Sjöström Konsult AB

Sjöström Konsult AB

www.sjostroms.nu
5.0

Sjöströms är ett etablerat entreprenadföretag med fokus på Stockholm och Uppsala, där företaget erbjuder professionella tjänster inom byggentreprenad, markarbeten, teknisk service. Med lång erfarenhet, hög kompetens och ett starkt kvalitetsfokus hjälper Sjöströms både företag, bostadsrättsföreningar, kommuner och privatpersoner...

3 omdömen om Sjöström Konsult AB

Sedan starten hos Reco 2026

Ann-marie S
Skrev om Sjöström Konsult AB

Jag anlitade Sjöström Konsult AB för att bygga ett garage/förråd från Lövånger. Projektet är ännu inte färdigställt, men hittills är jag mycket nöjd. Arbetet utförs på ett professionellt sätt och kommunikationen har fungerat bra genom hela processen. Han känns trygg, kunnig och noggrann i det han gör, vilket ger ett stort förtroende. Jag ser fram emot det färdiga resultatet och kan redan nu rekommendera Sjöström Konsult AB utifrån min upplevelse så här långt.

Svar från Sjöström Konsult AB

Stort tack för de fina orden Ann-Marie och för det stora förtroendet! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med kommunikationen, vårt arbetssätt och att du känner dig trygg med oss. Vi lägger stort fokus på noggrannhet och kvalitet, särskilt när vi bygger gedigna projekt som ett garage från Lövångersbygg. Nu ser vi till att hålla samma höga standard hela vägen i mål så att du blir minst lika nöjd med det slutgiltiga resultatet! Stort tack igen för förtroendet! Varma hälsningar, Magnus Sjöström Konsult AB

Lars S
Skrev om Sjöström Konsult AB

Kunnig, svarar snabbt. Lätt att "bolla" idéer med.

Svar från Sjöström Konsult AB

Stort tack för det fina omdömet Lars ! Kul att höra att du uppskattar snabba svar och vårt samarbete kring idéerna. Det betyder mycket för mig. Tack för förtroendet! Hälsningar,Magnus

Xrr A
Skrev om Sjöström Konsult AB

Magnus är alltid proffsig och gör ett bra jobb. Han är en multibegåvning som både kan snickra, måla och mycket annat så man slipper ta in olika kompetenser för ett lite större jobb. Är det något han inte gör själv så har han ett bra nätverk av duktiga hantverkare. Det bästa är att om Magnus säger att han skall komma klockan åtta så står han där klockan 07:55 vilket är ovanligt i branschen.

Svar från Sjöström Konsult AB

Stort tack för de otroligt fina orden Niclas! Det gläder mig verkligen att du är nöjd med arbetet och att min punktlighet och bredd uppskattas. För mig är det jätteviktigt att mina kunder känner sig trygga genom hela projektet, så din feedback betyder mycket. Tack för förtroendet, och tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp med något i framtiden!Varma hälsningar,Magnus