Slakthusgatans Rostskydd AB

Slakthusgatans Rostskydd AB

www.slakthusgatansrostskydd.se
  • BadgeNineYears
4.9

Välkommen till Slakthusgatans Rostskydd! Vi ser till att skicket på din bil bevaras. Med gedigen utbildning från Dacar utbildningscenter i Hässleholm och över 45 års erfarenhet i branschen rostskyddar vi ditt fordon med vaxbaserade rostskyddsmedel. Genom att ge oss förtroendet för din bil har du många härliga år av problemfritt...

326 omdömen om Slakthusgatans Rostskydd AB

Sedan starten hos Reco 2018

Kennert G
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Noggrant arbete. Det är min andra bil som rostskyddad här och lika nöjd.

Mats O
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Gjorde två bilar, den ena in på måndag, byte på onsdag, klar på fredag. Hur smidigt och proffsigt som helst med genomgång av bilarna och vad som gjorts. Trevligt bemötande dessutom. Kan rekommenderas. Kommer återvända för ny kontroll efter rekommenderade 24-30 månader.

Per Åke L
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Kompetent, trevligt bemötande, tog sig tid.

Thomas S
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Toppen bra bemötande vid personligt besök för att boka tid. Fick även lånebil då jag inte bor i Göteborg . Bilen var ren och fin när jag hämtade den.

Björn O
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Kompetent och proffsigt bemötande. Bra information redan vid första kontakten och fick stort förtroende för Christer. Kommer återvända hit om något mer fordon skall behandlas

Peter L
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Är det någon som skall rostskydda bilen så är det Slakthusgatans Rostskydd, så nöjd.

Marcus B
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Trevliga, seriösa och framförallt förstående emot kund. Förklarade sin process för lekman så man förstod vad de erbjuder och hur det fungerade i praktiken. Hade full koll på när bilen lämnades vilken kund samt bil det gällde. Inga konstigheter alls. Vid hämtning var bemötandet trevligt och fackmässig. Bilens nya skydd förklarades, hela karossen hade synats och det som hade framkommit blev förmedlat proffesionellt. Inga bekymmer med att lyfta upp bilen i verkstaden för att titta under innan man åkte. Ett företag som i sin...

Kent K
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Jättenöjd! Bra personal, håller vad de lovat och jag tycker att det är ett bra utfört arbete. Kan ärligt rekommendera dom. 👍👍👍

Thomas G
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Jsg köpte fullt rostskydd till min fabriksnya bil. Har inget annat att tillägga än att jag är helnöjd med utfört arbete av rostskyddet. Allt blev jättebra och jag är mycket nöjd med rostskyddsbehandlingen. Jag tackar för ett mycket bra arbete.

Inge S
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Bra bemötande och proffsigt genomfört uppdrag

Johnny L
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Väldigt hög kvalitet på arbetet och mycket bra och vänligt bemötande. Kan verkligen rekommenderas

Ryszard L
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Proffsigt bemötande, håller det dem lovar!!

Carl E

Trevlig och serviceinriktad personal

Jakob K
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Snabbt och bra Tredje bilen som hanteras

Tuleboit Ab T
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Trevlig och rolig personal men det viktigaste, ett bra jobb

Fritz K
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Proffsigt och informativt, behandlingen fullföljdes helt godkännt.

Marianne B
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Bra service, trevligt bemötande mycket nöjd

Gehard C
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Mycket trevligt bemötande, och väl utfört arbete. Kommer att återkomma igen om det skulle behövas.

Vincent B
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Mycket bra rostskyddsjobb, med kloka rekommendationer. Uppmanats avvakta med förnyad behandling då bilen gått för få mil, istället för att boka in så fort som möjligt som hos andra företag.

Leif S
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Korrekt o trevligt bemötande. Väl utfört arbete enl överenskommelse.

Stefan R
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Lätt att boka tid Bra information. Härlig personal. Vänligt bemötande.

