Fantastiskt bemötande från kontakt till avslutat arbete. Christoffer som bokade in arbetet var outstanding med alla ändringar och tillägg jag gjorde. Killarna som kom och utförde arbetet var trevliga, hjälpsamma och snabba. Detta var service på en hög nivå och jag rekommenderar Skräpbilen till alla jag känner 😀
Skräpbilen i Sverige AB
62 omdömen om Skräpbilen i Sverige AB
Tusen tack Stephanie för ditt fantastiska omdöme! 🙏🥹 Det var verkligen roligt att få hjälpa dig – både med alla ändringar längs vägen och själva utförandet på plats. Jag ska hälsa killarna i teamet, de blir jättenglada att höra att du uppskattade deras insats. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp, och tack för att du rekommenderar oss vidare – det betyder otroligt mycket för oss. 🌟 Vänliga hälsningar,
Vi har upplevt precis lika trevligt bemötande i samband med hjälp av vår flytt som sist, då vi fick hjälp med en förrådstömning. 3 glada och energiska killar ”fixar biffen galant” med ett mycket stort mått av ansvar, försiktighet och respekt för flyttgodset. Lika imponerade även denna gång. Högsta betyg på allt från offert till faktura, som för övrigt även denna gång, trots oväntad extra tidsåtgång hölls enligt avtal. Förstår Ni hur bra Ni är? Tusen tack!🙏 På återseende Elise o Göran 😊😊
Stort tack Elise och Göran för ert fantastiska omdöme – och för att ni valde oss igen! 🙏😊 Så roligt att höra att ni är lika nöjda denna gång, både med flytten och bemötandet från vårt team. Vi blir extra glada över att ni lyfter killarnas ansvarstagande, försiktighet och respekt för ert bohag – det är precis så vi vill att en flytt med Skräpbilen ska kännas. Att ni dessutom upplevde att allt hölls enligt offert och avtal, trots extra tidsåtgång, betyder mycket för oss. Vi strävar alltid efter att vara tydliga, schyssta...
Smidigt, enkelt, snabbt. Jag hade antställt dem igen.
Tack snälla Georgia för ditt fina omdöme! 🙏✨ Härligt att höra att du upplevde allt som smidigt, enkelt och snabbt – precis så vi vill att det ska kännas. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp, vi ställer gärna upp fler gånger. 🚛💚 Vänliga hälsningar
Ett ansvarsfullt och pålitligt företag.
Hej Arnaldo! Stort tack för ditt fina omdöme 🙏 Det betyder mycket att du upplever oss som ansvarsfulla och pålitliga. Vi finns här när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar,
Så väl bemött,trevliga killar//Ingela
Hej Ingela! Stort tack för ditt fina omdöme – vad roligt att höra att du blev väl bemött och nöjd med killarnas insats. 🌟 Vi hjälper gärna till igen när behovet dyker upp. Vänliga hälsningar,
En mycket trevlig och oerhört professionell personal som på ett föredömligt sätt utförde sina uppgifter med bravur! En upplevelse som präglades av flexibilitet och tjänstvillighet, där kunden hela tiden får stå i centrum! Med andra ord högsta betyg i alla avseenden! Hälsar Elise och Göran 😃😃
Stort tack, Elise och Göran – vilken fin recension! 🙏 Vi blir jätteglada att ni upplevde oss som professionella, flexibla och tjänstvilliga, och att ni kände att ni stod i centrum hela tiden. Precis så vill vi jobba – varje gång. Tack för förtroendet och varmt välkomna att höra av er igen när ni behöver hjälp! Vänliga hälsningar,
Klassisk svenskt hårt arbetande företag. Trevlig, ärlig, snabba. Kollade med tre bolag och Skräpbilen var dom enda som självsäkert gav fastpris utan massa gömde avgifter. Kom på tiden dom sa. Ringde innan som dom sa. Väldigt skönt med ett bolag som gör det dom ska utan det minsta problem och allt bara funkar. Även om jag får billigare erbjudande i framtiden kommer jag välja dom ändå för tryggheten i att det blir bra o snabbt hanterat.
Stort tack, Tobias – vilken fantastisk och detaljerad recension! 🙌 Vi blir extra glada att du lyfter fastpris utan dolda avgifter, att vi kom i tid och ringde innan, samt att allt flöt på utan strul. Precis så vill vi att varje uppdrag ska kännas: tryggt, tydligt och snabbt. Lovar att fortsätta hålla den nivån nästa gång du behöver hjälp – hör av dig så löser vi det lika smidigt igen. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar,
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Tack snälla, Fatima! 🙌 Vilket härligt betyg – vi blir superglada. Behöver du hjälp igen eller har feedback på hur vi kan bli ännu bättre, hojta gärna. Vänliga hälsningar,
Killarna jobbade hårt under sitt arbetspass.
Härligt att höra, Ulf – stort tack för din fina återkoppling! 🙌 Våra killar lägger mycket stolthet i att jobba snabbt och ordentligt, så det värmer att det märks. Skulle det vara något vi kan göra ännu bättre nästa gång, hör gärna av dig direkt. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar,
Sveriges Bästa service och kvalitet:)
Härligt — tack för det fina omdömet, Besses A! 🙌 Vi blir superglada att höra att du upplevde Sveriges bästa service och kvalitet. Det är precis den nivå vi strävar efter i varje uppdrag. Behöver du hjälp igen är vi bara ett samtal eller mejl bort. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar,
Mycket bra hjälp då jag pga vissa omständigheter inte kunde göra det som jag brukar kunna göra//TACK! (Ps har rekommenderat er till släktingar som kanske behöver er hjälp längre fram).
Hej Lars! Stort tack för ditt fina omdöme – och för att du rekommenderar oss vidare 🙏 Det betyder mycket. Vi är glada att vi kunde hjälpa till när det var lite tuffare omständigheter. Behöver du oss igen är du alltid välkommen att höra av dig – vi finns här när det passar dig. Vänliga hälsningar,
Trevlig och tillmötesgående personal
Stort tack, Jonas! 🙌 Härligt att höra att du upplevde oss som trevliga och tillmötesgående. Vi finns här om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar,
Jag har redan svarat en gång samma dag som jag anlitade dem
Tack Kristina! 🙏 Och ursäkta om du fick en ny förfrågan – vi uppskattar verkligen att du redan tog dig tid att lämna omdöme samma dag. Hör av dig om vi kan hjälpa till med något mer framöver! Vänliga hälsningar,
enkelt, snabbt, väldigt vänliga människor,. Toppen!
Toppen att höra, Melissa – stort tack! 🙌 Vi blir glada att du upplevde det som enkelt och snabbt och att teamet tog väl hand om dig. Hör av dig när du behöver hjälp igen – vi finns här! Vänliga hälsningar,
Supernöjd ! Riktigt trevliga killar som kom när dom skulle och forslade bort allt som jag rensat i garaget, perfekt när man inte hinner själv 👍
Stort tack, Tom! 🙌 Vad roligt att höra att allt gick smidigt och i tid och att vi kunde hjälpa till att få bort allt från garaget. Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp framöver – vi finns här! Vänliga hälsningar,
Snabba, effektiva och supertrevliga. Rekommenderas varmt.
Hej Marcus! Stort tack för din fina recension. Vad kul att du upplevde oss som snabba, effektiva och trevliga – precis så vill vi att det ska kännas. Tack för rekommendationen! Behöver du hjälp igen är du varmt välkommen att höra av dig. Vänliga hälsningar,
Trevligt bemötande och effektivt jobb. Rekommenderas varmt
Hej Henrik! Stort tack för ditt fina omdöme och för rekommendationen. Vad roligt att du upplevde både trevligt bemötande och effektivt arbete — precis så vill vi att det ska kännas. Tveka inte att höra av dig nästa gång du behöver hjälp! Vänliga hälsningar
Enkelt att etablera en kontakt och utmärkt att därefter gör en planering av hämtning och lämning av material. De var mycket trevliga och tillmötesgående. Prisvärt!
Hej Anders! Stort tack för ditt fina omdöme och för förtroendet. Vad roligt att höra att kontakten gick smidigt och att planeringen av hämtning och lämning fungerade utmärkt. Vi blir extra glada över att du lyfter teamets bemötande och att du upplevde oss som prisvärda. Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp nästa gång! Vänliga hälsningar
Trevligt bemötande och professionell service. Fick en gammal tvättmaskin hämtad från 3e våningen i ett hyreshus utan hiss. Snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera Skräpbilen i Sverige AB.
Hej Peter, Stort tack för ditt fina omdöme och rekommendation! 🙏 Härligt att höra att hämtningen av tvättmaskinen gick snabbt och smidigt och att du upplevde ett trevligt bemötande och proffsig service. Hör av dig när du behöver hjälp igen – vi fixar det! Vänliga hälsningar,
Positiva, trevliga och hjälpsamma killar! Så nöjd med deras hjälp och service, och kan varmt rekommendera dem.
