Skellefteå Kraft

• BadgeEightYears
6 017
4.5
Boka tid Ring 0910-77 25 00 Dela

Välkommen till Skellefteå Kraft - Vi är en av Sveriges största kraftproducenter och har producerat förnybar kraft i över 100 år. Vi gör allt vi kan för att vara det bästa energibolaget för Sverige. Som kund hos oss får du tillgång till en mängd produkter och tjänster som hjälper dig och ger hållbara lösningar i vardagen. Vi...

6017 omdömen om Skellefteå Kraft

Sedan starten hos Reco 2018

Ulf U
Skrev om Skellefteå Kraft

En kraftleverantör som ligger i framkant med det mesta. Bra kundtjänst och extremt bra info på hemsidan

Ingrid I
Skrev om Skellefteå Kraft

Trevligt bemötande och tydliga svar. Fick hjälp med mitt abonnemang

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Ingrid, stort tack för din fina rekommendation. Det värmer oss att höra att du fått bra hjälp med ditt abonnemang. Med vänlig hälsning, Maria Kundservice

Frikyrkoförsamling F
Skrev om Skellefteå Kraft

Fint bemötande. Villkor som tål att jämföras.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Frikyrkoförsamling, tusen tack för er rekommendation. Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice

Janowe A
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra information och klara besked

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Janowe, tack för din fina rekommendation, det gläder oss att höra. Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice

Lars L
Skrev om Skellefteå Kraft

Det fungerar smidigt och bra. Vettigt att komma i kontakt också. Mvh.Lars Jönsson Askersund

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Lars, tack för din positiva rekommendation. Det uppskattar vi! Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice

Fredrik F
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra bemötande, kunnig personal.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Fredrik, stort tack för din fina rekommendation. Det värmer oss att höra att du har fått ett bra bemötande. Med vänliga hälsningar, Maria Kundservice

Mary B
Skrev om Skellefteå Kraft

Jag skulle ändra abonnemang efter dödsfall Blev väldigt trevligt bemött Allt gick väldigt enkelt att genomföra Jag blev väldigt nöjd

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Mary B, varmt tack för din fina rekommendation. Så fint att höra att allt var enkelt. Med vänliga hälsningar, Maria Kundservice

Kenneth K
Skrev om Skellefteå Kraft

Bemötande från personalen mkt bra.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Kenneth, stort tack för din rekommendation, fint att höra att du får ett bra bemötande i din kontakt med oss. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Agnetha F
Skrev om Skellefteå Kraft

Har alltid funkat väl med Skellefteå Kraft. Goda svar, snabbt omhändertagande och inga konstigheter gällande fakturering. De ligger inte alltid lägst i pris men jag upplever dem som en stabil elleverantör och det tycker jag är viktigt på en marknad som består av ett antal helt oseriösa aktörer.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Agnetha, varmt tack för din utförliga rekommendation. Det gör oss riktigt glada och stolta att du väljer oss som ditt elhandelsbolag. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Fredrik Lennart U
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra kundservice som ger klara besked och på ett informativt sätt informerar vad som gäller vid elleveranser.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Fredrik, tack för din fina rekommendation. Kul att du fått klara och informativa besked. Med vänliga hälsningar, Linus Kundservice.

Folke F

Trevlig och kompetent handläggare

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Folke, stort tack för din postiva rekommendation. Kul att du varit i kontakt med en av våra trevliga handläggare. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Gunnar G
Skrev om Skellefteå Kraft

Mycket trevligt bemött i telefonen.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Gunnar, Varmt tack för din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Conny C
Skrev om Skellefteå Kraft

Kunde förstås vara ännu billigare för konsumenten. De vill man alltid. Sedan är fakturorna bra. Även kundtjänsten är bra. Så överlag är vi mycket nöjda. MVH Conny Almqvist.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Conny, Tack för din rekommendation och att du tog dig tiden att återkoppla till oss, det uppskattar vi verkligen! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Curt C
Skrev om Skellefteå Kraft

Gör vad som är möjligt och tillåtet beträffande pris såsom rabatter, månadsavgift och elkostnad.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Curt. Tack för din positiva rekommendation och fina ord. Det gläder oss att höra! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice

Carola I
Skrev om Skellefteå Kraft

Kundtjänst tar lång tid på sig att svara, dom tittar inte på vad jag hade innan utan gav mig ett sämre avtal. Det är bara William som är bra och snabb att svara när man vill ha hjälp, man ska chatta el ringa men är man på resande fot så är mailen lättare, men då får man vänta

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Carola. Tack för din rekommendation. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice så kan vi kolla på ditt ärende. För snabbast kontakt kan du chatta med oss på vår hemsida www.skekraft.se /Jessica, Kundservice.

