Skellefteå Kraft

• BadgeSixYears
5 459
4.5
Boka tid Ring 0910-77 25 00 Dela

Välkommen till oss på Skellefteå Kraft! Vi är en av Sveriges största kraftproducenter och har verkligen hjärtat här i Norr. Målet för oss är att ha 100 procent hållbar energiproduktion år 2040. Med oss som leverantör och energibolag får du ett riktigt bra elavtal till inköpspris och du blir klar på bara några minuter med din...

5459 omdömen om Skellefteå Kraft

Sedan starten hos Reco 2018

Thomas T
Skrev om Skellefteå Kraft

Vet ej har inte blivit klart med övergången till skellefteå kraft ännu hoppas att jag har gjort ett bra val, framtiden får utvisa detta.

Anders H
Skrev om Skellefteå Kraft

Det var enkelt och lätt att komma till beslut. Trevlig och Kunnig personal.

Lasse M
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra bemötande och service av handläggare som ringde upp. Lång väntetid på telefonsupport men blev uppringd inom 30 minuter vilket är ok. Tecknade nytt ett årigt elavtal. Jag är kund sedan många år till Skellefteå Kraft. Gillar inte att "shoppa" runt och har alltid fått ett bra bemötande av bolaget vid frågor och tecknande av avtal etc. Även om Skellefteå Kraft sällan har det lägsta priset. Gillar även den lokala prägel bolaget har.

Elna E
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra service och hjälpsamma handläggare

Tomas T
Skrev om Skellefteå Kraft

Har tecknat elavtal från 1 november. Kundservicen mycket bra!!!

Lars L
Skrev om Skellefteå Kraft

Lång kötid hos kundtjänst. Bra information när man kommer fram.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Lars. Vi beklagar att våra väntetider just nu är längre än vanligt. Tack för ditt tålamod! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice

Sandor S
Skrev om Skellefteå Kraft

Utförligt och bra svar av kundservice angående elavtal och hur elprognoserna ser ut inför kommande år samt vad jag kan förvänta mig att få i elräkning

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Sandor. Tack för din positiva rekommendation! Vi hoppas att du fortsättningsvis ska vara nöjd. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice

Ove O
Skrev om Skellefteå Kraft

trevligt bemötande ,snabbt besked ingen väntetid i telefon

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Ove. Tack för din fina rekommendation och vad roligt att kontakten med oss gick snabb och smidigt. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Gustafsson G
Skrev om Skellefteå Kraft

Trevligt bemött. Förväntningen var ett bättre pris än det som erbjuds mig. Överväger att byta när tillfälle ges. Köp av el och försäljning av solen.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej G. Tack för din rekommendation. Du är välkommen att kontakta vår kundservice för frågor om dina elavtal. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Hans H
Skrev om Skellefteå Kraft

Mycket bra kundbemötande - effektiv hantering av mitt önskemål om ett ändrat avtal.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Hans. Tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Birgitta B
Skrev om Skellefteå Kraft

Trevliga och snabba svar på chatten. Fick mitt nya avtal på mailen inom 10 min. Rörligt avtal. Har haft Skellefteå Kraft som min el-leverantör i tre år innan. Mycket belåten. Då fast pris i tre år.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Birgitta. Tack för din rekommendation och fina ord. Vi hoppas du ska vara fortsatt nöjd med oss och ditt nya elavtal. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Henrik M
Skrev om Skellefteå Kraft

Jag blev först nekad att teckna nytt elavtal på grund av låg inkomst. Jag ringde deras reskontra avdelning och de kunde tänka sig att ge mig rätten att teckna elavtal om jag godtog att de skickade mig direkt till inkasso vid utebliven betalning. Jag brukar inte missa mina betalningar men det kan hända och då får jag direkt en inkassoavgift på 180 kronor. NEJ TACK! Jag har tidigare varit kund hos Fortum, E.ON och Göteborg Energi. Ingen av dessa har nekat mig att teckna avtal även om jag haft låg inkomst.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Henrik, helt rätt att du kom i kontakt med vår reskontra avdelning. Det är nämligen dem som har hand om denna fråga. Vi vill såklart alla gånger kunna hjälpa till och i denna fråga är det inte alltid möjligt att kunna teckna avtal. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid ytterligare frågor eller funderingar. Med vänliga hälsningar, Beatrice Kundservice

Ann A
Skrev om Skellefteå Kraft

Mycket bra bemötande och rådgivning av kunniga människor!

