En kraftleverantör som ligger i framkant med det mesta. Bra kundtjänst och extremt bra info på hemsidan
Skellefteå Kraft
Välkommen till Skellefteå Kraft - Vi är en av Sveriges största kraftproducenter och har producerat förnybar kraft i över 100 år. Vi gör allt vi kan för att vara det bästa energibolaget för Sverige. Som kund hos oss får du tillgång till en mängd produkter och tjänster som hjälper dig och ger hållbara lösningar i vardagen. Vi...
6017 omdömen om Skellefteå Kraft
Sedan starten hos Reco 2018
Trevligt bemötande och tydliga svar. Fick hjälp med mitt abonnemang
Hej Ingrid, stort tack för din fina rekommendation. Det värmer oss att höra att du fått bra hjälp med ditt abonnemang. Med vänlig hälsning, Maria Kundservice
Fint bemötande. Villkor som tål att jämföras.
Hej Frikyrkoförsamling, tusen tack för er rekommendation. Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice
Bra information och klara besked
Hej Janowe, tack för din fina rekommendation, det gläder oss att höra. Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice
Det fungerar smidigt och bra. Vettigt att komma i kontakt också. Mvh.Lars Jönsson Askersund
Hej Lars, tack för din positiva rekommendation. Det uppskattar vi! Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice
Bra bemötande, kunnig personal.
Hej Fredrik, stort tack för din fina rekommendation. Det värmer oss att höra att du har fått ett bra bemötande. Med vänliga hälsningar, Maria Kundservice
Jag skulle ändra abonnemang efter dödsfall Blev väldigt trevligt bemött Allt gick väldigt enkelt att genomföra Jag blev väldigt nöjd
Hej Mary B, varmt tack för din fina rekommendation. Så fint att höra att allt var enkelt. Med vänliga hälsningar, Maria Kundservice
Bemötande från personalen mkt bra.
Hej Kenneth, stort tack för din rekommendation, fint att höra att du får ett bra bemötande i din kontakt med oss. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Har alltid funkat väl med Skellefteå Kraft. Goda svar, snabbt omhändertagande och inga konstigheter gällande fakturering. De ligger inte alltid lägst i pris men jag upplever dem som en stabil elleverantör och det tycker jag är viktigt på en marknad som består av ett antal helt oseriösa aktörer.
Hej Agnetha, varmt tack för din utförliga rekommendation. Det gör oss riktigt glada och stolta att du väljer oss som ditt elhandelsbolag. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Bra kundservice som ger klara besked och på ett informativt sätt informerar vad som gäller vid elleveranser.
Hej Fredrik, tack för din fina rekommendation. Kul att du fått klara och informativa besked. Med vänliga hälsningar, Linus Kundservice.
Trevlig och kompetent handläggare
Hej Folke, stort tack för din postiva rekommendation. Kul att du varit i kontakt med en av våra trevliga handläggare. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Mycket trevligt bemött i telefonen.
Hej Gunnar, Varmt tack för din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Kunde förstås vara ännu billigare för konsumenten. De vill man alltid. Sedan är fakturorna bra. Även kundtjänsten är bra. Så överlag är vi mycket nöjda. MVH Conny Almqvist.
Hej Conny, Tack för din rekommendation och att du tog dig tiden att återkoppla till oss, det uppskattar vi verkligen! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Gör vad som är möjligt och tillåtet beträffande pris såsom rabatter, månadsavgift och elkostnad.
Hej Curt. Tack för din positiva rekommendation och fina ord. Det gläder oss att höra! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice
Kundtjänst tar lång tid på sig att svara, dom tittar inte på vad jag hade innan utan gav mig ett sämre avtal. Det är bara William som är bra och snabb att svara när man vill ha hjälp, man ska chatta el ringa men är man på resande fot så är mailen lättare, men då får man vänta
Hej Carola. Tack för din rekommendation. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice så kan vi kolla på ditt ärende. För snabbast kontakt kan du chatta med oss på vår hemsida www.skekraft.se /Jessica, Kundservice.
Trevlig och kunnig personal. Vänligt bemötande
Hej Kristina. Stort tack för din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Det hade varit bra när man ringer och hamnar i kön att vet hur många som är före och ungefärliga tid det tar innan man blir besvarad.
Hej Kjell. Tack för din rekommendation och för dina synpunkter. Vi tar vidare hur vi kan förbättra upplevelsen när kunderna ringer in till oss. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Bra och personlig service. Bra att man kan bli uppringd. Lite snålt att inte sänka den fasta avg till typ eons. Annars har jag inget att klaga på.
Hej Camilla, tack för din rekommendation. Kul att höra att uppringningen uppskattats! Med vänliga hälsningar, Linus Kundservice
Underbart med folk som är på samma våglängd och befinner sig där man själv har sitt ursprung.
Hej Olov, tack för din fina rekommendation. Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord! Med vänliga hälsningar, Linus Kundservice
When we came to Sweden, Skelleftea Kraft fave us to opportunity to connect electricity really easy. Also, when there are issues or questions, Skelleftea Kraft is able to solve it soon.
Hi Johan, thank you for your warm recommendation! We hope you will enjoy being a customer with us. Best regards, Linus Customer service
Vänlig och proffesionell säljare. All elleverans under förra kontraktsperioden fungerade bra. Vi fick en påminnelse om när vårt elavtal löpte ut. Vi känner oss nöjda med Skellefteå Kraft och binder oss därför ytterligare 2 år.
Hej Margareta, tack för din positiva rekommendation. Så roligt att ni valt att fortsätta hos oss! Med vänliga hälsningar, Linus Kundservice
hjälpsamt på alla sätt , det verkade som att mitt gamla elbolag inte var så intresserad av mitt byte .
