Skandinavisk Ecotech AB Seab

93 omdömen om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Sedan starten hos Reco 2026

Robert Gunnar Simon W
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Mycket bra bemötande och produkter.

Tommy D
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Beställningen gick smidigt och varorna kom några dagar senare, mycket bra.😊

Börje T
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Bra service och bra mottagande på telefon vid frågor

Kjell L
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Bra och snabb service. Snabba svar på mina frågor.

Lars B
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Pumpen lade av. Ringde till Övertorneå och felanmälde och fick service direkt. Mindre än en timme senare var pumpen utbytt o allt funkade igen. Blixtsnabbt var ordet. Lars/Värmdö

Päivi E
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Fick mail i förväg att dom skulle komma . Fick förklarat hur det skulle vara , samt vad hon gjorde. Service . Tycker att det kunde vara billigare

Tord N
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

svårt o beskriva när man inte är på plats men ett bra protokoll får man via mail Tycker det är dyrt

Christer Ö
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Bemötandet är alltid med trevlig ton och väldigt proffsigt. Bra och snabb support. Vi skaffade vår Ecobox Small med serviceavtal för fem år och det har funkat felfritt hittills.

Stig M
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Snabb återkoppling på telefon. Proffsigt bemötande. Kunniga.

Ronald P
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Installationen av Ecobox Small reningsverk 2024 i ett fritidshus. Har ej haft personlig kontakt med Ecotech. Anläggningen vald efter ök med installationsentreprenören. Sevice gjord av Poppos AB. Anläggningen har hittills fungerat som den ska. Jämfört med andra lösningar på enskilt avlopp är driftskostnaden något hög.

Magnus M
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Mycket trevlig person som utförde tjänsten.

Per B
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Väldigt dålig kundservice om man har problem. Folket som serverar verket (Graneborg i vårt fall) gör vad de kan men Ecotech är väldigt tysta…. :-(

Bo L
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Fungerar bra. Vi får det vi vill ha utan att ”fundera” på vad det är som behöver göra.

Kristina N
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Trevligt bemötande av kunnig person, kom med problemlösning som personen beställde direkt. Snabb leverans efter det. Tack

Johan E
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Väldigt lång leveranstid då ni anlitar DHL. 7 dagars leveranstid. Skulle uppskatta om PostNord fanns som ett alternativ.

Brita H
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Vi har inte haft kontakt med ecotech för installation av ecobox. Servicekillen har vi träffat en gång. Det var för ett eller två år sedan. Vi tycker att serviceavtal är för dyrt. Byte av säck är väldigt dyrt och vi har inte hittat alternativ. När vi köpte boxen fick vi veta att en ny säck skulle kosta ca 6000. Nu är det det dubbla med frakt. Vad soptippen vill ha betalt vet jag inte. Säkert jättedyrt det också. Vi ångrar vårt köp då det blir dyrare än vi räknat med. Kommer troligen inte att rekommendera till andra. Vi...

Björn F
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Jag är en nöjd kund som har en Ekobox mini

Anette H
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Helt nöjd. Tryggt med regelbunden kontroll av reningsverket.

Dan H
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Hej , jag gjorde affär med ute golv i Trollhättan ock det funkade utmärk.Mvh Dan

Stephen B
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

It's good it just work's well.

Jonas Å
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Servicen som Gerhard Samuelsson gör är jättebra. Har anmält i våras att jag vill ha bytt fosforsäck som var en anmärkning förra året. Fick lite respons från er. Ärendet skulle skickas vidare till (Ute golv för utförande) Inte hört ett ljud efter det. Är besviken över utebliven respons på när dom kommer och byter säcken

Gabriel D
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Positiv upplevelse av företaget efter dryga 3 år. Reningsverket fungerar bra och har varit driftsäkert. Vi har serviceavtal och har fått bra support och service när det har behövts. Vid ett tillfälle behövde pumpen bytas ut, vilket hanterades smidigt och gjordes på goodwill.

Johan Ö
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Service. Har inget annat o säga för vi träffas inte.

Lisbeth T
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Hade helst velat ha skriftlig information framför telefon samtal. Annars ok.

