Det är lätt att få tag på säljaren, ringer upp om han sitter i annat samtal. Han bokar snabbt en tid för att kolla på jobbet. Snabbt därefter kommer arbetslaget och utför jobbet, till stor belåtenhet. Trevlig och snabb personal. Topp tio !!!
Sjömarkens Isolering AB
Sjömarkens Isolering AB är en marknadsledande lösullsinstallatör med över 40 års erfarenhet av isolering! För oss är inget uppdrag för stort eller för litet, och vi arbetar med allt från storskaliga nyproduktioner till mindre tilläggsisoleringar. Vi isolerar med lösull vilket är det mest effektiva sättet att isolera väggar,...
28 omdömen om Sjömarkens Isolering AB
Sedan starten hos Reco 2024
blev vänligt och proffsigt bemött och överenskomna åtgärder blev snabbt utfförda.
Mycket bra och smidig kontakt. Genomförandet gjordes i rätt tid och väldigt professionellt. Väldigt nöjd med allt!
Bra bemötelse och proffsig installation!
Väldigt sammarbets villiga, Kom när ni sagt att ni skulle komma, Uppdraget snabbt utfört,
Väldigt bra bemötande, snabb koll på objektet Snabbt att få tid till jobbet. Köpt lösull och bara positivt Fortsätt vad ni gör så blir allt bara kanon😁
Trevligt och sakligt bemötande,kunnig och trevlig personal Bra utförd arbete
Antar att det är bra, men blev lovad en dekal eller skylt att dom hade gjort en insats. Den finns inte!
Hej Kennet tack för ditt omdöme, Det stämmer 100% att man ska få en dekal att sätta upp där vi har isolerat och det brukar vi alltid sätta upp. Så i detta fallet måste det tyvärr ha missats. Eftersom jag här på Reco inte kan se vem du är (mer än till förnamn) så skulle jag önska att du mailar till johan.lind@sjomarkens.se med info och din adress, namn och telefonnummer så ska jag personligen se till att vi skickar ut en dekal. MVH // Johan Lind VD
Fantastisk hjälpsamma o lösningsorienterade på ”kontoret” snabba, trevliga o ordningssamma på fältet.
Helt fantastiska och kommer att ta hjälp bara av de i fortsättningen!
tycker det var väldig snabb och smidig installation.
Lämnade fast pris. Gjorde jobbet enligt förväntan.
Kom på utlovad tid, trevlig personal, gjorde ett bra jobb.
Valde cellulosa isolering eftersom vi använt det tidigare. Känns väldigt lätt att värma huset nu. Nöjd med jobbet. Tack
Säljarens var mycket trevlig och kunnig. Han hjälpte oss att välja rätt produkt till vårt projekt med att lösa brandkrav och önskad isolering. Vi isolerade huset och garaget på samma dag. Värt varje krona för att slippa isolera för hand i flera dagar. Istället var det klart på några timmar och helt skarvfri isolering. Planeringsmässigt var de hjälpsamma med att det gick att flytta leveransdatum enligt önskemål. Killarna som utförde jobbet var trevliga och lämnade både hus och garage rent och snyggt. Kommer inte att isolera för hand i framtiden om vi bygger mer.
Sjukt trevlig personal, kunniga! Kunde förklara hur dom ville ha samtliga reglar när jag totalrenoverade fasad/insida
Har bara gott att säga om sjömarken. Ringde och fick snabb respons med offert och leverans och bra bemötande och ett bra jobb utfört. Hälsningar KG
Alltid Rekommenderas!! Mycket hjälpsamma personal,
På ett positivt viss. Att kostnader ska gå ner Fick komma tillbaka då ett avluftningsrör hade blivit täkt av isolering fick till läggisolering vinden
Jag blev väldigt trevligt bemött, och blev väldigt glad över tömningen av vinden då jag var nyopererad i handen. Det var tilläggsisolering jag köpte, men det är fortfarande så varmt så jag kan inte bedöma hur effektivt det är, men jag är jättenöjd.
Profesionellt, bra service och kommunikation. Trevlig bemötande.
Allt är bra inget att anmärka .
Isoleringen gick fort och blev bra. Trevligt bemötande från er.
grabbarna gjorde ett bra arbete..Jag tyckte att ni var lite dyra annars var allt bra.
Hello, Har arbetat med Sjömarkens sedan 2006, då tillsammans med T.Larsson donsö Byggservice Ab. Finns inget att säga, duktiga pöjkar!
Snyggt och väl utfört arbete. Höll lovad tidsplan
Allt fungerade. trevligt bemötande. rätt tid och tiil överenskommet pris.
Helt fantastiska! Dem höll tiderna, rimliga priser, gjorde ett fantastiskt jobb och dessutom ringde dem för att följa upp efter dem var färdiga! Vi har dessutom sänkt vår förbrukning med över 3000 kilowatt timmar på ett år! Rekommenderas verkligen! Verkligen ett kanonföretag!