Hej Susanne, Stort tack för ditt varma omdöme och rekommendation! 🙏 Vad kul att du upplevde oss som positiva, trevliga och hjälpsamma – det betyder mycket för teamet. Hör av dig när du behöver hjälp igen, vi finns här. Vänliga hälsningar,
Snabbt och bra. Trevligt bemötande.
Hej Kristina, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att du upplevde både snabb hjälp och trevligt bemötande. Behöver du oss igen är det bara att höra av dig – vi finns här. Vänliga hälsningar,
Jag är nöjd med hela upplevelsen, allt gick smidigt från början till slut. Personal var trevlig, professionell och tillmötesgående! Kan verkligen rekommendera dem och kommer garanterat att återkomma som kund.
Hej Elin, stort tack för din fina recension! Härligt att höra att allt gick smidigt från början till slut och att du upplevde vår personal som trevlig, professionell och tillmötesgående. Din rekommendation betyder mycket för oss och peppar hela teamet. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när behovet dyker upp! Vänliga hälsningar,
Rekommenderas! Jätte bra utfört arbete, bra kommunikation, pålitliga! Topp betyg!
Hej Dennis, stort tack för din fina recension och rekommendation! Jätteroligt att du upplevde arbetet som väl utfört och kommunikationen smidig – pålitlighet och tydlighet är viktigt för oss. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa till igen framöver. Vänliga hälsningar,
Väldigt bra och smidigt. Fick snabb hjälp att tömma min källare i salongen. Kan absolut rekommendera!
Hej Elin! Stort tack för det fina omdömet 🙏 Vi är glada att vi kunde hjälpa till snabbt med att tömma källaren i salongen. Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen – vi finns här! /Teamet på SkräpBilen 🚚💚
Jag är otroligt nöjd med hjälpen jag fick med att forsla bort både en stor säng och en tvättmaskin. Grabbarna var oerhört positiva, hjälpsamma och glada att ställa upp! Det uppstod ett problem när tvättmaskinen skulle skruvas loss på grund av vattenslangarna men de åkte ut på kvällen, köpte den propp de behövde och kom tillbaka senare för att lösa problemet snabbt. Allt löstes, och de gjorde det med ett leende! Jag rekommenderar dem 100% till alla som behöver hjälp med bortforsling. Stort tack!
Hej Victoria, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vad roligt att höra att hämtningen av sängen och tvättmaskinen blev smidig till slut. Vi uppskattar verkligen dina varma ord om vårt team – positivt bemötande och problemlösning är precis så vi vill jobba. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen, eller om någon du känner behöver bortforsling. Varmt tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar,
Enkelt och smidigt, kom en bil och hämtade mitt skräp. Exakt vad jag beställde. Bra pris👍 kommer garanterat använda dom igen.
Stort tack, Karl-Henrik! 🙏 Härligt att höra att allt gick enkelt och smidigt och att priset kändes bra. Vi finns här nästa gång du behöver hjälp – bara att höra av dig! Vänliga hälsningar,
I tid och snabba med att plocka ut alla saker. Dock svårt att få tag i dem innan för att få ett ok att de kommer.
Tack, Lars – och vad kul att höra att vi var i tid och jobbade snabbt! 🙌 Beklagar att det var svårt att nå oss inför besöket. Vi hade nyligen störningar i växeln och har nu infört backup-nummer och sms-bekräftelser (dag före + ca 30 min innan ankomst) för att undvika liknande problem framöver. Tack för 4/5 ⭐ – vi siktar på 5/5 nästa gång. Vänliga hälsningar,
Skräpbilen rekommenderas starkt! De va Riktigt trevliga, med snabb o smidig service. Bland dom bästa upplevelser jag haft.
Stort tack, Gabriel! 🙏 Vad roligt att du upplevde oss som trevliga med snabb och smidig service – det värmer verkligen. Vi finns här när du behöver hjälp igen. Tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar,
Trevliga duktiga artiga ordningsamma. Stannade ända till kl 20, det var mer än de trodde och var ändå glada och trevliga trots svår miljö att släpa tungt. Rekommenderar verkligen!