Kristina K
Skrev om Skellefteå Kraft

Trevlig och kunnig personal. Vänligt bemötande

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Kristina. Stort tack för din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Kjell G
Skrev om Skellefteå Kraft

Det hade varit bra när man ringer och hamnar i kön att vet hur många som är före och ungefärliga tid det tar innan man blir besvarad.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Kjell. Tack för din rekommendation och för dina synpunkter. Vi tar vidare hur vi kan förbättra upplevelsen när kunderna ringer in till oss. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Camilla C
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra och personlig service. Bra att man kan bli uppringd. Lite snålt att inte sänka den fasta avg till typ eons. Annars har jag inget att klaga på.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Camilla, tack för din rekommendation. Kul att höra att uppringningen uppskattats! Med vänliga hälsningar, Linus Kundservice

Olov O
Skrev om Skellefteå Kraft

Underbart med folk som är på samma våglängd och befinner sig där man själv har sitt ursprung.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Olov, tack för din fina rekommendation. Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord! Med vänliga hälsningar, Linus Kundservice

Johan H
Skrev om Skellefteå Kraft

When we came to Sweden, Skelleftea Kraft fave us to opportunity to connect electricity really easy. Also, when there are issues or questions, Skelleftea Kraft is able to solve it soon.

Svar från Skellefteå Kraft

Hi Johan, thank you for your warm recommendation! We hope you will enjoy being a customer with us. Best regards, Linus Customer service

Margareta B
Skrev om Skellefteå Kraft

Vänlig och proffesionell säljare. All elleverans under förra kontraktsperioden fungerade bra. Vi fick en påminnelse om när vårt elavtal löpte ut. Vi känner oss nöjda med Skellefteå Kraft och binder oss därför ytterligare 2 år.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Margareta, tack för din positiva rekommendation. Så roligt att ni valt att fortsätta hos oss! Med vänliga hälsningar, Linus Kundservice

Ove G
Skrev om Skellefteå Kraft

hjälpsamt på alla sätt , det verkade som att mitt gamla elbolag inte var så intresserad av mitt byte .

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Ove, tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Linus Kundservice.

Bertil B

Trevligt bemötande av personal

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Bertil, varmt tack för din positiva rekommendation. Härligt att höra att du fått ett trevligt bemötande av våra medarbetare. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Lennart L
Skrev om Skellefteå Kraft

Snåla inte ens en reklampenna får man dåligt . Beträffande reco , skriver på ett ställe att ni skänkt över en miljon kr till Barnvakter fonden , på ett annat ställe skriver ni sjuhundrafemti tusen kr. Vilka rövar historier , värdelösa ni är Sluta med AI

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Lennart, tack för din rekommendation, men vi känner inte igen oss i vad du menar. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice för att reda ut detta. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Thomas T

Lätt att få personlig kontakt. Prisvärt avtal. Känns ärliga.// Thomas

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Thomas, stort tack för din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Annika A
Skrev om Skellefteå Kraft

Vi var positivt inställda till företaget redan när vi tog kontakt. Säljaren gav oss ett bra erbjudande som resulterade i att vi tecknade nytt 2 års avtal. Säljaren var trevlig ,saklig och kunnig. Vi känner förtroende för företaget.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Annika, stort tack för din fina rekommendation. Vi blir riktigt glada och stolta över att du känner förtroende för oss. Vi hoppas du kommer trivas med ditt nya avtal framåt. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Ulrika U

Mycket tillmötesgående person!

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Ulrika, tusen tack för din positiva rekommendation! Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice

Tennisklubb T
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra samtal med kunnig personal som hjälpte oss att teckna ett nytt elavtal Claes

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Claes, tack för din fina rekommendation, det uppskattar vi! Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice

Sofia S
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra och smidigt med kontakt via chatt-funktionen på hemsidan.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Sofia, tack för din rekommendation. Roligt att höra att du fick bra hjälp i chatten. Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice

Kristina K
Skrev om Skellefteå Kraft

Bra information! Vänligt bemötande!

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Kristina, varmt tack för din positiva rekommendation. Med vänlig hälsning, Emma Kundservice

Richard S
Skrev om Skellefteå Kraft

Ett bra elbolag med bra erbjudanden!

