Sjömarkens Isolering AB

Sjömarkens Isolering AB

www.sjomarkens.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Sjömarkens Isolering AB är en marknadsledande lösullsinstallatör med över 40 års erfarenhet av isolering! För oss är inget uppdrag för stort eller för litet, och vi arbetar med allt från storskaliga nyproduktioner till mindre tilläggsisoleringar. Vi isolerar med lösull vilket är det mest effektiva sättet att isolera väggar,...

177 omdömen om Sjömarkens Isolering AB

Sedan starten hos Reco 2024

Harry Larssons Bygg Falkenberg Ab

Mycket bra Johan är lätt att jobba med Kjell må

Thomas K
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Snabba och effektiva. Lätta att få kontakt med.

Bradon Bygg Ab
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Jag är jättenöjd med servisen.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej, Stort tack för erat fina omdöme! Vad härligt att höra att ni är nöjda med servicen. Det betyder mycket för oss! Önskar er alla en fortsatt härlig sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Jan L
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Trevlig personal som gör ett bra jobb.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Jan, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det värmer att höra att du är nöjd med både vår personal och det arbete vi utfört. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Lars P
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Snabba och professionella. Snabb offert och bra info när dom tänkte genomföra arbetet. MVH lasse

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Lasse, Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både vårt bemötande, den snabba offerten och informationen inför arbetet. Det uppskattar vi verkligen! Önskar dig en fin vecka och sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Henrik Svensson Väst Ab
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Alltid bra och snabb återkoppling på frågor och pris. Utförs alltid efter inbokad tid med bra kommunikation. Ingen tvekan om att det är Sjömarken som isolerar våra projekt! Henrik

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Henrik, Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att ni väljer att återkomma till oss projekt efter projekt. Vi uppskattar verkligen ert förtroende och ser fram emot att fortsätta samarbeta med er! Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Mikael K
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Bra kontakt och välgjort arbete.👍👍👍👍

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Mikael, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både kontakten och det utförda arbetet. Tack för ditt förtroende! Önskar dig en härlig sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Magnus Och Davids Bygg Ab
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Snabba och bra utfört Killarna sköter sig själva

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej, Stort tack för att ni tar er tiden att lämna ett omdöme och extra tack för de fina orden. Vi är glada att ni återkommande väljer oss som leverantör till era olika projekt. Önskar er alla en fortsatt fin sommar ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Kvarnby Byggnadsplåt Ab
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Proffsig personal. Snabba killar!

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej, Tack så mycket för erat fina omdöme! Härligt att höra att ni är nöjd med både vår personal och det snabba arbetet. Önskar er alla en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Ben K
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Väldigt hjälpsam, professionell och kommunikativ när det kom till både inspektion hemma och förbättringsförslag. Arbetet då utfördes snabbt och smidigt, och det blev tydligt bättre inomhusklimat. Blev också bra kommunikation i efterhand när vi hade frågor om fakturering. Tack!

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Ben, Stort tack för ditt fina och utförliga omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med oss både före och efter utfört arbete. Extra roligt att höra att ni redan märkt en förbättring av inomhusklimatet. Önskar dig en fortsatt fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Nordiska Göteborg Byggentreprenad Ab

Stabil kontakt och en återkommande leverantör för vår del.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej, Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att ni känner ett sådant förtroende för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa er även framöver! Önskar er en fortsatt härlig sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Rickardsson Bygg Ab
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Punktliga med bra resultat och snabb återkoppling vid förfrågan

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej, Tack så mycket för erat fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att ni uppskattade våran kontakt och utförande. Önskar er en fortsatt fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Stefan S
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Allt flöt på som planerat. Väldigt nöjda med vår isolering av vind.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Stefan, Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att allt gick enligt plan och att ni är nöjda med er vindsisolering. Önskar er en fortsatt fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Jimmy H
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Fick ett mycket trevligt och professionellt bemötande när jag kontaktade Sjömarkens för offert på att isolera taket på vårt garage/kontor. Efter vi tackat ja till offerten agerade Sjömarkens mycket snabbt och effektivt, och vi fick jobbet utfört mycket snabbare än vi förväntat oss. Kort sagt en mycket bra upplevelse!