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Ann, tack för din rekommendation! Vi är så glada över att du tagit kontakt med oss, tveka inte höra av dig vid ytterligare frågor eller funderingar. Med vänliga hälsningar, Beatrice Kundservice

Marianne M
Skrev om Skellefteå Kraft

Mycket trevligt bemötande av kundservice. Väldigt nöjd med Skellefteå kraft.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Marianne, vad roligt att du är nöjd med oss! Tack för dina fina ord. Med vänliga hälsningar, Beatrice Kundservice

Karl-Johan K
Skrev om Skellefteå Kraft

Trevligt bemötande Bra genomgång av olika alternativ

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Karl-Johan, tack för din rekommendation! Vi är glada över att du kontaktade oss. Tveka inte att höra av dig till oss vid ytterligare frågor eller funderingar. Med vänliga hälsningar, Beatrice Kundservice

Mikaela M
Skrev om Skellefteå Kraft

Trevligt bemötande. Kundtjänsten hjälpte mig på bästa sett. Köpte ett nytt elavtal

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Mikaela, tack för dina fina ord! Vi är så glada över att kunna stå till tjänst, tveka inte kontakta oss vid ytterligare frågor eller funderingar. Med vänliga hälsningar, Beatrice Kundservice

Lars E
Skrev om Skellefteå Kraft

Har varit kund hos Skellefteå Kraft i många år nu trots att vi alltid haft vårat boende långt från Västerbotten. Vi har hela tiden varit väldigt nöjda med företaget.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Lars, Tack för din rekommendation! Vi är glada över att du är kund hos oss och hoppas därför att du ska fortsätta att trivas! Med vänliga hälsningar, Beatrice Kundservice

Ann-Marie A
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra som ny kund av el, allt fungerat bra, betyg 4. Men irriterande därefter att inga befintliga, endast nya kunder erbjuds och får massa rabatter, betyg 2. Jag skrev därför och begärde samma rabatt som nya kunder erbjuds - och fick det, så betyget ökade då till 3

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Ann-Marie, tack för att du tog dig tid att sammanfatta din upplevelse hos oss. Vi är glada över att du är kund hos oss och hoppas därför att du ska fortsätta att trivas! Med vänliga hälsningar, Beatrice Kundservice

Ulf K

Har bara positiva erfarenheter av Skellefteå Kraft

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Ulf, Tusen tack för din rekommendation. Det gläder oss att höra! Med vänliga hälsningar, Jenny Kundservice.

Gunilla G
Skrev om Skellefteå Kraft

Trevligt samtal. Snabbt ordnat med mitt ärende.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Gunilla, vad roligt att du tog dig tid för att skriva rekommendation. Vi är glada över att kunna hjälpa! Med vänliga hälsningar, Beatrice Kundservice

Peter P
Skrev om Skellefteå Kraft

Jag är kund sedan flera år och köper min el från er trots att jag har en annan nätleverantör. Min senaste kontakt var i samband med att jag installerat en solcellcanläggning hemma och ville teckna ett mikroproduktionsavtal. Jag har blivit mycket bra bemött av kundtjänst som varit hjälpsamma. Däremot upplever jag att kontakten mellan er och min nätleverantör inte varit helt tydlig. Jag har behövt ha flera kontakter både med er och min nätleverantör för att förvissa mig om att dom lämnat information till er och att ni tagit...

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Peter, tack för att du tog dig tid att sammanfatta din upplevelse hos oss. Vi tar till oss av dina synpunkter och ser dessa som utvecklingsmöjligheter. Vi är glada över att du är kund hos oss och hoppas därför att du ska fortsätta att trivas! Med vänliga hälsningar, Beatrice Kundservice

Irma B
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra priser och trevligt bemötande.