Stort tack, Sofie! 🙏 Vad roligt att höra att du upplevde teamet som trevliga, duktiga och ordningsamma. Vi uppskattar verkligen att du nämner att det blev mer än planerat och att miljön var tuff – skönt att vi kunde lösa allt samma dag även om det drog ut till kl. 20. Behöver du hjälp igen (sortering, extra bortforsling eller något annat) är du varmt välkommen att höra av dig. Tack för rekommendationen! Vänliga hälsningar,
Otroligt hjälpsamma människor. Tio av tio ⭐️
Stort tack för ditt fina omdöme, Sourooch! ⭐️ Vad kul att höra att du upplevde oss som hjälpsamma – det betyder mycket för oss. Behöver du hjälp igen är du varmt välkommen att höra av dig. Vänliga hälsningar,
Dom gör ett bra jobb och trevlig personal. Det är andra gången dom är här och jag var lika nöjd då
Hej Maria, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du återkommit till oss en andra gång 🙏✨ Det betyder mycket för oss att höra att både arbetet och bemötandet lever upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när behovet dyker upp! Vänliga hälsningar,
Proffsigt och vänligt, allt som överenskommet.
Hej Dag, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi är glada att höra att du upplevde oss som proffsiga och vänliga, och att allt gick enligt överenskommelse. Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp framöver. Vänliga hälsningar,
Super smidigt och snabbt! Kommer återkomma nästa gång jag behöver hjälp igen!:)
Härligt att höra, Alexander – stort tack för fina ord! 🙌 Vad kul att du upplevde allt som smidigt och snabbt. Vi hjälper dig gärna igen nästa gång det behövs! Vänliga hälsningar,
Smidigt från start till slut. Bra pris, bra service och väldigt enkelt.
Hej Tony, Stort tack för din fina feedback! 🙏 Vad roligt att höra att du upplevde allt som smidigt och enkelt, och att både pris och service levde upp till förväntningarna. Du är varmt välkommen att höra av dig igen nästa gång du behöver hjälp. Vänliga hälsningar,
Mycket trevliga killar som kunde komma mindre än 24 timmar efter bokningsförfrågan och hämta en stor soffa. Smidigt att man kunde betala med swish på plats! Kommer definitivt använda Skräpbilen nästa gång jag behöver hjälp med bortforsling!
Hej Ida, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi är glada att kunna hjälpa dig snabbt och smidigt, och att betalningen på plats gjorde det enkelt. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen nästa gång du behöver hjälp med bortforsling. Vänliga hälsningar,
Dem gjorde ett snabbt och perfekt arbete! Jag var verkligen nöjd!
Hej Zsolt, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙌 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med vårt arbete. Du är alltid välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp framöver. Vänliga hälsningar,
Snabb och mycket bra service. Mycket trevliga medarbetare som var mycket servicemi ded. Rekommenderar varmt!🤩
Stort tack, Katarina! 🙏 Vad härligt att höra att du upplevde snabb och mycket bra service och att vårt team kändes trevligt och serviceinriktat. Din varma rekommendation betyder mycket för oss – varmt välkommen att höra av dig när du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar,
Snabbt och trevligt bemött. De kom som planerat och arbetet gick mycket smidigt. Uppdraget vi kom överens om i e-postkontakt både vad gäller tjänsten och pris blev som avtalat. Jag är mycket nöjd.
Stort tack, Anders! 🙏 Vad fint att höra att bemötande, tidhållning och utförande satt som det skulle – samt att allt blev enligt överenskommen tjänst och pris. Precis så vill vi jobba: tryggt, smidigt och utan överraskningar. Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp nästa gång! Vänliga hälsningar,
Tömde garaget med skräpbilen. Gick smidigt till. Rekommenderar!
Stort tack, Nicolas! 🙏 Härligt att höra att tömningen av garaget gick smidigt. Tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss. Vi hjälper gärna igen om du behöver få bort mer skräp eller bärhjälp framöver. Vänliga hälsningar,
Supernöjd, Från första kontakt tills att det blev utfört, funkade det klockrent. Tillmötesgående och ödmjuka även om jag var tvungen att ändra tiden, och skicka med mer grejer när vi ändå höll på. Uppskattas! 🙏 Jag kommer definitivt ta hjälp av Skräpbilen igen 👍
Stort tack, Erik! 🙏 Härligt att höra att allt funkade klockrent från första kontakt till utfört jobb. Ändrade tider och lite extra saker löser vi gärna – vi försöker alltid vara tillmötesgående och smidiga. Teamet blir superglada för dina ord. Varmt välkommen att höra av dig när du vill ha hjälp igen! Vänliga hälsningar,
Fantastiskt bemötande och effektivt arbete från start till mål! Bokningen gick snabbt och smidigt, och teamet som kom var både vänliga och väldigt proffsiga. De tog hand om alla möbler utan minsta krångel och såg till att platsen var helt tom och välstädad när de var klara. Otroligt bekvämt att slippa lyfta eller transportera något själv. Rekommenderas verkligen till alla som vill bli av med möbler på ett enkelt och tryggt sätt!