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Jimmy, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med hela processen, från första kontakt och offert till det färdiga arbetet. Extra roligt att vi kunde överträffa era förväntningar med en snabb leverans. Önskar er en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Bengt A
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Snabbt, bra och proffsiga hantverkare. Såg problemen och löste det på bästa sätt.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Bengt, Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både arbetet och våra hantverkare. Det gläder oss att vi kunde hitta en bra lösning på de utmaningar som dök upp. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Ingmarie H
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Jag har gjort tilläggsisolering och mögelsanering på vinden. Träffade Richard Björklund som gav ett förtroende för att göra detta. Två jättetrevliga killar som fixade till på vinden. Jag är jättenöjd.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Ing-Marie, Stort tack för ditt fina omdöme! Det värmer att höra att du är så nöjd med både rådgivningen från Richard och arbetet som våra montörer utförde. Jag kommer självklart att vidarebefordra dina fina ord till Richard. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Karin P
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Trevligt bemötande och väl utfört arbete 8av de två hantverkare som kom och mögelsanerade samt tilläggsisolerade vinden i mitt hus.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Karin, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både bemötandet och arbetet som våra hantverkare utförde vid mögelsaneringen och tilläggsisoleringen. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Arne B
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Vad gäller isoleringen på vinden kan jag inte fackmässigt bedöma. Däremot har trappstegen i trappan upp till andra våningen och vinden fått fula gångmärken vilket måste åtgärdas med mattvätt. I övrigt nlrv det nödbändigt med totalstädning av huset i övrigt på grund av att isoleringsmaterislet dammar i betydande grad. Det städjobbet var mycket omfattande! Personalen som utförde arbetet var i övrigt trevliga. Arne Berghamn Arne.berghamn@telia.com

Roger J
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Sjömarkens tekniker arbetade snabbt och kunnigt. De kunde också rätta till en felaktig försäljning av en person som sålde in uppdrag till Sjömarken. Det var positivt. Kontakten fick jag av försäljare som bara ville sälja. Det var inte positivt MVH Roger

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Roger, Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Det betyder mycket att höra att våra tekniker upplevdes som både kunniga och lösningsorienterade, och att de kunde hjälpa till att reda ut situationen på ett bra sätt. Samtidigt är det tråkigt att den första kontakten inte gav dig rätt känsla. Vi vill att hela upplevelsen med oss ska kännas trygg och professionell från början till slut. Vi tar med oss din feedback internt och uppskattar att du är ärlig med både det positiva och det som kan bli...

Roberth J

Bra utfört arbete Trevlig personal

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Roberth, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det värmer att höra att du är nöjd med både arbetet och vårt bemötande. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Johan R
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Bra planerat och genomfört. Häll de tider som bestämts.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Johan, Stort tack för ditt fina omdöme! Det känns roligt att höra att du är nöjd med både planeringen och genomförandet, och att vi höll de tider vi kommit överens om. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Christoffer D
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Överlag bra men jag är besviken på säljaren som lovade att vara behjälplig även efter isolering var på plats. Jag ringde honom vid flera tillfällen men han hörde inte av sig. Dålig stil.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Christoffer, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme om oss. Vi är glada att du överlag har upplevt kontakten med oss som bra. Jag beklagar att kontakten efter installation inte varit som du önskat. Du får gärna maila mig på kontakt@sjomarkens.se så ser jag till att du får den hjälpen du önskar från oss 😊 Önskar dig en fortsatt fin tisdag! Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Raymond P
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Mycket bra jobbat kom på avtalad tid klart på den tiden som var lovats

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Raymond, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med arbetet och att vi höll både avtalad tid och den utlovade tidsplanen. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Håkan W
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Jag gillar inte att bli trakasserad med enkäter. Kan ni skänka pengar till Hjärtebarnsfonden?

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej, Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din synpunkt. Vi beklagar att du upplevde våra enkätutskick på det sättet, det är självklart inte vår avsikt. Vi hoppas att du trots det var nöjd med utförandet från oss. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Ann-Christin M
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Trevliga, snabb och noggranna.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Ann-Christin, Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du upplevde oss som trevliga, snabba och noggranna. Det uppskattar vi verkligen! Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Johan L
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Va mycket proffsiga och gjorde jobbet på ett önskvärt sätt.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Johan, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du upplevde vårt arbete som professionellt och att resultatet motsvarade dina förväntningar. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Rigmor F
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Mycket bra både personal och utförande

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Rigmor, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både vår personal och det utförda arbetet. Tack för ditt förtroende! Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Olle A
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Bra och trevligt bemötande. Ska bli spännande att se hur mycket energi det sparar till nästa vinter. Vindsisolering och landgång.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Olle, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och arbetet. Vi hoppas att du kommer att märka en skillnad när kylan kommer i vinter. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Simon M
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Nöjda med isoleringen samt bemötandet 👍🏻

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Simon, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Så härligt att höra att ni är nöjda med både isoleringen och bemötandet. Det uppskattar vi verkligen! Önskar er en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Jonas A
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Jättenöjd. Bra utfört. Rekommenderas.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Jonas, Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med arbetet och att du vill rekommendera oss vidare. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Dan Axel N
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

trevlig personal . Att arbetet utfördes efter beställning. Sanering o tilläggsisolering

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Dan, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det värmer att höra att du är nöjd med både vårt bemötande och att arbetet med sanering och tilläggsisolering utfördes enligt dina förväntningar. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Thomas Å
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Trevligt bemötande vid bokningen. Erfaren och trevlig personal som utförde jobbet precis vid avtalad tid. De förberedde också träpluggar av min parkettstav.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Thomas, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med både bemötandet och arbetet. Extra roligt att höra att du uppskattade att våra montörer tog sig tid att ordna träpluggarna, det lilla extra gör stor skillnad! Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Kjell A
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Fint bemötande från Richard Björklund från Sjömarken första gången vi träffads. var uppe på vinden och kollade hur det såg ut ,vinden var fin men isoleringen var tunn. Vi bestämde oss att tilläggisolera. Richard berättade hur det skulle bli på vinden efter kompletteringen av tilläggsisoleringen. Har bara positiva saker att säga om Sjömarkens Isolering . MVH Kjell

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Kjell, Stort tack för ditt fina omdöme! Det värmer att höra att du är nöjd med både rådgivningen och hela processen från start till mål. Jag kommer självklart att vidarebefordra dina fina ord till Richard, jag vet att han kommer att uppskatta dem. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Kent G
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Proffsig behandling av mitt vindsutrymme.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Kent, Stort tack för ditt fina omdöme! Det värmer att höra att du är nöjd med arbetet på din vind. Tack för att du valde Sjömarkens! Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Jan-Inge O
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Saklig och ärlig säljare. Leverans och utförande på utlovad tid. Om det skulle vara något så är det att man inte gjorde sargen mot taklucka i full höjd?

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Jan-Inge, Stort tack för ditt fina omdöme! Det känns extra roligt att höra att du uppskattade både bemötandet, utförandet och att vi höll det vi lovade. Tack också för din synpunkt om sargen vid takluckan. Hör gärna av dig till oss på kontakt@sjomarkens.se så tittar vi närmare på det tillsammans. Du når oss också på telefonnummer 0771-33 21 00 ifall du föredrar att ta kontakten via telefon. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Berndt S
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Kort så kom de på rätt tid och gjorde ett perfekt jobb tillsammans med ett gott uppträdande

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Berndt, Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både arbetet och bemötandet. Det uppskattar vi verkligen! Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Anders G
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Mkt professiinellt från möte till genomförande.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Anders, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde hela processen som professionell, från första mötet till det färdiga arbetet. Tack för ditt förtroende! Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Kerstin M
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Trevliga människor att ha att göra med

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Kerstin, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det värmer att höra att du upplevde oss som trevliga att ha att göra med. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Önskar dig en härlig sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Kristina R
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Jag upplevde företaget seriöst och pålitligt!