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Richard, stort tack för din fina rekommendation. Med vänlig hälsning, Maria Kundservice

Anders A
Skrev om Skellefteå Kraft

Har varit kund ett år, har fungerat utmärkt.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Anders, tack för ditt fina omdöme. Vi blir så glada av att höra att du tycker att det fungerar bra. Med vänliga hälsningar, Maria Kundservice

Maria M

Fungerar bra. Svår hemsida. Svårt att se timkostnad. Behöver utvecklas

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Maria, tack för din feedback. Vi har haft problem med visning av timpriser de senaste dagarna och beklagar detta. Problemet ska nu vara löst så timpriserna visas igen. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Patrik F
Skrev om Skellefteå Kraft

Trevligt bemötande i telefon vid byte av elavtal.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Patrik, tusen tack för din positiva rekommendation. Vi hoppas du ska trivas med ditt nya elavtal. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Ebbe E
Skrev om Skellefteå Kraft

Kontakt med revlig kvinna. Fick bra information. Nöjda med valet av köp

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Ebbe, stort tack för din rekommendation och fint att höra att du känner dig nöjd med ditt val. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice

Per P
Skrev om Skellefteå Kraft

Trevligt samtal. Kort och gott.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Per, stort tack för din fina rekommendation. Med vänliga hälsningar, Maria Kundservice

Per O
Skrev om Skellefteå Kraft

Snabbt svar på fråga kring avtal. Trevlig kundtjänst

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Per. Tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Jan E
Skrev om Skellefteå Kraft

Mycket positivt möte av en trevlig och saklig dam. Känndes bra efteråt. Tecknade ettårigt elavtal. Jan Bertil Eriksson

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Jan. Stort tack för din rekommendation och hoppas du blir nöjd med ditt nya elavtal. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Sven S
Skrev om Skellefteå Kraft

Har fungerat perfekt! Lätta att kontakta, alltid fungerat.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Sven. Tack för din rekommendation och vad roligt att höra! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Lillemor L
Skrev om Skellefteå Kraft

Mycket bra information o trevligt bemötande. Fick bra svar på mina frågor!

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Lillemor. Tack för din positiva rekommendation! Vi hoppas att du fortsättningsvis ska vara nöjd. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice

Göran G
Skrev om Skellefteå Kraft

Mina upplevelser och kontakter med er har alltid varit mycket positiva. Alltid klara besked om de frågor, som jag ställt. Jag har i övrigt inte köpt några varor eller tjänster av er. Med vänlig hälsning Göran Mattsson

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Göran. Stort tack för din rekommendation. Det gläder oss att höra att du haft en positiv upplevelse dom gånger du varit i kontakt med oss. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice

Salvatore P
Skrev om Skellefteå Kraft

bra service och kund bemötande

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Salvatore. Tack för din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice

Kerstin K

Mkt väl bemött. Tydlig information. Mkt nöjd

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Kerstin. Vad roligt och varmt tack för din positiva rekommendation! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice

Malin M
Skrev om Skellefteå Kraft

Alltid pigga, glada, tillmötesgående, förstående och kunniga!

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Malin. Tack för din positiva rekommendation, det uppskattar vi verkligen att få höra. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Bengt B
Skrev om Skellefteå Kraft

Trevligt bemötande inget krångel enkelt😊

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Bengt. Tack för din rekommendation och vad härligt att höra att din kontakt med oss var bra. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Håkan H
Skrev om Skellefteå Kraft

Fantastisk kundservice! Mycket tillgängliga och tillmötesgående!

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Håkan. Stort tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Göran G
Skrev om Skellefteå Kraft

Har varit kund några timmar kan ej svara på era frågor .MVH BOJE

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Göran. Tack för din rekommendation och vi hoppas du ska trivas som kund hos oss. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Herman P
Skrev om Skellefteå Kraft

Nöjd med bolaget och har haft dem länge. Ärlig approach mot kund samt en bra app.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Herman. Tack för din rekommendation och vad roligt att höra att du fortfarande är nöjd som kund hos oss. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Eduardo E
Skrev om Skellefteå Kraft

Jättebra! Enkelt och funkar bra.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Eduardo. Stort tack för att du tog dig tid att skriva denna fina rekommendation. Det uppskattar vi verkligen! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.

Birgitta B
Skrev om Skellefteå Kraft

Treligt och vänligt bemötande.

Svar från Skellefteå Kraft

Hej Birgitta. Tack för din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice