Det var kort väntetid, personen som svarade var väldigt trevlig och hjälpsam. Jag har varit kund hos Skellefteå kraft i 2 år och har varit nöjd, det var inget svårt val att stanna som kund. Priset på elen höjdes dock mer än önskvärt, men fick hjälp med ett få ner det en aning. Kontakten var snabb, enkel och med trevligt bemötande 🙂
Skellefteå Kraft
Välkommen till Skellefteå Kraft - Vi är en av Sveriges största kraftproducenter och har producerat förnybar kraft i över 100 år. Vi gör allt vi kan för att vara det bästa energibolaget för Sverige. Som kund hos oss får du tillgång till en mängd produkter och tjänster som hjälper dig och ger hållbara lösningar i vardagen. Vi...
6193 omdömen om Skellefteå Kraft
Sedan starten hos Reco 2018
Ringde för att ”sondera” terrängen vilket slutade med att jag blev en ny kund till Skellefteå Kraft. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Fick svar på mina frågor. Inget krångligt avtal att läsa. Blir en utvärdering 🤗 för min del året som kommer.
Det var lite strul med produktionsavtalet och fick fel anvisning om vilken app det var annars har det varit bra hittills.
Hej Pernilla, tack för din rekommendation. Vi hoppas att strulet med produktionsavtal ska vara löst nu och att du ska trivas som mikroproducent hos oss framåt. Kvarstår strul eller funderingar, tveka inte att kontakta oss igen. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Skelleftekraft är lätta att nå och hjälpsamma. Jag har bara bra erfarenheter av dem.
Hej Patrik, tusen tack för din positiva rekommendation. Det gläder oss att läsa att du är nöjd efter din kontakt med oss. Tack för fortsatt förtroende. Med vänliga hälsningar, Jennifer Kundservice
Enkelt, smidigt, proffsigt, prisvärt,
Hej Tommy, varmt tack för din rekommendation och dina fina ord. Vi uppskattar verkligen din positiva feedback. Med vänlig hälsning, Maria Kundservice
Mycket dåligt att ni inte vill/kan premiera nuvarande kunder med ett förmånligt förlängt Energi avtal. Ni är snabba på att svara + Ni bemöter oss trevligt+ Men som sagt, nuvarande kunder premieras inte!
Hej Anna-Carin, stort tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Vi jobbar hela tiden på att kunna erbjuda bra avtal och erbjudanden till våra befintliga kunder. Tråkigt att vi inte har kunnat möta dina förväntningar den här gången. Fint att du ändå upplever oss som snabba och trevliga. Med vänlig hälsning, Maria Kundservice
Väntar på bekräftelse av avtalet
Hej Karin, tack för din rekommendation. Vi hoppas du ska trivas som kund hos oss framåt. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Är född på Skellefteå Lasarett. Därför roligt att gynna ett företag från den landsändan. Dom är trevliga och liknande dialekt som jag!
Hej Axel, varmt tack för din rekommendation. Kul att höra att du är född i Skellefteå, då kan vi tänka oss att du har en mycket fin dialekt! Hoppas du ska trivas med ditt avtal hos oss. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Lång väntetid i telefonkö varnades jag för direkt av telefonsvarare, men det kändes inte alls långt och man fick flera gånger meddelande om att det gick att lämna nummer för att bli uppringd. När man fick svar av er kollega var hon fantastiskt trevlig och hjälpsam. Löste många små detaljer som jag ej lyckats få till via appen. Mycket trevligt att få mänsklig hjälp istället för all AI som Siri & CO. Dessutom otroligt mycket lättare vid frågeställning. Bravo!
Hej Patrik, tusen tack för din utförliga rekommendation. Vi gläds av att höra att du fick bra och trevlig hjälp vid din kontakt med oss. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
De tog emot mina uppgifter utan problem för att teckna ett avtal med mig som Mikroproduktionskund från mina solceller.
Hej Rolf. Varmt tack för din fina rekommendation. Det värmer att höra. Med vänliga hälsningar, Fanny Kundservice
Bra service. Trevligt bemötande!
