Lätt att hitta på nätet och att söka efter det just jag behöver. Snabb leverans och allt i bra skick.
Skadedjursbutiken.se
Välkommen till Skadedjursbutiken! Vi startade våren 2017 i Helsingborg och erbjuder effektiva lösningar mot skadedjur. Vi kombinerar avancerade produkter, som elektriska musfällor, med traditionella metoder för att bekämpa ohyra. Med kvalitativa produkter för både hem och trädgård, är vi ditt vapen mot skadedjur. Vi strävar...
4590 omdömen om Skadedjursbutiken.se
Sedan starten hos Reco 2023
Köpte rostfritt musnät , har inte använt det än men känns robust och starkt. Levererades snabbt och bra i postlådan
Snabb leverans. Bra kvalitet på produkten.
Enkelt att handla och snabb leverans. Köpte kostymgalgar i röd ceder och blev väldigt nöjd med dessa, fina och prisvärda.
Vi beställde en råttfälla valt baserat på jämförelse på Google. Den kom till utlämningsstället utan avisering och höll på att bli returnerad till Skadedjursbutiken. Men vi fick det vi ville ha och mer har jag inte att tillägga.
Beställde tre malfällor till ok pris. Snabb leverans. Jag är nöjd
Snabbt lätt och billigt och utan krångel
Skickades snabbt och bra produkter!
Bra urval. Lätt att hitta det man behöver. Lätt att göra beställning och betala. Snabb leverans.
Fick absolut hjälp med vad jag behövde. 5 av 5 stjärnor MVH
Snabb och bra leverans. Varan fungerade perfekt
funkar inte så bra på flugägg i soporna
Bra att ni har lavendel oljan i 30 ml. Det som kan ändras tyckte att det var lång tid till att man fick varan.
Produkt enligt beskrivning o snabb leverans
Snabb leverans, det gillar jag
Snabb beställning.Första gången jag beställde därifrån och kommer göra det igen om det blir så.
Funkar inte , bluff o båg . Köp inte
Hej Alexander, Tack för att du delar din upplevelse. Det var tråkigt att höra att produkten inte fungerade som du förväntade dig. Vi vill självklart att våra kunder ska bli nöjda, och därför har vi alltid vår 100 % Nöjd-kund-garanti. Hör gärna av dig till oss på info@skadedjursbutiken.se så ska vi självklart hjälpa dig vidare – antingen genom att felsöka produkten, skicka en ersättningsprodukt eller hitta en annan lösning som fungerar bättre för dig. Vi ser fram emot att lösa detta tillsammans med dig. Vänliga hälsningar Daniel Skadedjursbutiken.se
Bra produkt . Kom väldigt snabbt
Snabb och bra behandling av beställd produkt. Jag är mycket nöjd 😄
Mjölbaggefällan är värdelös. Men ni är väl OK.
Hej Lars, Tack för att du delar din upplevelse. Det var tråkigt att höra att produkten inte fungerade som du förväntade dig. Vi vill självklart att våra kunder ska bli nöjda, och därför har vi alltid vår 100 % Nöjd-kund-garanti. Hör gärna av dig till oss på info@skadedjursbutiken.se så ska vi självklart hjälpa dig vidare – antingen genom att felsöka produkten, skicka en ersättningsprodukt eller hitta en annan lösning som fungerar bättre för dig. Vi ser fram emot att lösa detta tillsammans med dig. Vänliga hälsningar Daniel Skadedjursbutiken.se
Har inte fått en enda silverfisk i fällorna, såvfrågan är hur bra dom är /KE
Hej Kent, Tack för att du delar din upplevelse. Det var tråkigt att höra att produkten inte fungerade som du förväntade dig. Vi vill självklart att våra kunder ska bli nöjda, och därför har vi alltid vår 100 % Nöjd-kund-garanti. Hör gärna av dig till oss på info@skadedjursbutiken.se så ska vi självklart hjälpa dig vidare – antingen genom att felsöka produkten, skicka en ersättningsprodukt eller hitta en annan lösning som fungerar bättre för dig. Vi ser fram emot att lösa detta tillsammans med dig. Vänliga hälsningar Daniel Skadedjursbutiken.se
Har inte hunnit testa sakerna än. Men snabb o bra leverans.
