Jag vill inte döda möss. Jag vill förhindra att mössen kommer in i huset. Jag har fått möss i mitt hus på landet.
Skadedjursbutiken.se
Välkommen till Skadedjursbutiken! Vi startade våren 2017 i Helsingborg och erbjuder effektiva lösningar mot skadedjur. Vi kombinerar avancerade produkter, som elektriska musfällor, med traditionella metoder för att bekämpa ohyra. Med kvalitativa produkter för både hem och trädgård, är vi ditt vapen mot skadedjur. Vi strävar...
4330 omdömen om Skadedjursbutiken.se
Sedan starten hos Reco 2023
Har bra produkter när man fått problem
Allt fungerade bra, smidig leverans om än kanske inte så snabb. Produkterna vet vi kanske inte resultatet av än:)
mycket bra och snabb leverans! Tack kommer handla här igen
Lätt att beställa, snabb leverans
Snabb leverans som alltid. Bra produkter.
Skadedjursbutiken har säkert bra ambitioner på att tjäna pengar. Köpte två st. tunnelfällor, bägge var odugliga dom kommer inte att tjäna pengar på mej mer.
Bra produkter de hjälper. Kan rekommendera produkterna.
Kändes tryggt och förtroendeingivande.
Snabb leverans, bra fälla som levererar
Snabb leverans och väldigt effektiv insektsfälla! Inom loppet av bara några dagar fastnade flera husspindlar, silverfiskar och även bananflugor i klistret. Vi lade ut pappersarken med klistret längs med golvlisterna i huset, dvs på ställen där vi sett spindlar innan.
Jag beställde kopparnät för att täppa till hål för mössen vart kanonens:) snabb service en kanon butik:)
Bra produkter snabb leverans och enkelt att betala
Inte intresserad av enkäter. Tack!
Mycket bra och kommunikation över förväntan
Enkelt att beställa varor med snabb leverans
Köpte ett värdepaket med diverse cederträ produkter + lavendelpåsar. Snabb leverans, bra. Men .. Hängde in alla galg-ringarna i en garderob. Luktar ingenting. Lade alla kulorna i en annan garderob med lådor, luktar ingenting. Blocken och påsarna i en tredje garderob, samma resultat. Man kan ana antydan till cederlukt om man trycker näsan mot produkten och kraftigt drar in luft i näsan. Inte heller oljan som följde med luktar speciellt mycket. Lavendelpåsarna hängde vi in i linneskåpet och där kan man faktiskt känna en liten...
Mycket bra. Snabb leverans och bra priser. Rekommenderas stark.
Det va bra att handla. Köpte råttfällor funkade väldigt bra är jätten nöjd
Lätt att beställa och snabb leverans!
Snabb leverans och varor av god kvalitet.
Fick mina varor snabbt. Hoppas nu det fungerar mot Malen!
Snabb leverans och informativ beskrivning av produkterna.
Funkar strålande och väldigt snabb leverans. Supernöjd!
Snabb leverans! Bra fungerande grejor!
Här har du stort utbud av produkter till riktigt bra priser. Leverans är extremt snabb. Rekommenderas verkligen!
Mycket bra produkt jag köpte! Effektivt som attan!
Köpte råttfällor, mycket bra pris och de levererades väldigt snabbt (1 dag)
Beställde bl a musfällor som var av bra kvalitet, för att upprusta mot musangrepp, men pga ett oavsiktligt misstag kom de i en kartong tillsammans med en lavendelpåse som bonus och som jag accepterat. Den var fin och luktade gott men detta var inte optimalt kom jag på eftersom jag lärt mig att möss skyr denna doft och då riskerar undvika fällorna. Detta förstod de direkt när jag påtalade det och skickade genast nya fällor utan att begära retur av de förra. Serviceminded och trevlig respons.
Bra produkter och snabb leverans .
Bra grejor som beställdes,stadiga fällor som fungerade på direkten.
Smidigt, enkelt, bra utbud och väldigt bra kundkontakt där de även efter köp följer upp med erbjudande om tips på hur man använder produkterna. Om sakerna sedan kommer att fungera återstår att se då vi just börjat använda dem, men för många produkter är det samma för alla företag och vissa har de specifika saker för. De kändes seriösa och prisvärda, så jag testar min offensiv med dem i ryggen.
Helt ok köp o leverans. Men råttan är inte fångad ännu.
Enkel beställning som levererades snabbt. Nu hoppas vi att mjölbaggarna försvinner.
Snabb leverans och det gick fort att få
Lätt att beställa - lätt att kontakta kundtjänst och får snabbt informativa svar!
Vet inget om skadedjurbutiken beställde tricogarden på nätet jättebra service Fick leverans på ett par dagar
Bra specifika varor som inte finns på ICA, snabb leverans.
väldigt nöjd att leveransen var mycket snabb
Bra grejor o snabb leverans ……….
Snabb leverans, enkelt att beställa
Att handla från butiken var inga problem men varan jag köpte blev en besvikelse- Det var ett skum som skulle stoppa gnagare och skummet stelnade inte så det blev bara kladdigt och besvärligt när vi skulle gå i de utrymmen vi använt skummet.
Köpte fällor mot silverfisk och inte fångat en enda i 5 utplacerade fällor på två veckor. Under samma tid har jag tagit flera st silverfiskar m papper i samma rum som jag placerade ut fällorna. Skräp!
Bra meder för jag får alltid paketet i tid. Det har verkligen hjälpt mot malen! Vänligen Agneta
Bra sortiment och snabb leverans.
Köpte Värdepaket Rödcederträ ”Förvaring”, samt malfälla och lavendel. Så nöjd. Snabb frakt hem. Inga problem alls. Återkommer nästa gång jag behöver något mer
Köpte 2 musfällor och ingen fungerar. Men jag orkar inte skicka dom i retur. Sån otur.
Köpte deras lockbete för möss. Men det funkar inte. Har provat på 5 st musfällor. Så det är inget jag kan rekommendera
Bra snabb leverans. Lite för mycket spam-mail med erbjudanden efteråt.
Fina lavendelpåsar som doftar gott.