Hej Ronnie, tusen tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice
Lite lång kötid men jag valde också att vänta och inte bli uppringd. Bra service med tydlighet. Fick också ett bra erbjudande som trumfade konkurrenternas.
Hej Ann, stort tack för din fina rekommendation! Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice
Trevligt bemötande. Fick hjälp med det jag ville.
Hej Jessica, varmt tack för din rekommendation. Det gläder oss att höra att du fick den hjälp du efterfrågade när du var i kontakt med oss. Med vänliga hälsningar, Jennifer Kundservice
Domverkar väldigt proffsiga och hjälpsamma
Hej Willy, tusen tack för din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Hade en fråga och fick den besvarad. Dock var det väl lång väntetid i telefonen innan jag fick tala med personen. Fick också lite bättre pris.
Hej Göran, stort tack för din positiva rekommendation. Beklagar att du upplevde längre telefontider när du skulle kontakta oss. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Var i kontakt med Skellefteå kraft redan innan inkoppling av en ny anläggning. Fick besked om att nät-avtal krävdes. När jag hade det klart fick jag veta att det var 21 dagars ”handläggningstid”, så jag sitter fast i ett dyrt temporärt avtal under den tiden. Borde ha gått att förbereda, jag visste både anläggningsID och ungefärlig inkopplingstid.
Hej Rickard, stort tack för din feedback. Beklagar att du nu fått ett tillfälligt avtal i och med att nätavtalet troligen hann starta innan vi hann teckna avtal med dig. Vi tar till oss detta i vårt förbättringsarbete framåt för att undvika att det händer fler kunder. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Första killen hade bra kunskap och nästa var från utlandet och hade svårt med språket . Jag fick hjälp men inte några tips.
Hej Olov, tack för din rekommendation. Vi är många olika personer som jobbar inom Skellefteå Kraft med olika bakgrunder och kompetenser. Vi tar till oss denna feedback för att säkerställa att vi alltid ger bästa möjliga service och information till dig som kund. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Jag är jättenöjd med Skellefteå Kraft. Har varit kund hos dem senaste 7 åren och det har aldrig varit några problem. Idag kontaktade jag kundtjänst för att flytta mitt elavtal till min nya adress som jag flyttar till om 3 veckor. Jag talade med en jättetrevlig och proffsig kvinna på telefon som inte bara hjälpte mig att göra en smidig flyttanmälan utan också kunde erbjuda mig rabatter som jag inte visste att jag hade möjlighet att få. Har bara gott att säga om Skellefteå Kraft!
Hej Stella, tack för din fina kommentar! Det gläder oss att du är så nöjd med vårt bemötande och hanteringen av ditt ärende. Vi uppskattar att du har valt oss och hoppas att du fortsätter trivas! Med vänliga hälsningar, Maria Kundservice
Mindre bra hemsida men Bra service via telefon. Fick trevligt bemötande och blev vidarekopplad till en annan då första personen inte riktigt kunde svara på mina frågor. Blev uppringd inom kort, ingen väntetid. Verkar även ha vettiga priser.
Hej Martin, varmt tack för din rekommendation. Så kul att höra att din upplevelse varit bra i din kontakt med oss. Vi tar tacksamt emot förbättringsförslag om det är något du saknar på vår hemsida. Med vänliga hälsningar, Jennifer Kundservice
Trevlig bemötande, snabbt svar i tfn.
Hej Anders, stort tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Emma
Jättebra service och hjälpsam personal, jättefint bemötande och proffesionellt
Hej Amilia, stort tack för din fantastiska rekommendation. Så kul att höra att din upplevelse varit så bra i din kontakt med oss. Med vänlig hälsning, Maria Kundservice
Har alltid blivit bra bemött. trevlig personal. lätt att komma i kontakt med. Bytit adress
Hej och varmt tack för din fina rekommendation. Vi blir så glada av att höra att du alltid blivit bra bemött och att du upplever att vi är lätta att komma i kontakt med. Med vänlig hälsning, Maria Kundservice
Mycket proffsig och hjälpsam kundtjänst som svarar snabbt i chatten.