Hej Irma, varmt tack för dina ord! Med vänliga hälsningar, Beatrice Kundservice

Hans-Bertil H
Skrev om Skellefteå Kraft

Är ny kund. Både som köpare av el och ett avtal att sälja el som microproducent. Än så länge känns det bara positivt med Skellefteå kraft. Har blivit väldigt bra bemött av kundtjänst,de har varit väldigt hjälpsamma vid kontakt med dem.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Hans-Bertil, stort varmt tack för din rekommendation. Vi blir oerhört glada över dina ord! Det är roligt att du känner dig nöjd i kontakten med oss. Med vänliga hälsningar, Beatrice Kundservice

Jan-erik P
Skrev om Skellefteå Kraft

Vid kontakt har jag blivit väl mottagen och förstådd. Är väldigt nöjd

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Jan-erik, tusen tack för din rekommendation. Det känns väldigt roligt att höra att du känner dig nöjd i kontakten med oss. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Mats M
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra kundservice! Enkelt att få hjälp

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Mats, stort tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Tanja E
Skrev om Skellefteå Kraft

Fint bemötande på alla sätt. Lätt att förstå vad hon sa och för henne att förstå vad jag ville. Tillmötesgående gällande förlängning av vårt elavtal där vi får rabatterad månadsavgift Kunde inte varit bättre. Blir så glad när jag får prata med någon i telefon istället för att maila och att den personen dessutom är kunnig, tydlig och vänlig.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Tanja, stort tack för att du tagit dig tid att skriva en sådan fin rekommendation. Det gläder oss verkligen att höra att du fick ett kunnigt och vänligt bemötande i din kontakt med oss. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Ulf U
Skrev om Skellefteå Kraft

Vi har valt Skelleftekraft som vår elleverantör sedan Kundkraft upphörde. Övergången sköttes smidigt och vi ör mycket nöjda med det bemötande vi fått. Förra veckan driftsattes vår solcellsanläggning och vi har ingått ett produktionsavtal med Skelleftekraft. ¨Ven dtta sköttes mycket smidigt. Vi är mycket nöjda med Skelleftekraft.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Ulf, varmt tack för din utförliga rekommendation. Vi hoppas du ska trivas med ditt produktionsavtal. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Freddy T
Skrev om Skellefteå Kraft

Vägledd till rätt val för mig av proffsig kvinnlig medarbetare.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Freddy, stort tack för din positiva rekommendation. Det gläder oss att du blev vägledd på ett proffsigt sätt. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Jerry L

Bra,trevlig,glad,hjälpsam,driven,engagerad

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Jerry, stort tack för din rekommendation. Kul att höra hur du upplevde din kontakt med oss. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Roland R
Skrev om Skellefteå Kraft

Har blivit trevligt bemött via telefon.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Roland, tusen tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Stefan S
Skrev om Skellefteå Kraft

Sympatiska och fossilfria . Mestadels vattenkraft är bra. Träffat Skelleftekraft i jobbet. Bra att ha att göra med.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Stefan. Tack för din rekommendation och vad roligt att du är nöjd med kontakten med oss. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Kjell K
Skrev om Skellefteå Kraft

bara bra bemötande, lite bättre och lättare hemsida

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Kjell. Stort tack för din fina rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Robert R
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra bemötande och enkel kontakt! Fick löst mitt ärende snabbt.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Robert. Vad roligt och varmt tack för din positiva rekommendation! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice

INGVAR C
Skrev om Skellefteå Kraft

Att inte Skellefteå kan justera pris under den tid man har ångerrätt. Om priset sjunker under tiden för ångerrätt borde de kunna justera priset med automatik. I andra fall som man handlar kallas detta för PRISGARANTI

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Ingvar. Man har som privatkund 14 dagars ångerrätt på sitt avtal. Du är välkommen att kontakta vår kundservice på 0910-77 25 50 så hjälper vi dig att reda ut vad som hänt. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Sven-åke L
Skrev om Skellefteå Kraft