Martin B
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Ecotech tog tag i problem som upptäcktes vid kommunens provtagning.

Jan Q
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Som ovan, Helt OK, och ganska bra. Vi fick den installerad 27 oktober 2017. En ecobox är en bra lösning på avlopp, mkt bättre än en tank som måste tömmas ganska ofta. Vi är nöjda med vår ecobox small, på det stora hela.

Kerstin S
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

vi har haft ECO-boxen i 6 år snart och kontakten med företaget har varit goda under de åren. Vi har fått hjälp de gånger vi har haft frågor Nu har vi fått byta kontrollenhet och motor detta år

Solveig S

Upplevelsen var bra. Inget att klaga över. Fosforsäck

Viktoria K
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Tillmötesgående, god återkoppling och kunniga.

Bengt Hasse D
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Vi är supernöjda med Skandinavisk Ecotech AB Sean. De håller det de lovar om service, dvs de kommer när de ska. Tydliga rapporter. När ett mekaniskt fel dök upp kunde vi ringa och diskutera. En reservdel sen kom direkt på posten. Vi borde gått på dem från start men nu glada för det löpande serviceavtalet.

Bror M
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Svårt att bedöma eftersom vi haft så lite kontakt. En entreprenör stod för installationen och vi är inte på plats vid provtagningen.

Erik E
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Mycket bra svarstid och service! Bra om ni skötte bytena av fosforfällan också, men annars är jag helnöjd!

Alexander S
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Märket inte ens att de var här men fick full rapport efteråt och kunde ringa och får protokollet beskrivet.

Daniel L
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Bra och snabb respons sen fredag eftermiddag, snabb leverans av reservdel.

Tore E
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Har bra erfarenheter av underhållsavtal för deras minireningsverk. Allt väl!

Ingvar C
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Från beställning och installation ett mycket positivt och proffsigt bemötande. När pumpen bråkade på försommaren fick jag på nytt positiv och proffsig hjälp att skaffa ny pump och anvisningar hur jag skulle byta den. I övrigt har vår Ecobox mini fungerat utan problem så vi har inte behövt kontakta Ecotech.

Lotta A
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Det fungerar som det ska. Har fått bra hjälp den gången det vart strul.

Juha J
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Jag införskaffade en Ecobox Small när trekammarbrunnen blev övermättad. Roslagsvatten kräver att man utför service på anläggningen varje år. Kostnad för den senaste servicen var 2495:- Enl. mitt tycke är kostnaden ganska saftig för Max 10 minuters arbete.

Ulf N
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Bra information, proffsigt bemötande. Jätte bra service när man ringer och frågar. Mårten som jobbar i norra Sverige är väldigt duktig och trevlig. Kan gott rekommendera Ecobox, inte bara för personalen har aldrig haft problem med produkten.

Per J
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Väldigt seriösa och snabba att svara när man ringer. Alltid trevliga och hjälpsamma.

Sven-Arne E
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Fungerar men alldeles för dyrt för kontrollbesöket och utbyte av säck,

Stefan W
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Bra utrustning med god och professionell service!

Peter S
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Bra upplevelse och fick svar på mina frågor.

Kent C
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Bra information om servicen och dialog om åtgärder.

Anders M
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Snabb leverans av ny luftpump

Jacob O
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Jättetrevlig bra servicetekniker och hjälpsam kundservice när man hör av sig. /Jacob och Emma

Marie L
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Egentligen hade jag inte koll på vad som skulle göras, men det verkade ok. Ett mycket trevligt bemötande fick jag av service mannen.

Hans L
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Väldigt kunniga personer som ledde mig rätt i det tekniska problem jag hade. Ursnabb leverans. Så ska det va!

Lars-Erik W
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Mycket bra installation och service Indstallationen gick helt enligt plan. Första servicen är genomförd och han visade tydligt vad han gjorde, mycket br.

Per G
Skrev om Skandinavisk Ecotech AB Seab

Mitt serviceavtal fungerar kanon, service tekniker meddelar via mail när han dyker upp och strax därefter kommer faktura och serviceprotokoll via mailen.