Bra priser bra utbud av varor samt snabb leverans
Skadedjursbutiken.se
Välkommen till Skadedjursbutiken! Vi startade våren 2017 i Helsingborg och erbjuder effektiva lösningar mot skadedjur. Vi kombinerar avancerade produkter, som elektriska musfällor, med traditionella metoder för att bekämpa ohyra. Med kvalitativa produkter för både hem och trädgård, är vi ditt vapen mot skadedjur. Vi strävar...
4536 omdömen om Skadedjursbutiken.se
Sedan starten hos Reco 2023
Inget att klaga på snabb leverans bra
Prisvärda fällor för silverfisk
Allt var bara bra, nöjd med mina grejer. Charlott Karlsson.
Hej! Några silverfiskar fastnar i fällan men de flesta undviker den! MVH/ Bo Linder
Snabb leverans, bra betalningsmöjligheter
Behövde hjälp med att bli av med flugor hemma. Men ingen ville komma kika på min lägenhet för att se vart dom tar in sig ifrån.
Hej Rita, Tack för ditt omdöme. Vi undrar om det kan ha skett ett missförstånd, då vi är en renodlad e-handel och inte utför fysiska hembesök eller saneringsarbeten på plats. Vi säljer produkter och ger rådgivning, men vi åker tyvärr inte ut till bostäder. Du är dock varmt välkommen att kontakta oss på info@skadedjursbutiken.se så ska vi självklart försöka hjälpa dig på bästa sätt med råd kring hur du kan identifiera var flugorna tar sig in och vilka åtgärder som kan fungera i din situation. Vänliga hälsningar, Daniel Skadedjursbutiken.se
Mycket snabb leverans. Mycket bra produkt Perfekt
Enkelt o lätt ! Bra grejer !
Mycket snabb leverans! Fina prisvärda saker, bland annat galge i rödceder.
Mycket bra fälla som är täckt vid betet med vikbar lock enda nackdelen är att den fliken som man sätter på betet tex en ostbit är för bred så ostbiten delar sig sen borde vara spetsig 👍
Jag köpte musfällor och de skickade med en lavendelpåse som de tog betalt för. Den hade jag inte behövt.
Hej, Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar så hemskt mycket detta – det ska självklart inte bli så. Det som har hänt är att rabattkoden kopplad till lavendelpåsen har blivit inaktiv, men produkten har ändå legat kvar i varukorgen med belopp. Detta är helt vårt fel. Det är nu åtgärdat från vår sida. Hör gärna av dig till oss på info@skadedjursbutiken.se så tar vi givetvis bort summan och återbetalar dig omgående. Tack för att du uppmärksammade oss på detta, och återigen ursäkta det inträffade. Vänliga hälsningar, Daniel Skadedjursbutiken.se
Jättesmidigt att handla på nätet.o snabb leverans.Jag köpte en elektrisk musfälla,och jag tog 5möss på 2dagar,fungerade toppen o jag är supernöjd.
Snabbt och smidigt att handla. Bra och naturliga produkter för att förebygga otrevliga insekter.
Har inte hunnit utvärdera om det fungerar som jag tänkt men allt kom snabbt och smidigt
Fungerade bra, snabb leverans.
Enkel att hitta de produkter man söker, bra med fler val av betalningsmetod, prylarna kom som förväntat
Hjälpsamma och svarar snabbt. Fick bra hjälp när PostNord schabblat bort paketet. Kan verkligen rekommendera dom. Ett plus för bra och information på hemsidan.
Snabb leverans och bra kvalitet på varorna
Lätt att beställa online. Leverans som förväntat. Hur anti-silverfisk medlen sedan kommer fungera anstår att se ….
Utmärkt. Snabbt, effektivt, smärtfritt och funktionabelt.
snabbt enkelt bra bra responns på vad ordern befanns sig
Fick min beställning en FP silverfiskfällor trodde jag beställt sex förpackningar a sex fällor. Får beställa fler. Inte ert fel.
Lätta att hitta på hemsidan. Supersnabb leverans! Jätte nöjda!!
Bra utbud, tydlig info, snabb service, pålitligt och prisvärt. Jag är nöjd, kort sagt.
Snabb leverans. Enkelt att beställa. Jag hade köpt en burfälla för råttor.
Allt på topp. Produkter och leverans.
Snabb leverans och bra pris. Har köpt via dem tidigare och är nöjd.
Bra pris, snabb leverans, tydlig information
Beställde stålull för att hålla mössen ute och det har hittills fungerat bra. Jag fick min leverans snabbt.
Snabb leverans och bra kvalitet på produkterna
Ingen åsikt. Llllllllllll nu föll du väl väl
Det var en otroligt snabb leverans och produkten verkar lovande
Produkten kom som väntat och fungerade.
Snabb leverans och bra produkter!
Bra och snabb leverans = helt nöjd!
Fick beställda produkter, allt fungerade prickfritt.
Enkelt att beställa och snabb leverans.
Jag anser att produkten (malfälla)är helt oduglig. Vinhar fått problem med mal och inte en enda mal har fastnat i fällorna. Rent skojeri. Rekommenderas absolut inte
Hej Roland, Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar att produkten inte levde upp till dina förväntningar. Eftersom vi har 100 % kundnöjdhetsgaranti vill vi självklart se till att du blir nöjd. Hör gärna av dig till oss på info@skadedjursbutiken.se, så hjälper vi dig att hitta en bra lösning. Vänliga hälsningar, Daniel Skadedjursbutiken.se
Den fångar mindre flugor än traditionell flygtejps spiral . Vinäger vatten och diskmedel fungerar bättre . Trodde mer på produkten . Fick 1 bananfluga på en vecka .har dragit ur sladden och ställt undan den
Spammar med massa mail om att man skall betygsätta dem!!
Hej Markus, Tack för att du delar din synpunkt – vi uppskattar ärlig feedback. Vi beklagar verkligen om våra utskick har upplevts som för många eller påträngande. Det är självklart inte vår avsikt, och vi tar till oss av det du skriver. Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten – det betyder mycket för oss. Du får gärna höra av dig till oss på info@skadedjursbutiken.se om du vill prata mer om hur vi kan förbättra upplevelsen framöver. Vänliga hälsningar, Daniel Skadedjursbutiken.se
Silverfiskfällorna fungerar utmärkt!
Bra produkt och snabb leverans.
helt okej mailkontakt ! Gillade inte att paketet inte kom till Oj (postombud)
Leveransen kom fort och utan problem.
Smidigt, enkelt och snabb leverans.
Vi är mycket nöjda med hanteringen av vår beställning och informationen vi fick. Allt gick snabbt och smidigt. Vi använder nu Rödcederträoljan och det fungerar toppenbra.
Väldigt positivt överraskad! Vi hade beställningen dagen efter, mindre än 24 timmar. Helt fantastiskt! Produkterna vi beställde verkar också vara bra, självklart kommer vi beställa igen.
Otroligt snabb leverans Kanon produkt jag inte jittade någon annan stans.
Snabb leverans och produkterna uppfyller mina förväntningar. Jätte bra