Jag tror att jag fått ett bra avtal, och kundtjänsten går bra att prata med

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Sven-Åke. Tack för din rekommendation! Vi hoppas att du fortsättningsvis ska vara nöjd. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Jan-Erik J

Mycket trevlig handläggare 😀

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Jan-Erik. Tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Christer Fritiof Gustaf L
Skrev om Skellefteå Kraft

Mycket bra kundsuppirt och ansträngde sig verkligen för att göra ett bra jobb

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Christer. Stort tack för att du tog dig tid att skriva denna fina rekommendation. Det uppskattar vi verkligen! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Turid F
Skrev om Skellefteå Kraft

Snabbt och fint bemötande.när jag var i kontakt med dem.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Turid. Tack för din rekommendation och vad roligt att du haft bra kontakt med vår kundservice. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Bengt B
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra bemötande, men lite tråkigt att inte få prata med någon. Chatt är opersonligt. Men jag är väldigt nöjd med utfallet.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Bengt. Tack för din positiva rekommendation. Du kan även kontakta vår kundservice på telefonnummer 0910-77 25 50 så får du prata med en handläggare. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Arne A
Skrev om Skellefteå Kraft

Har varit kund så kort tid så vi kan inte uttala oss än

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Arne. Tack för din rekommendation! Vi hoppas att du ska vara nöjd som kund hos oss. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice

Anna-Karin A
Skrev om Skellefteå Kraft

Har alltid varit kund hos Skellefteå Kraft. Alltid fått bra service vid flytt av el till annan lägenhet.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Anna-Karin. Tack för dina värmande ord! Det är viktigt för oss att du trivs hos oss. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice

Erik E

Bra bemötande av kundtjänstten

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Erik. Stort tack för att du tog dig tid att skriva denna fina rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Peter F
Skrev om Skellefteå Kraft

Jag tycker att de är tillmötesgående och enkla att ha att göra med.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Peter. Tack för din rekommendation och vad roligt att du haft bra kontakter med oss. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Ola O

Bra kommunikation med Telefonmänniskorna

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Ola. Tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Linda L

jag fick mycket snabbt o klart svar. Jag är nöjd. Mvh Linda

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Linda. Tack för din rekommendation. Vad kul att höra att du fick ett snabbt och klart svar samt att du är nöjd. Med vänliga hälsningar, Alva Kundservice.

Per P
Skrev om Skellefteå Kraft

Trevligt och professionellt bemötande. En leverantör som bryr sig om långvariga kundförhållande. Tack! /Per L

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Per. Tack för din rekommendation. Vad kul att du upplevde ett trevligt och professionellt bemötande då du var i kontakt med oss samt att du känner att vi bryr oss om långvariga kundförhållanden. Det gläder oss att höra. Med vänliga hälsningar, Alva Kundservice.

Pertti P
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra, jätte bra ,otroligt bra , mycket bra, dom är bäst och billigaste.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Pertti. Tack för din rekommendation. Det gläder oss att höra att du tycker vi är bäst. Med vänliga hälsningar, Alva Kundservice.

Kristoffer K
Skrev om Skellefteå Kraft

Rakt, enkelt och snabbt. Mycket trevligt samtal.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Kristoffer. Tack för din rekommendation. Vad kul att höra att du fick bra hjälp samt att du upplevde ett trevligt samtal då du var i kontakt med oss. Med vänliga hälsningar, Alva Kundservice.

Anders A
Skrev om Skellefteå Kraft

Mycket trevlig och kunnig personal som informerade om avtalet utan att krångla till det.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Anders. Tack för din rekommendation och vad kul att upplevde trevlig och kunnig personal då du var i kontakt med oss. Med vänliga hälsningar, Alva Kundservice.

Gudrun G
Skrev om Skellefteå Kraft

Jag blev trevligt och proffesionellt bemött. Mina förväntningar blev bra bemötta och min upplevelse ang tecknande av förlängt avtal utföll till full belåtenhet.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Gudrun. Tack för din rekommendation. Det gläder oss att höra att du upplevde ett trevligt och professionellt bemötande då du var i kontakt med oss. Med vänliga hälsningar, Alva Kundservice.