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Kristina, Stort tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att du upplevde oss som ett seriöst och pålitligt företag. Tack för att du valde Sjömarkens! Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Gösta R

Isolering av vind Proffsigt utfört arbete Bra kontakt med ledningen

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Gösta, Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både arbetet och kontakten med oss genom hela processen. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Theodor S
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Fin översikt och information. Isoleringen ca. 2 timmar. Uppföljning ca. 2 månader och det ser bra ut.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej, Stort tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss verkligen att du är nöjd med både informationen, arbetet och uppföljningen. Härligt att höra att allt såg bra ut även vid återbesöket. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Charlotte J

Kommer m på rätt tid. Snyggt jobb - snabbt fixat. Rent och snyggt efter arbetet

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Charlotte, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete och att du uppskattade att vi höll tiden, arbetade effektivt och lämnade rent och snyggt efter oss. Önskar dig en fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Stefan A
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Sjömarken gjorde ett kanonjobb hos mej Rent städat och fint när dom lämnade och klarade sig helt själva

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Stefan, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete. Härligt att allt lämnades rent och snyggt och att arbetet flöt på smidigt. Tack för ditt förtroende och ha en riktigt fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Roy B
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Upplevde de som gjorde jobbet (2 olika gäng, en för utsugning av gammalt lösull och en flr påfyllnad av det nya) som både proffsiga och trevliga som dessutom fixade lite utöver för att det skulle fungera.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Roy, Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd och att du upplevde båda våra team som både proffsiga och trevliga. Extra kul att de kunde hjälpa till med det lilla extra också! Vi önskar dig en riktigt fin sommar! ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Anna-Karin V
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Trevligt bemötande proffsig personal och hantverkare. Bra med efterbesiktning

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Anna-Karin, Stort tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme och för dina fina ord om mina kollegor. Det värmer! Önskar dig en fin kväll och en härlig sommar ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Bengt B

Bra.................................

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Bengt, Stort tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme. Vi önskar dig en fin dag och en härlig sommar ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Jonathan S
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Bra och proffsigt bemötande från första till sista dagen. Arbetet genomfördes snabbt ordentligt.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Jonathan, Stort tack för din fina recension, det är både glädjande och värmande att höra att du uppfattat oss på ett så positivt sätt. Stort tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension. Vi önskar dig en fin tisdag och en härlig sommar ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Rune Sören N
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Bra service och väldigt trevlig personal

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Rune, Tack för att du lämnat ett omdöme om oss, det värmer! Önskar dig en härlig sommar☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Håkan S
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Bra information innan vi bestämde oss snabbt ock bra utförande trevligt bemötande

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Håkan, Tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension. Det värmer att höra att du har en positiv bild av oss och vårat utförande. Önskar dig en fin tisdag och en härlig sommar ☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarkens

Tommy C
Skrev om Sjömarkens Isolering AB

Allt utfördes snabbt och bra på bestämd datum. Inget att klaga på även om det kostade mer än jag räknat med.

Svar från Sjömarkens Isolering AB

Hej Tommy, Tack för att du tar dig tiden att lämna en recension till oss. Härligt att höra att arbetet kunde utföras enligt plan och att du är nöjd med resultatet. Vi har förståelse för att investeringen ibland kan bli större än man först tänkt sig, och vi uppskattar att du ändå upplever att arbetet motsvarade dina förväntningar. Önskar dig en fin sommar☀️ Vänliga hälsningar, Mathilda Sjömarken