Hej Agge, stort tack för din rekommendation. Kul att du uppskattar vår chatt! Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Super trevlig personal i kundtjänsten som hjälper oss
Hej Elisabeth, stort tack för din fina rekommendation. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Jag behövde snabbt få ett elavtal tecknat och behövde kontakta kundservice. Jag fick all hjälp jag behövde och de återkom vid den tid vi bestämt att vi skulle höras igen. Snabb, enkel och tydlig kommunikation och hjälp.
Hej Eivor, varmt tack för din rekommendation och din fina feedback! Så härligt att höra att du har haft en bra upplevelse vid din kontakt med kundservice. Med vänlig hälsning, Maria Kundservice.
Skellefteå Kraft har varit mitt val sedan många år tillbaka och det enda valet, passar mig perfekt som använder mig av Nibe produkter och de samarbete dem har . Bra service , samt expertis kunnande Tack
Hej Pia. Tusen tack för din rekommendation. Det gläder oss verligen att höra att du trivts hos oss under dessa år. Stort tack till dig för fortsatt förtroende. Med vänliga hälsningar, Jennifer Kundservice
Väldigt trevlig person som förklarade på et tydligt sätt
Hej Kurt. Stort tack för din fina rekommendation. Det värmer att höra. Med vänliga hälsningar, Jennifer Kundservice
Usel kundservice, satt i telefonkö i 40 minuter utan att bli besvarad. Gav upp kom aldrig fram.
Hej Lars Anders. Tack för att du tagit dig tid att skriva din feedback. Just nu är det många som kontaktar oss på våra inkommande kanaler. Vi beklagar att väntetiden är längre än vanligt. Om du hellre önskar att vi ringer upp dig så kan du göra detta val istället för att vänta kvar. Vi ringer alltid upp under dagen. Om du fortfarande har någon fundering vill vi gärna hjälpa dig vidare. Du kan även chatta med vår kundservice på skekraft.se Med vänliga hälsningar, Jennifer Kundservice
En både glad och trevlig kundtjänst hjälpte mej och min sambo att ändra våra avtal. Allt väl o tusen TACK! gunilla steinvall
Hej Gunilla, stort tack för din rekommendation och dina fina ord! Med vänlig hälsning, Maria Kundservice
Jag har inte haft några negativa erfarenheter av er.
Hej Eva, varmt tack för din fina rekommendation. Vi ska göra allt för att din erfarenhet av oss ska fortsätta vara positiv! Med vänlig hälsning, Maria Kundservice
Jag fick svar på växlen hon sa att det var lång kö men hon hjälpte mig på absolut bästa sätt . Hon får absolut högsta betyg för kunnande , hjälpsamhet , och trevlig. Jag fick svar på mina frågor så jag är jätte nöjd Tack för trevligt bemötande // Karl-Johan Gunnarsson
Hej Karl-Johan, stort tack för din fina rekommendation. Vi blir så glada över att höra att din upplevelse varit positiv vid din kontakt med oss. Med vänlig hälsning, Maria Kundservice
Jag valde Skellefteå Kraft på grund av det bra elpriset och den höga kundnöjdheten. Tyvärr levde de inte upp till de många rosande orden till en början. Först blev jag avvisad/kreditnekad som kund, men när jag ringde till kundtjänst fick jag bra service och kände mig väl bemött. Tyvärr mottog jag ännu en avvisning via e-post, vilket jag reagerade på med ett nytt samtal. Jag blev lovad ett e-postmeddelande som bekräftade mig som kund, och det kom kort efter. Hoppas på en bra relation framöver.
Hej Julie, tack för att du tog dig tiden att lämna en rekommendation och ge oss feedback! Vi tar din erfarenhet med oss i vårt förbättningsarbete för att höja kvaliteten på vår service. Med vänlig hälsning, Maria Kundservice
Bra säker el sällan ström av brott mycket bra hemsida och mycket bra kund mottagning.
