Skoglunds Optik AB

Skoglunds Optik AB

www.skoglundsoptik.se
  • Badge2023
Boka tid Ring 0171-338 15 Dela

Välkommen till Skoglunds Optik, din professionella och personliga optiker. Vårt erfarna team av optiker och optometrister är dedikerade till att leverera högkvalitativ ögonvård och stilfulla glasögon. Oavsett om du behöver en synundersökning, nya glasögon eller kontaktlinser, kan du lita på oss. Vi kombinerar expertis med...

16 omdömen om Skoglunds Optik AB

Sedan starten hos Reco 2023

Tindra W
Skrev om Skoglunds Optik AB

Jätte bra kundbemötande, super snälla och hjälpsamma! Ganska litet utbud av bågar men endå bra för en sådan ”liten” butik. Rekommenderar!

Kenneth I
Skrev om Skoglunds Optik AB

Mycket väl bemött, pedagogisk och noggrann syngenomgång.Skulle rekommendera andra att besöka Skoglunds.

Björn E
Skrev om Skoglunds Optik AB

Kändes bra väl omhändertagen och jag fick den information jag förväntade och jag belade gärna lite extra för Jag kommer tillbaka

Johan O
Skrev om Skoglunds Optik AB

Jag upplevde ett proffesionellt bemötande när jag skulle köpa nya glasögon&linser. Stort tack för hjälpen! Mvh Johan Olänge

Marie-Louise E
Skrev om Skoglunds Optik AB

Proffsigt bemötande av optiker som är påläst och följer upp.

Leonard M
Skrev om Skoglunds Optik AB

Det var en familjär upplevelse

Elisabeth S
Skrev om Skoglunds Optik AB

Så fint bemötande och så proffsig optiker. Har tidigare köpt nya glasögon. Så nöjd med tipset jag fick på nya bågar. Denna gången bytte jag glas efter en starroperation. Samma fina bemötande. Miljön i butiken är också så trivsam.

Jessica G
Skrev om Skoglunds Optik AB

Bra service och hjälp. Fick hjälp med vilka linser jag behövde och många tester på ögonen.

Inez J
Skrev om Skoglunds Optik AB

De är personliga och mycket trevliga. Jag vet att om mina nya glasögon inte sitter bra är det bara att gå in och få dem justerade.

Svar från Skoglunds Optik AB

Tack så mycket Inez för ditt fina omdöme! Vi ser fram emot att ha dig i vår butik igen! Mvh, Robert S Leg. Optiker

Sven Erik M
Skrev om Skoglunds Optik AB

Noggrann synundersökning. Jag köpte bågarna själv via nätet. Det blev trots detta mycket dyra läsglasögon. Undersökning, glas och montering blev c:a 700 kronor för dyra.

Svar från Skoglunds Optik AB

Stort tack för er feedback Sven Erik! Er omdöme hjälper oss att bli bättre och det uppskattar vi väldigt mycket! Varmt välkommen tillbaka! Mvh, Robert S Leg.Optiker

Barbro H
Skrev om Skoglunds Optik AB

Blev väl bemött i butiken men väldigt lång leveranstid på linserna

Svar från Skoglunds Optik AB

Tack så mycket för att ni tog er tid att ge oss feedback Barbro! Det hjälper oss att bli bättre och uppskattas verkligen! Mvh, Robert S Leg.Optiker

Leif Erik N
Skrev om Skoglunds Optik AB

Trevlig personal. Mycket bra information om linserna

Svar från Skoglunds Optik AB

Tack för ditt omdöme Leif! Din feedback är mycket uppskattat! Mvh Skoglunds Optik

Siobhan R
Skrev om Skoglunds Optik AB

Jag blev så varmt mottagen och atmosfären var trevlig och avslappnad. Jag hade inga större förväntningar, jag skulle bara göra ett enkelt körkortsgodkännande test, och fick extra undersökningar då optikern såg att det kunde behövas. Mycket trevligt. Behöver jag gå tillbaka är det absolut till Skoglunds jag kommer att gå, kan varmt rekommendera. Snabb tid, och på en lördag dessutom. Passade mig mycket bra.

Svar från Skoglunds Optik AB

Stort tack för att du tog dig tid att skriva en sådan fin omdöme Siobhan! Varmt välkommen tillbaka! Mvh Robert S Leg.Optiker

Daniel A
Skrev om Skoglunds Optik AB

En väldigt proffsig och trevlig Robert! Han förklarade vad han gjorde hela tiden och informerade om allting. Supernöjd och rekommenderar gärna andra att besöka Skoglunds! 5 av 5 toast, superkul!

Svar från Skoglunds Optik AB

Tack för ett fint omdömde Daniel och att ni tog er tid! Din feedback hjälper oss verkligen att bli bättre och är mycket uppskattat. Varmt välkommen tillbaka! Mvh Robert S Leg.Optiker

Malin Ö
Skrev om Skoglunds Optik AB

Väldigt bra bemötande och kunniga, men dyrare än de tidigare ägarna. Har månadslinser.

Svar från Skoglunds Optik AB

Tack för er omdöme Malin och att ni tog er tid! Vi upskattar verkligen all feedback vi kan få sedan vi tog över då det hjälper oss att bli bättre! Varmt välkommen tillbaka! Mvh Robert S Leg.Optiker

Ulrika J
Skrev om Skoglunds Optik AB

Stort engagemang vilket känns bra när man har problem som man tycker r jobbigt och lider av

Svar från Skoglunds Optik AB

Tack för er fina omdöme Ulrika! Vi uppskattar det verkligen att ni tog er tid att ge oss feedback! Mvh Robert S Leg.Optiker