Noggrant arbete. Det är min andra bil som rostskyddad här och lika nöjd.
Slakthusgatans Rostskydd AB
Välkommen till Slakthusgatans Rostskydd! Vi ser till att skicket på din bil bevaras. Med gedigen utbildning från Dacar utbildningscenter i Hässleholm och över 45 års erfarenhet i branschen rostskyddar vi ditt fordon med vaxbaserade rostskyddsmedel. Genom att ge oss förtroendet för din bil har du många härliga år av problemfritt...
326 omdömen om Slakthusgatans Rostskydd AB
Sedan starten hos Reco 2018
Gjorde två bilar, den ena in på måndag, byte på onsdag, klar på fredag. Hur smidigt och proffsigt som helst med genomgång av bilarna och vad som gjorts. Trevligt bemötande dessutom. Kan rekommenderas. Kommer återvända för ny kontroll efter rekommenderade 24-30 månader.
Kompetent, trevligt bemötande, tog sig tid.
Toppen bra bemötande vid personligt besök för att boka tid. Fick även lånebil då jag inte bor i Göteborg . Bilen var ren och fin när jag hämtade den.
Kompetent och proffsigt bemötande. Bra information redan vid första kontakten och fick stort förtroende för Christer. Kommer återvända hit om något mer fordon skall behandlas
Är det någon som skall rostskydda bilen så är det Slakthusgatans Rostskydd, så nöjd.
Trevliga, seriösa och framförallt förstående emot kund. Förklarade sin process för lekman så man förstod vad de erbjuder och hur det fungerade i praktiken. Hade full koll på när bilen lämnades vilken kund samt bil det gällde. Inga konstigheter alls. Vid hämtning var bemötandet trevligt och fackmässig. Bilens nya skydd förklarades, hela karossen hade synats och det som hade framkommit blev förmedlat proffesionellt. Inga bekymmer med att lyfta upp bilen i verkstaden för att titta under innan man åkte. Ett företag som i sin...
Jättenöjd! Bra personal, håller vad de lovat och jag tycker att det är ett bra utfört arbete. Kan ärligt rekommendera dom. 👍👍👍
Jsg köpte fullt rostskydd till min fabriksnya bil. Har inget annat att tillägga än att jag är helnöjd med utfört arbete av rostskyddet. Allt blev jättebra och jag är mycket nöjd med rostskyddsbehandlingen. Jag tackar för ett mycket bra arbete.
Bra bemötande och proffsigt genomfört uppdrag
Väldigt hög kvalitet på arbetet och mycket bra och vänligt bemötande. Kan verkligen rekommenderas
Proffsigt bemötande, håller det dem lovar!!
Trevlig och serviceinriktad personal
Snabbt och bra Tredje bilen som hanteras
Trevlig och rolig personal men det viktigaste, ett bra jobb
Proffsigt och informativt, behandlingen fullföljdes helt godkännt.
Bra service, trevligt bemötande mycket nöjd
Mycket trevligt bemötande, och väl utfört arbete. Kommer att återkomma igen om det skulle behövas.
Mycket bra rostskyddsjobb, med kloka rekommendationer. Uppmanats avvakta med förnyad behandling då bilen gått för få mil, istället för att boka in så fort som möjligt som hos andra företag.
Korrekt o trevligt bemötande. Väl utfört arbete enl överenskommelse.
Lätt att boka tid Bra information. Härlig personal. Vänligt bemötande.
Faktastiskt bemötande och service! Väl utfört arbete och tog sig tid för genomgång innan och efter. Fick även råd om bil som jag inte lämnade in. Andra bilen nu rostskyddad på verkstaden då jag alltid fått beröm vid besiktningen efter den första 👍
Professionellt bemötande och utfört arbete.
Kort väntetid för behandling. Färdigt på öveskommen Bra resultat
Mycket trevligt bemötande och helnöjd med resultatet
Klar på utsatt tid 👍 Mycket trevligt bemötande 👍 Lukten sitter i länge än förväntat 👎
mycket trevligt mottagande och bra service. kunnig, lyhörd, noggrann, effektiv.
Har hört gott om detta företag, kan bara instämma. Bra bemötande och ser mycket välgjort ut på fullt rostskydd.
Jag fick ett revligt och proffsigt bemötande! Jag hade några frågor angående rostskyddsbehandlingen och fick bra svar som visar på att verksamheten är seriös och har lång erfarenhet med mycket bra kunskap inom yrket.
X̌x̌x̌x̌xxxxxxxxxx̌x̌x x x. Xxxxxxxxxxxxxxxx x. Xx. X xxxx
Bra service helnöjd rekomenderas
På rekomendation kontaktade vi Slakthusgatans Rostskydd AB och fick våran husbil underredsbehandlad. Vi blev mycket väl bemött och jobbet blev utmärkt utfört. Kan varmt rekomendera Slakthusgatans Rostskydd AB.
Höga förväntningar vilka infriades
Bra information, hög kompetens, noggrant utfört arbete.
Grym service, tar sig tid att beskriva vad som gjorts med campervanen och efter jag kikat så är det riktigt proffsigt gjort. Har ju funnits svinlänge så dom vet vad dom gör. Supertrevliga!
Snabbt, lätt och bra bemötande. Prisvärt.
Bra service och bra utfört arbete
Bra service, kunnig personal och trevligt bemötande. Bra resultat. Kan rekommenderas.
Väldigt bra bemötande samt proffsigt utfört arbete!
Mycket bra ställe. Med förbättrat rostskydd förlänger jag livstiden och värdet på min bil
Trevligt och kunnigt bemötande. Generös attityd då jag tvingades boka om mycket sent pga skadade damasker på styrlederna. Firman har funnits länge i familjen vilket märks. Mina varmaste rekommendationer Christian Gyllensten
Mycket fint bemötande och arbetet.
Väl utförd behandling. Bland de bättre som min bilmekaniker sett. Smidig kontakt och trevligt bemötande.
Rostskydd och lackskydd. Såg ut att vara mycket väl utfört. Bilen fint uppsnyggad inuti också. Detta trodde jag inte ingick och blev en positiv överraskning.
Utför bra rostskyddsbehandling
Mer än nöjd med upplevelsen hos Krister på Slakthusgatan. Min USA-Ford kommer nu klara alla klimatförändringar galant 👌 /Rod
Ett trevligt och välkommet bemötande. Vad jag kan bedöma ett mycket bra utfört arbete av stor rostskyddsbehandling av ny bil. Företaget kan varmt rekommenderas!
Väldigt trevligt kundbemötande. Ägaren beskrev vilka detaljer är mest utsatta för rost i just min bil och hur rostskyddsbehandlingen går till. Sen tjötade vi lite om gamla Volvobilar. Mycket trevligt besök.
Bra information trevlig bemötande
Mycket professionell och framförallt väldigt trevlig:)