Hej Staffan, varmt tack för din positiva rekommendation. Kul att höra att du uppskattar vårt kundbemötande och vår hemsida. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Bra bemötande. Priset på elen kunde vara billigare för oss elleverantörer.
Hej Lennart, tack för din fina rekommendation. Med vänlig hälsning, Maria Kundservice
Mycket bra bemötande via telefon. Synd att det inte fungerade förnya via datorn när det gällde företaget.
Hej. Tack för din rekommendation och synpunkt. Vi tar det vidare till berörd avdelning som förbättringsförslag. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Ett företag i tiden med hjärta för individen och miljön
Hej Roger. Varmt tack för din rekommendation och fina ord, det uppskattar vi verkligen. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Snabb hjälp från deras kundservice!
Hej Katie. Tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
trevligt bemötande, bra svar på mina frågor och problemet löstes
Hej Inger, tack för din fina rekommendation. Kul att höra om din upplevelse av oss. Med vänliga hälsningar, Jennifer Kundservice
Inte så mycket energi från kvinnan i kundtjänst även om hon var jättetrevlig
Hej Lena, stort tack för att du tog dig tiden att lämna en rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jennifer Kundservice
Ingen väntetid att komma fram till er. Trevligt, lugnt och kunnigt bemötande. Nu är vi kund hos er from 1 oktober.
Hej Kerstin, tack för din positiva rekommendation. Så kul att höra att du valt att bli kund hos oss. Vi hoppas du ska trivas med ditt nya avtal i höst! Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Uppriktighet med all korrespondens mellan parterna kund och leverantör.Skellefte kraft går att lita på verkar det som.Jag är iallafall nöjd.
Hej Ronny, stort tack för din fina rekommendation. Vi hoppas du ska fortsätta vara nöjd som kund hos oss även framåt. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Jag fick ett snabbt och engagerat svar på mina frågor vilket medförde att jag tecknade ett nytt avtal
Hej Hans. Varmt tack för din rekommendation. Det gläder oss verkligen att höra! Med vänliga hälsningar, Jennifer Kundservice.
Great customer support in helping to sign a contract on a very close move in date. Prices are always very competitive in comparison to other electrical companies and they provide outstanding services. Thanks for a great experience.
Hi Rohak. Thank you very much for your recommendation. We are delighted to hear that you are satisfied with your experience with us. We hope you will enjoy being a customer of ours in the future. Best regards, Jennifer Customer service.
Jag fick bra respons på mitt samtal med er och fick ett nytt erbjudande
Hej Bo. Tack för din rekommendation! Vi tackar för ditt fortsatta förtroende. Med vänlig hälsning, Linus Kundservice.
Lätt att via uppringning komma fram till kunnig person. Bra pris.
Hej Susanna. Tack för din varma rekommendation! Kul att höra om din upplevelse av oss. Med vänlig hälsning, Linus Kundservice.
Min upplevelse med Skellefteå Kraft är mycket informativ och bra bemötande. Att teckna ett nytt avtal var kundvänligt. När man ska kontakt kundtjänst så var kötiden inom en godtagbar tid och mycket hjälpsam.
Hej Mårten. Tusen tack för din fina rekommendation! Det gläder oss att höra att du är nöjd med det bemötande du fått. Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice
Mycket fin bemötande och snabbt svar på mina frågor.
Hej Dagnija. Varmt tack för din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Trevligt samtal o väldigt smidigt att byta elavtal
Hej Gunilla. Tack för din rekommendation och vad roligt att höra att du upplevde bytet smidigt! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Snabbt och fint bemötande. Utmärkt och trevlig personal
Hej Sten-Inge. Stort tack för din rekommendation. Det värmer att höra att du fått ett bra bemötande. Med vänlig hälsning, Linus Skellefteå Kraft.
Bra support, fixade de problem jag haft
Hej Jesper. Tack för din fina rekommendation! Kul att vår support uppskattas. Med vänlig hälsning, Linus Skellefteå Kraft.