Ser ut att fungera efter kort tids användning
Otroligt snabb leverans av musfällorna
Riktigt snabb leverans , bra väl fungerande produkt som hjälpt mot matsal.
Snabb och som jag hade förväntat mig.
Väldigt snabb leverans och har inte upptäckt några silverfiskar ännu
Lätt att beställa. Och snabb leverans. 5 stjärnor helt klart.
Snabbt o smidigt! Toppen! Jättebra!
Synnerligen snabb leverans Har inga skadedjur men grannen hade så jag köpte profylaktiskt
Snabb leverans av den beställda varan. Som dock var totalt verkningslös på rådjuren som den skulle skrämma bort.
Hej Pentti, Tack för att du delar din upplevelse. Det var tråkigt att höra att produkten inte fungerade som du förväntade dig. Vi vill självklart att våra kunder ska bli nöjda, och därför har vi alltid vår 100 % Nöjd-kund-garanti. Hör gärna av dig till oss på info@skadedjursbutiken.se så ska vi självklart hjälpa dig vidare – antingen genom att felsöka produkten, skicka en ersättningsprodukt eller hitta en annan lösning som fungerar bättre för dig. Vi ser fram emot att lösa detta tillsammans med dig. Vänliga hälsningar Daniel Skadedjursbutiken.se
Mycket nöjd med min produkt och snabb leverans.
De har prisvärda och bra produkter. De flesta produkter jag köpt uppfyller beskrivning och funktion. Snabb hantering. Mest produkter mot skadedjur. MVH / Ove
Beställningen kom i tid utan problem. Inget att klaga på :)
Snabb frakt och lätta att hitta på nätet.
Lätt att beställa, snabb leverans och varan jag beställde var till full belåtenhet.
Lätt att hitta det man sökte samt snabb leverans
Bra, sakerna kom också fort.
Väldigt lätt och bekvämt att handla . 👍
Snabb o bra produkter Återkommer
Snabbt och bra beställde ena dagen och fick paketet den andra dagen.
Bra saker och snabb leverans👍
lätt att hitta varorna ock lätt att beställa snabb leverans men vänta på fakturan
Inga problem från beställning till snabb leverans kan med gott samvete rekommendera Skadedjurs utsikten.se
Köpte lavendelpåsar och rödcederolja. Bra kommunikation kring leveransen som levererades snabbt hem till dörren.
Kanon både loppor vägglus och varenda krypande bakterie dog av frontline homegard. Till och med jag själv höll på att stryka med men lite svinn får man räkna med...
Beställde malfälla som kom väldigt snabbt. Det jag inte är nöjd med är betalningsmetoden, det visade sig att Qlira lagt in ett autogiro och när jag sedan fick ett mejl att det är dags att betala betalade jag med bankgiro varvid det blev en dubbelbetalning. Onödigt krångligt, stod 22 minuter i telefonkö för att rätta till det. Varför kan man inte få faktura med vara så man kan betala direkt med bankgiro?
Köpte klädesmalfälla som var helt värdelös Fångade inte en enda och jag har mal överallt Tråkigt
Hej Håkan, Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar att produkten inte levde upp till dina förväntningar. Eftersom vi har 100 % kundnöjdhetsgaranti vill vi självklart se till att du blir nöjd. Hör gärna av dig till oss på info@skadedjursbutiken.se, så hjälper vi dig att hitta en bra lösning. Vänliga hälsningar, Daniel Skadedjursbutiken.se
Nöjd med produkten och den snabba leveransen.
Mycket bra produkter som levererades i rekordfart! De fungerade så bra (musfällor) och effektivt utan lidande för musen.