiskt auktionsställe. Bra utbud och en mycket bemötande och trevlig personal. Tack!
Jag och min sambo har sedan drygt tio år handlat ett flertal gånger hos Sikö Auktioner i Kristianstad. Det påbörjades vid den tid då jag och min sambo flyttade till Åhus från Halland där vi då hade bott i ett tjugotal år. Vid samma tid var våra båda barn vuxna och hade flyttat till eget boende. Vid flytten tog vi med oss det mesta av bohaget men sålde och gav bort det som inte passade i vårt nya hem. Flytten från ett mindre 30-tals, tvåvånings funkishus till ett 70-tals enplanshus med inredd, varm källare gav större ytor,...
Lätt och smidigt att handla/ hämta. Trevlig personal
En roligt aktion med försäljning varje kväll. Unikt. Lagom tid på de saker som ligger ute. Lätt att hämta och lämna in. Mycket nöjd och hittar alltid något att köpa 🙂
Enkel hantering, tydliga instruktioner , trevlig personal
Smidigt med uthämtning av saker!
Ett kanon ställe för vardagliga grejer och kuriosa men även för värdesaker. Auktionerna är tydliga och smidiga. Beskrivningar av varor är över 90%. Man har möjlighet att kolla utbudet i verkligheten i utställningshallen. Personalen för utlämning är trevlig och hjälpsam. Jag har i senaste ca tio år köpt porslin, smycke, möbler, mattor, etc. Känner mig stammis.
Bra nätauktion med blandat utbud
Bra utbud. Alltid bra bemötande av personalen.
Bra. Men lite lång tid mellan klubbslag o utbetalning. Ca 1 mån är alldeles för länge.
Trevlig personal, bra bemötande. Hade gärna haft tillgång till fler bilder på objekten då man bor långt bort och inte kan åka till auktionshallen innan man lägger bud. Bra att man kan få respit med att hämta ut auktionsgods då man bor långt från Kristianstad.
Bra och relevanta beskrivningar av objekten. Vänligt bemötande
Jag har lämnat in till försäljning. Det ser ut att ha gått bra. Ännu ingen redovisning, men den brukar komma. Allt bra så långt.
Kontakten med sikö är för det mesta via sms så ingen direkt personlig kontakt så trots mycket sms så är bemötandet korrekt Jag tycker som har ca 18 mil till Kristianstad för kort lagringstid för uthämtning av mitt köp ,tycker minst 2 veckor
Jag upplever att den personal som visar varor till försäljning och lämnar ut varor som jag köpt alltid är tillmötesgående och vänliga.Högsta betyg!!👍 Det som drar ner mitt betyg är en händelse för snart 4 år sedan. Hade lämnat in bl a flertal s. k. äkta mattor till försäljning. Dessa lades ut och såldes. Jag fick ej någon ersättning och började då ifrågasätta. Efter ett tag uppdagades felet, mina mattor hade ej registrerats på mitt kundkonto! Inte ok! Upprörd pratade jag med den man som är ansvarig. Jo, det hade blivit fel...
Bemötandet är bra. Trevliga. Dåliga beskrivningar av föremål. Kunde skriva lite mer om varan. Köpt ljus lyckta och Lisa Larsson figur. Gick enkelt.
Fina fyndmöjligheter, effektiv auktionfirma! Keep gåing!! Mvh/ Valentin H. Sjöbo
Brett utbud, enkelt att besöka, lätt att buda med en välfungerande app.
Alldeles utmärkt.Lätt att handla hämta grejor inga problem.
Roligt ställe att handla på. Trevlig personal.
Bra bemötande Inga större förväntningar, fick det jag önskade, till ett bra pris Blandade varor, ingen specifik vara, försöka hitta det jag vill ha, till ett bra pris.
Jag tycker det funkar bra på Sikö i Kristianstad. Enkelt och lätt Jag köper lite med jämna mellanrum när jag hittar något som passar
Ordning och reda.... Frakt priserna är lite märkliga... Objekt beskrivningarna är lite knappa....
De allra flesta är trevliga när man kommer dit. Blev riktigt, riktigt illa bemött en gång av en mörk tjej som fotograferade föremål, samt en äldre herre. Så otrevliga när jag ville lämna in en fin tomte. Var inte där på ett bra tag efter det. Övriga tycker jag är trevliga och hjälpsamma. Tycker dock det är mycket avdrag, om man lämnar in något, men så är det väl i den branschen. Ibland är ni kräsna när man vill lämna in. Köpte tre lådor med CD skivor och ville bara ha ett par stycken i lådorna, 3stycken dansbandsskivor,...
Har mycket fint och god service 👍
Serviceminded personal som är hjälpsamma och löser ev problem. Har både köpt och sålt på Sikö och det har varit en positiv upplevelse.
Mycket trevlig personal och allt flyter på när man e där och hämtar saker.
Trevlig personal. Lätt att hitta
Denna gång endast kontroll före ett ev bud. Köpt flera gånger. Ok. Inlämning lite mer komplicerat för bokning.
Godkänt både vid köp och försäljning av föremål. Kontantfritt ogillas, speciellt då de verkar vara stolta över det. Krångligt att lämna in föremål då man först ska skicka foto på mall innan man får komma in med det. En viss "snobbism" och stöddighet bland personalen har både jag och andra lagt märke till under senare tid. En bekant till mig har även sagt att personalen har varit lätt hånfulla och nedlåtande mot honom. Dylik "Bukowskis-mentalitet" undanbedes.