Sjukt fint omdöme, tack Pedro! 🙏 Vad roligt att höra att bokningen gick smidigt, att teamet var proffsiga och att allt blev tomt och snyggt när vi var klara – precis så vill vi att det ska kännas. Vi skickar dina lovord vidare till grabbarna i teamet 💪 Behöver du hjälp igen med möbler, förråd eller annan bortforsling är du varmt välkommen att höra av dig. Vänliga hälsningar,
Fick snabbt återkoppling efter förfrågan per mail, mycket trevligt samtal med en kille med servicekänsla. Enkelt att boka och mycket trevliga killar som hämtade en tung möbel för återvinning. Tusen tack för hjälpen, ekommenderas varmt!
Hej Ine 🙏 Stort tack för ditt fina omdöme och förtroendet att anlita oss! Vi är glada att höra att både bokningen och hämtningen fungerade smidigt och att du är nöjd med servicen. Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp i framtiden 🌿 Vänliga hälsningar,
Två killar var här idag och hjälpte mig att städa ur hela mitt förråd! Superduktiga och proffsiga! Kommer använda dem igen 👍👍
Hej Vivian! Stort tack för din fina recension 🙏 Så kul att höra att vårt team hjälpte dig att få förrådet urstädat på ett proffsigt sätt. Jag hälsar killarna – de blir jätteglada! Hör av dig när du behöver hjälp igen. Vänliga hälsningar
Bara positivt att säga! Killarna kom på utsatt tid och utförde jobbet exceptionellt. Jättetrevliga, serviceinriktade och snabba! Lätta att ha kontakt med. Rekommenderar Skräpbilen och kommer definitivt anlita er igen!
Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Jennie! 🙏✨ Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både service, bemötande och utförande. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder – och det betyder mycket att du vill rekommendera oss vidare. 🌿 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång! 🚚💚
Snabb och enkel hämtning av 12 st jättetunga innerdörrar. Trevliga starka karlar
Tusen tack för ditt fina omdöme, Sara! 🙏 Så roligt att höra att du tyckte hämtningen gick snabbt och smidigt. Vårt team blev glada över att kunna hjälpa dig med de tunga innerdörrarna. 💪🚚 Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och finns här när du behöver hjälp nästa gång! 🌿 Bästa hälsningar,
Otroligt nöjd med hela upplevelsen! Bokningen gick enkelt och smidigt, och teamet var trevliga och väldigt proffsiga. Jag kände mig trygg och allt gick snabbt!
Hej Melika, Vilken fantastisk feedback – stort tack för dina fina ord! 🙏 Det betyder mycket för oss att höra att du upplevde både bokningen och utförandet som smidigt och tryggt. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och hoppas få chansen att bistå dig igen framöver. Bästa hälsningar,
Fick återkoppling snabbt och är väldigt nöjd med utförandet av jobbet. Kommer absolut kontakta skräpbilen igen.
Hej Robin, Stort tack för ditt fina omdöme! 🙏 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och är glada att höra att du är nöjd med både återkoppling och utförande. Du är varmt välkommen att kontakta oss igen! vi hjälper dig gärna! Vänliga hälsningar,
Jag anlitade Skräpbilen för hämtning av vitvaror och jag är jättenöjd med hela upplevelsen. Bokningen gick smidigt, personalen var trevlig och professionell, och de kom på utsatt tid. Allt sköttes snabbt och enkelt, och det kändes tryggt att vitvarorna togs om hand på ett miljövänligt sätt. Väldigt bra service – kan varmt rekommendera Skräpbilen!
Hej Mohammed, Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse 🙏 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med både bemötandet och utförandet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden om behovet dyker upp. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar,
Grabbarna var snabba, effektiva och väldigt trevliga. Allt flöt på bra och vi är jättenöjda med servicen
Hej Bilal, Stort tack för din fina recension! 🙏 Vad roligt att höra att ni är nöjda med både servicen och vårt team – snabba, effektiva och trevliga är precis det vi strävar efter. Vi hjälper er gärna igen nästa gång behovet dyker upp. 🚛♻️ Med vänliga hälsningar,
“Fantastisk service – trevligt bemötande och allt fungerade precis som utlovat.
Hej Massod, Stort tack för din fina återkoppling! 🙏 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både bemötandet och utförandet. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när behovet dyker upp. Vänliga hälsningar,