Hej Ove, tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Linus Kundservice.
Trevligt bemötande av personal
Hej Bertil, varmt tack för din positiva rekommendation. Härligt att höra att du fått ett trevligt bemötande av våra medarbetare. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Snåla inte ens en reklampenna får man dåligt . Beträffande reco , skriver på ett ställe att ni skänkt över en miljon kr till Barnvakter fonden , på ett annat ställe skriver ni sjuhundrafemti tusen kr. Vilka rövar historier , värdelösa ni är Sluta med AI
Hej Lennart, tack för din rekommendation, men vi känner inte igen oss i vad du menar. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice för att reda ut detta. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Lätt att få personlig kontakt. Prisvärt avtal. Känns ärliga.// Thomas
Hej Thomas, stort tack för din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Vi var positivt inställda till företaget redan när vi tog kontakt. Säljaren gav oss ett bra erbjudande som resulterade i att vi tecknade nytt 2 års avtal. Säljaren var trevlig ,saklig och kunnig. Vi känner förtroende för företaget.
Hej Annika, stort tack för din fina rekommendation. Vi blir riktigt glada och stolta över att du känner förtroende för oss. Vi hoppas du kommer trivas med ditt nya avtal framåt. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Mycket tillmötesgående person!
Hej Ulrika, tusen tack för din positiva rekommendation! Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice
Bra samtal med kunnig personal som hjälpte oss att teckna ett nytt elavtal Claes
Hej Claes, tack för din fina rekommendation, det uppskattar vi! Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice
Bra och smidigt med kontakt via chatt-funktionen på hemsidan.
Hej Sofia, tack för din rekommendation. Roligt att höra att du fick bra hjälp i chatten. Med vänliga hälsningar, Thea Kundservice
Bra information! Vänligt bemötande!
Hej Kristina, varmt tack för din positiva rekommendation. Med vänlig hälsning, Emma Kundservice
Ett bra elbolag med bra erbjudanden!
Hej Richard, stort tack för din fina rekommendation. Med vänlig hälsning, Maria Kundservice
Har varit kund ett år, har fungerat utmärkt.
Hej Anders, tack för ditt fina omdöme. Vi blir så glada av att höra att du tycker att det fungerar bra. Med vänliga hälsningar, Maria Kundservice
Fungerar bra. Svår hemsida. Svårt att se timkostnad. Behöver utvecklas
Hej Maria, tack för din feedback. Vi har haft problem med visning av timpriser de senaste dagarna och beklagar detta. Problemet ska nu vara löst så timpriserna visas igen. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Trevligt bemötande i telefon vid byte av elavtal.
Hej Patrik, tusen tack för din positiva rekommendation. Vi hoppas du ska trivas med ditt nya elavtal. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Kontakt med revlig kvinna. Fick bra information. Nöjda med valet av köp
Hej Ebbe, stort tack för din rekommendation och fint att höra att du känner dig nöjd med ditt val. Med vänliga hälsningar, Emma Kundservice
Trevligt samtal. Kort och gott.
Hej Per, stort tack för din fina rekommendation. Med vänliga hälsningar, Maria Kundservice
Snabbt svar på fråga kring avtal. Trevlig kundtjänst
Hej Per. Tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Mycket positivt möte av en trevlig och saklig dam. Känndes bra efteråt. Tecknade ettårigt elavtal. Jan Bertil Eriksson
Hej Jan. Stort tack för din rekommendation och hoppas du blir nöjd med ditt nya elavtal. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Har fungerat perfekt! Lätta att kontakta, alltid fungerat.
Hej Sven. Tack för din rekommendation och vad roligt att höra! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Mycket bra information o trevligt bemötande. Fick bra svar på mina frågor!
Hej Lillemor. Tack för din positiva rekommendation! Vi hoppas att du fortsättningsvis ska vara nöjd. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice
Mina upplevelser och kontakter med er har alltid varit mycket positiva. Alltid klara besked om de frågor, som jag ställt. Jag har i övrigt inte köpt några varor eller tjänster av er. Med vänlig hälsning Göran Mattsson
Hej Göran. Stort tack för din rekommendation. Det gläder oss att höra att du haft en positiv upplevelse dom gånger du varit i kontakt med oss. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice
bra service och kund bemötande
Hej Salvatore. Tack för din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice
Mkt väl bemött. Tydlig information. Mkt nöjd
Hej Kerstin. Vad roligt och varmt tack för din positiva rekommendation! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice
Alltid pigga, glada, tillmötesgående, förstående och kunniga!
Hej Malin. Tack för din positiva rekommendation, det uppskattar vi verkligen att få höra. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Trevligt bemötande inget krångel enkelt😊
Hej Bengt. Tack för din rekommendation och vad härligt att höra att din kontakt med oss var bra. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Fantastisk kundservice! Mycket tillgängliga och tillmötesgående!
Hej Håkan. Stort tack för din positiva rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Har varit kund några timmar kan ej svara på era frågor .MVH BOJE
Hej Göran. Tack för din rekommendation och vi hoppas du ska trivas som kund hos oss. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Nöjd med bolaget och har haft dem länge. Ärlig approach mot kund samt en bra app.
Hej Herman. Tack för din rekommendation och vad roligt att höra att du fortfarande är nöjd som kund hos oss. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Jättebra! Enkelt och funkar bra.
Hej Eduardo. Stort tack för att du tog dig tid att skriva denna fina rekommendation. Det uppskattar vi verkligen! Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice.
Treligt och vänligt bemötande.
Hej Birgitta. Tack för din rekommendation. Med vänliga hälsningar, Jessica Kundservice