Fruktansvärt oseriöst och oprofessionellt företag.
Har alltid trott att MIO ska leverera kvalitet och att jag som kund ska kunna känna trygghet i mina möbelköp.
Har köpt flertalet möbler och just för ”säkerhetens” skull valt hemleverans och montering. Alltid försenade leveranser som inte följer avtal eller kommuniceras samt defekta och bristfälligt monterade möbler.
Köpt 2 stora vitrinskåp som personal förmonterat på ett lager och sedan emballerats och körts ut.
Trots detta har benen på skåpet varit sneda och obalanserade... som skapat lutning och tipprisk och saknat magnetlås till dörrar.
Jag reklamerar och får till svar en monteringsanvisning. Det är inget jag kan utföra själv och jag har dessutom betalat för monteringshjälp.
Man bokar då ett service-besök med tidsfönster på flera timmar…..jag väntar på utsatt datum och tid men ingen dyker upp och ingen förklaring ges.
När de senare kommer en helt annan dag konstateras att justeringen av benen inte går att genomföra varför ny beställning och omleverans är nödvändigt. Återigen leverans med dröjsmål och ÄNNU en gång levereras ett förmonterat skåp med saknade delar. Det är ofattbart hur de kan montera, packa och leverera möbler som de VET är bristfälliga och defekta 😡😡
Ingen kvalitetssäkring eller checklista verkar finnas och de tar absolut inget eget ansvar.
De undviker att svara på frågor och vill snabbt få en digital signering av leverans innan möbeln ens är avtäckt. Följesedel har dessutom saknats?!
Vid beställning av en stor, tung TV-bänk påbörjas montering hemma i min hall då man halvvägs konstaterar att delar saknas liksom skruvhål och försänkningar för gångjärn. Bänken kan inte färdigställas och då vill de bara lämna allt i min hall och att jag själv ska reklamera. Blir fruktansvärt illa bemött av både monteringspersonal, chef på varuutlämningen och reklamationsavdelningen.
Jag som kund ska absolut inte behöva strida för, dokumentera och bevisa de fel och brister som MIO helt och hållet bär eget ansvar för!
Man möts av arrogant attityd, nonchalans, undvikande svar, motstridig och falsk information eller total tystnad.