Sebastian Otto Bo F
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Faktastiskt bemötande och service! Väl utfört arbete och tog sig tid för genomgång innan och efter. Fick även råd om bil som jag inte lämnade in. Andra bilen nu rostskyddad på verkstaden då jag alltid fått beröm vid besiktningen efter den första 👍

Owe H
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Professionellt bemötande och utfört arbete.

Sture N

Kort väntetid för behandling. Färdigt på öveskommen Bra resultat

Claes J
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Mycket trevligt bemötande och helnöjd med resultatet

Mats P
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Klar på utsatt tid 👍 Mycket trevligt bemötande 👍 Lukten sitter i länge än förväntat 👎

Jan V
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

mycket trevligt mottagande och bra service. kunnig, lyhörd, noggrann, effektiv.

Bo N
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Har hört gott om detta företag, kan bara instämma. Bra bemötande och ser mycket välgjort ut på fullt rostskydd.

Anette J
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Jag fick ett revligt och proffsigt bemötande! Jag hade några frågor angående rostskyddsbehandlingen och fick bra svar som visar på att verksamheten är seriös och har lång erfarenhet med mycket bra kunskap inom yrket.

Anders W

X̌x̌x̌x̌xxxxxxxxxx̌x̌x x x. Xxxxxxxxxxxxxxxx x. Xx. X xxxx

Mikael A

Bra service helnöjd rekomenderas

Dagfinn N
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

På rekomendation kontaktade vi Slakthusgatans Rostskydd AB och fick våran husbil underredsbehandlad. Vi blev mycket väl bemött och jobbet blev utmärkt utfört. Kan varmt rekomendera Slakthusgatans Rostskydd AB.

Per S

Höga förväntningar vilka infriades

Martin P
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Bra information, hög kompetens, noggrant utfört arbete.

Thomas A
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Grym service, tar sig tid att beskriva vad som gjorts med campervanen och efter jag kikat så är det riktigt proffsigt gjort. Har ju funnits svinlänge så dom vet vad dom gör. Supertrevliga!

Jan Erik H
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Snabbt, lätt och bra bemötande. Prisvärt.

Anders G
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Bra service och bra utfört arbete

Laslo L
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Bra service, kunnig personal och trevligt bemötande. Bra resultat. Kan rekommenderas.

Björn K
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Väldigt bra bemötande samt proffsigt utfört arbete!

Henning M
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Mycket bra ställe. Med förbättrat rostskydd förlänger jag livstiden och värdet på min bil

Silencia S
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Trevligt och kunnigt bemötande. Generös attityd då jag tvingades boka om mycket sent pga skadade damasker på styrlederna. Firman har funnits länge i familjen vilket märks. Mina varmaste rekommendationer Christian Gyllensten

Miroslav S
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Mycket fint bemötande och arbetet.

Per K
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Väl utförd behandling. Bland de bättre som min bilmekaniker sett. Smidig kontakt och trevligt bemötande.

Peter K
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Rostskydd och lackskydd. Såg ut att vara mycket väl utfört. Bilen fint uppsnyggad inuti också. Detta trodde jag inte ingick och blev en positiv överraskning.

Lars P

Utför bra rostskyddsbehandling

Rod H
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Mer än nöjd med upplevelsen hos Krister på Slakthusgatan. Min USA-Ford kommer nu klara alla klimatförändringar galant 👌 /Rod

Håkan S
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Ett trevligt och välkommet bemötande. Vad jag kan bedöma ett mycket bra utfört arbete av stor rostskyddsbehandling av ny bil. Företaget kan varmt rekommenderas!

Sven R
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Väldigt trevligt kundbemötande. Ägaren beskrev vilka detaljer är mest utsatta för rost i just min bil och hur rostskyddsbehandlingen går till. Sen tjötade vi lite om gamla Volvobilar. Mycket trevligt besök.

Anders J

Bra information trevlig bemötande

Magnus G
Skrev om Slakthusgatans Rostskydd AB

Mycket professionell och framförallt väldigt trevlig:)